Ezek fogytak el februárban
Nekem ezek fogytak el februárban. Az alapozót kiselejteztem.
nálam ezek fogytak el most februárig. a neutrogena állandó kedvenc, és egyedül a lovebeauty sampon volt nagy felfedezés, abból már a teljes kiszerelést meg is vettem.
Februárban ezek fogytak el nálam:
A Balea sampont ecsetmosásra használtam, jól tisztította a kis színes fejüket. A Tetesept fürdősóból ez a sokadik darab, őszintén szólva, nem tudom, van-e bármi hatása, de szép színes lesz tőle a víz.
A Tiam Snail&Azulene esszenciát nagyon szerette a bőröm, irdatlanul sokáig bírta.
A Mixa olajos tusfürdő az én irhámat nem hatotta meg, a végén már fürdővízbe öntöttem a maradékot.
A G&G tonik óriási kedvenc lett, hátul szotyolázó tartalékom is van belőle. Az arcom a sima víztől is húzódik, ez a tonik bőszen jeleskedik a gyors tűzoltásban.
Vééégre elfogyott a Holika Holika Holi Pop primer, anno a bb krémet akartam helyette megvenni, csak a hasonló csomagolás félrevezetett. Nem volt rossz primer, de már nagyon untam szegényt.
A Tosoowong görgős szemkörnyékápolója gazdag állagú, sűrű krém, ezért estére használtam, egy nyomásnyi matéria elég volt mindkét pislogómra.
A TBS vaníliás testvaját imádtam, fogok még belőle venni, a zacskós kis fürdősóknak meg sose tudok ellenállni.
A márciusi sminktermék fogyasztásom elég nagyra sikerült, sok termék rúgta az utolsókat mostanában. Így alapos indokom volt vásárolni legalább és most élvezem a frissített kis kollekcióm
Elfogyasztottam " pàr" minit. A nagyok is mostanàban fogytak ki. 1- 2 darab tönkrement azokat kukàztam de szerencsère nem dràga dolgok , különben lelkiismeret furdalàsom lenne , hogy tùlvàsàroltam magam .
Szorgosan gyűjtögetem én is a kiürült flakonokat. Míg nem tettem ezt, fel sem tűnt, hogy mennyi mindent “fogyasztok” el.
Ha érdekelnek a további, szépségápolással kapcsolatos szösszeneteim, kövess Facebookon!
Készítettem egy kis negyedéves összegzést is az elfogyott termékeimről. Összesen 15 termék ürült ki ezidő alatt, és azért nem is olyan meglepőek azok a kategóriák, ahol többnek is a végére értem
Márciusi elfogyott termékeim:
A Sleek palettákat kiselejteztem, mert már iszonyatosan régiek(talán 8-10 évesek ). Ugyancsak nem elfogyott, hanem kiselejtezésre került a 2 Catrice korrektor / színkorrektor, illetve a NYX jumbo szemceruza.
A sampon nem volt a kedvencem, szerintem gyorsan zsírosodó hajra nem a legjobb választás.
Amit viszont imádtam az a Holika Holika arclemosó. Nem szoktam ilyet csinálni, de ezt annyira szerettem, hogy kettévágtam a csomagolást, hogy az utolsó cseppet is kinyerjem belőle. Nagyon hiányzik a reggeli rutinomból.
Márciusban fogytak el, arcápolási termékek, talán az Omega+ Complex hidratálót nem venném újra, a többi bevált és újvásárlós termék.
Az LRP tusfürdő nagyon bevált, van utánpótlás, a Dontodent, Refectocil és Spirál állandó barátaim.
A Calvin Klein Down Town-t itteni ajánlásra vettem, szerettem, majd valamikor lehet hogy újrázunk. Hétköznapra, irodába tökéletes, visszafogott fás-virágos illat.
Kipróbáltad már a cantut? Én komolyan mondom áldom @Gloria nevét hogy népszerűsítette, soha nem volt még ilyen szép hajam, párom is sokszor megjegyzi hogy szép :). Szerintem nálam az év best offja
Még nem volt lehetőségem kipróbálni, és most sajnos jópár sampon vár itthon elfogyasztásra. De biztosan fogok venni belőle és letesztelni valamikor, mert nagyon sok jót írtatok itt már sokan róla.
Marciusi elfogyott termekek:
Amit ujraveszek, vagy tervezek ujravenni:
-minden a clinique moisture surge vonalbol (szemkornyek hidralatalo, hidratalo koncentratum, arc spray);
- benton toner;
- schauma sampon (a gyerek csak ezzel mos hajat);
-batiste szarazsampon (ebbol betarazok most a joy napokon az biztos ;-)); - cosrx csiganyalas esszencia;
- drunk elephant c firma day serum, de majd csak osszel, mert ennek telre jo az allaga, hideg idore;
- inkey list salicylic acid cleanser (az egyik legjobb lemoso, amit hasznaltam tudatos borapolos eveim alatt);
- nivea cleansing oil (tokeletes drogerias lemoso olaj);
- mindket korrektor (jeffrerstar, tarteshapetape) oszlopos tag nalam;
- a szamomra legjobb labapolo krem a Mullerbol (barfuss);
- akarcsak a garnier golyos deo (ezt nekem talaltal ki);
- fix+ akciosan mindig jonni fog;
- ha iherb rendeles lesz, bedobok egy daily defense lotiont az andalounaturalstol, mert eleg azert ez az spf18 is nek telre;
- es a hylamide subq mist.
Az osszes tobbi vagy jo, vagy elmegy kategoriaba tartozott, de nem mozgatott meg bennem semmit azert, hogy ujravegyem. Az alpine temedy healing serumja jo kis semmi volt ; a purito botranyos napozokremje mellett jelentem, en nem egtem le, nem barnultam, szoval irodistas-homeoffiszoloknak eleg ez is. Az A-game5 sajnos nem lett kedvenc, a Kerastase samponja az eddig probaltak.kozul jol teljesitett, de en mar Kevin Murphyvel"eljegyeztem" magamat most a hajapolas frontjan egy hosszabb idore (meg van egy masik marka, amit berendeltem a cultbeautyrol, de meg nem probaltam csak mintakban, igy lehet, hogy lesz ketto is;-))
Marciusi fogyasztasom.
La Roche Posay cicaja - nagyon-nagyon szerettem, semmi gondom nem volt vele. Biztos, hogy osszel ujraveszem majd;
Isana tusfurdo - finom illata volt, de sok finom illat var meg ram ;
Ecodenta fogkrem - tette a dolgat, szerintem eleg jo. Az inyem jobb allapotban van, mint valaha. Meg a fogorvos is el volt kepedve a mult heten. Mondjuk eleve nem voltak kulonosebb gondjaim vele, csak neha-neha verzett.
Ajanlom azoknak, akik nem szeretik a mentolos fogkremeket, ennek gyogynovenyes, foleg levendula ize van, enyhen edeskes.
Cougar arcolaj - egy sima olaj, edes kis semmiseg. A teli honapokban szeretek valamilyen olajat is hasznalni a rutinomban, ebben van egy kicsi hialuronsav is (de az a mennyiseg kb. egyenlo a semmivel, a hatasa sem erzodott). Nem fogom ujravenni. Az eredeti ara amugyis egy vicc ahoz kepest, amit nyujt.
A csomagolasa mar csak hab a tortan: muanyag flakon, elrontott cimke (a logo es az alatta levo infok nincsenek kozepre igazitva), amint eloszor kezbevettem, tudtam, hogy semmi kiemelkedore nem szamithatok. Nem csalodtam.
Nálam ezek fogytak el márciusban.
Amit kiselejteztem:
Lovely blender (nagyon sokáig használtam de most már kuka)
Alverde alapozó világosító (megromlott)
Max Factor pirosító (mióta letörött a teteje csak gondot okozott a tárolása, megfogott mindent a sminkesfiókban, plusz ezer éves volt)
Amit újravennék:
Cien vattakorong (mindig van itthon)
Collango epres kollagénpor
Balea folyékonyszappan
Nivea spray
Ebelin óriás vattakorong
Signal kókuszos fogkrém (újravettem most is)
Kézfertőtlenítő spray (többször újravettem)
L’oreal rúzs: nagyon hasonlít a Chanel Coco Flash rúzsokra. Fényes, krémes, kényelmes. Mindig a táskámban hordtam mert bármikor újrakentem tükör nélkül is. Teljesen elhasználtam.
Mi a véleményed a Bioderma fenyvédőről?
Az én kombinált bőrömre jó volt. Amikor felvittem először olajos érzést okozott de ez gyorsan bemattult. Egyetlen gondom vele, hogy vastagon felkenve azért látszik, hogy ott az arcodon. Az Australian Gold leváltotta mert az minden szempontból tökéletes.
Köszi az infót! Az Australian Goldot Amazonról szerzed be?
KM zsibin vettem belőle 2 db-ot.
YR nálam egyre inkább megy a levesbe, szóval örülök, hogyy ezeket végre elhasználtam (karácsonyi ajándékok voltak a hópelyhesek).
A lemosót értékeltem már, bemásolom: Tényleg olajos, ami valahogy nekem nem jött be ( de erről már elfelejtkeztem párszor és újravettem :D). De szépen leszedi a sminket és nem irritálja a szemem. Csak fent marad ez az olajos érzés…
KM boxból a fogkrémet végre én is elhasználtam
Plusz egy másik KM boxos szerzemény a tadé szappan is most fogyott el! Tény, hogy érdekes/fura volt az illata, de nálam ez inkább még természetesebbé tette. Hatalmas volt, így én kettévágtam, kb 1 évig használtuk!
Az Apivita nálam nagy kedvenc lett, pl. kézkrémek, arckrémek, tusik terén.