Jaj ezt nem próbáltam bár ez Max Factor, nem Maybelline
Ja tényleg Folyton keverem őket
Ebből én is elhasználtam évekkel ezelőtt kettőt is. Akkor szerettem. Azóta meg inkább mindig újakat próbálgatok.
rèpabajnoksàg es alapozò- erről az èn EL mintàim es maxi pròbàim jutnak az eszembe: olyan lehetetlen àrnyalatok, amiket most itthon elhasznàlgatok. Pàrom szerint mintha besàrgultam volna a szemfehèrjèken kìvül. Pirosìtòval , pici rùzzsal elmegy .Arclemosòkbòl, krèmekbøl is a kicsiket hasznàlom, pàr clinique màr elfogyott.
Na, még 2 holmit végeztem ki:
Beszámolhatok egy Mixa micivíz elfogyásáról is és egy Nazan Schapp rózsavíz permet eltüntetéséről is. Előbbit nem sajnálom, mert van jobb utódja (Bioderma Sensibio), de ha a jövőben megszorulok anyagilag, akkor ezt választom. A permet nagyon tetszett, imádtam, de szörnyű ára van. Udódja a Helia-D szőlőmagolajos mist.
Mixa micivíz
Nazan Schapp rózsa permet
Juj az se lehet semmi, lehet kellett volna egy répafejpofa versenyt indítani a karantén jegyében Az EL is ilyen oxidálós? Ma a BourJois alapozót használtam maga a tökély számomra, nagyon kellemes viselet és nem oxidálódik
Örülök, hogy neked is bevált a Bourjois. Nekem hamarosan el is fogy.
Nagyon jó termék, köszönöm az ajánlást! Blenderrel vittem fel azzal még szebb az eredmény Tervezed újravenni amúgy? Vagy te is ráálltál az elhasználásra amiből sok van felbontva?
Télre újraveszem majd, de most inkább a mattító formulák fognak előtérbe kerülni mert ahogy jön a jó idő egyre zsírosabbá válik a kombinált bőröm. Van megbontva Fenty, EL Double Wear, Nyx Can’t Stop… Trend it up, Garnier BB krém, L’occitane CC krém, Sensai, plusz 3 féle ásványi poralapozó
Hűűű van mit nyomogatni Majd mesélj melyik a legtutibb számodra
Azt hiszem ez a 3 a legnagyobb kedvenc: Fenty, Sensai és a Nyx
Az utóbbi kettő még kapható is boltban az online vásárlós parásoknak Jó tudni, szerintem serényen le is mentegetem őket
Melyik a te arnyalatod Sensaibol es Fentybol?
Mindkettőt úgy vettem, hogy nem tudtam kipróbálni, csak netes swatchokat néztem de jók lettek.
A Sensai Flawless Satin Foundation az FS102 Ivory Beige, a Fenty Pro Filt’r Soft Matte pedig a 145-ös szín.
Koszi! Orulok, hogy mindketto passzol hozzad. Nekem is a 102-es Sensai van meg es telitalalat. Fentynel vegig probaltam mindent az uzletben, de egytol egyig tul sarganak tuntek a boromon. Kicsit irigylem, akiknek megvan a tokeletes szinegyezes a Fentytol. Szivesen kiprobalnam a marka valamelyik alapozojat, de megrekedtem egy szajfenynel.
Egyébként tényleg sárgás, de felkenve nekem nagyon jól passzol. Szuper kis termék, igazi áldás a kombinált bőrömnek.
Sziasztok! Még a szombati esküvő előtt használtam el egy Balea C- vitaminos maszkot, és nagyon -nagyon jót tett a bőrömnek, hihetetlen puha lett utánna, én úgy láttam hogy a pattanás hegeimen is halványított és azóta halványabbak. Úgyhogy merem mindenkinek ajánlani. A szérum megmaradt, mert azt még őrizgetem amíg tudom :).
Ma két szemhéjtustól is meg kellett válnom. Egyrészt kifogyott ő: https://kremmania.hu/kremek/maybelline-hyper-precise-szemhejtus , ami nagy csalódás volt, mert amíg tartott, addig nagy szerelem volt, de kb egy hónap alatt kifogyott. Így már nem éri meg számomra annyira. A kukában landolt a Trend it up karácsonyi csillámos tusa is. Alig fog, felszedi az előző réteget és még a szememet is csípte. Impulzus vásárlás volt télen, pedig megtanulhatnám már, hogy nem minden arany, ami fénylik.
Elfogyott a Project Pan-re kijelölr DM Glitz Stickje, azt hiszem 2-3 éve volt kinn ez a szortiment. Egyébként nagyon szerettem, amikor visszafogottabb sminket csináltam, újravenném, ha lehetséges volna… Szárító folyékony rúzsokra topperként eszméletlen volt, szépen csillogott és hidratált is. Ez a rúzs megérte akciósan, nagy előnye, hogy nem szárított. (Még megvan a Ruby és a Topaz árnyalat )
A Krémpatikás arckrém egynek jó volt, nem lett kedvenc, főleg amióta kipróbálhattam a Pupa arckrémét, azt szerettem volna következőnek megvenni, majd meglátom a dolgot… Bevallom nem vonz az online rendelés, főleg nem olyan boltoknál, ami egy köpésnyire van tőlem… Kimenni nem nagyon mehetek ki, ez van így jártam, majd várok
Elfogyasztottam jó lassan ezt a 400 ml-es tusit. Szappannal szoktam fürödni, azt szeretem, de ez jó volt. Kicsit olajos és nem szárít. Érdekes, hogy ekcéma sem jelentkezett, ami ilyen illatos, színes cuccoknál szokott. Talán a nem mindennapos használat miatt. Az illata nagyon fini. Hajmosásra nem próbáltam.