Elfogyott - minden, amit az utóbbi időben elhasználtál vagy fogyóban van

Ez a kis szemhéjalap fogyott most el.

Újravenném? Igen! :slight_smile: egész nap nem mászott el a szemsminkem vele, viszont picit világos.

Tényleg újraveszem? Egyelőre nem. Úgy érzem van élet szemhéjalap nélkül ill. a korrektorom is ellátja ezt a feladatot. Ez a kisebb kiszerelés és így is sokáig tartott elfogyasztani, váltanék olcsóbb alternatívára, de örültem, hogy a kollekciómban volt.
IMG_20201001_093341466~2

11 Likes

Miért volt világos? Nagyon fehér vagy mi a baj vele? És aztán virítanak a felvitt festékek? Bocs, h ennyit kérdezek, de nem tudom elképzelni :sweat_smile:

A Long4Lashes-nek van szempilla és szemöldökszéruma is. A pillás működik, a szemöldök nem. De csak a bimatoprosztot is tartalmazó változatot érdemes megvenni amit már nem mindenhol forgalmaznak. A kiherélt már nem sokat ér.

3 Likes

Elfogyott néhány dolog, de nem írtam fel őket, úgyhogy amire emlékszem, azok ezek:

Avon arclemosó olaj
Továbbra is sminkszivacs mosónak használom, és imádom. Van belőle mindig otthon.

Mixa Kétfázisú szemfestéklemosó
Elhasználtam, jó volt, bár hajlamos volt kilöttyenni belőle a cucc.

A’pieu Pure block aqua sun gel
Eléggé előkelő helyen áll az INCI-ben az alkohol, ezért nem biztos, hogy újra megvenném, de egyébként szerettem.

Yeouth szemkrém
Én szeretem, vagy csak szeretem bemagyarázni, hogy hatásos. :smile: Már van helyette másik.

Hourglass Veil setting púder
IMÁDOM! Viszont egy travel size kiszerelés fogyott el, annak a dobozát utáltam, alig lehetett kiimádkozni belőle a cuccot. Most felbontottam a teljes kiszerelést, annak viszont kb. a legjobb az adagolója az eddig általam próbált porpúderekhez képest.

13 Likes

Igen, majdnem fehér, tehát elütött az arcom többi részétől miután felvittem😃 a szemfestéket azért szerencsére nem világosította szemmel láthatóan.

2 Likes

Ezek fogytak el szeptemberben. A kék kupakos cucc a Garnier kétfázisú micellás vize volt, csak lejött a matrica.
Kép

13 Likes

Jéé, mindig azt hittem feketére fested a hajadat :open_mouth: közben ez meg hideg barna.

Igen :blush:
Sajnos annyira őszülök (a hajam kb 80-90 %-a ősz) hogy sok barna be sem fogja rendesen. A meleg árnyalatok meg mustár vagy narancssárgán kopnak. Szóval marad a hideg sötétbarna.

2 Likes

20201004_172552
Ujabb honap vege, ujabb piperekuka-urites. Ami visszatero volt es lesz, az a ferj TBS pinkgrapefruitos tusija, az IT comemetics cc kremje, a tarte shape tape glow wandja, a rituals kezkremje a clinique boostere, a prokudent szajviz es ujravevos lenne a sugu beauty maszkja is, ha a dm meg nem szuntette volna, ja es az aloevera spray nelkul sosem maradunk. Klasszul mukodott a TO aha/bha hamlasztoja de most masikat kezdtem meg, de valszeg, ha lesz meg elerheto, amikor uj hamlasztora lesz szuksegem, biztos ujaveszem. Vegre elfogyott-eletemben masodszor - egy ujabb bronzositom: toofaced beach bunny, nagyon szerettem. Az yvesrocher olajos lemosoja nem szornyu, de nem is jo, akarcsak a neogen lemosoja, nem veszem ujra, amig talalok jobbat. Catrice slim brow pencilje tovabbra is kedvencek kozott, a KAP permetbol van utantolto, az uriage permet meg nyarrol maradt, jovore ismet bevetem. Ami borzaszro csalodas az az embryolisse arckrem, szornyu, a 3/4-enel feladtam, elkentem kezre, sose tobbet! A bareminerals 5in1 eyeshadowjat, mint szemhejprimer haszbaltam es hibatlan. Az artdeco nem fogyott el, akarcsak a Lirene fenyvedohabja, de annyira szornyu hasznalni, hogy feladtam, meg regiek is mar, kukara erettek. A canmake mermeidbol pedig hamarosan bontom az ujabbat. Rovid szeptemberi “elfogytak” es review egyben ennyi.

8 Likes

Szeptemberben elfogyott termékek.
A Baba tusfürdőt viszonylag szerettem, kicsit engem szárított,de jó illata volt.
A Fructis sampon eleinte tetszett,de a flakon vége felé már nem éreztem azt a hatást, amit eleinte.
A Balea tusfürdő szokásos.
A Fa dezodor nekem nem igazán jött be, főleg a melegebb napokon.Hűvösebb időben jobban teljesített,de az illata tetszett.
Az Avonos sarok puhító krém valahogy nem volt az igazi, valamikor régen volt ilyenem és szerettem is,de ez mintha már nem lett volna ugyanaz.
A maszkokat is szerettem, főleg a Balea maszkját.
A Garnier micellás vízről nem kell semmit mondanom.
IMG_20200930_194819

8 Likes

Aztaaaa, mennyi minden! :astonished:

Szerintem, ha te is gyujtened egy honapig az lhasznalt termekeket, hasonlo mennyiseg lenne :joy: (A tusfurdo mennyiseg engem is ledobbent minden honapban…lehet, hogy a ferjenek van igaza ezzel kapcsolatban.) Jah, es nem mind a mult honapban lett bontva, csak abban a honapban fogytak el. Pl. A hadalabot, TO hamlasztot honapok ota fogyasztottam.)

2 Likes

Nem ítéllek el :smiley: Bizti így lenne nálam is, hogy egyszerre sok fogyna el, mikor utolérik egymást a termékfogyások. Vagyis, izé… érted mit akartam :wink:
Lehet, hogy kipróbálom a gyűjtést, csak nagyon kell figyelnem akkor, hogy ne dobjam ki a szappanpapírokat sem :upside_down_face:

1 Likes

Elfogyott a Beauty Glam C-vitaminos széruma, május környékén vettem. Nyárra a reggeli hidratálást is betöltötte, nagyon kellemes volt a használata: könnyed állaga van, inkább géles, mint vizes. A hialuronsav biztosan tette a dolgát, remélem a C-vitamin is. :slight_smile: Most nem rohanok újra venni, a C-vitamin nálam elsősorban a nyári rutin része.

7 Likes

IMG_20201003_122135

Ezek fogytak el mostanában, a felső sorban lévő dolgokat újravenném, a HA 5 Light helyett most vettem egy Hada Labo Tokio szérumot, és az valahogy nem esik olyan jól a bőrömnek, úgyhogy eléggé valószínű, hogy ha valaha elfogy akkor a G&G-től fogom újrarendelni, az Old Spices deo tavasszal-kora nyáron pont jól működik és alumentes, elég unisex illat, a kézfertőtlenítő már megvan egy ideje, a nagy pumpás adagolóból szoktam újratölteni, a Happy Skin úgy láttam már nincs a Müllerben, illetve a Blistexet Carmex híján vettem, a Carmexet jobban szeretem, de helyettesítő terméknek jó volt, van egy kis vaníliás illata és nem mentolos.
Az LRP Anthelios fényvédő minta kb két alkalomra volt elég, nem irritált és tudtam rá sminkelni de maradtam a Garnier Sensitive akármelyik drogériában kapható arcra való fényvédőjénél.
Az alsó sorban lévő termékek nem váltak be (Dove deo nem volt hatásos a szagok ellen, Nyx Filler Instinct fura kemikália illata volt és néha iszonyatosan csípte a szám) vagy egyszerűen rájuk untam (a parfüm nem is volt rajtam tartós, a tusfürdő illatát könnyen meguntam, ezért egy másikkal váltogattam, a körömlakkban maradt egy pici, de az már nagyon beszáradt, boltban már nem is láttam, de azóta többféle kék lakkot beszereztem, így nem is hiányzik)

10 Likes

Érdekes én pl a NYX teljesen fehér szemhéj alapját imádom, épp azért mert világos és sokkal élénkebbek tőle a színek ha rárakom, nem veszik el az árnyalat :slight_smile: lehet akkor az UD nekem való lenne:)

image

4 Likes

De jó, hogy találkozom végre más nővel is, aki Old spice-t használ. :slight_smile:

2 Likes

Nekem egyszer anyukám javasolta, ennek a medvesnek és a farkasosnak tényleg nincs férfias illata és még több is van benne mint a női deo stiftekben

2 Likes

Egy darabig én is próbálkoztam vele és az illata nem volt rossz a macisnak. Sajnos nem vált be izzadás ellen, mert nekem komoly védőpajzs kell, különösen nyáron. Ezek meg ugye nem alusósak.

1 Likes

En is azt hasznalom, a farkasosat. Nagyon szeretem. Miota ratalaltam, nem is valtottam le (8-9 eve).

2 Likes