Nálam ezek fogytak el augusztusban.
A hajfestéket újra fogom venni (pár hónapja kezdtem ezt használni)
Amit szerettem:
Dove tusfürdő (az illata miatt. Nem tucat)
Balea spray: nagyon finom illata volt, ha még kapható újravenném
A Cien vattakorong régóta állandó szereplője a sminklemosási rutinomnak.
A Pupa ceruzát szemhéjalapként használtam és annyira atombiztos volt, hogy újra is vettem (másik árnyalatban)
A She mattító lapocskák is jó szolgálatot tettek nyáron.
A kis fújósban T. Mugler Alien volt és nagyon tetszett, de csak télre tudom elképzelni mert elég tömény, édeskés illat.
A Rexona dezodort sokadszor vettem újra, ezt a típust leginkább nyáron használom.
Amit viszont nem vennék újra:
A sampont: semmi pozitív hatást nem vettem észre, csak gyorsabban zsírosodott a hajam.
Az öntögetős kézfertőtlenítő ezer éve megvolt már, úgy kellett ráerőszakolnom magam, hogy elhasználjam.
Az IT CC krémet elhasználtam de nem venném meg a nagy kiszerelést. Nehéz, vastag krém, könnyű vele maszk hatást elérni. Pár óra viselés után pedig úgy csillog tőle az arcom mint aki zsírba fejelt.
De jó, hogy a s-he-nek is van mattító lapocskája! Amióta a Jolse-ról csak DHL-el lehet rendelni, hiányt szenvedek az ingyér lapocskákból. Sajnos mindennap használnom kell.
A Rossmannban kapható kitekerős tépős mattító lapocskát próbáltad már? Azt hiszem valami Clearface a neve és ilyen rózsaszín csomagban van. 5 méter 1000 Ft
@Kokapu már mesélt róla. Tudom, hülye kérdés, de nagyjából melyik soron kell keresni, az arckrémeknél?
Igen, az arcápolási szekcióban van, én eddig még mindig a legalsó sorban találtam meg
Köszi. Már gondoltam rá, hogy venni kellene, de elvette a kedvem, hogy vakláljak egy órát a sorok között.
Pedig megéri, messze a legjobb!
Értettem, megyek vadászni.
Nekem ez a She már nagyon régóta megvolt. Mostanában nem láttam ilyen lapocskákat a márka állványán.
Köszi, most rendeltem egy Nyxeset a Notino akciójában.
Hosszú ideje nem fogyott el sminkcuccom.
A képen látható Aura tiszta silica púder, jó régi volt. Az első számú, ami a legtovább tartja a matt hatást. Csak nyáron tudtam használni, mert oltárira szárít. Nehéz volt kezelni, szállt, mint a por a levegőben és egyszer leesett a szűrője és nagy része odalett. Akkor döntöttem el, hogy nem veszem újra.
A másik egy Pupa szemöldökcerka. Szétszedtem és kidobtam a tokját, mielőtt eszembe jutott volna, hogy fényképezzem. Utánpótlás van, de jött egy ABH Pomade is, szóval parlag jut neki egy időre
https://kremmania.hu/kremek/pupa-high-definition-eyebrow-pencil
…és asszem átnézem a rúzsaimat szelektálás céljából.
Ez egy remek szombati program!
A rúzsokon még tipródom , helyette egy arcápolási cucc megy a szemétbe: Mini Cooling Water
Büdös lett, pedig még a harmada megvan. És ez az a cucc, amit nagyban meg akartam venni CultBeauty-ról és nem engedte megrendelni az oldal. Most kicsit örülök, hogy nincs meg nagyban, mert lehet az is tönkre ment volna mielőtt elhasználom.
Még nem fogytak el, de már az utolsókat rúgják. Ma jutottam el mind a kettővel odáig, hogy kivegyem a kis pöcköt belőlük, így még hozzáférek egy tekintélyes mennyiségű termékhez. Ti egyébként szoktatok ilyenekkel “szórakozni” vagy ha már az applikálor nem vesz fel semmit, akkor kidobjátok? Nálam ez általában az ártól függ és hogy van-e már utánpótlás, amit izgatottan szeretnék végre kipróbálni.
Sose próbáltam kivenni azt az izét, de tök jó ötlet, köszi!
Örülök, hogy tippet tudtam adni én egy szemöldökcsipesszel szoktam kifeszíteni, van amelyik nagyon könnyed adja magát, de néha előfordul, hogy erőszakoskodni kell egy kicsit
Nekem is ritkán jut eszembe. Ált. a drága szérumokat kivarázsolom utolsó cseppig. De ezzel most jó tippet adtál: van 2 szemöldök szérumom és mindkettő fogyóban van és amúgy is idegesít, hogy nem jut elég cucc az ecsetkére a szűkítő miatt. Megyek is kioperálom ezeket.
Örülök, hogy hasznos volt a bejegyzés, sok sikert a műtéthez
Na, jelentem az egyik pikk-pakk kijött, a másik sztem bele van olvasztva vagy mi, mert a régi csipesz totál kicsorbult, de nem jött ki a kis bigyusz Sebaj, a jobban elfogyottból sikerült kipiszkálni és most látom, hogy szinte egy csepp sem maradt benne. Hasznos tapasztalat volt. Köszi!
Jaj sajnálom, hogy egy csipesz kellett az életét adja ehhez de legalább tudod, hogy az egyikből tényleg kihoztad a maximumot