Szerintem nem annyira jok a TBS atlagos tusfurdoi, mint az ara tukrozi, hacsak nem ragad magaval az illat annyira.
Akar attoltheted neki az illatos tusit a kiurult Mixaba. De tovabbra is jokat gurulok a tusfurdozesen, nagyon kedves pillanatokat okoznak ezek a szeretett ferfi szokasok.
(Ferfi a haznal nalunk is hasonloan szogletes gondolkodasu, most epp kifogyott a MEN feliratu Paula’s Choice arctisztitoja es szerinte nem olyan jo a CeraVe. Atbeszeltuk es igy mar elhasznalja a nem habzo tipusu arclemosott is, ami hasonloan hatekony annak ellenere, hogy nincs rairva, hogy eltuntenteti a mocskot. )
Az nekem az a tusi allagban tetszett, illata kellemes, boromet nem bantotta, meg a gyereket sem. (De bodyshopos majdnem egy liter🤣 meg mar oregszik a ferjem is, o mar betamasztott, megvan az a marka es annak ket illat, amivel pancsol, koszoni szepen, o mar csak biztosra megy🙈)
@hanita,nalunk 4 eve raallt a ferj a mizon suboon creamre es csa nagy duzzogva fogadta el a laneige for men arcapolojat, de szerintem azt is csak azert, mert sotetkek az uvege annak is😂 Most a pandemia alatt meg a the ordinaryt kellett megkezdenie, mert nem rendeltem Keletrol. Belement, mert annak meg szurke a tubusa, fekete betukkel🙉
Imadnivalo figurak!
Hú azt nagyon imádom , élmény vele fürödni :D.
Méghogy a nők érzékenyek a csomagolásra!
Ó az én férjem nem használ arclemosót, szerinte arra is tökéletes a tusfürdő
Me’g! Majd ha eszreveszi a baratain a szem koruli rancokat, amirol ‘veletlenul’ beszelsz neki a fenyvedelem kapcsan lehet hogy valtoztatni fog.
Nalunk az utobbi 10 evben lassacskan csusztak be a ferfi kozmetikumok: arclemoso, sampon (nem ferfiaknak szant, de eleg kicsi manufaktura kesziti), napvedo, arckrem es (alkalmi) szaraz sampon, neha egy kis arcolaj, nameg futesi szezonban a ‘testzsir’, azaz testapolo es kezkrem. Az azt megelozo evtizedben nalunk is eleg volt a tusfurdo.
Mindig betarazok az o cuccaibol, mert ‘mi lesz, ha az az arckrem nem szivodik be ugy, mint amit hasznalok?!’ Rettegek a naptol, amikor esetlegesen kivonjak a kedvenc Shiseido kremet a piacrol.
Igen, itt is. Sampont sem használna külön, ha nem vennék neki… Bár leginkább a 2in1-t részesíti előnyben…
A ct mèg nem fogyott el, de most elkezdtem a bronzert is hasznàlni vègre ès nagyon tetszik. miniket fogyasztottam mèg el , de azokat egyből kidobom, krèmek es arclemosòk voltak főkènt.
Júniusi elfogytak:
Too Cool for School Egg cream mask - hydration
Szeretem ezt a maszkot, bár egy kissé fura az illata, viszont látom a hatását, elég jól ápol.
L’Oreal Color Vive hajbalzsam
Ez az egyik kedvenc balzsamom, mert nagyon jól fésülhetővé teszi a hajat. Ha ki is próbálok mást, időnként visszatérek hozzá.
Klairs Supple preparation unscented toner
Nagyon szeretem ezt a tonikot. Igaz, hogy nem olcsó, de viszont nagyon sokáig elég, mert néhány cseppet elég belőle használni. Most is van már otthon új belőle, de most egy Secret Key márkájút bontottam ki.
Mádara Time Miracle szemránckrém
A második termék fogyott el belőle. Az elején nagyon szerettem, bár túl nagy hatását nem éreztem, de reggeli szemkörnyékápolónak tökéletesnek bizonyult. Mindkettőt 40% kedvezménnyel vettem, annyit megér, de a teljes árát nem hiszem. Most a második flakon végére valahogy meguntam. Egyelőre nem veszek újat belőle.
Estée Lauder ANR szérum
Szeretem ezt a szérumot, ez már azt hiszem a második 30 ml-es kiszerelés volt belőle, több kicsi (7ml-es) mellett. Van helyette már másik itthon, de egyelőre annyi másik van megbontva, hogy nem bontok újat.
Tusfürdő, sampon is fogyott el, de mivel azok között nem volt újdonság, azokat nem írtam fel.
Nekem még talán tovább is tart. Én sajnálom magamra locsolni, ha így is felhabzik eléggé, legalább kevésbé szárítja a bőrömet kis mennyiségben.
Ujabb honap vege, ujabb szemeturites :
Imádom ezeket a “szemét” képeket nézegetni.
en is A serozinc nem volt egy nagy durranas, sok kedvenc ujra elfogyott, es atota ujra harcba lett allitva, es tenyleg sok.tusfurdo fogy a csalad noi tagjainal A ket Lagerfeld ajaktermek szavatossaga valszeg mar lejart 2 ev utan, pedig milyen cuki a csomagolas, meg a vilagitasa a nagy felfedezes a nars sheer glow alapozoja volt ebben a kupacban. Az en borommel nagyon joban volt. Es egyszer vegre van szemfestekbol is sikeres panprojektem A lamer korrektor stick csodas, de sosem adnam ki meg egyszer ra a teljes arat. A mixa cicarepair nagyon jol mukodik, de nagyon nem tetszik az illata es borzasztoan ragacsos marad sokaig. Es a Dolce Peony-ja imadatos illat nekem, csak sajna kb.1 oraig tartja a borom, igy nem fogom meg akciosan sem ujravenni. A Chanel eau tendre pedig ujabb uveggel kibontva azota, mert megis csak ez az egyik legnagyobb nyari kedvenc illatom. Az andalou naturals turmeric szerumja hatalmas kedven, mar a sokadik ures uveget termeltem ki, es batran ajanlom mindenkinek.
Nagyon ügyesen pusztított a család. Lagerfeld szájfények ezek, ugye? Nekem a rúzs változat van meg, imádom. Bár az enyémben a led egyáltalán nem égett… Nars alapozó melyik árnyalat? Nekem a szekrényben pihen, valamiért csak egyszer használtam, nem nagyon vált be.
Light 5 fiji az arnyalat. Leginkabb blenderrel volt masodikbőr hatasú. A fedese kozepes. Es lagerfeldek a szajfenyek, a kis tukor az oldalukon, meg a vilagitas a szárában…hatalmas otlet bulizos csajoknak!
Úúúúú, aztaaaa, ugye ezeket nem ebben a hónapban bontottad mindet?
Mindig mindenbol sok van nyitva🙄szenvedely ez…de annak oszinten orulok, hogy el is fogyasztodnak idovel. A smink cuccoknal kulonosen! Na, meg a borapolasos termekeknel. De a syossban meg sok volt, de egyszeruen hasznalhatatlan (glamour napos tulkapas volt egy eve, de feleve fele sem neztem, mert semmit sem tart be abbol, amit iger, kifejezetten szet.urta a frizuramat, es ez az, amit nem is ajandekoztam volna jo szivvel tovabb, mert katasztrofa…)