Szia @Anheszenamon !
Neked tényleg be vált a L’OREAL festék? Örülök hogy be vált + épp erről hoztam létre egy forumot hogy ki szeretném próbálni, szóval ha van kedved picit bővebb véleményt/tapasztalatot írni róla, szívesen fogadnám
@umpalumpa, igaz így lehet még esélye
@Natulcien De jó! Kíváncsi vagyok rájuk nagyon, majd írd meg milyenek! Hogy mitől fátyolmaszk a fátyolmaszk azt nem tudom, de gazdagon átitatott mégis könnyű maszk volt.
Alapvetően a karantén jót tett a készleteim felhasználásának, de még mindig rengeteg az elhasználásra váró termékem… Szerencsésre elég gyorsan fogynak a termékek nálam, mert dekoltázsra is bőven kenek mindent (kivéve hajhullás elleni szérumot :D).
Milyenek voltak az Isntree tonerek? Kívánságlistám vannak nálam is
Szuper mindkettő!!! Szívből ajánlom őket! Teás is klassz volt, én nagyon odáig vagyok a zöld teás és fekete teás kencékért
A barna flakonos vízszerű volt, a másik viszkózusabb, sűrűbb cucc. Remélem hamarosan megint lehet rendelni Ebay Csodaországból…
Jaj én is már úgy várom, hogy lehessen, megőrülök Mondjuk ha 2 évig nem lehetne, akkor is kitartanék a mostani cuccaimmal, de na, annyi mindent ki akarok próbálni!
Nekem a fényvédő a kardinális, mert kizárólag koreaikat használok. Szerencsére abból is kisebb készletem van itthon.
Sztem hamarosan rendeződik a helyzet.
Én a Time Revolution szérumról kérdeznélek!
Múltkor akartam rendelni, de addigra felmentek a szállítási díjak, úgyhogy elmaradt. Mondjuk az EL ANR helyére kerestem valamit, de abból meg utána volt a szuper 2 in 1 akció, úgyhogy végül is van szérumom, de azért ez a Missha is birizgálja a fantáziám.
Én is azt használnék, még azt hittem pont időben rendeltem, de nem, visszafordították a cuccomat. Úgyhogy most összevissza használom, amim van, már kínomban az Avonból rendeltem, mert abban legalább nincs alkohol
Attól kivagyok, hogy mindegyik tele van nyomva alkohollal… Amúgy én ezt néztem ki,hogyha elfogyna a készletem, ezt venném meg:
https://kremmania.hu/kremek/uriage-bariesun-spot-krem-pigmentfoltok-ellen-spf50
Nálam kardinális, hogy lehessen rá sminkelni.
Ezt most nagyon szeretem:
https://kremmania.hu/kremek/klairs-soft-airy-uv-essence-spf50-pa
Szerencsére nekem is van még itthon kb 10 db 5ml-es Uriage fényvédő mintám, úgyhogy azzal is elleszek egy darabig.
Erről a Klairs fényvédőről nagyon sok jót hallottam, lehet kipróbálom majd.
Bátran ajánlom, kiváló cucc, nem könnyezek tőle, lehet rá szépen sminkelni. És simán fel lehet belőle tenni a kellő mennyiséget.
Mit jelent az, hogy visszafordították?
Az utalást, vagy már a csomagot? Honnan?
Írt az eladó, hogy időközben már nem szállít a koreai posta, úgyhogy visszafordították a csomagot, de elküldheti DHL-lel. Mondtam, hogy azt nem szeretném, úgyhogy visszautalta a pénzt.
Ó, értem. Sajnálom!
Így nem jártam, nekem az iherb csomagom van április 15 óta még mindig Amerikában, bár nem sürgős, majd megérkezik. Visszamondani nem akarom, ha csak júniusban jön meg, az sem baj.
Én szeretem, már kb. harmadik üveggel használom. De mivel sok terméket használok, így ennek külön nem tudom kiemelni egyetlen egy pozitív hatását. Hidratál, és sztem amúgy az a lényeg, meg a fényvédelem, ha az anti aging a cél.
Látjátok, mondjon bárki bármit, mégiscsak van értelme a gyűjteményeinknek!
Köszönöm!
Akkor majd kipróbálom, remélem előbb-utóbb lehet majd rendelni megint, horribilis szállítási költség nélkül is.
Igen, amikor márciusban számba vettem a készletemet, megnyugodtam, hogy néhány hónapig kihúzom velük.
Azt már en is nagyon várom