Elfogyott - minden, amit az utóbbi időben elhasználtál vagy fogyóban van

Én most az Old Spice-ból a medvéset használom, azt is imádom, de legközelebb ezt a farkasosat szeretném megvenni. :slight_smile:

1 Likes

Egyszer azt is kiprobaltam meg az elejen, igazabol szerettem. Kicsit talan tisztabb illata van, mint a farkasosnak. A farkasos gyumolcsosebb, savanykasabb. Engem a MAOAM cukorkakra emlekeztet. :slight_smile:
Ugyhogy nalam is csak az illat miatt maradt inkabb a farkasos valtozat.

4 Likes

Nagyon menő arcpermetet készítettél, ezen felbuzdulva én is csinálok magamnak.:slight_smile:

1 Likes

Sziasztok!

A hosszú hétvége miatt ma tartottam havi nagy takarítást. :slight_smile: Így a kiürült flakonok is a kukába kerültek.

20210526_214356

Pont elfogyott így nyár előtt. Nagyon szeretem ezt a rerinolt, kíváncsi leszek mennyire fog hiányozni.

8 Likes

Ebben a hónapban egy micellás víz fogyott el nálam, egy spray és egy primer. A micellás vizet újra is vettem, csak most a rózsás kiadásban, nagyon szeretem. A spray is nagy kedvenc, csak azért nem vettem még újra, mert van egy rendelés mellé kapott revolution, először azt használom el, de utána mindenképp visszatérek ehhez. A primer is jó volt, mindig az essence és a catrice hidratáló primerei közül válogatok, tökéletesek arra, hogy egy kis hidratálást nyújtsanak sminkelés előtt
20210530_115153

10 Likes

Májusi elfogyott termékek:
IMG_20210531_125007 IMG_20210531_125056 IMG_20210531_125138

11 Likes

Elfogyott májusban, nem túl izgalmas, mind bevált, állandóan használt cucc.
Egy kivételével, az LRP olajos tusfürdőt kipróbáltam, de nem venném újra, kb. nulla hidratáló hatású.

IMG_20210531_203530

IMG_20210531_203602

19 Likes

20210601_071340
A Balea korpásodás elleni samponból a sokadik flakont fogyasztottam el, mindig van belőle tartalék. Valamennyire használ a szeborrea ellen, nem szárítja a fejbőröm és puha, fényes hajat eredményez, és nem mellesleg nagyon olcsó.
A Nivea érzékeny bőrre való olajos lemosóját eredetileg ecsettisztításra szántam, aztán befogtam arcmosásra, mert nem akart elfogyni. Nem volt rossz, de ha önmagában, és nem vízzel hígítva kentem fel az arcomra, akkor nehéz volt lemosni és ezt ki nem állhatom az olajok esetében.
Az Yves Rocher kétfázisú szemfestéklemosója tegnap fogyott el. Kíváncsiságból vásároltam, mert nekem az igazi a Bioderma Sensibio, ez az etalon, az egyetlen, ami egy kicsit se irritálja a szemem, de mindig megcsalom szegényt, mert elég drága nő. Az YR darabja nagyon szépen leoldotta a szemsminket (csak erre használom a micellás vizeket), de a kissé olajos érzetű állaga miatt mindig szúró érzést okozott a szememben, ezért nem is bánom, hogy viszonylag gyorsan elfogyott.
A Nivea dezodor szintén egy örök darab, csak hozzá hűséges is vagyok.
Még régebben rendeltem a Jolse-ról egy Sulwhasoo mini kitet és ennek fogyott el egy géles állagú darabja, amit nagyon szerettem.
Kiselejteztem a Lovely Vampire Lashes szempillaspirálját, mert nem volt már mai csirke, ha jól számolom, ez volt a harmadik darabom belőle. Sokakkal ellentétben én szeretem, nagyon szép, dús pillákat csinál, nem kell rá másik spirált rétegeznem.
A Pupa Vamp! spirállal összebarátkoztunk, amikor elkezdett besűrűsödni az állaga, de már használhatatlan és mivel ő tényleg régi darab, nem hígítottam rajta Duraline-nal, hanem megy a kukába.
Irtottam a koreai rendelésekhez kapott mintákat is, a B.Lab PHA Perfect Pore jó kis lemosó olaj, szívesen megvenném nagyban is, a márka Matcha Hydrating habzó lemosója viszont nem tetszik, mert szárít egy kicsit. Persze ebből jó sok mintát kaptam. Az I’m from Ginseng szérum viszont csodás állagú, könnyen beszívódó kis cucc. Az Innisfree Green Tea Seed Cream és Eye Cream amolyan elmegy egynek, nem hagytak bennem mély nyomot.
A Sexy Hair keratinos hajápoló esetében semmilyen változást nem vettem észre a hajamon, de lehet, hogy huzamosabb ideig kellene használni ennek érdekében.
Az Yope Linden kézkrém nekem átlagos darab volt, a csomagolása cuki, de alig vártam, hogy elfogyjon.

11 Likes

Ezek fogytak el májusban
IMG_20210601_191636

10 Likes

Hú én ezt a Nivea olajos lemosót imádom, persze utána egy habzó lemosó is jön. De érdekes kinek mi válik be. Én annyi balzsamos és olajos lemosót próbáltam és csak ez jött be eddig🙂

2 Likes

Nekem a koreai olajos lemosókat nem tudta überelni, azok a gyengéim, egy kivételével gyengédebb érzetűek.:slight_smile:
Az Avon Cannabis Sativa olajos lemosóját kipróbálnám.

1 Likes

Ú, ezt a fixálót én is imádom, már vagy az 5.et használom belőle. Bőrmit próbálok közben, mindig hiänyzik és visszatérek hozzá.
Tavaly volt egy nyári kiadása, az is nagyon jó volt, remélem idén is lesz :smiley:

Nálam is állandó tag :blush: szépen egybeolvasztja a sminket és az illata is minimális. Nagyon sok olyan fixálóval találkoztam, amik rettenetesen túl vannak parfümözve, én meg nem akarok cukorka illatú arccal rohangálni mindenhova, mert csak émelygek tőle :joy:

Jó régen írtam ide, igazából már nem is emlékszem, hogy a képen látható termékeken kívül mik fogytak még el, pedig voltak még… :woman_shrugging:

IMG_20210603_155427

A hajra valókat még elfogyasztom, ami itthon van, aztán átállok a Cantura.
Egyébként egész jó mindegyik.

A tusfürdőről szerintem nem kell külön beszámolnom, már eleget írtam róla. Ezen kívül volt még, de csak ennek maradt meg a flakonja (ez a legutóbbi).

A Pupa szemfestéklemosót utazásokra szoktam venni, mert praktikus, hogy ilyen kicsi a csomagolása.

Az Iunik beta glucan szérum nem rossz, jól hidratál, de én már vártam, hogy elfogyjon, és visszatérhessek a jól bevált SubQ-hoz. :slight_smile:

Az EL ANR szérum (ez még a régi) nagy kedvenc, többedik üvegcsével fogyasztom. Mivel vetésforgóban használom őket, így most Clarins Double szérumot kezdtem meg tegnap.

Az Elizabeth Arden fényvédős hidratálóját is megszerettem. Kellemes állaga van, a kiszerelése pedig nagyon-nagyon praktikus. Már van belőle egy új, de majd csak ősszel kezdem el használni, addig az SPF 50 megy nálam.

9 Likes

április-május
IMG_5841
A Lush levendulás tusfürdő egy álom, nagyon bejött, fantasztikus az illata.
Mivel annyi maszk volt a KM box-ban, ezért elővettem a régebbieket, hogy fogyjon. Ezt az agyagmaszkot barátnőmtől kaptam, még amikor lehetett repülni akkor szerezte be: nagyon kellemes kis maszk. Bénáztam a felvitelén, de aztán teljesen rá tudtam simítani az arcomra, és leszedni is nagyon egyszerű, érződik, amikor letelik a 15 perc.
A ziaja és a nivea krémek bejöttek, lehet újraveszem, jók, de semmi “extra” a bőrömnek.
Az Apivita krém nálam hasonló, mint az előzők, viszont a barátomnak nagyon bevált. Kis ideje előszeretettel nyúlja le a krémeimet. :smiley: Neki pattanásos a bőre, és a krém használatával egészen visszahúzódtak.
Nem vagyok nagy guru a témában, de muszaj volt kutatnom (nem véletlenül vagyok itt …) és ez alapján a Skinsmartos videó alapján az összetevők nem “táplálják” ezt a malessezia follicutist. Nem készpénz persze, de hátha itt ezt olvasva valakinek megér egy próbát. :nerd_face:
nem veszem újra: YR ajakápoló, Himalaya tonik
A sztorihoz hozzátartozik, hogy tonikot pedig barátom vette magának, de iszonyatosan kipattogott tőle és szárította is az arcát. Így ezt én használtam végül el, az én kombinált bőrömre igazából semmilyen hatása nem volt.

8 Likes

20210613_180215

Az utobbi 6 hetben ertem ezeknek a vegere. Csak arrol szolok par szot, amirol meg nem beszeltem. A drunkelephant szemkrem tuti, ellenben a sima hidratalos zsele allagu estee lauderes granatalmas szemkremmel, a catrice es a lovely korrektorokat egyszer, ha elfogy az itthon keszlet, van esely, hogy ujraveszem, ha a ketto kozul a szavaznom kellene, akkor a lovely jumbo nyerne. A nivea lemoso olaj nekem 1 honapig tart ki, es annyira orulok, hogy a balea lemoso utan vegre lehet kapni drogeriaban is. A dove deo borzaszto csalodas, felig elhasznalva kukaba megy. Ha nem.izzadsz, akkor okes, de csak egyszer izzadtam, es nagyon nem teljesitett jol…na, ennyi mara;-)

11 Likes

Nálam ezek fogytak el májusban. Az alsó szekció selejtezés áldozata lett:

Kép

15 Likes

Az alábbi termékeim fogytak el júniusban.
IMG_20210630_133047

Essence All about matte púder- Project panning termékeim között volt, ha jól emlékszem januárban kezdtem el használni. Szerettem, de nem veszem újra.
Catrice fedőlakk- Nem szerettem használni, alig vártam hogy elfogyjon. Tartósnak tartós volt tőle a körömlakk, de valamiért nekem nehéz volt vele egyenletesen felvinni a fedőréteget a körmeimre.
TIU korrektor- nem rossz korrektor, de vannak jobbak a drogériában. Van még itthon belőle, el fogom használni, de nem hinném, hogy újraveszem.
Lovely szempillaspirál- állandó tagja a kollekciómnak, alsó szempilláimra a kedvencem.
Real Techniques szivacs- szeretem, rengeteget elhasználtam már belőle, sokáig kedvenc volt.
IMG_20210630_133234

Neutrogena arclemosó- nem utáltam, de nem is szerettem, biztos nem veszem újra.
Holika 3 SECONDS STARTER VITA COMPLEX- ajándékba kaptam egy rendelésem mellé. Konkrétan tele van a flakon, azt hiszem 2szer használtam, de ez annyira szörnyű, hogy senkinek nem adnám oda. Mintha egy pohár pálinkát locsolnék az arcomra…
Ahava szemkörnyékápoló- nem ájultam el tőle, nem venném meg.
Helia D Aquaboom- nem volt problémám vele, de nem érzem a hiányát sem, jelenleg mást használok.
Aloe spray- örök helye van nálam, mistként használom arcra többek között.
Revox C vitamin szérumot szerettem, majd ha elfogynak az itthoni cuccaim, újraveszem.

IMG_20210630_133321

Blend-a-med fogkrém- időnként újraveszem, szeretem.
Gyógyszertári benzin- mindig van itthon a gyors ecsettisztítás miatt.
Jessa intim lemosó- nagyon szeretem, évek óta őt veszem mindig újra
Dove dezodor- őt is szerettem, jelenleg is Dove dezodort használok, csak más illatban.
Palmolive tusfürdő- imádtam az illatát, biztos újraveszem, ha elfogynak a tusfürdőim

12 Likes

Nekem most csak ennyi fogyott el, az oka, hogy sok új cuccot bontottam fel. :blush:
A képen állandóan használt darabok szerepelnek.

IMG_20210630_182928

7 Likes