Nagyon szeretem összegyűjteni, milyen termékeket használtam el előző hónapban. Így átfogó képet kapok, mi az, amit érdemes újravenni. Emellett jó érzés, hogy nem vásárolok feleslegesen, hiszen elhasználtam a termékeket. Ezek fogytak el júniusban:
Ezek fogytak el júniusban:
Én is hoztam a júniusi elhasznált termékeket. A körmös tapadást segítő spray sokáig, kb másfél évig kitartott nekem folyamatos géllakkozás mellett, és be is vált nagyon. Az alapozó is meglepően jól teljesített és az egyik legjobb színpárosítás nekem. Valószínűleg újra fogom venni. A szempillaspirál nekem egynek jó volt. Nem pergett, szépen tartott, viszont nekem kicsit túl bomszli a keféje. A szemhéjtus állandó lakó nálam, már nem is tudom hányat elhasználtam, egyszerűen verhetetlen.
Hónapvégi szemétürítés; a TBS málnás tusi illata, mint a málnaszörp Shauma baby 7 éve a kedvenc gyereknek való tisztálkodónk volt, de sajnos úgy látom, DM már nem árulja…a Johnson’s shiny drops a nyomaba sem er… clarins double serumot kedveltem, de nekem meleg időben sok, illetve van benne illatanyag, de az is igaz, hogy mesés spa élményt idéz fel. A Niod survival még mindig kedvencek.között nyáron fényvédő alá használom c szerummal és elég is, nem kell felé csak fényvédő. A mild by nature camellia care hidratalojat sokszor megvett már az iherbről, de 27%-os adóval már nem annyira megérős. Ja, és még a dove powered by plan olajos tusija volt az újdonság, akciósan vettem és még DMes pontokat is gyűjtöttem vele. Nekem olajosnak híg, így hamar a vegére jutottam. Hiába eukaliptusz illatúnak írják, nyomokban tartalmazza, inkább gyógynövényes. És igazából eredeti áron sosem vettem volna meg
Múlt hónapban nem fogyott el nálam olyan sok minden.
A TBS mézes-mandulatejes testvajat nagyon szerettem, kicsit felboostoltam jojobaolajjal is, így szinte habos állaga lett.
A Some by MI AHA-BHA-PHA hámlasztóját testre használtam el, arcra valamiért nem szerettem, nem tudta überelni a nagy kedvenc G&G Cheer Up!-ot.
Nagy harc ért véget, elfogyasztottam a The Balm Sexy Mama púdert, a munkahelyen használtam minden nap hazaindulás előtt. Nálam a púderek nagy része nem válik be, ez se, ezért került a sminkcuccok Szibériájába, a munkahelyi íróasztal fiókba.
Az I’m From Mugwort Essence mini kiszerelése sokáig elég volt, a reggeli rutinban használtam 2. lépésként, könnyű, vizes állaga révén gyorsan beszívódott.
Elfogyott, ill. csak majdnem elfogyott az imádott wet n wild szemhéjalapom, sajnos a benne lévő maradék megkövesedett, eddig csak szemhéjbázisnál tapasztaltam ezt a jelenséget.
A jojobaolajat mindenféle krémhez keverve használtam el, önmagukban sose fogynak el nálam az olajak.
“Sminkcuccok Sziberiaja” Nálm is ott van, csak nem találtam rá ilyen találó nevet
Van ennél rosszabb sors is: vidékre száműzni!
Nálam csak kevés dolog fogyott ki júniusban.
A Brazilian bum bum testápoló a minta alapján egy isteni krém. Illatra az igazi nyári napsütéses tengerpart illata van.
Jó lassan fogyott el egy régebbi KM boxos testolaj, illatra kaszált gyógynövény illata van számomra. Szóval olyan igazi alapanyagú olajnak érződik. A Levendáriumot felírtam a magyar termékeket előnyben részesítek nevű kis listámra.
Ők fogytak el júliusban:
A 2 körömlakk még ajándék volt valami régi Pinkpanda rendelés mellé, kipróbáltam őket, de annyira rosszak voltak, hogy nem fogom elhasználni. A Dove szappant kirázólag sminkszivacs napi tisztításához használom, ahhoz a legjobb. A szokásos Colgate fogkrém is elfogyott.
A Farmasi alapozó project panben szerepelt, azt hittem sosem fog elfogyni. Nagyon szerettem egyébként, jól működött a zsíros bőrömön és nagyon kevés elég volt belőle. A következő izgalmas elfogyott termék az Avon Parisian chic parfüm. Nem használok Avonos termékeket, de ezt a parfümöt nagyon szerettem és nem gyártják már sajnos.
A szokásos fültisztító pálcika és vattakorong is elfogyott.
A tegnap este fogyott el az Aussie samponom is, amit szerettem alapvetően használni, de nem fogom újravenni. Kb kéthavonta elfogy egy Garnier sminklemosó, ezt minden nap használom. A Babylove Waschgel esti második arclemosóként szolgált, több flakonnal elhasználtam már belőle.
Termékeny hónap volt. Ki fogom próbálni a Dove szappant, mert… inkább le se írom, nekem mi hozza ki az alapozófoltokat a szivacsból.
Én minden használat után kimosom a szivacsot és általában minden alapozóval megbírkózik, talán 1-2 ellenpélda volt rá az utóbbi években. Remélem neked is be fog válni.
A soványka június után eredményes júliust zárhattam, nálam valahogy mindig egyszerre fogynak el a dolgok.
Nagyon szerettem a Nature Box makadámdió olajos samponját, pedig tartottam tőle, hogy nem fogja szeretni a hajam. Csodálatosan fényessé, puhává tette, teljesen jól betöltötte az ápoló sampon funkcióját (kettőt váltogatok, egy a szeborreára, egy az ápolásra való).
A Hada Labo hialuronos lotionje nagyon sokáig bírta, a koreaikhoz hasonlóan a japánok sem lacafacáznak, ha mennyiségről van szó, amely jelen esetben 150 ml volt. Szerepelt a reggeli és az esti rutinban, belekerült a házilag készített mistbe, arcra, dekoltázsra, végül sikeresen legyőztem. Jó kis cucc, de elég volt belőle.
A TBS mézes-mandulatejes családját karácsonyra kaptam. Nagyon szerettem, de a végére csömöröm lett tőle, alig vártam, hogy elfogyjon, nem akartam őszre tartogatni (a testradír testvére a szekrényben bekkeli ki a nyarat).
Az YR My Kiwi Kiss tusfürdő illata nekem a tropikus gumicukrot juttatta eszembe, boldogan ellocspocsoltam vele, de nem fog hiányozni.
Nagyon szeretem a TBS testvajait, a karácsonyi limitált Festive Berry kiadást a nyár is elbírta. Kicsit felturbóztam olajokkal, hogy még ápolóbb hatása legyen.
A Winter Jasmine testvére kezdetben a munkahelyen teljesített szolgálatot, mert gyorsan beszívódott, aztán hazajött, hogy itt végezze be életét, nyárra még éjszakai kézkrémként is elfunkcionált. Az illata roppant kellemes, nem orrbavágó.
A Nyx Precision Brow Pencil (Espresso árnyalat) szemöldökceruzát nagyon, nagyon szerettem, a mikrohegyű társával ellentétben szuperül pigmentált. Pomádét és filcet is használok mellette (és néha átlátszó és színezett zselét is, kicsit szemöldökfixált vagyok, igen), így borzasztó sokáig kitartott, lehet, hogy egyszer újraveszem, a teljes árát is boldogan kiadom érte.
Az Ilcsi Seven Herb Treatment pakolása KM dobozban volt, magamtól biztosan nem vettem volna meg. Kicsit csípett… hogy őszinte legyek, más hatását nem nagyon vettem észre, pedig szeborreás bőrre készült (bár az arcom régóta tünetmentes terület a BHA-nak és egyéb jóságoknak köszönhetően).
Az Almost 1618 Argireline + Tripeptide 5 szérumot megelőzés céljából locsolgattam, fehéres színű, gyorsan beszívódó matéria, jól beilleszkedett a reggeli rutinba. Szépen hidratált, egyelőre más, neki tulajdonítható hatását nem vettem észre. A szép üvegét megtartom.
Az Iunik Beta Glucan arckrémjét soká győztem le. A reggeli rutinból a szilikonos állaga miatt száműznöm kellett, mert a primerekkel nem fért meg, így este használgattam el. Jó-jó, de nem estem tőle hanyatt, vízhiányos bőrrel se.
Az Ample:N Peptide Shot Ampoule muris cucc, egyeseknek undorítónak találhatják a benne úszó kis szálacskák miatt. Szintén a megelőzést szolgálta, zselés állaga révén hamar beszívódott. Sajnos van benne alkohol, nem okozott problémát, de nem fogom újravenni.
Az Almost 1618 Caffeine emulziója kis kellemes szemkrém, géles állaga hűsít, keserű illata fejbe vág reggelente és szó szerint éreztem, hogy összehúzza a szemkörnyékem. Sajnos a krém utolját nem tudtam kipiszkálni, hiába ér le a pumpa csöve az üvegcse aljáig. Határozottan nem rossz kis krém, bár sajnos csak 10 ml.
Az Essence High Beauty primer egy sima kis illatos krém (tudom, mit vártam), kínomban testápolóként használtam el a flakon szétvágása után kikanalazott, nem csekény maradékot, nagyon szépen hidratált és jó illata volt. Primerként nem sokat jelentett nekem.
Jaj, a Parodontax fogkrém lemaradt, a komment legizgalmasabb tagja! Fogínyvérzésre használom, utálom az ízét, szárít, mint a fene, és nem vagyok biztos benne, hogy tényleg segít.
Nem szerepel a képen, de elfogyott még egy La Roche fényvédő permet és a Good Molecules rózsás arclemosó gélje. Utóbbinak a flakonja, ami üvegből volt sajnos összetört a szállítás alatt, egy részét sikerült megmenteni és egy tégelybe raktam, ez is most fogyott el. Jó kis lemosó volt, de nem rendelem újra a csomagolás törékenysége, és most már az ÁFA fizetés miatt.
Nálam nem sok smink termék fogyott el júliusban. Az essence korrektort nagyon vártam már, hogy kiürüljön, mert túl sűrű volt a textúrája számomra. Egyszerűen nem tudtam vékonyan felkenni, még akkor sem, ha konkrétan csak a hegyét érintettem oda. Ezzel szemben viszont a nyx szemöldök zselé miatt nagyon fáj a szívem, nagyon jól tartott és nagyon könnyen kezelhető is volt. Sajnos annyira felkapták, hogy azonnal kiürültek a polcok, és ha jól tudom, akkor már nem is gyártják
Szia!
Ha szeretnéd, neked adom az enyémet, nem sok fogyott belőle, mármint a szemöldökzselét.
@curlsandcurves
Köszönöm szépen, nagyon kedves vagy, de nagyon messze vagyok Pesttől és van egy kis bacifóbiám is, ezért bármennyire is szeretném, nem tudok használt termékeket használni
Persze, megértem (először sikerült “bicebócá”-t olvasni ).
De azért tényleg nagyon kedves vagy
Júliusban fogytak el.
- Clinique TTDO lemosó balzsam, bármikor újravenném (egy bajom van vele, 6 hónap a szav. idő, mást nem tudok használni mellette, lehet, kis kiszerelést veszek majd télre)
- Niod SDS mist, nem lehet belekötni, szerettem, de az ára miatt legközelebb csak BF beszerzés jöhet számításba
- PC Hyaluron booster, aranyárban, teljes arcra nem látom értelmét, de a szemem alatti területet extrán símította ki, oda használtam el, újravásárlás esélyes
- PC Calm toner, nem a kedvencem (az a Resist sötétkék) de mindegyik PC toner esszencia szintű, nincs benne hiba
- Balea tusit a férjem használta el, egy nagyon jó kis minden mentes termék, fillérekért
- PC tusfürdő, ezt nagyon régóta ki szerettem volna próbálni, nem rossz, kicsit szárított, a La Roche Posay Lipikar Syndet AP+ jobb ettől
- Dontodent Sensitív szájvíz, állandóan veszem, kb, 450 Ft, bőven megéri
- Clinique mineral spf 50 arcra, ez is olyan termék amit régóta áhítottam. Nem fogom újravenni, nehéz elkenni, gyorsan szárad, fehér, mindenképp színkorrekciót igényel. Akció nélküli ára horror, akciósan a PC-vel van egy árban. Egyetlen előnye, hogy pici és a strandon zsebben elfér (oda való) kb. ennyi az összes előny. Paula’s Choice magasan többet tud.
Hú, de elegem lett a flakon végére a NIOD mistből, már kínomban mindenüvé fújtam. Nem éreztem, hogy annyival többet adna, mint más, olcsóbb társa.
Jó krémmániás ott segít, ahol tud. Kíváncsiságból vettem meg, de, ahogy várható volt, az én szemöldökömre nem igazán való, a szálak a helyükön maradnak, inkább kitöltésre van szükségem (szegénykét megtépázták a kétezres évek).