Elfogyott - minden, amit az utóbbi időben elhasználtál vagy fogyóban van

Elhasználtam egy koreai talán rizsvizes? arctisztító mintát, nagyon szerettem, úgy éreztem még sosem volt ennyire tiszta az arcom :O. Mire végzek ezekkel a mintákkal, csalódott leszek hogy nincs belőlük egy-egy üveggel, tubussal :D.

3 Likes

Esetleg ez volt az? Nagyon megosztó lemosó, általában inkább negatív véleményt hallok rá. Nekem is csak mintám van, egy-egy alkalommal a kombinált bőröm nem szárította ki, de hosszú távon nem tudom, mi lenne. Ennél erőteljesen arctisztítóm is volt már, bár tény, hogy nem extra gyengéd. Azért annyira nem győzött meg, hogy teljes kiszerelést vegyek belőle, de a mintákkal elvagyok.

1 Likes

@dunaimano Igen, ez volt az, hát az nem jó ha tényleg nagyon szárít :/.

1 Likes

IMG_20200426_110110

Amit biztos újraveszek:

CATRICE GLAM & DOLL FALSE LASHES SZEMPILLASPIRÁL, BALEA CREME SEIFE GINGER & LEMON, THE BODY SHOP HEMP HAND PROTECTOR KÉZKRÉM, esetleg a Lactovit dezodor, bár ez utóbbi kis mennyiségben már nem működött olyan jól,mint az aluminium sós deók, G&G aPad: most nem rendeltem újra és úgy látom mintha megint több pattanás bukkanna elő, a B-Bombot használom most helyette.

A Cien SOS kézkrém nekem nem vált be hidratálásra, inkább olyan védőréteget képez, ami nem rossz, de nem rohanok újravenni.
Az argán olajat is szerettem használni, de szerintem a bőrtípusomnak inkább a jojoba olaj felel meg.
A tetesept tusfürdőből szerintem a fürdősó verzió hatásosabb.
A Happy Skin kézkrémnek isteni illata van, de nagyon hamar elfogyott.
A többi dolog olyan volt, hogy ha már megvettem, elhasználom de pl. a fogkrém hiába Sensi-relief, nem segített az ínyem hideg érzékenységén, a kis barna tégely a körömlakk mellett a DR IRENA ERIS ANTI WRINKLE CREAM SPF20 ARCKRÉM NAPPALRA luxusérzetű volt, de szerintem édeskevés a ráncok ellen, csak mintám volt belőle, de a teljes árát végképp nem fizetném ki érte.
A korrektor az Orsay saját márkája, nem hiszem, hogy online rendelhető lenne, elég sűrű volt, a fedése talán közepes, de hamar elhalványult, nem volt olyan tartós mint a Catrice-nál megszoktam. Ezt tuti nem venném újra, ezt is egy beauty csomagban kaptam.

5 Likes

A tetesept tusfürdője mennyire jó megfázás esetén @bernadettu? A Sensi fogkrém tényleg fehérít minimálisan? :slight_smile: Én szeretem a Cien kézkrémjét, mert nekem bár nagyon lassan szívódik be, de az egyetlen ami a kisebesedett, szinte már szétnyílt száraz bőrt meggyógyítja és több kézmosással sem mosom le a kezemről :). Mondjuk mostanában egy másik szintén jót használok, ami gyorsan beszívódik a Soliteint kézkrémjét. :slight_smile:

Annyira jó hogy felső testen használva kitisztulnak tőle a légutak, de a fürdő só ugyanebben a kék színben sokkal koncentráltabb, gyorsabban hat .
Nem vettem észre hogy feheritene a sensi relief fogkrém, szerintem az inkább a sparkly white lehet ami ilyen de nekem az se volt jó, sokkal érzékenyebb lett tőle a fogam.
Ezt a Soliteint krémet nem ismerem de utána nézek.

1 Likes

@bernadettu, nekünk nincs fürdőkádunk, ezért sajnos a fürdősó nem opció :/. Igen , nekem amúgy fehérített a Sparkly, nekem nem tette a fogaimat érzékennyé, de nekem az aktive whitetól például elég súlyos ínygyulladásom lett :/. Remélem bejön neked a Soliteint kézkrém, de lehet csak én “misztifikálom” túl :D.

Hú, ez a Soliteint felkeltette az érdeklődésemet. Megtennéd, hogy belinkeled? Túl sok a találat krémmánián. :slight_smile: Hol szoktad beszerezni? Most egy Mixát használok, de tipikusan kézkrémből szívesen próbálgatok mindenfélét, és pont gondolkodtam ma, mi legyen a következő. :slight_smile:

1 Likes

@dunaimano Amúgy az ára elég olcsó, de nekem és a nagyon szárazbőrű páromnak is bevált :smiley:
https://kremmania.hu/kremek/soliteint-glicerines-kezkrem-edes-mandulaolajjal

1 Likes

Nagyon köszi :slight_smile: Ki kell próbálnom!

1 Likes

Még márciusban fogyott el az Essence púder, az Alverde éjszakai krém és a Rexona tusfürdő.
A Dove tusfürdőt időnként újra szoktam venni.
Az Isana tusi nem volt rossz,de nekem nem habzott eléggé.
A Gliss Kur kifésűlő sprayt szerettem, sokáig elég volt.
A Balea arclemosót szerettem, most is azt használom.
A Maybelline spirált biztos újra veszem majd.
Az Eveline c-vitaminos maszkot nagyon szeretem, mindig van itthon.IMG_20200430_173337

9 Likes

Ezek fogytak el áprilisban. A tusfürdőket a férjem is használta.
Amit nem szerettem:
Well Done csokis-narancsos szappan. Az illata isteni, de a Baleához képest nagyon híg és alig habzik.
Balea tusfürdő: nem szerettem az illatát, végül habfürdőként fogyott el.

Ezeket viszont szerettem:
Balea habfürdő. Szép csomagolás, kellemes illat és nagy hab. Mindig újra veszem más-más illatban.

Garnier micellás víz: nekem tökéletesen megfelel, semmivel nem érzem kevesebbnek mint a Bioderma Sensibiot. Nem csíp, nem irritál, leszedi a sminkmaradványokat is, bár én inkább ezt reggel használtam (smink lemosására jobban szeretem az olajakat)

Ezzel az Espresso árnyalatú hajfestékkel is elègedett vagyok de nagy sajnálatomra legutóbb nem találtam ezt a színt a DM-ben.

Nagyon elégedett voltam a Schauma samponnal is. Régen borzasztóan hamar zsírosodott a hajam, manapság meg heti egyszer mosok hajat. Szerencsére ez a sampon sem zsírosított, jó az illata és szuperül habzik.

A Baba tusfürdőt egyszerűen imádtam. Isteni illata van és nagyon sokáig érezni lehetett fürdés után. Biztosan újra fogom venni.

Szerettem az A’pieu fényvédőt is, de nyárra már sok lenne, kicsit nehéz a kombinált bőrömnek. De télen és tavasszal tökéletes volt.

A Clinique hidratáló is jó volt, de most a Helia-D Tokaji aszús hidratálóját vettem újra.

Az Aldis vattakoronggal is kifejezetten elégedett voltam (a Lidl Cien márkát szoktam egyébként venni) Puha de nem màllik szét, kellően vastag is.

A Barnangen testápoló project pan része volt, mert már jó ideje meg volt bontva. Viszont a sűrű állaga miatt inkább csak télen vagy hidegebb időszakban tudtam használni. Ennek ellenére szerettem, az illata pedig fenomenális.

Elfogyott a Bourjois alapozóm is, amit nagyon szerettem. Könnyed állagú termék, ezt is télen és tavasszal használtam mert ilyenkor nem zsírosodik annyira a bőröm, sőt előfordulnak szárazabb területek is, amiket nem emel ki. Ha nem lenne itthon 12 db feletti alapozóm akkor újravenném őszre.

A dezodort is kedveltem, kellemes illata volt és nem izzadtam.

Kép

13 Likes

Elfogyott 2 szemkrémem:

https://kremmania.hu/kremek/clinique-moisture-surge-eye-96-hour-hydro-filler
https://kremmania.hu/kremek/cerave-eye-repair-cream

Egyiket reggel, másikat este használtam és 3 hónap alatt fogytak el. Szerettem mindkettőt, szerintem fogok még venni belőlük.

5 Likes

CeraVe krémben én is gondolkodtam már, főleg hogy a niacinamide elég előkelő helyen van :star_struck:

2 Likes

Nekem nagyon tetszett estére, testesebb sűrűbb krém.

1 Likes

Egyelőre még a Puritot nyúzom, meg még van itthon egy Mádara asszem, de utána akkor megvan a következő :heart_eyes:

1 Likes

Áprilisi elfogytak.

Schwarzkopf Professional Bonacure Color freeze hajkondicionáló
Pontosan ezt a változatot nem találtam meg a KM-en, ezért a Notinós linkjét tettem be. Én fodrászkellékes üzletben vásároltam meg az 1 literes kiszerelést, amiből aztán egy kisebb flakonba töltögettem át. Nem rossz balzsam, de olyan különleges hűha érzésem nem volt vele. A saját samponjával nagyon jól működött együtt, viszont azt nem szerettem meg. Kissé híg az állaga, ezt nem szerettem benne, az ápoló hatásával nem volt gondom. Talán egyszer újra fogom majd venni, egyelőre nem érzem kihagyhatatlannak.

TreSemmé sampon
Ezt a sampon szerettem. Kellemes volt vele a hajmosás, és szépen csillogott tőle a hajam. Ezt biztosan újra fogom venni még.

Avon Naturals Verbéna és Borsmenta sampon
Ezt viszont vártam, hogy elfogyjon. Zsíros hajra van, és mosás közben úgy is éreztem, hogy szárít, de egyébként ugyanúgy zsírosodik tőle. Biztosan nem veszek belőle többet.

Hylamide SubQ szérum
Nem ragozom túl, imádom, már a sokadik üvegcsét használom el. Van itthon belőle tartalék, de most úgy gondoltam, elhasználgatom az egyéb hidratáló szérumjaimat.

Kat Von D Go big or go home szempillaspirál
Hát, nekem sajnos ez a “go home” változat. Minta méretben kaptam, de azt is kidobtam 3 használat után. Felvitel közben pergett a szemem alá, és elég nehezen fogott. Az eredmény pedig nem volt jobb, mint a Maybelline Snapscara spirállal, ami a töredékébe kerül.

5 Likes

Neogence maszk: FÚ! Nekem nagyon bejött, szerette a bőröm!
Kaufmann krém: Állandóan van itthon, kipirosodott bőrre nekem ez a tökéletesség.
Pompom testápoló krém: beruházok ebből teljes kiszerelésre, nagyon könnyed és imádtam hogy nincs illata.
beautyplanet kondícionáló: jó az illata, és fényesebb is lett a hajam. De valahogy nekem felesleges, macerás is. Kényesebb az, amit nem kell kimosni.
YR tusfilc: kis idő után már kék színe volt, és annyira vékonyka a hegye, hogy számomra használhatatlan.
essence szempillspirál: hamar “romlott” szaga lett és extrém dúsak se lettek a pilláim. Több ideig szeretek spirált használni, mint 2-3 hét :smiley:
IMG_4970
Plusz 2 Clinique minta:
alapozó : jól fed és mintha ott se lenne, be fogok ruházni a rendes kiszerelésre,mivel az árnyalatomat is tudom :slight_smile:
72 h moisture surge: azt hittem tökéletes lesz, de nem volt hidratált érzésem és zsíros lett délutánra tőle a homlokom. Így kicsit kétségbe is estem, mivel van rendes kiszerelésem is. Lehet még próbálkozom, de lehet eladás lesz a vége. :cry:
IMG_5044

5 Likes

Ha csak a homlokodat zsírosította, akkor kenj oda mást, ha van. Ha jó a többi arcrészednak, akkor talán érdemes megtartani :wink:

2 Likes

Juhhu most várom a 3 neogence fátyolmaszkot amit egy játék keretében nyertem, nagyon kíváncsi vagyok, még sosem próbáltam őket. Fátyolmaszkot se sokat, csak tán egyet, de nem is emlékszem milyet.

2 Likes