Elfogyott - minden, amit az utóbbi időben elhasználtál vagy fogyóban van

Szia @Anheszenamon !
Neked tényleg be vált a L’OREAL festék? Örülök hogy be vált + épp erről hoztam létre egy forumot hogy ki szeretném próbálni, szóval ha van kedved picit bővebb véleményt/tapasztalatot írni róla, szívesen fogadnám :heart_eyes:

@umpalumpa, igaz így lehet még esélye :slight_smile:
@Natulcien De jó! Kíváncsi vagyok rájuk nagyon, majd írd meg milyenek! Hogy mitől fátyolmaszk a fátyolmaszk azt nem tudom, de gazdagon átitatott mégis könnyű maszk volt. :blush:

2 Likes

IMG_20200518_152329 IMG_20200518_152158
Alapvetően a karantén jót tett a készleteim felhasználásának, de még mindig rengeteg az elhasználásra váró termékem… Szerencsésre elég gyorsan fogynak a termékek nálam, mert dekoltázsra is bőven kenek mindent (kivéve hajhullás elleni szérumot :D).

8 Likes

Milyenek voltak az Isntree tonerek? Kívánságlistám vannak nálam is :blush:

1 Likes

Szuper mindkettő!!! :slight_smile: Szívből ajánlom őket! Teás is klassz volt, én nagyon odáig vagyok a zöld teás és fekete teás kencékért :slight_smile:
A barna flakonos vízszerű volt, a másik viszkózusabb, sűrűbb cucc. Remélem hamarosan megint lehet rendelni Ebay Csodaországból…

4 Likes

Jaj én is már úgy várom, hogy lehessen, megőrülök :frowning: Mondjuk ha 2 évig nem lehetne, akkor is kitartanék a mostani cuccaimmal, de na, annyi mindent ki akarok próbálni! :smiley:

3 Likes

Nekem a fényvédő a kardinális, mert kizárólag koreaikat használok. Szerencsére abból is kisebb készletem van itthon. :smiley:
Sztem hamarosan rendeződik a helyzet. :slight_smile:

Én a Time Revolution szérumról kérdeznélek!
Múltkor akartam rendelni, de addigra felmentek a szállítási díjak, úgyhogy elmaradt. Mondjuk az EL ANR helyére kerestem valamit, de abból meg utána volt a szuper 2 in 1 akció, úgyhogy végül is van szérumom, de azért ez a Missha is birizgálja a fantáziám. :slight_smile:

1 Likes

Én is azt használnék, még azt hittem pont időben rendeltem, de nem, visszafordították a cuccomat. :frowning: Úgyhogy most összevissza használom, amim van, már kínomban az Avonból rendeltem, mert abban legalább nincs alkohol :frowning:

1 Likes

Attól kivagyok, hogy mindegyik tele van nyomva alkohollal… Amúgy én ezt néztem ki,hogyha elfogyna a készletem, ezt venném meg:
https://kremmania.hu/kremek/uriage-bariesun-spot-krem-pigmentfoltok-ellen-spf50
Nálam kardinális, hogy lehessen rá sminkelni.
Ezt most nagyon szeretem:
https://kremmania.hu/kremek/klairs-soft-airy-uv-essence-spf50-pa

1 Likes

Szerencsére nekem is van még itthon kb 10 db 5ml-es Uriage fényvédő mintám, úgyhogy azzal is elleszek egy darabig. :smiley:
Erről a Klairs fényvédőről nagyon sok jót hallottam, lehet kipróbálom majd.

1 Likes

Bátran ajánlom, kiváló cucc, nem könnyezek tőle, lehet rá szépen sminkelni. És simán fel lehet belőle tenni a kellő mennyiséget. :slight_smile:

2 Likes

Mit jelent az, hogy visszafordították? :astonished:
Az utalást, vagy már a csomagot? Honnan?

Írt az eladó, hogy időközben már nem szállít a koreai posta, úgyhogy visszafordították a csomagot, de elküldheti DHL-lel. Mondtam, hogy azt nem szeretném, úgyhogy visszautalta a pénzt.

Ó, értem. Sajnálom!
Így nem jártam, nekem az iherb csomagom van április 15 óta még mindig Amerikában, bár nem sürgős, majd megérkezik. Visszamondani nem akarom, ha csak júniusban jön meg, az sem baj.

2 Likes

Én szeretem, már kb. harmadik üveggel használom. De mivel sok terméket használok, így ennek külön nem tudom kiemelni egyetlen egy pozitív hatását. Hidratál, és sztem amúgy az a lényeg, meg a fényvédelem, ha az anti aging a cél. :slight_smile:

2 Likes

Látjátok, mondjon bárki bármit, mégiscsak van értelme a gyűjteményeinknek! :smiling_face_with_three_hearts:

4 Likes

Köszönöm!
Akkor majd kipróbálom, remélem előbb-utóbb lehet majd rendelni megint, horribilis szállítási költség nélkül is.

1 Likes

Igen, amikor márciusban számba vettem a készletemet, megnyugodtam, hogy néhány hónapig kihúzom velük. :joy:

3 Likes

Azt már en is nagyon várom :blush:

1 Likes