Elfogyott - minden, amit az utóbbi időben elhasználtál vagy fogyóban van

Jaj ezt nem próbáltam :smiley: bár ez Max Factor, nem Maybelline :joy:

1 Likes

Ja tényleg :smiley: Folyton keverem őket :sweat_smile:

2 Likes

Ebből én is elhasználtam évekkel ezelőtt kettőt is. Akkor szerettem. Azóta meg inkább mindig újakat próbálgatok.

1 Likes

:rofl::stuck_out_tongue_winking_eye:rèpabajnoksàg es alapozò- erről az èn EL mintàim es maxi pròbàim jutnak az eszembe: olyan lehetetlen àrnyalatok, amiket most itthon elhasznàlgatok. Pàrom szerint mintha besàrgultam volna a szemfehèrjèken kìvül. Pirosìtòval , pici rùzzsal elmegy .Arclemosòkbòl, krèmekbøl is a kicsiket hasznàlom, pàr clinique màr elfogyott.

3 Likes

Na, még 2 holmit végeztem ki:
Beszámolhatok egy Mixa micivíz elfogyásáról is és egy Nazan Schapp rózsavíz permet eltüntetéséről is. Előbbit nem sajnálom, mert van jobb utódja (Bioderma Sensibio), de ha a jövőben megszorulok anyagilag, akkor ezt választom. A permet nagyon tetszett, imádtam, de szörnyű ára van. Udódja a Helia-D szőlőmagolajos mist.
Mixa micivíz
Nazan Schapp rózsa permet

4 Likes

Juj az se lehet semmi, lehet kellett volna egy répafejpofa versenyt indítani a karantén jegyében :rofl: :rofl: Az EL is ilyen oxidálós? Ma a BourJois alapozót használtam maga a tökély számomra, nagyon kellemes viselet és nem oxidálódik :slight_smile:

3 Likes

Örülök, hogy neked is bevált a Bourjois. Nekem hamarosan el is fogy.

2 Likes

Nagyon jó termék, köszönöm az ajánlást! Blenderrel vittem fel azzal még szebb az eredmény :heart: Tervezed újravenni amúgy? Vagy te is ráálltál az elhasználásra amiből sok van felbontva?

2 Likes

Télre újraveszem majd, de most inkább a mattító formulák fognak előtérbe kerülni mert ahogy jön a jó idő egyre zsírosabbá válik a kombinált bőröm. Van megbontva Fenty, EL Double Wear, Nyx Can’t Stop… Trend it up, Garnier BB krém, L’occitane CC krém, Sensai, plusz 3 féle ásványi poralapozó

2 Likes

Hűűű van mit nyomogatni :smiley: Majd mesélj melyik a legtutibb számodra :slight_smile:

1 Likes

Azt hiszem ez a 3 a legnagyobb kedvenc: Fenty, Sensai és a Nyx

3 Likes

Az utóbbi kettő még kapható is boltban az online vásárlós parásoknak :smiley: Jó tudni, szerintem serényen le is mentegetem őket :slight_smile:

Melyik a te arnyalatod Sensaibol es Fentybol?

Mindkettőt úgy vettem, hogy nem tudtam kipróbálni, csak netes swatchokat néztem de jók lettek.
A Sensai Flawless Satin Foundation az FS102 Ivory Beige, a Fenty Pro Filt’r Soft Matte pedig a 145-ös szín.

Koszi! Orulok, hogy mindketto passzol hozzad. Nekem is a 102-es Sensai van meg es telitalalat. Fentynel vegig probaltam mindent az uzletben, de egytol egyig tul sarganak tuntek a boromon. Kicsit irigylem, akiknek megvan a tokeletes szinegyezes a Fentytol. Szivesen kiprobalnam a marka valamelyik alapozojat, de megrekedtem egy szajfenynel.

Egyébként tényleg sárgás, de felkenve nekem nagyon jól passzol. Szuper kis termék, igazi áldás a kombinált bőrömnek.

1 Likes

Sziasztok! Még a szombati esküvő előtt használtam el egy Balea C- vitaminos maszkot, és nagyon -nagyon jót tett a bőrömnek, hihetetlen puha lett utánna, én úgy láttam hogy a pattanás hegeimen is halványított és azóta halványabbak. Úgyhogy merem mindenkinek ajánlani. A szérum megmaradt, mert azt még őrizgetem amíg tudom :).

3 Likes

Ma két szemhéjtustól is meg kellett válnom. Egyrészt kifogyott ő: https://kremmania.hu/kremek/maybelline-hyper-precise-szemhejtus , ami nagy csalódás volt, mert amíg tartott, addig nagy szerelem volt, de kb egy hónap alatt kifogyott. Így már nem éri meg számomra annyira. A kukában landolt a Trend it up karácsonyi csillámos tusa is. Alig fog, felszedi az előző réteget és még a szememet is csípte. Impulzus vásárlás volt télen, pedig megtanulhatnám már, hogy nem minden arany, ami fénylik.

4 Likes

Elfogyott a Project Pan-re kijelölr DM Glitz Stickje, azt hiszem 2-3 éve volt kinn ez a szortiment. Egyébként nagyon szerettem, amikor visszafogottabb sminket csináltam, újravenném, ha lehetséges volna… Szárító folyékony rúzsokra topperként eszméletlen volt, szépen csillogott és hidratált is. Ez a rúzs megérte akciósan, nagy előnye, hogy nem szárított. (Még megvan a Ruby és a Topaz árnyalat :smiling_face_with_three_hearts: )

A Krémpatikás arckrém egynek jó volt, nem lett kedvenc, főleg amióta kipróbálhattam a Pupa arckrémét, azt szerettem volna következőnek megvenni, majd meglátom a dolgot… Bevallom nem vonz az online rendelés, főleg nem olyan boltoknál, ami egy köpésnyire van tőlem… Kimenni nem nagyon mehetek ki, ez van így jártam, majd várok :smiley:

20200425_091335

5 Likes

Elfogyasztottam jó lassan ezt a 400 ml-es tusit. Szappannal szoktam fürödni, azt szeretem, de ez jó volt. Kicsit olajos és nem szárít. Érdekes, hogy ekcéma sem jelentkezett, ami ilyen illatos, színes cuccoknál szokott. Talán a nem mindennapos használat miatt. Az illata nagyon fini. Hajmosásra nem próbáltam.
20200423_235130

2 Likes