Elfogyott - minden, amit az utóbbi időben elhasználtál vagy fogyóban van

20210417_183150

Feladtam a reményt, hogy lesz időm napfényben fotózni.
Ez még a márciusi adag, mindig öröm nézni, mennyi mindent sikerül elhasználni.:slight_smile:
Az YR Golden Tea tusfürdő illatát imádtam, sajnáltam, hogy elfogyott. A Bioderma micellás víz mindig a rutin része és az is marad, rajta kívül minden irritálja a szemem, csak a szemsminket szoktam eltávolítani vele. A Dove kivis-aloés bőrradírját imádtam, legutóbb azt olvastam, hogy ezt a változatot megszüntették, amit nagyon sajnálok, de majd megvigasztalódom az egyik testvérével.
A Yamuna Dióvarázs testvajáért nem voltam odáig. Az én ízlésemnek kicsit lassan szívódott be és ha beleszippantottam a tégelybe, a felszíni kellemes illatt alatt éreztem egy émelyítő, “műanyagos” szagot, amit azóta se tudok hova tenni, ezért eléggé megkönnyebbültem, amikor elfogyott. A márkától több terméket is szeretek, főleg a szőlőmagolajos darabjaikat.
Elfogyott az Iunik szérumtrió utolsó darabja is, a rózsás-galactomyces-es is. Egy alap hidratáláson felül nem vettem észre semmilyen pozitív hatását (sem a másik két testvérének), a reggeli rutinba viszont tökéletes volt, az inkább géles, mintsem vizes állaga ellenére gyorsan beszívódott és remekül lehetett rá rétegezni.
A Cosrx Cica széruma is elment egynek darab volt, úgy tűnik, nekem a Bioderma Cicabio az etalon, ha erről a hatóanyagról van szó (szerintem egy gyík farkát is azonnal visszanövesztené).
A Drunk Elephant (ami a Shiseido tulajdonában van) marula olajtól nem voltam elájulva, a mezei jojobaolajat jobban szereti az arcbőröm, ezért a testápolóban végezte, gyakran teszek így, ha egy arcápoló nem tetszik, elvégre a testemnek is kell az extra hatóanyag.:smiley: Magától a márkától sem vagyok elájulva az eddig próbált termékek alapján.
A mini Bioderma Hydrabio fényvédős hidratálót egy rendelés mellé kaptam ajándékba, az ég áldja az eladót, amiért megkímélt a felesleges pénzkidobástól. Sokakhoz hasonlóan rajtam is kukacosodik, még magában is, nemhogy az alapozó alatt…
Végre kipróbáltam egy Kneipp fürdőolajat, hogy őszinte legyek, semmilyen extra hatást nem vettem észre. Maradok a tasakos fürdősóknál, ezeket nagyon szeretem.
A Nyx blotting paper jó volt, de a Jolse ellátott egy időre ezzel az életmentő semmiséggel és a Rossmannban is feltankoltam a többek által favorizált … nem jut eszembe a márka neve, de az arcápoló részlegen szokott lenni és forrórózsaszín műanyag hengerben van, nem méretre vágott, hanem a letépkedős fajta zsírpapír.

12 Likes

Jöttem az áprilisi elfogyott termékekkel. Elfogyott többek között az essence pomádém, és most, hogy áttértem a ceruzáimra, rá kellett jöjjek, hogy sokkal jobban tetszik így a szemöldököm, sokkal természetesebb. A hidratálót újra is vettem, nagyon nagy kedvenc a száraz bőrömre. A színezett hidratáló jó volt, tartós és kellemes textúrájú, azonban a két elérhető árnyalatból a világosabb kicsit sötét volt nekem, bármennyire is vékonyan kentem. Cserébe gyönyörű volt a finishe, kár hogy nincsen több árnyalat. A Lovely ajakolaj kellemes volt, szerettem kenegetni. Végül pedig a kontúr paletta is kiürült. Újrapréselés után már nagyon porolt, úgyhogy utána már nagyon látványos volt a fogyás. Ha nem lenne más hasonló termékem, akkor újravenném, de így még sokan váratnak magukra. 20210429_073940
Két terméket kiselejteztem ebben a hónapban. A bronzosítóról már írtam, hogy nagyon régi és egyben nagyon csillámos, ami már nem szimpatikus nekem, úgyhogy ideje volt menni. A másik termék eredetileg egy hajzselé, amit régen vettem szemöldökformázásra, azóta viszont már tök jó szemöldökzseléket felfedeztem, amik megtartják a szemöldökömet, így ideje volt ettől is búcsút inteni, mert csak porosodott
20210429_074155

16 Likes

Hónap végi nagy takarítást tartottam. Ilyenkor szoktam összeszedni a kiürült flakonokat is. :slight_smile:

1 Likes

Áprilisi elfogyott termékek.

A Paula’s Choice továbbra is :heart:, a Purito lemosó olaj okés, van még egy, de gondolkodom rajta, hogy eladom, mert a PC olaját jobban szeretem.
A Recovery antioxidáns szérumot a csomagolása miatt nem veszem újra, ez az fajta tubus, ami mindegy hogy áll, folyik bele a kupakba.

IMG_20210502_142852

Az LRP deo az őszi-téli dezodorom, már többször újravettem. A Cantuból van tartalék, hajra való termékeknél maradok a Cantu és a Shea Moisture márkáknál, beváltak.
A szájvíz a DM sajátja, szeretem, mert nincs különösebb utóíze.

IMG_20210502_142951

14 Likes

Áprilisi elfogyott termékek:
IMG_20210502_151842

13 Likes

Márciusi - áprilisi elfogytak : IMG_20210502_114619

11 Likes

Én is használtam egy darabig a Sparkly white fogkrémet, de úgy éreztem érzékenyebbek lettek a fogaim, ezért váltottam Lacalutra és Sensodyn-re.

Ha szeretnéd eladni a Purito olajat, vevő lennék rá.:slight_smile:

1 Likes

Okés, majd írok. :kissing_heart:

1 Likes

20210429_102456
Nálam ezek fogytak el áprilisban:
Kiselejteztem néhány szempillaspirált, mert már eljárt felettük az idő és/vagy elfogyott a türelmem… a Maybelline Snapscara nekem önmagában nem volt elég, viszont remekül lehetett rá másik spirált rétegezni és a használata is könnyű volt. Szólóban természetes pillákat varázsol (ami nekem édeskevés).
A Trend It Up Skinny esetében inkább nem gondolok bele, mennyi ideig használtam. Nagyon szerettem, tökéletes volt az alsó pillákra, és fájón vettem észre, hogy már nem lehet kapni. Fantasztikus, vékony, hosszú keféje volt, próbáltam más spirálokba mártogatva használni, de úgy nem volt az igazi, úgyhogy a kukába temettem.
A L’Oreal Lash Paradise párszor cserben hagyott, amikor a maszkból felszálló pára, vagy nem tudom, mi miatt, lepergett a szemem alá. Nem volt kellemes a munkahelyi mosdóban hatalmas fekete maszattal szembesülni. Szörnyen hisztis spirál, az elején túl sűrű volt az állaga, adtam hozzá egy kis Duraline-t - túl híg lett. Aztán besűrűsödött, de épp csak annyira, hogy pont jó legyen. Jött az említett pandamaci attak… nagyon sajnálom, mert néhányszor sikerült hatalmas pillákat kreálnom vele, de elegem lett belőle, és amikor legutóbb használni akartam, száraz, fekete darabkákat köpködött a szélrózsa minden irányába, szóval csá, Lash Paradise, azaz nekem Lash Hell…
Lemosók: végre elfogyott a Heimish All Clean Balm. Irdatlan mennyiség, nagyon sokáig elég - sajnos a használat elején rájöttem, hogy jobban szeretem az olajos lemosókat, mint a balzsam állagúakat. De legyőztem, kikotortam belőle az utolsó cseppet (vagy mit) is! A Cosrx Low pH Good Morning Gel Cleanser volt a testvére, együtt érkeztek és együtt mentek is. Külön-külön is szárították kicsit az arcomat, együtt pedig nagyon, főleg nyáron tudtam őket használni. A Cosrx-nek fantasztikus az állaga, a mennyiség is nagyon kiadós, de vízhiányosoknak nem ajánlom.
A Cosrx Shield Fit jó kis fizikai fényvédő, nem szárította rommá az arcomat, de sminkelni nem mertem rá, csak hétvégi rohangálós alkalmakkor és futáshoz használtam. Még van benne, de nem egy mai darab, nem szeretném tovább használni. Arra is rájöttem, hogy kifejezetten rühellem a fizikai fényvédőket és a bőröm is, ellenben a kémiai nem bánt minket, szóval keblemre velük!
A Rohto Melano CC C-vitaminos szérum mitesszereket okozott. Nem annyit, mint anno a C-Glow, de nincs az az anti-aging, plusz védelem a fényvédőnek, bármi, ami miatt ezt a mellékhatást elviseljem, úgyhogy belekevertem az egészet a testápolómba…
A Balea kókuszos-levendulás kézkrém olyan egynek elment darab volt, eredetileg a munkahelyre szántam kézmosás és fertőtlenítés után, de nem szívódott be elég gyorsan (felfedeztem, hogy bentre a TBS kézkrémjei a legjobbak), ezért hazahoztam éjszakai kézkrémnek. A száradásra, a mostani körülmények között pedig extrém kiszáradásra hajlamos bőrömnek kevés volt a hatása, de legalább nagy adag volt.
A Balea Fuss Peeling folyékony habkő, jólesik vele a lábfejem dörzsölgetni, amikor házi spa kényeztetést tartok, már meg is van az utánpótlás.
A Stila szemceruzát a Glambotról rendeltem, vagy régi, vagy ennyire rossz, de semmilyen színes vonalat nem tudok belőle kicsiholni, ezért megy a kukába ő is.
A Tezenis parfümszerűséget vásárlás mellé kaptam ajándékba, édes, de nem gejl illat, viszont nem nagyon használtam, csak pakolgattam ide-oda, ezért kiszelektáltam.
A kis Bioderma micivíz szintén vásárlás mellé járt, mivel nem utazok sehova, inkább elhasználtam, nehogy rám romoljon (ti le tudjátok csavarni a kupakját?). Legkedvesebb szemfestéklemosóm ever, sajnos még mindig nem találtam olcsóbb alternatívát.

11 Likes

Én próbáltam lecsavarni a mini micivíz kupakját, nem sikerült. :frowning: A Helia-D az, ami lecsavarható.

1 Likes

Férfierőt is segítségül hívtam, úgy se sikerült.:frowning:

2 Likes

Nem pattintós, mint a Garnier? Nekem annál működött úgy, hogy összenyomom a széles oldalánál, aztán aláillesztek egy jó erős csipeszt vagy bicskát

1 Likes

Ezt most elképzeltem. :muscle:

1 Likes

Szerencsére csak egyszer kellett a bicska. Azóta kézzel le tudom szedni :smiley: (van egy mini üvegem, azt szoktam utántöltögetni a nagyból, így kevesebb helyet foglal a fogmosópohár mellett)

1 Likes

Nem olyan…

Hát ezt sajnálattal hallom. Akkor marad a tölcsér vagy az injekciós ampulla

Az a baj, hogy a kupak lecsavarhatatlan, túl erős műanyagból van, a flakon meg túl vastag ahhoz, hogy össze lehessen nyomni. A kis flakont sajnálom, azt szívesen felhasználtam volna még, a nagyokat csak kilapítani szeretném, hogy úy tudjam a szelektívbe tenni.

20210504_204249
Aprilisi “elfogytak”-ban sok olyan dolog van,amit szeretek, mar szerepelt sokszor, mert rendszeresen ujraveszem, hiszem bejon, szeretem oket. Igy a nagy tobbseg eseteben nem ismetlem magamat.
Ujdonsag volt a G&G 101 toner ami nagyom tetszik, valszeg meg ujraveszem, es a Hylamide toner fujokajaval tokeletesen hasznalhato a kiszereles is. (A tonerek nem vilagmegvaltok, de ha egyszer mar a rutin resze lett, nem lehet nelkuluk rutin nalam…). Acure lemoso; ezt mar jo ideje hasznalgattam, most a vegere ertem. Nem rossz, de vannak a fiokban jobbak es konnyebben, olcsobban beszerezhetok, igy nem fogom ujravenni, de, aki allatkiserletmentes es ugy altalaban mindenmentes arclemosokra vadaszik, az iherb-rol beszerezheto. Glisskur hajfenyt nem ertem, miert nem lehet nagyobb kiszerelesben kapni?! LRP cicakremjetol nem ajultam el. Annyi jo dolgot irtak rola es nalam annyira nem okozott valtozast, hogy szamomra csalodas. Ellenben van egy geles cicaja is az LRP-nek, amit most tesztelek es ezerszer jobban bejon, mint ez. A catrice korrektort most probaltam eloszor es nem utoljara, jogos az evek ota tarto hype. Patmcgrath spiral egy jo spiral es ennyi. Nem kituno, de jo es folyamatosan jo a minosege az elsotol az utolso cseppig. A cien szemoldokcerka nalam elegtelen, max.veszhelyzetre, tovabbadom valakinek. Bourjois szemcerka a Rimmelnek a nyomaba sem er, regi is, kitettem a kollekciobol, mert csak kerulgettem. Wishful honey balmot ajiba kaptam CB rendeles melle, hat hatast nem dobtam tole, de azert tisztesseggel felkentem. Es az utso a trenditup ajakolaj, ami sem nem ajakapolo, sem nem ajakfeny. Elhasznalgattam, mert kenegetni jo erzes, de nem is tudom mire jo :joy:

9 Likes

Aprilisi elfogytak-termekek:
IMG_20210506_115520

Annyira orulok, hogy vegre elfogyott ez a hajlakk! :partying_face:
Mar legalabb 6-7 eve megvan, tobb varosban is elt mar, utott-kopott, sehogyse akart kifogyni (mentsegere szoljon, hogy eleg ritkan fixalom a hajam). Soha tobbe nem akarom ezt a termeket az eletembe! Helyette viszont nagyon szivesen hasznalom a Tigi Masterpiece sprayt, ha az alkalom ugy kivanja.

Az Old Spice izzadasgatlo egy regi barat, lassan 9 eve hasznalom ezt a farkasos fajtat. Szerelem volt elso szaglasra, azota se untam meg es ami a legjobb, hogy nem csak az illata jo, hanem funkcional is. Egy atlagos napot siman kibir, ezzel kb. cukorkaillatot izzad az ember lanya. :upside_down_face: A ruhakon sem hagy kimoshatatlan foltokat. Nagyon szeretem.
Termeszetesen nem valtottam le most sem, sorrakerult a kovetkezo farkas brigad. :stuck_out_tongue:

A Nivea vaskos kremet nagyon ritkan veszem elo, csak akkor ha leegek vagy nagyon durvan szaraz a bor a labszaraimon. A mult heten leegtek a labszaraim, el is kenegettem a doboz maradek tartalmat.
Nem fogom ujravenni, helyette eloveszem a legutolso TBS testvajam.

A Holika Holika aloe gelje egy finom illatu husito cucc. Szerettem, inkabb nyaron hasznaltam tobbet, nagyon jol esett a megpirult, felhevult boromnek. Pikk-pakk beszivodott.
Nagy hatranya a szep csomagolasnak, hogy alig lehet kinyerni az utolso adagokat a kemeny falu muanyag flakonbol. Termeszetesen sajnaltam volna igy kidobni, belespricceltem egy jo adag termalvizet, alaposan osszeraztam, a hig aloe gelt pedig beleontottem egy fujofejes flakonba. Hozzaadtam egy kis hialuront is, a flakont pedig feltoltottem tisztitott vizzel es lett egy uj arcpermetem a maradekbol.

11 Likes