Hogy mid van? Iyenről még nem is hallottam! Mi az a szemöldök szérum?
Ja, nem baj, vannak ilyen célra eltett nagyon régi csipeszek. Csak effélére használom ezeket. Van rendes, éles csipeszem a szőrökhöz. Az tabu mindenkinek, csak én nyúlhatok hozzá, mert egy jó csipesz komoly érték (a férjem meg képes lenne tönkre tenni csavarhúzóként meg ilyesmik…)
huh így egy kicsit azért megnyugodtam ez a féltve őrzött csipesz dolog nekem is ismerős
Én is ki szoktam szedni. Nagyon sok termék maradna benne enélkül.
Ti aztán szerettek a dolgok mélyére nézni! Bevallom, még ilyesmit soha nem csináltam. Ha egy éles eszköz kerülne a kezembe, amivel elkezdeném kiénekelni a lezáró részt, tuti, hogy háztartási balesettel kezdeném, amilyen béna tudok lenni.
Egyszer próbáltam a bútorfogantyúkat lecserélni szép kristályos izékre, akkor is az elsőbbségin kötöttem ki, úgy elvágtam a hülye Butlers-es “kristályokkal” a kezem. Tiszta kellemetlen volt a súlyos sérült emberek közé a félbevágott mutatóujjammal bemenni. Ja és amikor érdeklődtem, hogy hová mehetek, megkérdezték, hogy kérek-e mentőt.
Szóval amihez kell egy kis kézügyesség, abban én nem jeleskedem, sajna.
Bocs, de jót nevettem a
részen
Közben meg nem is vicces, mert jó, hogy nem lett még komolyabb bajod!
Ja. Az a helyzet, hogy a mai napig kissé zsibbadt érzésem van a vágás tájékán, már soha nem lesz a régi…
Jaj, sajnálom, bocs!
de mi az a szemöldökszérummmmm??
Hát van kifejezetten szemöldökre való növesztő szérum, ami erősíti a meglévő szálakat, illetve képes valamennyire a kipusztultakat (kipusztítottakat) újraéleszteni.
Illetve van szempillára való, ami ugyanúgy jó a szemöldökrészre is, meg olyan, amit 2 az 1-ben lehet használni pillára és szemöldökre is.
Marhaságnak tűnik, de van, akinek bejön. Nekem félig-meddig segített.
Na ma is okosabb lettem, hála Neked!
Mekkora tudomány, mi?
Minden relatív. Erről a szerről még tényleg nem halottam, de ha működik, nem értelmetlen. Sajnos idővel nem csak a hajunk ritkul meg…
Hát, ez az a cucc, amire nekem nincs szükségem…
Szerencsés -od van Én sokat irtottam a 90-es és 2000-es években. A felére fogyasztottam, pedig fekete, dús, erős volt.
Én sosem szedtem, csak annyira, mint most (hozzáteszem, hogy még most is nagyon sok van belőle szedve). Anno (még a 90-es évek közepe táján) voltam egy kozmetikusnál, és ő a lelkemre kötötte, hogy nehogy egyszer is kiszedjem olyan vékonyra, mint ami akkor volt divat. Aztán Laci is kimondottan szerette így (hogy legyen egy jó pontja is ).
Nekem meg csak meg kellett várni, hogy újra divatba jöjjön.
ha akartok nevetni…
életem első szemöldökszérumát azért vettem meg, mert azt ígérte hogy növeszti. hát én meg oda kentem, ahol nincs is szőr, a tail end után - mert azt akartam hogy ott is legyen szőr. (mert akkoriban azt akartam, hogy hosszú, keskeny szemöldökeim legyenek.)
shame on me
Dehogy nevetek, mindenkit paliztak már be valamilyen sminkcuccal, szerintem. Annyira szépek és tökéletesek akarunk lenni, hogy elhisszük, amit ígérnek és vásárolunk
Ezek fogytak el ebben a honapban.
Mindkettot szerettem, tervezem is ujravenni oket valamikor a jovoben. Nemsokara elfogy az ugyancsak TO hidratalom is, akkor majd megrendelnek mindent egyben a Deciem oldalarol. Epp ki vannak fogyva a TO NMF-bol, ugyhogy amig ez nem valtozik, mindenkepp varok.
Jelenleg egy hyaluront is tartalmazo arcolajat hasznalok jobb hijan es a niacinamide-bol egy Revox markajut. Talan majd irok roluk az elso benyomasos topikba.
Most jut eszembe, hogy “elhasznaltam” egy alapozo ecsetet is (lehet ilyesmit elhasznalni? ).
Evek ota hasznalatban van mar, eddig puha volt, szerettem, de az utobbi hetekben mintha szurossa valt volna. Kimondottan irritalo erzest kelt vele az alapozas. Ugyhogy a palyafutasanak ezennel vege.
Nálam is van “elfogyott” cucc: Paula’s Choice Water-Infusing Electrolyte Moisturizer 15 ml.
Elég is volt belőle, nem kell több, nem veszek. Felénél valami szaga keletkezett és emiatt teljesen megutáltam. Hidratálni kevés volt a szárazabb orcáimra, t-vonalban nekem sok. Ígéretesnek tűnt, de nem jött be.