Feladtam a reményt, hogy lesz időm napfényben fotózni.
Ez még a márciusi adag, mindig öröm nézni, mennyi mindent sikerül elhasználni.
Az YR Golden Tea tusfürdő illatát imádtam, sajnáltam, hogy elfogyott. A Bioderma micellás víz mindig a rutin része és az is marad, rajta kívül minden irritálja a szemem, csak a szemsminket szoktam eltávolítani vele. A Dove kivis-aloés bőrradírját imádtam, legutóbb azt olvastam, hogy ezt a változatot megszüntették, amit nagyon sajnálok, de majd megvigasztalódom az egyik testvérével.
A Yamuna Dióvarázs testvajáért nem voltam odáig. Az én ízlésemnek kicsit lassan szívódott be és ha beleszippantottam a tégelybe, a felszíni kellemes illatt alatt éreztem egy émelyítő, “műanyagos” szagot, amit azóta se tudok hova tenni, ezért eléggé megkönnyebbültem, amikor elfogyott. A márkától több terméket is szeretek, főleg a szőlőmagolajos darabjaikat.
Elfogyott az Iunik szérumtrió utolsó darabja is, a rózsás-galactomyces-es is. Egy alap hidratáláson felül nem vettem észre semmilyen pozitív hatását (sem a másik két testvérének), a reggeli rutinba viszont tökéletes volt, az inkább géles, mintsem vizes állaga ellenére gyorsan beszívódott és remekül lehetett rá rétegezni.
A Cosrx Cica széruma is elment egynek darab volt, úgy tűnik, nekem a Bioderma Cicabio az etalon, ha erről a hatóanyagról van szó (szerintem egy gyík farkát is azonnal visszanövesztené).
A Drunk Elephant (ami a Shiseido tulajdonában van) marula olajtól nem voltam elájulva, a mezei jojobaolajat jobban szereti az arcbőröm, ezért a testápolóban végezte, gyakran teszek így, ha egy arcápoló nem tetszik, elvégre a testemnek is kell az extra hatóanyag.
Magától a márkától sem vagyok elájulva az eddig próbált termékek alapján.
A mini Bioderma Hydrabio fényvédős hidratálót egy rendelés mellé kaptam ajándékba, az ég áldja az eladót, amiért megkímélt a felesleges pénzkidobástól. Sokakhoz hasonlóan rajtam is kukacosodik, még magában is, nemhogy az alapozó alatt…
Végre kipróbáltam egy Kneipp fürdőolajat, hogy őszinte legyek, semmilyen extra hatást nem vettem észre. Maradok a tasakos fürdősóknál, ezeket nagyon szeretem.
A Nyx blotting paper jó volt, de a Jolse ellátott egy időre ezzel az életmentő semmiséggel és a Rossmannban is feltankoltam a többek által favorizált … nem jut eszembe a márka neve, de az arcápoló részlegen szokott lenni és forrórózsaszín műanyag hengerben van, nem méretre vágott, hanem a letépkedős fajta zsírpapír.

, a Purito lemosó olaj okés, van még egy, de gondolkodom rajta, hogy eladom, mert a PC olaját jobban szeretem.

A Helia-D az, ami lecsavarható.

A ruhakon sem hagy kimoshatatlan foltokat. Nagyon szeretem.