Elfogyott - minden, amit az utóbbi időben elhasználtál vagy fogyóban van

Júliusban ezek fogytak el:
A Nivea testápolót nagyon szeretem, főleg nyáron.
A Dove testápoló még téli maradék,de nem akartam őszig meghagyni, nem sok volt már benne.
A Fa tusfürdő nagyon tetszett,illat, állag minden.
Ez a Balea tusfürdő nekem nem igazán jött be.
A Rexona dezodorok szintén nagy kedvencek, főleg a lila volt, kár hogy már nem lehet kapni.
A Farmasis arckrém is kedvenc, jó kis hidratáló nyáron.
A Balea arclemosót is többször újra vettem már.
Az Essence spirál nagyon jó volt, szerintem fogok még ilyet venni.
A Labello még Carmex imádat előtti időből maradt, nem sok volt benne,de nem akartam kidobni.
A Balea micellás arctisztító kendő, nem volt rossz,de nem biztos, hogy újra venném.
A kis arckrém minta Douglas rendelés mellé volt, nem nagyon tudok róla nyilatkozni, ahhoz nem volt elég. Kellemes illat, hamar beszívódott.
A D&G Light Blue kedvenc volt, főleg ebben a hőségben.
A c-vitaminos maszk pedig állandó kellék már, nekem nagyon bejött :slightly_smiling_face:
IMG_20200731_202343

10 Likes

A C-vitaminos maszk milyen márka?

Eveline :slightly_smiling_face:

2 Likes

Köszi! Az Rossmannban és Auchanban elérhető, ugye?

1 Likes

Szívesen, igen, én a Rossmannban szoktam venni.

1 Likes

Look at me - Sweet honey bear maszk

Ajándékba érkezett valahonnan. Kellemes, mézes illata volt. Ennyit írtam fel, és másra nem is igazán emlékszem vele kapcsolatban.

Secret Key - Starting Treatment aura mist

Az biztos, hogy a legfinomabb porlasztású mistek Koreából jönnek. Sajnos eléggé előkelő helyen van az alkohol, ezért biztosan nem veszem meg újra.

Bioderma - Sensibio micellás víz

Ebből egy 100 ml-es változat fogyott el. Már korábban meg volt bontva egy utazás miatt, most elhasználtam. Szeretem, bár nekem nem jelent akkora különbséget mondjuk a Níveához képest.

Drunk Elephant - B-hydra Intensive hydration gel

Egy 8 ml-es változatom volt belőle. Kellemesen hidratál, de hogy az árát megéri-e? Abban nem vagyok biztos…

Treacle Moon - The Secret Mountain fürdősó

Én, aki mindig a zuhanyzást szerettem, mostanában rátaláltam a fürdősókra. Ezt nem szerettem meg, a rendes (Tetesept, Kneipp) fürdősókhoz képest nulla. Az illata a zacskóban jó volt, de a fürdővízben már alig éreztem.

Balea - Over the cloud fürdősó

Ez még az előzőnél is gagyibb. Viszont cuki a csomagolás :smiley:

Kneipp Badekristalle - place to be

Ez viszont nagyon jó. Nagyon finom az illata, ami még később is érződik a bőrömön. Édes, de mégsem az a cukorka illat, a fehér tea ad neki egy kis fanyarságot.

Kneipp fürdősó - Lauft bei mir

Csokis-vaniliás, mi kellhet még nekem? :smiley: Az illata kellemes, viszont fura abban a barna lében ülni. :rofl:

Clinique - Moisture Surge szem zselé

Egy 5 ml-es kiszerelésem volt belőle, ami meglepően sokáig elég volt. Nappalra elég kellemes, könnyed hidratáló zselé. Egyedüli problémám az volt vele, hogy négy alkalommal is a benne lévő kis szemcsék eltömítették a tubust, és amikor jobban megnyomtam, hogy kijöjjön, akkor kiböffentett egy nagy adagot magából.
Lehet, hogy egyszer még veszek belőle, de most bőven el vagyok látva, és talán nekem már kevés is…

10 Likes

IMG_5274
Ez még júniusi-júliusi termés nálam
Oriflame kéz-testápoló :neutral_face: semmi extra, örülök h kivégeztem
Maybelline szempillaspirál: már az első használatnál darabos volt, de még karácsonykor vettem a karácsonyi csomagban, most jutottam el hozzá kb. 1-2 hónapja és nem próbálkozom vele tovább.
Pompom bűbáj: jó kis cucc illatra, hatásra, de nem jönnek be az olajos bázisú dolgok
Babé : kipróbálom a teljes kiszerelést is
Apivita arckrém: múlthéten a nagy melegben védtem vele az arcom, sötétebb szín elsőre, de felkenve már nem, és az illata is kellemes, természetes. teljes kiszerelés lesz belőle! :grin:
Seni care: ekcémás bőrre, először hat, utána már megszokja a bőröm
Nivea tusfürdő: ez a állag meg friss illat nagyon király!
L’Angelica tusfürdő: imádtam, és gyerekek fél liter! picit váltásokkal, de karácsony óta ezzel zuhanyozok! :sweat_smile: Egyszer egyszer újra fogom venni az biztos!
kidobtam már:
Ben&Anna dezodor: nem lett a kedvenc illatom, meg a bőrömnek is 1,5 hét kellett mire megszokta a vegán formulát, de sikerült. És tavaly augusztus végén bontottam fel! Másik illatút fogok venni mindenképpen!
Fabulon kendő: leszedi a sminket, egynek jó

5 Likes

Ezek fogytak el júliusban. Az ajakkencék mennek a kukába mert nagyon régiek és van ami romlott is
Kép

9 Likes

Elfogytak :). Rájöttem hogy nem tudom hónap végéig tartogatni őket, így nekem mindig kis adagokban fognak érkezni. A Rossmannos babatusfürdőt imádtam, mert nagyon jól működött intimlemosóként, tusfürdőnek is jó. Arclemosónak is gyengéd, viszont szárít, ezt így oda többször nem használnám. Nekem samponnak nem jött be, kezelhetetlen lett tőle a hajam. Intimlemosónak újravenném :).

A Schwarzkopf sampont eleinte nem igazán szerettem aztán egyre jobban megtetszett, bar csak 3 napig bírtam vele a hajmosást, ma már nem venném újra.
Avonos tusit kézmosónak használtuk el, annak nagyon jó volt :). Finom mandarinos volt az illata :).

Sajnos megromlott az aloes permet, pedig ez jó volt az arcomnak :).

Love and beauty planet rózsás tusija is elfogyott ( van még belőle egy és fél a szekrényben.) Amj nagy pozitívum, hogy télen sem kellett testápolót használnom mellette, tökéletesen puhának éreztem a bőröm vele. Nagyon jó az állaga is. Illatát eleinte imádtam, de ahogy elkezdtem használni a második flakonnal is, kicsit meguntam, így félreraktam. Remélem nem untam meg örökre :rofl:.

Elfogyott egy Loreal Dream Long sampon is :), nekem eddig ez a sampon jött be legjobban :). Sőt manapság 6-7 naponta szoktam hajat mosni, azt szeretem még benne, hogy első három nap nagyon finom puha, könnyen kezelhető, szép hajam lesz vele :). Könnyű volt hatására lemondanom, az addig éltető hajvasalásról is. (Előtte csak kivasalva tetszett a hajam.)

Valamint beszáradt az alverde koffeines szérum, ami nekem semmit sem segített a szempilláimon, csípett és könnyeztem tőle. Nyx szempillaspirál is beszáradt, így kaptam eleve, eleinte még próbáltam használni, de rájöttem hogy vétek ennyire száraz spirállal vacakolni, a szemem látja kárát.
Valamint ez a kis Catrice korrektor is elfogyott, amit tavaly használtam, csak azért nem dobtam mrg ki, mert most találtam rá. Jó volt, bár nagyon kiszárította a bőröm, azokon a helyeken, ahova felkentem.IMG_20200729_162458

IMG_20200812_155221

7 Likes

IMG_20200817_211540

9 Likes

Hogy tetszett a sminklemosó olaj?

Nagyon jó, újravettem. Illatmentes, mindent felold.
Még a Purito-t tervezem kipróbálni, arra kíváncsi vagyok.

2 Likes

Kínkeservesen a 3/4- èt elhasználtam, a maradék most landolt a kukában. Nem találtam km- en, itt a link: https://www.orthim.de/produkt/lavian-dermal-creme
Ajánlják neurodermitisre,allergiára, mindenféle bőr irritációra. Összetevők: víz, Alcohol!!! Nincs benne semmi szintetikus tartósítószer,persze nem is kell,annyi alkohol van benne, hogy rumos gesztenyepüré illata van :sweat_smile::angry:. De szintetikus illatanyag sincs benne. Barna színű a krém ,de semmi károsat nem tartalmaz . Ahogy felkentem, elkezdte csípni a bőröm,ahol sebes felülethez ért. Szóval repült.Ezzel a kis 100 millis kiszereléssel is több hónapja küzdök, mert nem szívesen dobok ki terméket,ami nem járt le, de ezt muszáj volt. A német oldalakon agyon dícsérik.Nekem nem jött be.

6 Likes

Ujabb honap vege, ujabb kupac "szemét":sunglasses:A Muller Lavozon fenyvedoje nem jott be a gyereknek, es nekem sem. Ez ugy megy a kukaba, hogy nem fogyott el, de a szavatossaga is lejart iden nyaron mar. (De a bioderma femyvedo spray szemelyeben megvan a favorit.)
Mivel a dupla lemosas elkotelezett hive vagyok, igy most ez latszik is. Sok van/volr nyitva, es most soknak is a vegere ertem, foleg az utazos meretueknek. Egyedul az omoroviczaert mem voltam oda. Az andalou naturals marka a szivem csucske, nagyon szeretem es rendszeres visszatero ezekben a posztokban. A clinique jelly klassz, de csak nyaron es foleg nappalra eleg nekem. Az ID patron nekem sulytalan szerum.A hylamiderol szerintem nem is kell nagyon irnom, imadom en is es a bőröm is. A termal vizes sprayk kozul iden az uriage volt olyan akciokban, ami megerte, szivesen hasznaltam es sokat a meleg napokon. Aloe vera spray must have. Catrice szemoldok cerka is rendszeres tag es lesz is. A tusik kozul a Bilou hatalmas kedvenc lett, mennyei illatu! :star_struck: Es a hosszu nyaralas alatt fogytak a maszkok is rendesen. A yesto szemmaszk felejtos, ellenben a sugu beauty maszkjai meglepoen szuperek. A cosrx tapasz rendszeres haaznalatban van a problemas idoszakban. Az eyeco szempillaspiraljarol nem.erdemes bovebben velemenyt irnom, mert rossz. (Meg jo, hogy ajandek volt ey rendeleshez.) A garnier deo evek ota hu tarsam, ha neha megis mast hasznalok, altalaban nagy csalodas lesz belole… Ennyi a havi osszefoglalo.20200826_201117

12 Likes

Azta, micsoda mennyiség!
A Catrice szemöldökceruzát én is szerettem, de olyan gyorsan fogy, hogy muszáj voltam váltani, a Nyx szögletese nagyon jó pótlék, és vitézül állja a sarat.
A Heimish arclemosó balzsam nálam irtó lassan fogy, ami tkp. jó tulajdonság, nyáron nagyon jó használni.:slight_smile:

1 Likes

IMG_20200831_133556
Ugy alakult, hogy epp most fogyott el tobb minden:

1. Bed Head Re-energize hajbalzsam - szeretem, mar megvan az utanpotlas is. Ettol a hajbalzsamtol nagyon jo puha lesz az amugy szaraz hajam. Tobbet segit, mint barmelyik Hair Food.
  2. Avene Thermal Spring Water - hatalmas, 300 ml-es kiszereles. Nagyon sokaig tartott, szerintem mar 2 eve hasznalom kb. es csak most fogyott ki. A heten leegtem, ugyhogy most szep mennyisegben fogyott. Ebbol is van mar egy ugyanekkora utanpotlas.
  3. The Body Shop Honeymania testvaj - Ez se egy mai darab, es ezt is a leeges vitte el.
  4. Garnier Papaya Hair Food - szerettem, kb. fel evig tartott, mig elhasznaltam (pedig igazan nagylelku adagokat vittem fel a derekig ero hajamra). Ujat nem veszek, mert meg van a makadam dios rokonabol egy fel doboznyi.
  5. Baylis & Harding folyekonyszappan - eleg szeretheto volt ez is; ami tetszett, hogy nem szaritott, ami kevesbe tetszett, az illata volt. Ebbol is van utanpotlas, egy szeder illatu.
  6. Avene Cleanance fenyvedo - csak arcra es mellkasra hasznaltam, igazan szerettem. Kimondottan problemas borre lett kitalalva, ugyhogy nem hagy zsiros, nehez erzetet. Sot, miutan beszivodik kimondottan matt tapintasu a borom. Eddigi legjobb fenyvedom, amit hasznaltam.
    Igy, hogy lassan vege a nyarnak, ugy dontottem itt az ideje egy kis kiserletezesnek, kiprobalok valami ujat. A ti velemenyeitekre alapozva egy Sundance naptej lesz az utanpotlas. :slight_smile: Valoszinuleg a Sundance Med Ultra Sensitive UV Fluid SPF 50.
9 Likes

Szerintem is iszonyú hamar fogy a Catrice szemöldök ceruza, 3 hét kb nálam. Így visszatértem a Pupára, hiába drágább hónapokig jó.

1 Likes

Tényleg ajánlom a Nyxet. Nem a micro verziót, az nagyon kemény, hanem ezt:
https://kremmania.hu/kremek/nyx-precision-brow-pencil

1 Likes

Ezt én már kívánságlistára is tettem, hogy véletlenül se felejtsem el :slight_smile:

1 Likes

Nekem sokáig is bírja, bár csak az alapból megrajzolt szemöldököt egészítem ki itt-ott.

1 Likes