Kiről van szó? Lemaradtam.
Ujabb honap telt el, ujabb kukaerett csomag megy ki a hazbol. November-december egyfajta projectpanning nalam. Sok termek van nyitva, most ujakat nem nyitok, hagyom kifutni, amik bontva allnak, igy sok arapolasi termek bevegezte/bevegzi vegre es 2021ben johetnek a markaspecifikus, illetve hatoanyag specifikus rutinok Na, de kezdem azzal, ami nem jott be: L’angelica sampon szornyu, sprod lesz tole a hajam, de ecsetmosasra tokeletesen elfogyaszthato volt, kukaba uresen kerul. A pupa vamp explosive spiral nem jo sajnos, azzal nem vacakolok, hogy valahogy felhigitsam, meg van benne, de hasznalhatatlanul ragacsos, tapasztos lett 1 honap alatt, kulon spiral kellett utana, ami szetvalasztja. Emelni nem emel, csak suriti a pillakat. P2 korrektor beige szinben is malacrozsaszin…Na, de, ami nagyon bejon a csaladnak az Kneipp marka, mindig akcioban veve a Mullerben. Es a masik Muller csucs tusfurdo nekem a Mariella Rossi, ebben az illatban en barmit elviselnek magamon es finomsagos a Nivea rozsa es mandula kremtusi,amit szinten mindig akcioban veszek. Aki kiados mennyisegu es korrekt aru hialuronszerumot keres, annak a Hadalabo premiumosat batran ajanlom, akar a 7skinezeshez is. A purito recovery kremrol azt irja a kremmania, hogy elmeletileg egy csodakrem.Hat, ha az nem is, de egy kellemes arckrem. Jeffree James szerum, Clinique c szerum es the ordinary niaja nalam visszatero a derma e c szerumja jo volt, de valamiert meg sem lett szerelem, ellenben a Natics szemkremjevel, ami isteni, ezt beveszem az ujravevos listara. Sajnos elfogyott az astor fedolakkom, imadtam eveken at. (Mit fogja kivaltani, nem tudom?!) Az eucerin fenyvedo ala nekem nem ment a retegezes utolso, arckremezos lepese, ahhoz ez vastag krem allagu…van meg belole meg egy tubus, de lehet, hogy feldobom a zsibire, nem biztos, hogy az en bortipusomra valo. Az apadot nagyon szerettem volna szeretni, de nem csinalt semmit sajnos…pedig lett volna alkalma (szinten sajnos) viritani. A JS es az essence concealerek nagyon bejonnek tovabbra is. Az EL anr szerencsere mukodik rajtam, nappal szem ala is dobok fel belole, mert latvanyosan uditi a szem alatti bort. Es a honap felfedezese a medinatural rozsaviz, imadom (a deokbol azert van 3 is, mert most minden taskambol eloszedtem,ami nyitva volt es azokat el is hasznaltam, amikben volt meg valami.) Es a Rituals kezkrem nekem a premium kategoria, csodas illat, szuper hatas. Ennyi, bocsi, ha hosszu volt
Rossz helyre írtam, 2x volt megnyitva a KM oldala. Már töröltem, de még látszik a hsz.
Közben rátaláltam a posztra, amire gondolom, hogy írtad (Aki babát vett feleségül, mert elmentek otthonról neki)
Röviden és tömören.
Novemberben elfogytak:
Balea idén nyári limitált folyékonyszappan
Én imádom a grapefruitos illatát, rengeteget feltankoltam belőle, ezért még legalább két flakon van belőle. Bár most egy Alverdét nyitottam, mert ez régebbi.
Ennek is imádom az illatát, már nem is számolom, mennyi fogyott el belőle.
Fantasztikus! Nem lehetek elég hálás érte @Gloria -nak! Eddig is szép volt a hajam, de még mindig tudott rajta javítani, ráadásul 1 nappal tovább is bírja.
Továbbra is blender mosásra használom, amire egyszerűen tökéletes.
Asos boxban volt. Nem rossz, de nekem semmi extra, nem venném meg.
Egyik kedvenc hidratálóm, mindig újra vásárolom, most is van. De előbb a TO NMF-et bontottam ki, mert már kíváncsi voltam rá, hogy mit tud.
Imádom nézegetni ki mit használt el😅 de a tiédet különösen! Nagyon ügyes vagy, hogy ennyi terméknek a végére értél. Olyan jó érzés elhasználni és kidobni ugye?
De kedves vagy jo erzes, hogy nem romlik ram, nem.dobom ki es csak neha lovok melle…Tesztelni imadok, de lassan beall a kedvencek listaja es jovore, amikor beall a rendelesstop kulfoldrol, akkor is tudok majd utanuk nyulni. De be kell latnom, hogy mi minden falat kenyerre is tusfurdot nyomunk minden honapban ez van. (Ha tusolunk, ha furdunk…)
A TBS testvaj melyik illat? Mennyi idő alatt fogy el nálad egy ilyen?
Elfogyott a Gucci Bloom parfümöm. Nagyon szerettem, mert kiválló minőségű volt, azonban legközelebb valami mást próbálok ki.
https://kremmania.hu/kremek/gucci-bloom
A kicsik shea-sak, az a kislanyom testapoloja kicsi kora ota (ezeket a visszavitt flakonokert kaptuk), a nagy pedig a frosted berries, 2019es kollekciobol. Es en testvajas vagyok, ket naponta vegig kenem bele magamat, nekem egy honap alatt egy normal meretu elmegy. Imadom az illatat, a hatasat. Nagyon ritkan hasznalok mas markat, vagy 10 eve ezt a markat hasznalom.
Most én is rendeltem egy Vanilla Pumpkin testvajat. Eddig csak a Japán kamélia krémet próbáltam tőlük mini kiszerelésben, és az isteni volt!
A hosszantartó illat intenzitast és a jóbőr érzetet nekem.ezen a márkán kívül a rituals adja. Nekem ezek nap végi spa élmények jól vásároltál nekem egyedúl eddig a tökös illatai nem jöttel be, de ez az en orrom. A kamelias az meg egy kategoriaban ezek felett vam, azt meg sosem vettem.
Kicsit tartok tőle, hogy nem fog tetszeni a tökös illat, de annyian szeretik, hogy bízom benne, erre e téli időszakra jó lesz. Nekem eddig kimaradt a TBS mert itt a közelben sehol nincs üzletük és csak rendelni tudok. A Rituals termékeket hol szoktad beszerezni?
Ritualst a Douglasshop-ról, amikor 25-30%-os akcio van. Ha bejon a tbs testvaj, szilveszterkor nezz ra az online shopra, mindem evben ilyenkor is akcioznak, es 14ezer felett ingyenes a szallitas, ha jol emlekszem;-)
Köszönöm a tippet, mindenképp résen leszek. A Ritualst is szívesen kipróbálnám. Majd figyelem a Douglasshop oldalát is. Jövőre kevesebbet szeretnék sminkekre költeni, jöhetnek a kényeztető fürdők és testápolók
Nem volt nagy fogyasztásom novemberben, viszonylag lassan fogynak a dolgaim.
Elhasználtam egy Balea tusit, egészen pontosan őt: https://kremmania.hu/kremek/balea-sense-of-magic-tusfurdo
Szokásos minőség, de az illata hagy kivetnivalót maga után.
A fényvédőket szerettem, a PC-t majd egyszer újra is veszem. A spirálért vérzik a szívem, mert megszűnt ugye… egy szem bontatlanom van még belőle, az újévet fogom vele kezdeni. A pici dobozkába Annabelle Minerals alapozó volt, amit púdernek használtam el. Szerettem, de nem veszek belőle nagy kiszerelést.
Ezek fogytak el novemberben, egy - két termék még októberben.
A tusfürdők közül egyértelműen a Nivea volt a kedvenc, azt biztos újra fogom venni. A másik kettő átlagos.
A Gliss Kur kifésülő spray nem jött be,alig vártam, hogy elfogyjon.
A Balea sampon az első pár használat után nagyon tetszett,de a flakon vége felé már nem éreztem azt a hatást amit eleinte.
A Nivea dezodor nagyon finom illatú, szerettem. Csak nekem hűvösebb időben volt igazán hatásos.
A Nivea arctisztító olaj is nagyon tetszett, most más van,de ezt is újra venném.
Az Apivita testápolót még év elején kaptam tesztelésre, nagyon finom illatú, könnyed, viszont inkább csak nyáron ill.most ősszel használtam. Nekem nem hidratált eléggé.
A Cien kézkrém még az előző téli időszakból maradt. Már megvan a következő, én nagyon szeretem télen ezt a krémet.
A két szempillaspirál átlagos, valószínű egyiket sem venném újra.
A Catrice szemöldök ceruza nagy kedvenc, csak egy baj van vele, nagyon gyorsan fogy.
El se hiszem hogy elfogyott: Ziaja Acai berry toner, napi 2x-es használat mellett 17 hónapig kitartott. Imádta a bőröm, már meg is van az utánpótlás