Nemcsak ezek fogytak el januárban, csak ők tudtak elbújni a szelektálási mániám elől.
A Baba zöldcitromos tusfürdője általában előkerül nyaranta, a maradékát már habfürdőként hasznosítottam, mert kicsit untam és nincs igazán szezonja, na.
Elfújkáltam a MAC Fix+ minimet, továbbra se értem a hype-ot körülötte. Arcmosás utáni első lépésben parádézhatott, a lemosott arcomat kedvére összeköpködhette.
Volt a Catrice egyik nyári kiadásának egy 30 faktoros primere, amit télen tökre szerettem használni, mert végre nem csillogott tőle a fejem, de beszáradhatott, mert a pipettával képtelen voltam belőle egy cseppet is kiimádkozni.
Az Uriage mini termálvíz sprayt is buzgón fújkáltam magamra, de ez legalább jólesett. Ennek ellenére nem veszem újra, a mist mánia továbbra is elkerül (legalább ez).
Volt egy Got2Be mini szárazsamponom, a fürdőszobaszekrény mélyén hányódott egy nyaralást követően. A KM-án nem találtam hozzá adatlapot feltöltve, méregzöld flakonja van, a hatása nulla, akkor is, ha tetemes mennyiséget fújtam a hajamra és a szaga is émelyítő volt.
A képen látható Iunik Tea Tree Relief szérumot is kinyírtam. Egy alap hidratáláson túl (két rétegben volt az igazi) semmilyen hatását nem vettem észre, örülök, hogy búcsút inthettünk egymásnak.
A harmadik generációs EL mini ANR-nek a végére értem, KM boxból való volt. Mivel szerette a bőröm, @Fiorentina - tól beszereztem egy 30 ml-s verzióját.
Ezzel a Balea aktív szenes, trutyis állagú lemosóval megküzdöttem, mintha éjjelente mindig visszapótlódott volna az elhasznált mennyiség. Nem volt rossz darab, de halálosan untam már 200 ml után. A cél a Cosrx Good Morning Gel Cleanser géles lemosó és a Heimish All Clean Balm elhasználása, kissé felgyűltek nálam a lemosók.
Januárban ezek fogytak el
Az Avonos és a Fa tusfürdőt is szerettem.
Az Elseve sampont már régebben használtam, most is elégedett voltam vele.
A Dove balzsamot imádtam, nagyon jó illata van és sokáig érződik a hajon is.
A Soliteint nappali arckrémet is szerettem, jól hidratált. Szerintem egyszer majd újra veszem.
A Nivea éjszakai krém is jó volt, főleg most télen.
A Dove dezodor is nagy kedvencem, már többször újra vettem.
A Versace parfümöt imádom, egyszer veszek belőle nagy kiszerelésben is.
A Carmexhez nincs hozzáfűzni valóm
Az Essence és Avonos rúzs pedig kuka.
A Fa tusfürdő hatalmas kedvencem. Kár, hogy nincs ilyen parfüm a márkának. Vagy testápoló.
Az Elseve sampont is szeretem, most is pont ezt használom. A nagy kiszerelést.
Most olyan sok minden van, hogy még nem mertem hozzáfogni, leírni, de most pótolom.
Először azok, amikről nincs kép.
Pyunkang Yul 1/3 cotton pad
Nagyon szeretem a tonikot ezzel felvinni, mert így az sokkal tovább elég, nem megy pocsékba.
Tresemme Biotin repair 7 sampon (KM boxból)
Tresemme Keratin Smooth hajbalzsam
Azért egyben írok róluk, mert mindegyikre áll a véleményem. Én szeretem a Tresemmé termékeket, beváltak. Jobban, mint a többi drogériás márka. Bár a Cantuval nem veszi fel a versenyt. De most úgy döntöttem, mielőtt végleg átváltok a Cantura, előbb elhasználom az itthon lévő egyéb készletet.
TBS Vanilla pumpkin tusfürdő
Erről már nagyon sokszor írtam, imádom.
Dettol erdei gyümölcsös kézmosó gél
Nem vettem észre, hogy szárította volna a kezem, szóval rendben volt.
És akkor, amikről kép is van.
Cantu sampon
Imádom, ez lesz az új kedvencem. A balzsamjával együtt csodásan puha lesz tőle a hajam.
Sensident fogselyem
Szerintem ez egy jó termék. Most DM-es saját márkás van helyette, de vissza fogok térni ehhez, mert ez a legkisebb helyre is jó.
Nívea micellás víz
Többedik flakonnal fogyasztom, nekem teljesen jól bevált.
Most az @Amadea -tól kapott Cerave micellás vizet használom, az is tetszik.
A Revuelle kétfázisű szemhéjfestéklemosót nem találtam meg a KM-en.
Teljesen jól működött, és nem lett homályos tőle a látásom sem. Tetszett.
Ha jól emlékszem, Müllerben vettem.
Clarins Double szérum
Az én bőröm szereti ezt a szérumot. Esti használattal kellemesen puha tőle, szépen feltölti reggelre. Vettem belőle már újat, de most egy EL ANR-t bontottam helyette.
Hylamide SubQ
Imádom, all time kedvenc. Évek óta használom. Reggelente csodát művel.
Saffee ACE ampullák
Notinos rendelés mellé kaptam ajándékba. Három darab volt benne, ezeknek én konkrétan semmi hatását nem vettem észre. Lehet, hogy további használattal lett volna, ezt nem tudom.
Estée Lauder ANR bla-bla… szemkrém
Kellemesen hidratált, de egyelőre nem vagyok benne biztos. Van még néhány mintám, majd még tesztelgetem.
A Douglas Age Focus nappali ránctalanító krémem fogyott el. Kicsit örültem neki, hiszen október elejétől február elejéig, azaz 4 hónapig kitartott, és kinéztem már másikat. De az az igazság, hogy nem volt rossz krém, sőt…! Élmény volt vele kenni az arcomat. De amit azóta kezdtem (LRP), jobban tetszik. Ugyancsak február elején fogyott el a PomPom Mosolyogj bátran kréme, amit éjszakára használtam. Azt már használtam egy évvel korábban, akkor tetszett, most nem vettem észre azt a hatást. Lehet, a bőröm változott, de elment a kedvem tőle. LRP krémet vettem helyette, most mindenem LRP, és örülök nekik. Sminkjeim aligha fogynak el mostanában, mert váltogatva használom őket, de annyira elégedett vagyok velük, hogy nem is vágyok másra. Tusfürdőt, testápolót akkor veszek, ha elfogynak. Azok viszonylag hamar fogynak, és mindig változik, hogy milyet veszek belőlük.
Nem ismerem ezt a sampon, de szerintem felkerül a wislistemre.
Nekem megint szép kis lista jött össze.
Január vége, február eleje erős volt az arcápolási vonalon. A képről hiányzik még két tusfürdős flakon, és a Balea meg a Mixa arctisztítója - előbbi a tubusból átköltözött az utóbbi pumpás flakonjába, tisztítás után. Nekem így sokkal jobb, kényelmesebb a használat.
A fényvédőből az utolsó tubus van bontva. Nagyon szeretem, viszont itthon nem találni, csak egy nagyon hasonlót. Valószínűleg kipróbálom azt is (szintén Sundance), de hozatok ebből a fajtából Németországból, mert ott még kapni. Két éve hű társam, nem szeretném lecserélni.
A TO koffeinjét szerettem arcra-hajra, de most lustaságból a Revoxra ruháztam be
Hyaluronból most a G&G-t használom, hámlasztóból pedig szintén Revoxot.
Jöttem a februári fogyasztásokkal a hairfood örök kedvenc, nagyon sokadik tégely ürült már ki. A többi nálam tipikusan az egynek teljesen jó volt, de nem ezt veszem újra kategória
Nekem ezek fogytak el.
Sziasztok! Honap vege van, igy urul a piperes szemetes. Tobb, utazos meretu termeket elhasznaltam, amibol 2 db yves rocher-s (magnolias es valami karacsonyi), nem tudom meg hany darab van beloluk, hala az adventi naptarnak…ezek nyitottak voltak. Az illatukat mar nem szeretem, de a kiszereles tenyleg 3napos utazashoz barati. Venni, biztos nem veszek tusit a markatol a jovoben. A L’occitane verbenas mini is kiurult, friss illat, de az arat nem eri meg es a tubus sem ujrahasznosithato, nem toltheto ujra, biztos nem veszek magamnak ilyet, sot azt hiszem magarol a markarol is tudok igy nyilatkozni (osszessegeben potolhato termekek, es az aruk is irrealisan magas).Estee Lauder advanced night repair eye mini is elfogyott. Nekem tetszik, meg EL szemrevaloi ugy altalaban, de ez a tegelyes kiszereles nagyobb meretben nem lesz ujravevos. Clinique MS face sprayt imadom, ez meg valami wizzaires ajandekpakkbol volt valo (amikor meg gondtalanul es sokat repultunk). Nagyban beszereztem ismet egy akcioban, nagyon jot tesz a boromnek (es ez a kis flakon ujrahasznosithato, meg is tartom!). Paula 8%-os aha gelje jol teljesitett, azonban nem volt olyan wow hatassal a borore, mint a 2%os bha-ja a porusaimra. Most tesztelem a 10%os liquidejet, ha az sem lesz latvanyos, visszaterek az ordinary aha-bha csodaszerehez. Ket wishtrendes c vitaminos maszk is elfogyott, ezek szerint ebben a honapban volt 2 este, amikor volt idom lazitani ?! TO buffet+copper peptides mar projectpanes volt, nem lattam, nem ereztem semmit a hasznalataval, valszeg el kellene kotelezodnom e termek iranyaba es egy evig csak ezt hasznalni, hogy lassam, mit is tud, de ennel en kiserletezosebb vagyok. Nem veszem ujra. A TO marine hyaluronics nagyobb kedvencem, mint a TO gelesebb allagu b5+ hialuron szerumja, ezt mar korabban is hasznaltam es fogom is a jovoben. Benton fermentalt esszenciaja nagy kedvenc, ujra vissza-vissza ter a rutinomba. Az en borom a fermentalt osszetevoket nagyon szereti. Ezt foleg az EL ANR-rel egyutt hasznaltam, az a mult honapban fogyott ki. Ket arckrem.is elfogyott, ami az allando szortimentemben benne van: Clinique MS es Yves Rocher sensitive. Nagggyon elegedett vagyok veluk, mint sima hidratalo kremekkel, minden tipusu retegzos rutin zarasakent remekelnek. Cosrx honey overnight maszkjat hasznalni szeretem, de azert nem ez a nagyagyu az esti rutinomban. Sebamed Frische deot en ketszer hasznaltam nappalra, utalom, az izzadasgatlok legalja. Ejjelre magamra kentem, de csak azert, hogy elfogyjon.(en sem vagyok normalis ) Tusikrol most nem ejtek annal tobb szot, hogy megfeleloek voltak, de egyik sem lett igazabol szerelem.Na, de a Barfuss szarvasfaggyus labkrem, eletem labapoloja Ujabb Medinarural rozsa hidrolatum urult ki, meg mindig szeretem, en ebbol fogok rendelni meg, az bizti! Lagyitja, feltolti a boromet, nekem idei nagy kedvencem lett! Aloevera spray as always, most is becsulettel fujtuk mindenre IS A Niod arclemoso olajarol a gyermek leszedte a boritast, de meg kell emlitenem, mert ez nem csodaszer, ellenben draga. Barmelyik olajos arclemoso tud ennyit, de valami, ami niod es csillivilli osszetetelu es baromi draga, csak varnal valamit pluszt tole, nem?! Ne tedd, nincs benne tobb Rozsas mac fix+…hat, minek ebbe beletenni illanyagot? (Eddig a zoldteas limitalt volt az egyetlen, ami tetszett.) Hajapolasban ezt a Kerastase csaladot az eletben ujra nem veszem. Annyira apolo, hogy vagy nem tudom kimosni, barmennyire is probalom, vagy valamivel bevonja a hajamat, amivel aztan egybol el is neheziti. Nem tetszett, sem a sampon, sem a pakolasa. Ket korrektor urult ki, a Loreal infallible kedvenc lett a 324es arnyalatban, persze, azota hianycikk felenk. Ezt kifejezetten az alapozo elott utogetem szet blenderrel, tart egesz nap, es a szem alatt sem uldogel bele semmilyen rancba. A maybelline eraser nem.utott annyira, mint, ahogy emlekeztem, igy nem is kerdes, ha dragabb drogerias concealert vennek, melyiket is vennem. Volt meg egy lovely best ever mascaram, nem tetszik tovabbra sem. Jo kezdes es aztan 1.het utan gyors kiszaradas, csomosodas…nem-nem a reszemrol meg mindig. Bareminerals szemcerkat is kiteszem, mert mar kemeny lett. Meg mindig azt mondom, ha jo szemcerkat szeretnel, vegyel rimmel scandaleyest Es biztos van meg a foton mas is…de ennyi gondolat jutott eszembe. Ez bizony, hosszu lett ! A ket Chanel parfum elfogyott, de ujra lesz veve, a kedvenc illataim kozott vannak.
Es itt a lemaradt foto is a kis szemetkupacomrol
Februári elfogyott termékeim:
Dove szappan- ezt mindig újraveszem, a legszuperebb cucc napi sminkszivacs tisztításhoz, illetve ecsetmosáshoz is szeretem.
Colgate Max Fresh és Max White- mindkettőt szeretjük, sokszor újravesszük.
The Ordinary C vitamin por- Nem volt vele problémám, de nem fogom újravenni, mert számomra macerás a használata. Általában hialuronsavas szérumba kevertem, úgy vittem fel a bőrömre.
Isana folyékony szappan- imádtam az illatát, igazi nyári hangulatot idézett. Nem vettem most újra, mert váltogatom őket mindig.
Palmolive Relaxed tusfürdő- Nagyon szerettem használni, biztos valamikor újra fogom venni, de jelenleg van még itthon pár bontatlan tusfürdő, azokat szeretném elhasználni.
Any Tan Caramel- Ez nem fogyott el, a régi szolis időszakomból maradt meg, de mivel nem járok már régóta szoliba, és nem is fogok a továbbiakban sem, ő is megy a kukába.
Avon sminkfixáló spray- Szerintem ár-érték arányban jó kis termék, szerettem használni, ez a második üres flakonom.
Cerave Daily moisturizing lotion - Sokáig arckrémként használtam, aztán a maradék felét testápolóként. Szerettem, de mostanában nem fogom újravenni, a TO NMF hidratálóját sokkal jobban szeretem.
Ebelin vattakorong- A szokásos, mindig ez van itthon.
Garnier sminklemosó- ezt is évek óta újraveszem, szemsmink és rúzs eltávolítására használom, arcra nem.
ACM Cicastim krém- Ez kézkrémként fogyott el, nem fogom újravenni.
Alverde ajakápoló- Szerettem, de nem veszem újra. A Carmexet nem előzi meg nálam.
Carmex Cherry- Ő vagy az eredeti változat örök darab itthon, imádom.
TIU ajakolaj - Rossz nem volt, de nem is voltam oda érte. Az Avon hasonló jellegű olaját sokkal jobban szeretem.
LA Girl sminkszivacs- Ez a kedvenc sminkszivacsom, eddig semmi nem taszította le a trónról. Régen Real Techniques párti voltam, de amióta egyszer Beautybayról próbaképp megvettem ezt, azóta mindig hozzá térek vissza. 1 hónap alatt szegény kicsit összeaszalódott a szatyorban Kb 1 évig bírta egyébként a napi használatot és napi mosást.
Essence átlátszó szemöldökzselé- ez nem elfogyott, hanem pár használat után beletört a kefe, így használhatatlan lett.
A fotón levő maradék rúzs és szájfény sem fogyott el, hanem megváltozott az illatuk, állaguk, így mennek a kukába ők is.
Ezek fogytak el nalam a mult honapban:
A tusfurdo nagyon finom illatu volt, szerettem (a csomagolason levo ozike pedig nagyon edes. ). Utodja egy malnas-narancsos illatu lett.
A Revox tonere nem egeszen fogyott el, csak a flakonja urult ki (minden tonert at szoktam onteni egy fujogatos flakonba).
A TO Mandelic Acid-ot szerettem, de jon a naposabb ido, szerintem nem veszem ujra oszig.
Es elfogyott meg egy oriflame-es “lipbaaaaaaalm” is, annak csomagolasat azonnal kidobtam, elfelejtettem megtartani a fotohoz. Egybol lett utanpotlasa egy Ziaja ajakbalzsam formajaban.
Február
Paula’s Choice bevált?
Sajnos csak az vált be, kizárólag fizikait tudok használni, a kémiai fényvédőktől búcsút vettem, nem bírja a szemem.
Mind a 3 fizikai összetevős PC fényvédőt használom (a Recovery a kedvencem) igyekszem reggel rétegezni őket, de a minimum egy sima fizikai + a színezett.
Ez a másik kettő:
De kombinált bőrre inkább ez való, ha mehet a kémiai (használtam, nagyon könnyű fluid, van belőle mini is) Mindenkinek ajánlom a deluxe kiszerelést, mielőtt beruház egy teljes méretre.
Ez a kedvenc fényvédőm kombinált bőrre
Sajnos kezdem azt hinni, hogy a következő időszakban fényvédőre nem lesz a home office-ban szükségem, de nagyon megjegyzem ezt a listát magamnak.
Ezek a drogèriàs cuccok februàrban fogytak. Màr csak ilyen ultra sensitiv dm- es vagy Baby cuccokat visel el a bőröm + az aldiban kaphatò lemosó is bevàlt. Különben pirosodàs, viszketès vagy erős csalánkiütèsem lesz.Eddig a vìzre gyanakodtam mert szàrìt de mint kiderült, nem az a hunyó.