Elfogyott - minden, amit az utóbbi időben elhasználtál vagy fogyóban van

Hogy mid van? :face_with_monocle: Iyenről még nem is hallottam! Mi az a szemöldök szérum?

Ja, nem baj, vannak ilyen célra eltett nagyon régi csipeszek. Csak effélére használom ezeket. Van rendes, éles csipeszem a szőrökhöz. Az tabu mindenkinek, csak én nyúlhatok hozzá, mert egy jó csipesz komoly érték :smile: (a férjem meg képes lenne tönkre tenni csavarhúzóként meg ilyesmik…)

5 Likes

huh így egy kicsit azért megnyugodtam :smiley: ez a féltve őrzött csipesz dolog nekem is ismerős :smiley:

Én is ki szoktam szedni. Nagyon sok termék maradna benne enélkül.

2 Likes

Ti aztán szerettek a dolgok mélyére nézni! Bevallom, még ilyesmit soha nem csináltam. Ha egy éles eszköz kerülne a kezembe, amivel elkezdeném kiénekelni a lezáró részt, tuti, hogy háztartási balesettel kezdeném, amilyen béna tudok lenni.
Egyszer próbáltam a bútorfogantyúkat lecserélni szép kristályos izékre, akkor is az elsőbbségin kötöttem ki, úgy elvágtam a hülye Butlers-es “kristályokkal” a kezem. Tiszta kellemetlen volt a súlyos sérült emberek közé a félbevágott mutatóujjammal bemenni. Ja és amikor érdeklődtem, hogy hová mehetek, megkérdezték, hogy kérek-e mentőt.
Szóval amihez kell egy kis kézügyesség, abban én nem jeleskedem, sajna. :ambulance:

3 Likes

Bocs, de jót nevettem a

részen :rofl:
Közben meg nem is vicces, mert jó, hogy nem lett még komolyabb bajod! :sweat:

1 Likes

Ja. Az a helyzet, hogy a mai napig kissé zsibbadt érzésem van a vágás tájékán, már soha nem lesz a régi…

2 Likes

Jaj, sajnálom, bocs! :cry:

1 Likes

de mi az a szemöldökszérummmmm??

1 Likes

Hát van kifejezetten szemöldökre való növesztő szérum, ami erősíti a meglévő szálakat, illetve képes valamennyire a kipusztultakat (kipusztítottakat) újraéleszteni.
Illetve van szempillára való, ami ugyanúgy jó a szemöldökrészre is, meg olyan, amit 2 az 1-ben lehet használni pillára és szemöldökre is.
Marhaságnak tűnik, de van, akinek bejön. Nekem félig-meddig segített.

3 Likes

Na ma is okosabb lettem, hála Neked! :crazy_face:

1 Likes

Mekkora tudomány, mi? :wink:

1 Likes

Minden relatív. Erről a szerről még tényleg nem halottam, de ha működik, nem értelmetlen. Sajnos idővel nem csak a hajunk ritkul meg…

1 Likes

Hát, ez az a cucc, amire nekem nincs szükségem… :laughing:

2 Likes

Szerencsés :pig:-od van :slight_smile: Én sokat irtottam a 90-es és 2000-es években. A felére fogyasztottam, pedig fekete, dús, erős volt.

1 Likes

Én sosem szedtem, csak annyira, mint most (hozzáteszem, hogy még most is nagyon sok van belőle szedve). Anno (még a 90-es évek közepe táján) voltam egy kozmetikusnál, és ő a lelkemre kötötte, hogy nehogy egyszer is kiszedjem olyan vékonyra, mint ami akkor volt divat. Aztán Laci is kimondottan szerette így (hogy legyen egy jó pontja is :grinning:).
Nekem meg csak meg kellett várni, hogy újra divatba jöjjön. :slightly_smiling_face:

5 Likes

ha akartok nevetni…
életem első szemöldökszérumát azért vettem meg, mert azt ígérte hogy növeszti. hát én meg oda kentem, ahol nincs is szőr, a tail end után - mert azt akartam hogy ott is legyen szőr. (mert akkoriban azt akartam, hogy hosszú, keskeny szemöldökeim legyenek.)
shame on me :see_no_evil:

4 Likes

Dehogy nevetek, mindenkit paliztak már be valamilyen sminkcuccal, szerintem. Annyira szépek és tökéletesek akarunk lenni, hogy elhisszük, amit ígérnek és vásárolunk :blush:

1 Likes

IMG_20200928_100949
Ezek fogytak el ebben a honapban.
Mindkettot szerettem, tervezem is ujravenni oket valamikor a jovoben. Nemsokara elfogy az ugyancsak TO hidratalom is, akkor majd megrendelnek mindent egyben a Deciem oldalarol. Epp ki vannak fogyva a TO NMF-bol, ugyhogy amig ez nem valtozik, mindenkepp varok.
Jelenleg egy hyaluront is tartalmazo arcolajat hasznalok jobb hijan es a niacinamide-bol egy Revox markajut. Talan majd irok roluk az elso benyomasos topikba.

Most jut eszembe, hogy “elhasznaltam” egy alapozo ecsetet is (lehet ilyesmit elhasznalni? :stuck_out_tongue: ).
Evek ota hasznalatban van mar, eddig puha volt, szerettem, de az utobbi hetekben mintha szurossa valt volna. Kimondottan irritalo erzest kelt vele az alapozas. Ugyhogy a palyafutasanak ezennel vege.

9 Likes

Nálam is van “elfogyott” cucc: Paula’s Choice Water-Infusing Electrolyte Moisturizer 15 ml.
Elég is volt belőle, nem kell több, nem veszek. Felénél valami szaga keletkezett és emiatt teljesen megutáltam. Hidratálni kevés volt a szárazabb orcáimra, t-vonalban nekem sok. Ígéretesnek tűnt, de nem jött be.
PC electrolyte

10 Likes