Elfogyott - minden, amit az utóbbi időben elhasználtál vagy fogyóban van

És milyen dezodort használsz?

1 Likes

tbh, én is próbáltam már nem egy old spice-t. a whitewater-t biztosan, a többinek a nevére nem emlékszem, de volt vagy még négy… igazából bejöttek, minden körülmények között, egészen 21-22 éves koromig. valami történt utána, vagy a formulával, vagy velem. utána a legdurvább kánikulákban kénytelen voltam a rexona maximum protection szériát használni.
anyways. ha nincs gatyaszaggató meleg, az old spice nálam is top level, ha biztosra akarok menni. edzéshez is jó, a szagokat legalábbis megfogja (de én patakzok mint a hétforrás, szóval ha ennél kevésbé izzad az ember, akkor tökéletes)
jut eszembe: a citron is meglepően unisex illat amúgy. azt lehet még kapni?

p.s.: az old spice iceland-ot látta még valaki? azt mindig ki akartam próbálni, de sose találtam

3 Likes

https://kremmania.hu/kremek/vichy-izzadsagszabalyozo-golyos-dezodor
Főleg ezt szoktam, illetve ennek hasonló golyós változatait. Piros kupakos, férfi valtozat, mind elégge hatásos nekem. Nyáron teszek rá egy réteg Rexona stiftest és nincs izzadt hónalj. Más dolog, hogy a testem többi részén ömlik a víz :sweat_smile:
Télen meg a Rexona stift, mert akkor alig izzadok.
A Garnier-nek van egy erősen izzadásgátló Mineral valami golyósa, ami olcsóbb jóval, de annyira ontja a krémet, hogy hamar kifogy. Maradok a Vichy-nél.
Bocs, a kisregényert! :blush:

5 Likes

Köszi a kisregényt, én kifejezetten örültem neki!

1 Likes

Naj Oleari
Müllerben kapható, 5600.- körül volt, ha jól emlékszem, cserébe viszont 14 ml az átlag 8-12ml-ekhez képest.
Már letisztítottam a fejét, mert 2. életében szemöldök kefe lesz :grinning: (méhecskés :honeybee:)
Amúgy átlagos spirál, se a kefe se a festék nem volt nagy durranás, sokkal jobbak is vannak.
IMG_20201009_152741789

15 Likes

Ezt a kefét én is eltettem volna, annyira kedves a mintája! :heart_eyes:

2 Likes

De jó ötlet ez a felhasználása az elhasznált spiráloknak, köszi a megosztást :star_struck: :heart:

2 Likes

örülök :slight_smile: mindig így csinálom, teljesen beválik szemöldökre!

1 Likes

Nekem nem jutott eszembe pedig tökre logikus és miért is ne :slight_smile: A jelenlegi szemöldökkefém nem olyan jó még egy rimmeles pomádéhoz adták, de az egyik mini spirálomnak szép keféje van :slight_smile:

2 Likes

23 nap telt el azóta a posztom óta, amiben kiszedtem a szemöldökgélemből a kis dugót és ma fogyott el teljesen mindennapos használat mellett. Örülök neki, hogy kitartottam mellette, mert így még majdnem egy havi adagot ki tudtam nyerni belőle

10 Likes

Én az AG Botanicals fényvédőmmel vagyok így. Annyira örülök, hogy szétvágtam a flakont, mert legalább 2 hete használom a maradékot. Elég szilikonos ez a krém, így nagyon meglepődtem milyen nagy mennyiség tapadt rá a flakon belső felületére. Rossz lett volna, ha ezt mind kidobom…

7 Likes

Eszméletlen amúgy mennyi cucc marad még a tubusokban, miután már nem bírok belőle többet nyomni. Én is mindig ki tudok nyerni legalább 2-3 hétnyi adagot ezekből a cuccokból.

5 Likes

Hát, még jó akkor, hogy még nem dobtam ki az A’pieu tubusát. Szétvágom majd én is.
Igaz, már két hete nem használok semmit, fényvédőt sem. :confused: A műtét hetében utcára sem mentem, most a héten pedig csak reggel fél nyolctól nyolcig, és estefelé vagyok kint.
Most már nemsoká újra kezdem. Egyelőre a sminket és a szemkörnyéket még nem, mert bár tegnapig kellett csepegtetnem, úgy érzem, hogy még nem teljesen oké minden, szóval pár napig még folytatom inkább.

8 Likes

Elfogyasztottam egy bronzert. :blush: 8 g volt, cirka 2 év alatt fogyott el úgy, hogy néha az UD skin shapeshifterben lévőt is használtam helyette.
IMG_20201020_182044
Szerepét a Revolution mega bronzere veszi át, ami a méretéből adódóan örök élet+10 évig biztosan elég lesz. Naggggyon kíváncsi vagyok, mikor fogom én ennek meglátni az alját. :smiley:
IMG_20201020_183421

19 Likes

Te is szeretsz a dolgok mélyére nézni! Gratula! :stuck_out_tongue_winking_eye:

3 Likes

Hehe, köszönöm. :face_with_hand_over_mouth::crazy_face: Ez milyen találó kifejezés rá! :wink:

2 Likes

Elfogyott a Bobbi Brown Hydrating Water Fresh Cream- em. Nagyon szeretem már megrendeltem az utánpótlást is.
Valamint elfogyott egy Avonos kétfázisú szemfestéklemosó,nem veszem újra mert van jobb. Elfogyott egy AHAVA Holt-tengeri Osmoter kristályolaj ráncokra - szérum . Nem veszem újra az EL éjszakai széruma hatásosabb. Valamint kivégeztem egy Oriflames tojást ami tőzegáfonyás volt mindig ezt kenem az ajkaimra este. Elhasználtam egy Dove szappant is.

3 Likes

Elfogyott ez a kis olaj. Már sokszor újravettem és újra is fogom, mert a téli száraz bőröm imádja.20201024_083042

10 Likes

Na, összeszedtem én is ebben a hónapban az elfogyott kencék csomagolását. Nem tudom hogyan, de az arcápolók alig fogynak, persze meleg is volt még az én bőrömnek. sokszor elég volt egy szérum és a maszk miatt nem kért többet az arcom. Volt persze olyan is, hogy majd elpusztultam annyira húzódott, akkor meg ment 3-4 réteg. Folytatom a gyűjtést. Szerintem lesz majd olyan, hogy sokkal több flakon és efféle lesz, de gyanítom, hogy a lassan fogyasztók közé tartozom.
elfogytak október
Amit megvennék, ha könnyel elérhető lenne: Grande Brows szemöldök-szérum- csodás volt.
Amit valszeg újra veszek: Dove, Fa szappanok kézmosáshoz,
Sarokbalzsam,
Meridol fogkrém (ez már van is),
ANR szérum is kell legyen mindig.
Amit soha többé nem akarok látni: Dalli szappanok ezen változata. Rettentően mállik. Úúúútálom.
Amit szimplán nem veszek meg: a fekete-fehér dobozos Erno Laszlo fekete szappan- nem volt rossz, de ultra nagy koszt csináltam vele állandóan. A szappantartó marad!
Primus ajakír- van itthon ezer másik.
Clinique C-vitaminos arcmosó por- semmi különöset nem csinált.
Pep-Start arcmosó- túl sokat tett, lemarta képemet.
Bioderma sebium izé- van még, de nem tesz sokat.
Nature Box szilárd tusi- a szappannál maradok.

11 Likes

Októberben elég sok termék elfogyott, volt amit lefotóztam kidobás előtt, de volt amiről nem készült fotó.

1. Ebelin Nature vattakorong - imádom, évek óta csak és kizárólag ezt veszem sminklemosásra, illetve körömlakk lemosására is. Most is van vagy 4 bontatlan csomag itthon. :face_with_hand_over_mouth:
  2. Yamuna kézkrém- Ajándékba kaptam még régebben. Az utolsó cseppeken konkrétan vitatkoztunk a férjemmel, hogy ki használja el, ő is imádta a télies/karácsonyi illatát. Bármikor újravenném. :ok_hand:
  3. Garnier sminklemosó- Ezt is évek óta használom szemsmink és rúzs eltávolítására, nagyon szeretem. Már újra van vásárolva és használatba véve. :slight_smile:
  4. Maybelline Fit me korrektorát is nagyon szerettem főleg a szem alatti területre, de nem vettem most újra.
  5. Lovely szempillaspirál- Én ezt kizárólag alsó szempillákra használom, nagyon szerettem. Már többször vettem újra. Most más van itthon helyette, de biztosan újra fogom venni.
  6. Dove spray Majdnem mindig Dove-ot használok, de ez az illat nem jött be, szóval nem veszem újra. :-1:
  7. Batiste szárazsampon alapkellék itthon, már újra is vettem csak Blush változatát. :slight_smile: . De a Cherry a kedvencem.
  8. Az első általam használt Ziaja tusfürdőt nagyon szerettem, szuper volt az illata. Mindig használok testápolót, szóval a szárító hatásokról nem tudok beszámolni. :smiley:
  9. Mad Hippie szérumot is elhasználtam. Nagyon szerette a bőröm, de nem vettem újra, most sok tesztelnivalóm van itthon. (helyette TO Retinol van most használatban)
  10. Ez a Rival de Loop szemkörnyékápoló is elfogyott. Nem volt rossz, de nem vettem újra, mást próbálok ki ugyancsak elérhető áron.
  11. Egy parfümöm is elfogyott, amit siratok, mert régóta a kollekcióm része. A Chanel Coco Mademoiselle EDP nagy kedvencem, most 30 ml-es változat fogyott el. Biztosan újra fogom venni, de így is túl sok itthon a parfüm jelenleg.

CollageMaker_20201030_173145253

14 Likes