Az Anti-aging Hada Laboról mi a véleményed? Nekem is kívànságlistás.
Ebben a hónapban nem fogyott túl sok termék:
Az Avon gránátalmás habfürdőt nagyon szerettem. Már megvan az utánpótlás kókusz illetve limonádé illatban.
A Fenty alapozót imádtam, de egyelőre nem veszem újra, annyi megbontott cucc van itthon.
Végre kidobhatom a Mac púdert is. Nagyon vártam már, hogy kiürüljön. Most egy másik Mac púdert használok.
A fényvédőt imádtam, ez már a 2.tubus volt ebből a fajtából.
A Mexx parfüm fiatalkorom illata volt, nosztalgiából vettem újra talán év elején mikor akció volt a DM-ben.
A többi termék átlagos, nem veszem őket újra (Dove spray, Avon karácsonyi habfürdő, Balea tusfürdő, Nivea olajos lemosó)
A stiftes dezodor viszont életem egyik legrosszabbja. Ragacsos, nem szárad meg, még a ruha is hozzátapad. Itthonra használtam el mikor tudtam, hogy nem megyek sehova. Borzalom, nem ajánlom senkinek.
A fenti cuccok közül csak az LRP hidratálót és a Purito szérumot venném újra.
A Hadalabo nem rossz, de ha az ár érték arányt nézem, egy szérum többet ér.
Az idei év tanulsága számomra, hogy megtaláltam a kedvenc márkáimat, Paula’s Choice, G&G, La Roche-Posay. Várom a G&G újdonságait.
Ha jó tonert szeretnél vagy a G&G liquid, de úgy emlékszem az neked megvan, vagy Paula’s Choice Skin Recovery. Nekem kombinált bőröm van és simán elbírja az egész Recovery családot, több mindent használok, és nagyon jók. A sötétkék Resist toner etalon, szerintem az a top.
Az elfogytak fotók alapján összeszámoltam miből mennyi fogyott. A tusfürdőt, fogkrémet, habfürdőt és folyékonyszappant nem számoltam mert azokat nem egyedül használtam el.
Hajfestékből és stickes dezodorból fogyott a legtöbb. Fényvédőből azért csak ennyi mert több van megbontva.
4 szempillaspirál
2 alapozó+ 2 mini CC krém
1 púder
1 bronzosító
1 szemhéjbázis
1 stickes szemfesték
1 folyékony rúzs
1 korrektor
3 primer (ebből az egyik mini)
4 spraydezodor
9 hajfesték
2 hidratálókrém
4 ajakápoló
4 sampon
8 stiftes deo
3 arclemosó
2 olajos lemosó
1 hámlasztó
2 micellásvíz
1 testápoló
2 fényvédő
1 szemfestéklemosó
1 mattító lapocska
1 szérum
1 arcpermet
2 parfüm
Decemberben elfogytak:
Dove balzsam- szerettem, fényes és puha volt a hajam tőle, a samponjával együtt használtam. Nem vettem most újra, mert van még pár használatra váró balzsam itthon.
Avon testvaj- én ezt egyenesen imádtam, a férjem is mindig mondta, hogy mennyire jó illatom van. Valamikor biztos újraveszem, de most van más helyette
Essence False Lashes szempillaspirál - egynek elment, de nem voltam oda érte.
Miss Sporty szempillaspirál- véletlenül vettem meg a Lovely sárga szempillaspirálja helyett alsó szempillákra használtam, de nem veszem újra, most ismét a Lovely van használatban.
Colgate fogkrém- általában egyből kidobom reflexből a kiürült fogkrémeket. Szeretjük ezt a változatot is, többször vettük újra őt is.
G&G APAD - a reggeli rutinom része volt, nagyon szerettem. Most más szérum van használatban, de biztosan újra fogom venni.
Essence alaplakk
-nagyon szeretem, már az új darab van használatban belőle.
Miss Sporty szemhéjtus(upload://uersHDa2LB55Hx7EKJPCUM43os5.jpeg)
Kryolan Multi Gel- nem volt rossz, használtam glitter primerként, de időközben megváltozott az állaga, ezért távoznak. A NYX glitter primerét jobban szeretem.
Ebelin fültisztítő pálcika- szokásos alapkellék
A legtöbb pròba. A nagy àtlátszò aldis smink lemosò hab. A pink epermag olaj megavasodott. Azèrt a felèt sikerült elhasznàlnom. A catrice alapozòt újra fogom venni. Folyèkony, de nagyon jòl fed, közepesen, de mègis termèszetesen.
Elfogytak, a dezodort 1 évig használtam, amúgy 24 hónapig jó . Már örültem, hogy elfogyasztottam őket, mert kicsit untam már a rózsás tusfürdőt is (már egy éve szinte csak ezt vettem újra.). Szerintem nem fogok ilyen sokáig még egyszer egy illatot használni . Még egy sampont fogyasztottam el, csak még kinyerem belőle az utolsó cseppeket :).
Ezek fogytak el januárban (a csomagolàst nem őriztem meg):
Purito 94 fermented essence
G&G cheer up
Gliss kur fekete dobozos hajbalzsam
Alverde Q10 testápoló
Salthouse hyaluronos arckrém
Avon cannabis arctisztító olaj
Ezeket nem vettem újra,vagy mert nem váltak be, vagy mert van itthon màs ugyanabban a kategóriàban, amit el szeretnék használni.
Elfogyott egy flakon az A-game-ből is, ezt újravettem.
Sziasztok!
Nálam a tusfürdők fogynak nagyon. Viszont most összegyűjtöttem 5 tégelyt a TBS-től is.
Ezek fogytak el nalam az elmult ket honapban (+ 1 termek, ami lemaradt a keprol):
Catrice Liquid Coverage alapozo - nagyon szeretem, evente egy ilyet hasznalok el kb. Most viszont nem fogom ujravenni, mert van helyette egy Revlon Colorstay alapozom. Mar reg ki akartam probalni, most sor kerult ra is.
Dermacol BB krem - jo volt, de orulok, hogy elfogyott. Most a mar honapok ota varakozo zold Holika Holika BB kremet is felavathattam. Mar most tudom, hogy az eddigi legjobb altalam hasznalt BB krem.
Himalaya Anti-Hair Fall sampon - szerettem ezt a sampont, bar az illata borzalmas, tulsagosan maszkulin. Elonye, hogy egy mosas is elegendo a megfelelo tisztitashoz, egy hetig birja a hajam az ujabb mosasig.
HYMM After Shave Balm - egy turkaloban talaltam belole ilyen kicsi mintakat, gondoltam kiprobalom. Tobbszor hasznaltam mar borotvalkozas utani erzekenysegre, irritaciokra kifejlesztett zseleket, szeretem oket. Ezt olyankor vittem fel plusz lepeskent a rutinomban, amikor az arcom extra hidratalast kivant. Hig, zseles allagu, megfelelt a celnak.
Ez is eleg maszkulin illatu, de van benne valami savanyu uborkas beutes, amit nagyon szeretk. Nem ertem miert, de minden illatot szeretek, amiben erzek egy kis kovaszos uborkat.
PIELOR kezkrem - finom gyumolcsos illatu, a pici merete miatt praktikus is. Ez volt a taskamban lapulo kezkremem. Mar van egy Balea-s utodja.
Revox Niacinamide - epp nem volt raktaron a TO-s nia, ezert ezt vettem meg a Douglasbol. Nem bantam meg, de a TO niajat meg mindig jobban szeretem. Kozben azt is beszereztem, ugyhogy most visszavaltok ra.
Tigi Re energize hajbalzsam (ez nincs a kepen) - a 750 ml-es verzioja fogyott el. Nagyon szeretem a Tigi osszes hajbalzsamat, evek ota ezeket hasznalom. Tobbet ernek, mint barmelyik hajpakolas. Nagyon laggya es puhava teszik az amugy szarazsagra hajlamos hajamat. Az utodja egy ugyancsak Tigi termek, a Rockaholic vilagos hajra valo balzsama.
Kicsit hosszu lett, bocs.
Honap vege van es osszesites a furdoszobai szemetes alapjan:
Arcpakolasbol a kedvenceimet hasznaltam ebben a honapban, a sarga sugu maszkot es a tajvani myhoinni tipusut. Ez utobbi a kedvencek kozott is kedvenc. KAP permetbol utantoltottem. Tom Ford parfumokbol elfogyasztottam az utolso cseppeket. Sokadik uvegek, csak hidegben hasznalatosak es allandoan kell hogy legyen. Maybelline micro brow es a clinique szemkornyekapolo allando tag volt,lesz, akarcsak az andalou natutals enlighten serumja. A clinique “a” vitaminos boostere nem okozott akkor josagot, mint a c vitaminos parja, nem valoszinu, hogy ujraveszem. A toosowoong propolis szerumot eszre sem vette a borom, panprojectes volt, biztos nem veszem ujra es ez alapjan magat a markat is hanyagolni fogom. A balea szarvasfaggyus kremje nem olyan hatekony, mint a Muller sajat markasa, inkabb ez utobbi melle teszem vissza a voksomat. A lovely vampire lashes nekem semennyire sem jott be, 5 hasznalat utan feladtam (szegyen, de nem, hogy oromot nem okozott a hasznalata, kifejezetten bosszanto volt!). Toofaced szemcerkabol kijott a hegye…kicsuszott es annyi, onnantol kezdve allandoan kijart, alkalmatlan a hasznalatra, az EL pure color envy intense nude rúzsa megromlott. Zoeva szemhejalap is elfogyott, es tovabbra is kedvencek kozott, de most annyi van nyitva, egy ideig nem veszem ujra, de jo szivvel ajanlom. A honap nagy felfedezese a Nivea shooting cleansing oil volt, nagyon szeretem, es jo, hogy drogeriaban is kaphato, biztos talalkozunk meg. Batiste szarazsampon idonkent elfogy, e termekkategoriabol en mar mas markat nem fogok kiprobalni, az eddig probalt markak kozul ez valt be egyedul…TBS testvaj allando partnere a boromnek, nekem evek ota bevalik csak az illatokat valtogatom kedv- es evszakfuggoen. Ja, es az utolso emlitesre melto dolog az A313, ami nekem heti 2szer kivasalja az arcomat reggelre, mar uton az utanpotlas, addig az a-game-et tesztelem, de azt joval gyakrabban teszem fel. A Philip Kinsley hajapolok mintaban annyira bejottek, hogy megrendeltem oket nagyban is, de kozel egy honapja varom, hogy megerkezzenek a CB-rol, valamit nagyon kevernek rajta a holland eu-s atpakolasnal…
Januári elfogyott termékek:
Mixa micellás víz 90%-ban őt használom a sminklemosás első lépéseként, rengetegszer újravettem.
Dove spray- általában váltogatom az illatokat, de ez az egyik kedvencem tőlük.
Jessa intim lemosó Őt évek óta mindig újraveszem.
Batiste szárazsampon a kedvenc márkám ebben a kategóriában, bár a Cherry változatot jobban szeretem.
Balea arcpermet- arcápolás előtt/után/közben használom, van még 1 itthon, aztán le akarom tesztelni a Helia D szőlővizes arcpermetét.
Dove tusfürdő- a tusfürdőket mindig váltogatom, így most nem veszem újra, de nagyon szerettem.
Cien vattakorong- ezeket a körmeimre használtam el.
Ebelin vattakorong, nálam ez a favorit, mindig ezt veszem újra.
Pink panda meglepetéscsomagban érkezett mini tusfürdő - vaníliás illatú volt, nem igazán szerettem, de azért nem akartam kidobni, 4-5 használat alatt úgyis elfogyott.
Sebbenzin- alapkellék, mindig van itthon.
BLEND-A-MED 3D WHITE fogkrém- sokszor újravettük már, szeretjük. A fogkrémes rubusokat a férjem előszeretettel dobja ki reflexből, így csak őt tudtam megmenteni.
Catrice All Matt púder- szerettem, jól tette a dolgát, viszont mivel szeretek tesztelni új dolgokat, nem vettem újra.
Essence Camouflage Matt korrektor- nagyon szerettem, sokáig elég volt. Most viszont a Healthy Glow változatát vettem meg.
Revolution korrektor- ezt is szerettem, van még belőle itthon bontott és bontatlan is, most is használatban van egy.
Milani szemhéjalap- nagyon sokáig imádtam, szuperül működött rajtam. Az utóbbi időszakban viszont nem voltunk jóban, vagy az én szemhéjam változott meg, vagy nem tudom mi történt.
Catrice szemöldökceruza- őt nagyon szerettem, van belőle itthon egy bontatlan is.
Én is jöttem a januári elhasznált termékekkel. Az Isana micivizet egy kapkodós pillanatban vettem. Eleinte működött, de hamar elkezdte csípni a szemem, így végül ecsetmosásra használtam el. Örülök, hogy végre elfogyott.
A szakállolajat a párom vette, de pár használat után lecserélte, így végül én használtam el a hajamra és egész jól működött
Az essence szérum hatását nagyon szerettem, de az ananász illata kicsit sok volt nekem.
A Balea hidratáló nagy kedvenc volt, többször is újravettem már, de most jól jön egy kis változás már.
Az ajakápoló és a tus is örök kedvenc. Ha néha el is csábulok másra, akkor mindig csalódás ér.
Hű mennyi ismerős termék. A Jessát én is mindig újraveszem.
Megrendeltem most az Andalou brightening szérumot. Használsz más terméket is a márkától? Összetevőlista alapján tetszik több krém és maszk is tőlük
Ezeket hasznalom, szeretem. En erzem, hogy ezek erositik egymast a retegzes soran, amiben alapvetoen azert nem hiszek
Ezek termékek fogytak el január végéig. Először gyűjtöttem így össze, és folytatom, tök jó így együtt látni.
A TO és Purito szérumokat nem veszem újra, a TO buffet-copperrel az a bajom, hogy figyelni kell mivel mehet együtt. Maga szérum érdekes, szép kék színű, inkább vizes állagú, én meg jobb szeretem a tejes állagot.
A többi állandó darab, azokból mindig van itthon.
Köszönöm
Valószínűleg kipróbálok majd más termékeket is a màrkától.
Én random válogatok össze olyan dolgokat, amik jók a bőrömnek, és olyan összetevőt tartalmaznak amit be akarok tenni a rutinomba, de abben én sem hiszek, hogy így feltétlenül erősítik egymás hatását a rétegek.
En ezeknel vettem eszre eloszor😂
Nekem ezek fogytak el januárban