Elfogyott - minden, amit az utóbbi időben elhasználtál vagy fogyóban van

Én is használtam már ezt a Ziaja tusit és tetszett nagyon, kiadós a fél liter :bath::slightly_smiling_face:

1 Likes

A Yamuna kézkrémeket én is nagyon szeretem.:slight_smile: A cseresznyés Batiste a legjobb!

1 Likes

20201031_205200
Ehavi elfogyott termekek. Amit imadtam az a Chanel vitalumiere aqua skin perfecting makeup. Teljesen hozza a szkinpörfekting hatast, ujravevos lesz. A LRP serozinc kapott egy masodik eselyt, es megerdemelte, csak azert nem veszem ujra, mert most eleg tonerem van, de niacinamidedel nagyon jo kombo a hisztis bőrre, kiegeszitve az Innisfree zoldteas szerumjaval. Szokasos tusfurdoarzenal, amibol a Kneippet kiemelem, mert megerdemli, csaladilag szeretjuk. SEINZ illata a ferjnek nagyon bejott, de sajnos idovel szaritotta a boret. Alveola aloe gel mindig van, fogy es ujraveszem. A sugu maszkot szerencsere a dm visszahozta, be is taraztam a glamournapokon elnyert pontokon. Derma e night serumot egyfajta projectpan kereteben elfogyasztottam. Na ez…van igy, hogy valami barmennyire is jo, de az ember lanya nem lesz bele szerelmes. Ez az a termek. Szemkrembol 3nak is a vegere ertem, es nagy rajongoja vagyok mindharom termeknek (clinique es benton). Es a bal also sarokban a megromlott, kiszelektalt sminkek szomorkodnak. A colourpop szajfenyek nem tudnak tobbet, mint egy essence, es meg bozasztoan hamar meg is romlanak. Naluk nem vicc a “minosegetmegorzi” datum;-) Amit tudok, ismet kitisztitok es megy a szelektivbe. Jah, es a Kerastase balzsam…draga es jo. A samponja ezzel az ures flakonnal szemben meg felig van😂

12 Likes

Nálam ezek fogytak el. A Sundance hűsítő spray és az Avonos testpermet ezer évesek, hiába nem fogytak el, mennek a kukába.
A gránátalmás Palmolive nagy kedvenc lett.
A 183 Day’s alapozó botrányosan rossz, szintén kuka, a piros CC meg régi. Nem sok maradt benne, szerettem is de már nem használom el.
Kép

12 Likes

És ott az UD bronzer!:slight_smile:
A mini Jeffree rúzst szintén kivégezted.:open_mouth:

1 Likes

Igen, imádtam mindkettőt :heart:

2 Likes

Mivel a hónap nagyobb részében se smink, sem arcápolás nem nagyon volt, így nálam most semmi sem fogyott el…

7 Likes

Öröm az ürömben? :slight_smile:

5 Likes

Mondhatni… :grinning:

2 Likes

sziasztok!
nálam ezek fogytak el, kb 3 hónapnyi termés. :sweat_smile:
smashbox primer :two_hearts: :sob:
az essence már szinte project panning volt, és most végre elhasználtam! :smiley: nagyon jó illata volt, kár hogy limitált kiadású termék.
a thomas sabo testápoló sajnos időközben megromlott.
az aloe vera napozás és borotválkozás után, nálam nagyon bevált.
ez az avonos korrektor szörnyű sárgás, nehezen eldolgozható, de nyúztam, maszk alá még elment. ráadásul már az ecset nem is éri el az üveg alján lévő maradékot, és le se folyt, mikor fejjel lefelé tároltam. de nyugodt szívvel válok meg tőle.
IMG_5461

8 Likes

Elfogytak nálam november hónapban:

A Loreal sampont szeretem, már egy éve használom, mert mindig újravettem úgyhogy azért nem fogom újravenni, mert kipróbálom egy kókuszolajos társát, szintén Loreal.

Love and beauty planet kókuszos tusi: Nem untam meg az illatát, nem úgy mint a rózsást, valószínű nyárra újravenném, vagy a ylang ylangost.

Garnier mici víz: Alig vártam hogy elfogyjon :D, még 3 kicsi mici víz vár hogy elfogyasszam és nem biztos hogy sikerülni fog.

Palmolive tusi a végén már csak kézmosó volt.

Kidobtam 1 Maybelline Snapscara szempillaspirált, mert beszáradt.

IMG_20201112_171044

10 Likes

oktnov
Ezek fogytak el oktober-novemberben.

A szarazsampont mar tobb, mint 5-6 eve nyuzom. Alig vartam, hogy elfogyjon vegre.

A hair food-ok kozul nalam ez valt be a legjobban, szerintem ujra fogom venni valamikor a jovoben. Mig nincs mas, egy Organic Shop hajmaszkot hasznalok.

A CHI olaja amilyen picike, olyan sokaig elegendo. Derekig ero hajam van, viszonylag dusnak mondhato, eleg bosegesen adagoltam az olajat hajam also felere es igy is tobb honapig tartott ez a 15 ml termek. Kar, hogy nem nagyon ereztem a taplalo hatast, amit iger.
Amikor megvettem nem is tudtam mennyire kedveltek a Farouk Systems termekei. Nagyon meglepodtem, amikor a kremmanias ertekeleseket meglattam errol az olajrol. Sajnos nalam elmaradt a csodas hatas. Visszatertem a regi, feltve orzott hajolajam utolso par milijehez, amit tartogattam.

Az Avene TriAcneal Expert emulziojat meg az akne miatt vettem meg. Konkretan ezen a probleman nem tudom mennyire segitett, de hatarozottan szerette a borom. Amikor ezt hasznaltam estenkent, reggelre mindig jobban erezte magat a borom. Semmi felesleges zsir, gyulladas vagy feszes erzes. Ja, es van benne retinal.

A TO C-vitamin szuszpenzio… nem is tudom. Azt hiszem inkabb nem szeretem, mint szeretem. Borzasztoan mitesszeres lettem tole, pedig amugy nem is vagyok hajlamos ra.

A TO hidrataloja mar oktober elejen elfogyott, de nem akartam egyetlen termekkent feltolteni. Nagyon szeretem, a legjobban bevalt hidratalom. Nem sok es nem is keves. Ezzel nagyon jol erzi magat az arcborom. Mikor elfogyott nem tudtam utanpotlast szerezni belole, ugyhogy most a Clinique Moisture Surge-et hasznalom nappalra. De miutan elfogy majd, biztos, hogy visszaterek a TO hidratalojahoz.

Az Ecodenta fogkrem tubusa lemaradt a keprol. Szerettem, kimeletes az innyel es a testverem szerint feherebbek lettek a fogaim (en nem latom ezt). Egyetlen hatranya talan, hogy kicsit gyorsabban fogy, mint egy klasszikus fogkrem.
Most ugyanennek a markanak a well-being fogkremet hasznalom.

9 Likes

5-6 éve? :grin: Azta! :upside_down_face:

4 Likes

Es van egy ennel is oregebb (syoss) hajlakkom. :joy: Uuuugy utalom szegenyt, de nem szeretek kidobni semmit. Ha az is kifogy egyszer, meg jobban fogok orulni. :smiley:

6 Likes

Nálam most novemberben kevés termék fogyott el.
A Babylove termék zuhanyzás közben a double cleansing második lépését tölti be (illetve férjem is imádja arclemosóként), már többször újravettem,most is a zuhanyzóban van az utódja. :slightly_smiling_face:
Ezt a Pantene sampont nagyon szerettem, a balzsamja is el fog fogyni decemberben. Sok más samponom van most itthon, így nem veszem jelenleg újra.
A Palmolive tusfurdőt is szerettem, de szeretek mindig mást használni, így ezt sem veszem újra. :slightly_smiling_face:
A TIU szemöldökzseléje a project panningre ítélt termékek között volt, nagyon nem szerettem, így örülök, hogy végre kidobhatom. :grin:
CollageMaker_20201129_151715414

9 Likes

elfogyott a clinique black honey minim :slightly_smiling_face:

tavaly augusztusban (2019) vettem a zsibin, swatchot is tettem fel a swatchos topikba. az elején csak
heti rendszerességgel vagy még ritkábban használtam, de mióta beütött a vírus (online oktatás…), rengetegszer volt rajtam.

sötét, de gyengén pigmentált = természetes hatású, balzsamszerű, ez a kedvenc formulám. ha nem lenne annyi rúzsom, biztosan újravenném. majd egyszer :slight_smile:

image

(még ezután is sikerült egy nem elhanyagolható mennyiséget kikotorni a tubusból, de azt már nem fotózom le :grinning:)

7 Likes

Ezek fogytak el novemberben. A Forever Kids vitamint természetesen nem én használtam el. De kisfiamnak nagyon bevált. Finom áfonyás íze van, minden nap számon tartotta, hogy be kell venni. Szerintem hatásos is, nem volt beteg. Újra fogom venni.
Végre elfogyott a Love Beauty&Planet tusfürdő. Jó volt de a végén már nagyon untam. Hónapokig használtam, mert mindig elcsábultam mellette másra. A Balea tusfürdőt keveset használtam, nagy részét férjem fogyasztotta el.
Ebben a hónapban úgy alakult, hogy 2x festettem hajat. (Pont ma is) Sajnos a jeges csokoládé nem volt a DM-ben, így lett a jeges kakaó.
Az eukaliptuszos fürdősót is többször újravettem már. Őszi-téli időszakban szeretem ha van itthon. Az egész család használja ha köhögünk vagy náthásak vagyunk.
Elfogyott a KAP permet is. Kellemes volt de számomra nem éri meg az árát. Nem vettem észre semmiféle jótékony hatást. Sminkelés előtt szoktam használni, illetve este arcmosás után.
Nagyon megörültem amikor megláttam, hogy a Balea folyékony szappan utántöltőből van óriás méret is. Mindig újraveszem ezeket a kézmosókat, nekünk bevált.
A dezodort is másodszor vettem újra.
Elfogyott az imádott mini Too Faced alap. Nagyon sokáig elég volt és kiválóan működött rajtam. Most egy Nyxet próbálgatok.
A kedvenc parfümöm is kifogyott, tavaszra-nyárra újra fogom venni. Imádom :heartpulse:
Ami nem fogyott el de kidobom: TIU kontúrpaletta. Nagyon ramaty állapotban van, letörött már a fedele is, meg amúgy sem nyúlok érte.
Az Alverde ajakápoló egy katasztrófa volt. Amellett hogy semmit nem hidratált, még tönkre is ment a kitekerője és végül tőben letört a cucc (micsoda megfogalmazás :face_with_hand_over_mouth:)
A vattakorongot pedig mindig újraveszem.

Kép

10 Likes

Egy elfogyott, egy pedig utánpótlásként érkezett :blush: az elszíneződésén talán látszódik, hogy melyik a régi :sweat_smile:20201204_070426

6 Likes

Uuuuuugy szeretem! :smiling_face_with_three_hearts:
Nem tudom te hogy vagy vele, de rajtam siman olyan tartos, mint egy parfum.

1 Likes

Igen, nagyon tartós rajtam is, azért kedvelem annyira :blush:

2 Likes