Elfogytak ezek az alapozó termékek, a primert valószínűleg újra fogom venni, amint a mostaniak végére érek. Az alapozó kiürülésének külön örülök, mivel ez az év végi projekt panem része volt.
Én eljutottam arra a pontra hogy az összes tusinak az illatát meguntam, megutáltam ami itthon van :D. Borzalmas érzés. De kb még van egy éves mennyiségem . De muszáj őket elhasználni :D.
Hülye tipp:
Cseréljetek a kedveseddel pár napig Biztos újra értékelni tudod majd a nőieket
Gratulálok az elfogyasztáshoz!
Köszönöm
Novemberben és decemberben elfogyott termékek. Megerősített a mennyiség, hogy “kisfogyasztó” vagyok, pedig Istenazatyám kenem magam becsülettel (najó, testápolóval ritkán )
Szappanpapírokat nem mind tettem el, néha elfelejtettem, hogy félre akarom tenni. Főleg szilárd szappanokat használunk, a fiammal együtt, tisztálkodáshoz. Talán egy másik hónapban látványosabb lesz a fogyás vagy hiába erőlködnék akkor sem lesz szembetűnő.
Idei utolso elfogytak kicsit hamarabb, de viszik a szelektiv szemetet nem sokara amit lehet bele is teszek. Sok olyan termek van es a jovo honapban is lesz, amit panprojektes. Ennek eredmenye az hogy csak elfogyott a theordinary ascorbyl glucoside solution 12%, ami egy haszontalan termek, ugy megkerdeznem a megboldogult alkotojat, mi vegre lett megteremtve, vagy mihez?! Ellenben a marka amino acids+b5 termeke egy iszonyatosan jo hidratalo szerum. Ha elfogynak a keszletek, ezt veszem ujra, nem a hialuronosat. Imadottam lett a tisztitas teren a theinkeylist mindket lemosoja. A 2020 evi felfedezettem es kedvenceim ok ebben a kategoriaban. Biztos lesz meg veluk dolgom A bioderma lemoso ennek a nyomaba sem er, nem rossz ez, csak ezert a penzert csak varnal valamit, valami extra javulast is, de nekem nem jott. Pixi vitamin c tonerjei jol teljesitettek, de valszeg, ha nem ajandekba adtak volna a CB rendeleseim melle sosem probalom ki oket, mert az Andalou Naturals brightening tonicja nagy kedvenc, nem is tervezem azt levaltani erre. Szempillaspiralok kozul a toofaced damngirl nekem katasztrofalisan mukodott, nem ajanlom. Es sajnos a Loreal Lash paradise meg par het alatt csomositja a pillaimat. A nyx micro brow penciljenek is a vegere ertem, nem rossz, de nem tud annyit, mint a maybelline hasonlo termeke, biztos nem veszem ujra. Asugu beauty uvorkas maszkja csalodas volt a tojasos verzio utan, ilyet sem veszek toluk tobbet, akarcsak neogence maszkot, mert a tajvani maszkmarka, amit myhoinni-nek olvasok, hivatlan hasonlo aron, egy napig teljesen feltolti az arcomat, lathato a hasznalata. Benton zoldteas tonerje volt mar es lesz is nalam, mert ez is jot tesz a boromnek, mint minden benton termek…(kiveve a habzo lemosojuk…) Ja, es a hajas szekcioban meglepoen jol teljesitett az evvegi hajraban a garnier botanic therapy maszkja, amit em raerosen vittem fel a hajamra pakolaskent es utana mostam csak meg a hajamat samponnal. Igy bevalt, es adott valami elaszticitast, fenyt, egeszseges tapintast a hajamnak. Zarul a mokatar (oh, es a blistex ajakapolot sem ajanlom, mert per honap alatt piszok kemeny lett, spf ide, spf vedelem oda)
Imádom nézegetni az elfogyott cuccaidat! Nálad mindig nagyon sok termék fogy el egy hónap alatt (tudom azért, mert több bontott van)
En nem/sem tudom miert fogy ennyi?!
Sziasztok, itt az összes idén kiürült flakonom. Kis családom hülyének nézett, hogy egész évben gyűjtögettem , de én kíváncsi voltam egy teljes évi fogyasztàsra.
Bocs, a villanyfényes kèpèrt, de most volt egy kis szabadidőm.
Számomra egész èrdekes dolgok jöttek ki, például 11 flakon testápolót használtam el, vagyis majdnem havonta egyet. Azt tudtam, hogy száraz bőröm van, de nem tudatosodott bennem, hogy ennyit használok. Mindjárt kevésbé van bűntudatom a jelenlegi raktàrkészlet nagyságáért, mert ezek szerint azokat el fogom használni jövőre.
Befejeztem 3 körömlakkot is, ami nagy szám nálam. A gyűjteményem 2/3át eladtam/elajándékoztam, de még így is túl sok van, jövőre is el akarok használni néhányat.
Aminek szintén örülök, hogy elhasználtam idén egy teljes bronzert és egy pirosítót is. Eddig még csak púdereket és ilyesmiket használtam el, szóval ennek most nagyon örülök.
Ejha! Nagyon ügyes vagy! 11 testápoló? Nàlam jó ha évi 1 db fogy el. Bár kenegetésben lusta dög vagyok
Jövőre én is elrakom az éves elfogyott sminkcuccokat. A testápolást nem mert nem tudnám hol tárolni a sok nagyobb méretű flakont.
Gratula!!!
Szép munka! Ilyen hűséges és kitartó vagy másban is?
Biztosan belopakodik hozzád néhány KM-ás kollegina és kipróbál ezt-azt. Szép mennyiség ismét!
Decemberi elfogytak:
Cantu - Shea butter hajbalzsam
A samponhoz hasonlóan ez is óriási kedvenc lett!
Imádom! Egyszerűen tökéletes a számomra. Volt belőle itthon még, és rendelni fogom a következőt is.
Ez az egyik kedvenc mistem. Reggel szeretem használni, mert valahogy felébreszt, megnyitja a tekintetem. Ebből is van már új.
Köszi szépen. Hát igyekszem, de nem mindig jön össze
Sziasztok!
Nagyon tetszik ez az összefoglaló. Természetesen nálam is a kozmetikumok fogynak a leglassabban, éppen ezért azokból ritkán vásárolok. Évek kellettek, hogy ezt leírhassam. Aztán szépen hétről hétre, hónapról hónapra, majd évről évre kevesebbet rendeltem, mert beismertem, hogy teljesen felesleges annyit felhalmozni. Hozzátartozik, hogy a hétköznapokon csakis natúr sminket viselek. Bulizni meg ritkán járok már évek óta, így kihasználatlan is lenne. Őszig tudok biztosan mindenre visszaemlékezni, így ettől az évszaktól kezdődik a listám:
• Alpecin sampon 2 flakonnal ősz óta: https://kremmania.hu/kremek/alpecin-c1-koffeines-sampon Az őszi hajhullásom csak ez képes megállítani. Épp tegnap konstatáltam hajszárítás után, hogy csak a minimális mennyiségű hajszál hullott. :slight_
• Head&Shoulders balzsam: https://kremmania.hu/kremek/head-shoulders-supreme-moisture-balzsam. Két tubus egymás után. Nagyon bevált.
• Listerine lila szájvíz. 50%-os kuponnal vásárolhattam meg a Rossmannban, ezért esett rá a választásom. Nem rossz, de nem lett a kedvencem se.
• Dove orginal dezodor, majd őt követte a stift változata is. Azóta pedig a szürke kupakos is fogyóban van már.
• Tusfürdők terén a Dove levendulás ürült ki nem túl régen. Nekem nagyon nem vált be. Túl erős, túl tömény az illata.
• Szappanból mindig Dove. Az utolsó, ami elfogyott, elkopott a kókuszos változat.
• Batiste szárazsampon orginal. Jelenleg is használatban van egy, de egész évben vagy ő, vagy valamelyik tesója volt a kedvenc.
• Nagyon hű és megnyugtató társam volt az őszi hónapokban Lushéktól a Sleepy testápoló kis kiszerelésben. Azóta már a nagy tesója csücsül a fürdőszoba polcomon.
• Szintén a Lushl elfogyott az ikonikus Charity pot testápoló kis kiszerelésben. Biztosan fogok még belőle rendelni, ha elfogy a jelenlegi Mixa testápolóm, mert az illata és a hidratáló hatása nekem nagyon bejött.
• A The Body Shop nagy kiszerelésű mandulás kézkréme egy évig volt elég. Nagyon szerettem, főleg az illatát. A hidratáló hatása viszont nekem csak a kora őszi hónapokra elegendő. Télre a testesebb kézkrémeket kedvelem.
• Avonéktól a Planet Spa legismertebb agyagos arcmaszkja volt az utolsó. Évekig használtam, mindig újrarendeltem, de azonkívül, hogy jobb érzés a bőrömnek, más hatást nem tapasztaltam. Egyébként más arcmaszkoknál sem. Ezért döntöttem úgy, hogy nem is fogok többet használni.
• Ősz óta két tubus Signal aktív szenes fogkrém. Nem rossz, de a fogkrémeket is szeretem váltogatni.
• Baba teafás folyékony szappan több flakonnal is. A vírus miatt nem szorul hosszabb magyarázatra, miért rá esett a választásom.
• Clinique balzsamos lemosója a 2. évét tapossa nálam. Nyáron nem szeretem használni, mert túl soknak érzem. Így télen kerül elő. Idén már biztosan el fog fogyni.
• Fogyóban van a „Nagy klasszikus” Colaget Triple Action fogkrémem. Néha kerül a kosaramba, ha nincs kedvem kísérletezgetni, vagy csak egy egyszerű mentolos fogkrémre vágyom.
• Eucerin esti krémem, szérumom: Dermopure bőrmegújító szérum. Már évek óta csakis Eucerin. Mióta egy bőrgyógyász ajánlotta, és nekem is bevált, már nem csábulok el más arckrémekre a drogériák kínálatában. Az utánpótlás is megvan belőle.
• Eucerin legismertebb arctisztítója alján van még kevés. Még tavasszal rendeltem. Nem rossz, de sokkal olcsóbb arctisztítók is vannak a piacon, amik tudnak ennyit. Tehát nem fogom újrarendelni.
• Még néhány használatra elegendő Lush Therapy masszázstömb. Ajándékba kaptam a rendelés mellé. Nagyon szeretem mind a hatását, mind az illatát. Nekem a fürdők szauna emlékezet az illata. Tényleg lazít, terápiás hatással bír.
• Pár hajmosásra elegendő Head&Shoulders Classic samponom is van még tavalyról. Mindig váltogatom a samponokat, hogy ne szokja meg a hajam, fejbőröm.
• A Clinique Anti-Blemish Solutions alapozómban is még van pár használatra elegendő. Mióta rájöttem, hogy ez nekem a legjobb színben, fedésben, állagban, csakis ezt használom. Szóval van betárazva belőle.
• Fogyóban van még a számomra a világ legjobb hajhabja, amit sajnos már nem gyártanak: Schwarzkopf Utlimate. 3. évét húzza nálam. Egy időben nagyon sokat használtam, most ismét rákaptam.
• A Taft piros hajlakkom is még a szilveszteri bulira lesz elég. Egy éve már biztosan ő is szerves része a fürdőszobai kence társulatomnak. Ha elfogy, a következő kiszemeltem hajfronton Tigiéktől lesz.
Összességében elmondhatom magamról, hogy az utóbbi években elég tudatos kencehasználó lettem. Ez az egész koronavírusos helyzet pedig még inkább megerősített az elképzelésemben. Már nem szeretek kísérletezgetni, inkább alaposan utánaolvasok egy-egy dolognak, mielőtt megrendelném. A drogériákat ilyen szempontból kerülöm. Már nincs impulzusvásárlás. Csak akkor rendelek, vásárolok meg valamit, ha már elfogyott vagy fogyóban van az elődje. Ha olyan dolgot kapok ajándékba, amit tudom, hogy nem fogok használni, minél előbb elajándékozom. Az évszakok szerinti használatot illetően azonban nem vagyok hajlandó változatni.
Decemberben 3 sminktermék fogyott el nálam. Sminkfixálóm van most másik, viszont biztos vagyok benne, hogy ezzel a catrice-szel még újra találkozni fogunk, ugyanis eléggé megkedveltem. Szépen elveszi a smink porosságát és néha még meztelen arcra is fújkáltam, olyan kellemes, frissítő érzést nyújt. A Lovely szemöldökceruzával teljesen elégedett lettem volna, ha a színe egy kicsit világosabb lett volna, de így sem okozott problémát elhasználni. Az egyetlen bánatom, hogy a végéhez közeledve már nem tekerődött vissza magától a hegy, hanem én kellett visszalökjem a tokjába. Ennek sajnos az eredménye az lett, hogy az utolsó fél centi kizuhant és a földön végezte. Végül a trend is up szemhéjpúder is elfogyott, ami hatalmas kedvenc volt. Nagyon jó textúrája volt és a tartósságára sem lehet egy rossz szavam. Számomra a tökéletes alap szín volt. Ugyan igyekszem magam távol tartani a mono festékektől, de ebből a szériából lehet, hogy landolni fog még valami a kosaramba.
Hátteret is tök jól választasz a sminkjeid fotózásához, szép a burkolat!
Köszönöm