Elfogyott - minden, amit az utóbbi időben elhasználtál vagy fogyóban van

Köszi a tippet, engem is érint, mert főleg koreai cuccokat használok és kezdenek elfogyni a termékeim :sob: Majdnem rendeltem végre roseroseshop-ról, erre pont aznap már csak 18 dolláros szállítással (dhl) lehetett volna rendelni. A márciusi rendeléseim pedig nem akarnak megjönni. :slightly_frowning_face:

1 Likes

Attól függ, hogy miből :slightly_smiling_face:

Nekem nem jött meg a beígért határidőig egy Apieu fényvédő, ezért visszakértem a pénzem, már vissza is kaptam.
Sajnos ki kell várnunk, mikor konszolidálódik a helyzet. Ilyen szállítási költséggel nem szabad rendelni.
Ebayen viszont wishtrend (kr.cfactory) már szállít ingyen.

1 Likes

Én is visszakértem az árukat, egyik már meg is jött, nagyon gyors és kommunikatív volt az eladó.
Én is olvastam a wishtrendes eladóról a K-beauty-s facebook csoportban (te is ott?:grinning:), de nekem azok a termékek kicsit drágák, meg más márkákat szoktam használni.

1 Likes

Amúgy rendesek, visszautalják azonnal.
Ott vagyok a csoportban, igen.:slight_smile:
Klairs fényvédő pont kapható, amit használok is, de van még belőle, nem rendelek. :slight_smile: Ellenállok. :slight_smile:

3 Likes

Köszi, nálam csak fizikai fényvédő játszik. Olyanból még nehezebb lesz itthon beszereznem jó fajtát.

1 Likes

Uriage fizikait ne vegyél, mert az bitang rossz. :smiley: Mint a gépzsírt, úgy lehet kenni és rettenetesen eldolgozhatatlan.
Amúgy én ezt szeretem:
https://kremmania.hu/kremek/some-by-mi-true-cica-mineral-100-calming-sunscreen-spf50-pa
Ez is ebay Csodaországból jön.

1 Likes

Természetesen ezt rendeltem volna ebayről és roseroseshop-ról is :slightly_frowning_face:
Köszi, akkor az Uriage-t elkerülöm😀

1 Likes

Nem a szalvétára gondoltam :stuck_out_tongue_winking_eye:

1 Likes

Pedig nekem van szalvétagyűjteményem még gyerekkoromból :grinning: De arra céloztam, hogy van amiből ránk romolhat a készlet stb.

2 Likes

Akkor annak a gyűjteményednek is volt értelme, ha máig őrzöd! :smile: Nekem még a gyerekkori mesekönyveimből is van néhány… :books:

3 Likes

Nekem is vannak mesekönyveim. :smiling_face_with_three_hearts: Ezek számomra igazi kincsek. :blush:

3 Likes

Májusi elfogytak:

Balea hámlasztó zokni
Azt hittem, hogy konkrétan semmit sem ér majd ez a cucc, de tulajdonképpen egész jól működött. Nekem kb egy bő hét múlva kezdett el hámlani a talpamról a bőr. Szerintem fogok még venni, bár inkább majd ősszel fogom újra használni, szandálos időszakban biztosan nem. :smiley:

BeOnMe micellás víz
Kíméletes, de alapos micellás víz, tulajdonképpen szerettem. Egyetlen problémám volt vele, hogy kicsit fura szaga volt. Egyáltalán nem kellemes, inkább olyan vegyszeres jellegű, ami miatt a végén alig vártam, hogy elfogyjon. Nem hiszem, hogy újra venném, mert olcsónak sem nevezhető.

Hylamide High-efficiency face cleaner
Továbbra is szeretem ezt a lemosót, ha nem is minden nap, de viszonylag gyakran használom. Mostanában főleg erősebb sminkek (ha nem BB-t, hanem alapozót használtam) lemosására. Van már otthon belőle új példány. :slight_smile:

Bioderma Hydrabio szérum
Valamelyik KM dobozban volt egy travel size minta, és akkor eléggé megtetszett. Aztán egyszer csak felötlött, hogy kéne nekem egy ilyen, hogy ha utazunk, akkor ne üvegeket kelljen vinnem, úgyhogy megvettem a teljes kiszerelést. Végül is nem olyan rossz, hidratált. Hogy mennyire kevés, az akkor tűnt fel, amikor áprilisban elfogyott a Hylamide SubQ, és gondoltam, mielőtt kibontom az újat, elhasználom ezt, mielőtt megromlana. Kevésnek éreztem, ráadásul ennek az illata - ami az elején kimondottan tetszett - is nagyon zavart a végére. Nem hiszem, hogy egyhamar újra venném.

Májusban három arcmaszkot is elhasználtam:

Neogence n3+ Tápláló fátyolmaszk
Nem volt rossz, de igazából semmi extra, nem hiszem, hogy keresgélni fogom, hogy hol kapható (valahonnan hozzám került, fogalmam sincs, hogy honnan)…

Sephora Lychee maszk
Hát, igazából ez is olyan kis semmilyen volt, nem emiatt fogok legközelebb Sephorába rohanni. :smiley:

Dizao Biopeptides fátyolmaszk
Ez viszont meglepően jól teljesített. Kellemesen hidratáltnak, rugalmasabbnak éreztem tőle a bőröm, és a hatását 2-3 napig is éreztem.

L’Oréal True Match alapozó
Megvettem, párszor kipróbáltam, aztán valamiért félre tettem. Már nem emlékeztem, hogy miért, de nem is tudtam meg, mert sehogy sem sikerült kiimádkoznom a flakonból a terméket. Kidobtam

Rimmel Magnif’eyes primer
Ez egy jó kis szemhéjprimer. Nem tökéletes, de drogériás viszonylatban szerintem a legjobb. Viszont ahogy az utóbbi véleményeknél látom, már nincs fogalomban…

7 Likes

IMG_20200523_155952

A felső sorban vannak azok amiket szerettem:

Frosch aloe verás tusfürdő: nem szárított, nem irritált, de legközelebb más illatban próbálom ki.

La Roche-Posay termál víz: begyulladt fülemet egész jól rendbe tette, most a Vichy termálvíz van használatban, de valamelyiket biztos újraveszem.

Oriflame Tender Care balzsam: ezt végül a kezemen lévő száraz foltokra használtam el, nem rendelném újra, de ha kapok valahonnan biztos megtartom.

Naturschön szérum: ha jól emlékszem Kokapu ajánlotta és nekem is egész jól bevált ekcémára ami a hideg időben a kezemen jelenik meg, arcomra nem kenném, tehát eredeti formájában nem használnám, ebből már van egy új.

Geek and Gorgeous Cheer up: a mini is nagyon sokáig elég volt, de most a Calm downt vettem meg nagy méretben, úgyhogy egyelőre egy ideig nem lesz szükségem új hámlasztóra.

Comme une Evidence illatú kézkrém: finom illata volt és hamar beszívódott, indulás előtt szerettem használni, szerintem külön nem is lehet kapni, de szerettem, ha kapnék még örülnék neki.

Amik annyira nem váltak be:

Cosrx Galactomyces: arcon használva minden egyes alkalommal gyulladt pattanások jelentek meg, dekoltázsra használtam el végül, annyira nem voltam elájulva a hatásától sem, hidratált de különösebb változást nem láttam, sokáig elég volt.

Balea antibakteriális szappan: már semmi más fertőtlenítő hatású szer nem volt a boltban így az eladók ezt ajánlották, a semminél jobb alapon megvettem, de engem nagyon szárított

Eternity Now parfümminta: valamilyen Notinos rendelés mellé kaptam, frissen vasalt ruha illata volt, hamar elillant, nem győzött meg.

Dove agyagos tusfürdő: ha jól emlékszem ez a DM boxában volt tavaly tavasszal, nekem nem vált be, nem habzott, réteget hagyott a bőrömön, irritált, részben kézmosásra használtam el, ezt semmiképp sem venném újra.

Yves Rocher kakaóvajas hidratáló: ajándékba kaptam, az illata jó volt, de ha túl sokat kentem, akkor darabokban lehámlott a bőrömről, szerintem van ennél jobb hidratáló is így nem venném újra.

6 Likes

Májusban elfogytak
IMG_20200601_202443

Taft hajlakk, az utóbbi időben ritkán használtam, újra hosszú hajam van. De amíg rövidebb volt csak ezt használtam. Nem lett ragacsos a hajam, könnyű volt kifésülni, jól tartott, szerettem.
A Batiste szárazsamponról, nem tudok újat mondani, nagyon szerettem.
A Schauma sampon nem lett nagy kedvenc. Számomra átlagos volt.
A Balea tusfürdő jó volt, szerettem, szokásos Balea minőség.
Dove dezodort szintén szerettem, nem hagyott foltot a ruhán, kellemes illata van. Nekem nagyon sokára fogyott el, pedig az utóbbi hetekben csak ezt használtam.
Carmex- ről szintén nem tudok újat mondani, egyértelműen újravevős.
Az Eveline c-vitaminos maszkot nagyon szeretem, mindig újra veszem.
Az Avonos napvédő krém jó lett volna,ha nincs benne annyi alkohol, hogy minden reggel amikor az arcomra kentem hanyatt vágott. Egyébként könnyen beszívódott, nem hagyott fehér réteget. Jó lett volna…
Az Isana balzsam szerintem megromlott,de nem is volt kedvencem. Igazán nem használt semmit.
Az Oriflame- es labkrém szintén kuka. Az illata nagyon jó volt,de ennyi. Hatását nem vettem észre, ritkán nyúltam érte.

8 Likes

Ezek fogytak el májusban:
Mindegyik terméket szerettem. A Rexona dezodort már sokadjára vettem újra mindig más illatban ahogy a Balea folyékony szappant is.
A Fa spray a kedvenc illatom (kamélia) megvan tusfürdő változatban is (mindig van belőle itthon mióta felfedeztem)
Egy fehércsokis Balea tusi nincs a képen, na azt nem szerettem (nem tetszett az illata)
A két Baba tusfürdő viszont nagyon jó volt. A mentás a férjemnek is bejött. Mindkettőnek hosszantartó illata volt, szerettem használni és újra is fogom venni őket.
Kép

9 Likes

Sziasztok,
nekem ezek fogytak el az utóbbi másfél hónapban.IMG_20200611_154058
Amit nagyon szerettem:
-Mixa Atopiance testápoló: a Bioderma hasonlóját cseréltem le erre a sok jó vélemény hatására, nem bántam meg. A lányom száraz bőrére is bevált, én is használom mindenre, kézkrémnek is. Veszem majd az utánpótlást
-Living proof PhD sampon és balzsam: tán a legjobb cucc, amit a hajamra használtam, de elég húzós az ára és most munkanélküliként meg kell gondolnom, mire verem el a nemlétező bevételeimet. De majd egyszer újra veszem. Egyébként anno kaptam hozzá egy hajformázó permetet, meg egy hajmaszkot is, azok is nagyon jók. És még vettem egy fejbőrápolót is, mivel szeborreás dermafityiszre keresgéltem vmit. Az is jó, bár csodát nem tesz
-Yogi tea: kellemes íz, bio, szerettem.
-Balea szarvasfattyú krém: szeretem, most Rossmannost vettem helyette
-Nyeles fogselyem: nekem sokkal könnyebb ezt használni, mint a hagyományost
Ajándék volt, nem veszem újra, olyan semmilyen: Garnier balzsam (kézkrémnek használtam, semmi extra), Baba tusfürdő (folyékony szappanként használtam el), Fa tusfürdő (semmi extra)
-La Roche cicaplast: még császársebre vettem, na az sem ma volt, elhasználtam kézkrémhez keverve, mert nem akartam már tartogatni

4 Likes

Én is ezt a kolibrit használom. A sima selyemmel állati béna vagyok.
A Yogiban mik vannak? Fitoösztogénes?

A tea a következőkből áll: málnalevél, édesgyökér, citromverbéna, fahéj, citomfű, gyömbér, kakukkfű, levendula, oregánó, kardamom, bors, szegfűszeg.
A málnalevél jó hatású a méhre, görcsös mensesre, van még benne feszültségoldó, tonizáló… Az oregánó és a kakukkfű pedig felső légúti problémák ellen. Az édesgyökér a mellékvese kimerülés ellen használható, stresszes életmód esetén hatásos.
Fitoösztrogén sztem ezek között nincs. :slightly_smiling_face:

2 Likes

Köszömöm szépn!
Gyegéd, de sokféle, és ez jól hangzik. Vajon finom is? Jó fűszeres lehet.
A málnalevelet sajnos ismerős. De az legalább finom is, vagyis nekem ízlik.

1 Likes