Ujabb honap vege, ujabb piperekuka-urites. Ami visszatero volt es lesz, az a ferj TBS pinkgrapefruitos tusija, az IT comemetics cc kremje, a tarte shape tape glow wandja, a rituals kezkremje a clinique boostere, a prokudent szajviz es ujravevos lenne a sugu beauty maszkja is, ha a dm meg nem szuntette volna, ja es az aloevera spray nelkul sosem maradunk. Klasszul mukodott a TO aha/bha hamlasztoja de most masikat kezdtem meg, de valszeg, ha lesz meg elerheto, amikor uj hamlasztora lesz szuksegem, biztos ujaveszem. Vegre elfogyott-eletemben masodszor - egy ujabb bronzositom: toofaced beach bunny, nagyon szerettem. Az yvesrocher olajos lemosoja nem szornyu, de nem is jo, akarcsak a neogen lemosoja, nem veszem ujra, amig talalok jobbat. Catrice slim brow pencilje tovabbra is kedvencek kozott, a KAP permetbol van utantolto, az uriage permet meg nyarrol maradt, jovore ismet bevetem. Ami borzaszro csalodas az az embryolisse arckrem, szornyu, a 3/4-enel feladtam, elkentem kezre, sose tobbet! A bareminerals 5in1 eyeshadowjat, mint szemhejprimer haszbaltam es hibatlan. Az artdeco nem fogyott el, akarcsak a Lirene fenyvedohabja, de annyira szornyu hasznalni, hogy feladtam, meg regiek is mar, kukara erettek. A canmake mermeidbol pedig hamarosan bontom az ujabbat. Rovid szeptemberi “elfogytak” es review egyben ennyi.