finom, az édesgyökér megadja neki. nagyon kellemes az íze, édeskés, a fűszerek nem dominálnak annyira, ajánlom. DMben vettem. én mondjuk minden gyógyteat natúrba iszom, nem probléma, ha nem kifejezetten “finom”.
viszont ha esetleg magas a vérnyomásod, felejtős, pont az édesgyökér miatt.
Mindenképp kipróbálom. A gyógyhatásúakat én is meg bírom inni ahogy vannak, mert tudom, h jót tesz Ha meg finom is, az plusz.
A folyadékbevitel miatt vagy élvezetből fogyasztott teákat édesítem
Ezek fogytak el júniusban. A Bourjois alapozó véletlenül keveredett közéjük. Vele valamikor a tavasszal vègeztem.
A Johnson’s fürdetőt magam is használtam annyira jó illata van. A tusfürdőket mindig a férjem is használja, ezért van ennyi üres flakon.
Amiket nagyon szerettem:
Elmex fogkrém, Trend it up ajakolaj és a Baba tusfürdő. Na meg a Mixa arclemosó.
Az EL pumpás pirosító nagyon régi, megy a kukába, ahogy a Catrice szürke szemhéjtus is.
Júniusi elfogytak:
Nivea krém, nagyon szeretem, mindig van itthon.
Isana tusfürdő, imádtam az illatát, mint a citromos süti egész tartós volt az illata.
Nivea tusfürdő is mindig újravevős.
Gliss Kur hajfény spray, ezt is szeretem, én csak a hajvégekre fújom, nem"száll" tőle.
Gliss Kur hajpakolás is nagyon jó, finom illatú és puha lesz a haj tőle, sokáig elég volt.
Eveline c-vitaminos maszk, nekem nagyon bejött, mindig van itthon.
Avon gél parfüm minta, tetszett az illata, tartós is,de nem valószínű, hogy megvenném nagyban.
Eveline c-vitaminos arckrém, jól hidratált,de semmi extra.
Oriflame korrektor, nem volt rossz,de van tőle sokkal jobb.
A bodyshopos szelektiv dobozok mar bevaltasra is kerultek ez az utobbi 6 het termese…Most szinte mindenbol uj uveg van megkezdve.
Hűha jó sok minden elfogyott
Mi az a body shopos szelektív doboz?
5 db ures dobozt visszaviszel es egy kis testvajat valaszthatsz;-) Olyan, mint a MAC-nel, ahol mondjuk 6 teljes kiszerelesu ures termék visszavitelet egy szabadon valasztott ruzzsal jutalmazzak. Nem tunhet soknak, de ha azt nezed, szemetet viszel vissza es ezert “jutalom” jar…
Jaaaaa értem, köszi!
Én egy tusit pl 2-3 hónapig használok , bajban vagyok a felhalmozott készlettel, vszínű, anyukám, barátnőim is kapnak párat :). De a szárazsampon is megvan már 5 hónapja. Himalaya fogkrém szintén .
Ezért irigyellek, ugyanis én egy, maximum másfél hónap alatt elhasználok bármilyen tusit. Lehet drága vagy olcsóbb. Bár drogériás párti vagyok, bírja a bőröm
Egy normál 250 ml tusfürdő tart addig neked? A férjem szerintem 2 hét alatt kivégez egyet.
@Anheszenamon, sűrűségtől is függ, ha sűrű pl: Dove, Palmolive gourmet elég annyi ideig (2-3 hónap). Meg a 400 ml Love beauty tusfürdők is elegek 3-4 hónapig . De ha híg a tusi, akkor 1 hónapig elég :). Tényleg kb ezen múlik . Párom is ritkán vesz újat :D.
A nagy 400-500 ml nekem is sokáig elég. Meg több van egyszerre megbontva így nem is tudom konkrétan meddig tartanak.
Nalunk a ferj besztrajkolt a balea-fa egyeb hig tusfurdoknel, neki csakis maxi meretu bodyshopos kell,mert azzal el van egy hosszabb ideig (ergo nem termel heti egy ures flakont). Ot zavarta a hig allag, meg az, hogy egy het alatt magara pacsalta oket. Es be kell latnom, valahol igaza van. Arban kb ugyanott vagyunk ugyanannyi ido alatt, csak ez 1 ures doboz, a masikbol meg addig 10…
Probaltatok mar a pumpas tusfurdo csomagolast?
Ahogy @Lencseee is irta, a drogeras folyekony tusfurdoket nehez megzabolazni, de egy pumpas flakonba ontve eleg jol adagolhatoak azok is. Az egyik francia gyogyszertari markanak vannak literes kiszerelesu flakonjaik is, amik nem borulnak fol ha mar alig-alig van bennuk.
Engem kimondottan szorakoztat, hogy a ferjed nagy tusfurdo hasznalo.
Igen, én nagyon kedvelem a pumpás megoldást. Vettem neki Mixa olajtusfürdőt ami pumpás de az meg nem tetszett neki mert nem volt illatos Body Shop tusit mèg nem próbáltam de ha azt is ilyen mennyiségben locsolja magàra akkor nem lesz olcsó mulatság
Igen, igazad van. Most a Love Brauty&Planet jó sűrű 500 ml-s kókuszos tusit jelöltem ki neki mert az olyan tömény, hogy el nem hiszem, hogy abból is magàra ken annyit mint egy Baleàból