Hogy jutott eszedbe pont a vízkőoldás??
Épp azt néztem, hogy a mosdó csapján lerakodótt kicsit és a kádunk rosszul van megcsinálva, ezért az egyik sarkán megáll a víz, és már kipakoltam ezt a löttyöt. Mivel ez savas és arcon túl erősnek találtam, gondoltam kipróbálom és működött Egyébként főleg ecetet használok vízkőoldásra. 20%-ost tartok itthon.
Veszíteni valód nem volt, ez igaz! Kreatív vagy, jutalmat érdemelsz a mai napra (is):
Köszi
Ezek közül a Mixa Atopiance testápolót mindenképp újra veszem, most a hyalurogel változatát használom és a hideg időben sajnos kevés nekem.
A Helia D permetet is szerettem de most Catrice permet van helyette.
A minták nem igen hagytak mély benyomást, az egyetlen dolog amit egyáltalán nem szerettem az a Biola szérum volt mert bárhogy is használtam kipirosodott tőle az arcom így végül kezkrembe kevertem.
A körömlakk és a tusfürdő olaj tetszett de most vannak hasonlóak tartalékban
Ezeken kívül avokádós maszkokat és a maradék Isana C vitaminos maszkot használtam el.
A Cetaphil testápoló minta is kellemesen hidratált de a Mixa tudja ugyanazt jóval olcsóbban.
Egy Catrice glam and doll szempillaspirál is a végét járja.
Úristen de rendes vagy
Szerintem mindenki így csinálja
Ezek fogytak el márciusban:
Az Ice Bonbon tusfürdő nagyon sokáig elég volt, imádtam az illatát. Tisztára olyan mint az Eis Zapfen cukorka.
A Palmolive tusfürdőnek kicsit férfias illata van számomra, mégis nagyon szerettem és újravenném. Nagyon tartós az illata, esti tusolást követően még reggel is éreztem.
A Balea egynek elmegy kategória volt, nem venném újra.
Elhasználtuk a szokásos folyékonyszappant is, nagyon szeretem, rendszeresen újraveszem.
Megint elfogyott egy csomag Cien vattakorong. Legtöbbször ezt veszem újra, bevált. Nem mállik szét, kellően vastag, puha.
Ez a típusú Colgate fogkrém nem lett a kedvencem, most inkább Elmexet használok helyette.
Elhasználtam egy kicsi mintát a Chanel
Gabrielle parfümből. Nem tett rám semmilyen hatást, tartós sem volt.
Elfogyott egy pumpás spray kiszerelésű kézfertôtlenítő. Nem csak a járvány óta használok ilyesmit, mert az irodában nincs lehetőségem mindig kifutni kezet mosni, így kb 5 éve mindig tartok az asztalomon ( és minden táskámban) ilyen kis kiszerelésű kézfertőtlenítőt. Eddig ez a spray vált be leginkább mert nem ragacsos mint a gél állagúak.
Szintén az utolsó cseppig elhasználtam az Essence Healthy Glow korrektort. Nagyon szerettem, egy két pötty is elég a teljes fedéshez. Ha elfogy az itthoni készlet ( van még egy Guerlain, egy KAP és egy Bourjois) akkor lehet, hogy ezt veszem újra. Bár nagyon birizgálja a fantáziámat ez a Lancome korrektor mert Tauz Nóra istenítette, hogy neki kb ez az egyetlen ami nem ül bele a ráncokba.
Nagyjából sikerült elhasználnom az Essence spirált de lehet inkább beszáradt. Nem tudtam annyi ideig használni mint egy átlag szempillaspirált, és amúgy is szárazabb formula. Nem veszem újra.
A L’oreal spirált sem szerettem, nem hosszított, cserébe még jól tapasztotta is a pillákat. Emellett nehéz volt este eltávolítani. Nem fogyott el de egy éves termék így bem használom tovább és nem is venném újra.
A többi termék nem fogyott el de megy a kukába.
A Catrice kaviar gauche highlighter már másodszor tört ripityára, beterített a por mindent. Én már többet nem szórakozok azzal, hogy összeragasszam alkohollal.
A maszkot egy régebbi Pinkpanda rendelés mellé kaptam de nem teszem fel mert az INCI elején ott az denat.alcohol.
A KAP szivaccsal sem bajlódok tovább: számomra botrányosan rossz. Kemény, alig ad le valamit az alapozóból, sokkal több mennyiséget kell elpazarolnom vele, hogy minimális fedést elérjek. A Lovely 2000 Ft-os szivacsa megváltás ez után komolyan mondom.
Kidobtam a Blistex ajakápolót a förtelmes íze miatt. Nagy részét elhasználtam de nem kínzom magam tovább ezzel. Amúgy is a Lansinoh az ász
Ami szintén kuka és hatalmas szívfájdalom: a Stila folyékony mini szemfesték. Nem emlékszem kitől vettem KM zsibin, de egyszer próbáltként volt hirdetve. Írtam pozitív véleményt is az adásvételről csak aztán mikor használtam volna, jött a meglepetés. Talán egyszer swatcholtam és egyszer próbáltam felkenni de nem sikerült. Vagy beszáradt vagy kifogyott de az aplikátorával egy gramm cuccot sem tudok kinyerni belőle. Tök száraz, nincs rajta semmi. Kb mint az agyonhasznált Essence korrektorom…
Ezt a foly. szappant most újítottam be, még nincs felbontva, olyan jó a csomagolás.
Háááát…
Mivel a megfázás és a herpesz miatt csak alap dolgokat használtam, így sok minden nem fogyott.
Simple Kind to skin SPF 30 fényvédős hidratáló
Ősztől-tavaszig a kedvencem. Olcsó, szereti a bőröm, hamar beszívódik, Azt hiszem, 4-5 darabot már elhasználtam, sajnos, most nincs belőle utánpótlásom, de fogok még venni, ha sikerül (most nem működik a webshop, akik korábban beszerezték, illetve én hoztam, mikor Londonban voltunk). Utána egy Biorét kezdtem el használni, ami szintén SPF 30-as, de mióta itthon vagyok, csak a 25-ös Innisfreet kenem magamra, mert bőven elég, és igazából csak el akarom használni (nem szeretem annyira).
Youth to the people Superfood people
Ebből egy 15 ml-es mintám volt, a zsibin vásárolt Foreo mellé kaptam ajándékba. Kellemes “zöld” illata volt, a használata is az. Szerencsére nem lettem bele szerelmes, mert elég nehézkesen lehetne megvenni, bár lehet ez is hozzásegített, hogy ne érezzem killhagyhatatlannak.
Eddig ez a kedvencem, nagyon kíméletes, kellemes használni. Már fel is bontottam az utánpótlást,
A kedvencem, ebből is nagyon sokat elhasználtam már, mindig újra megveszem, most is felbontottam már a következőt.
Én is most használtam el egy ilyen Clinique hidratáló krémet. Te honnan szoktad beszerezni?
Legutóbb karácsony után vettem a Douglasban kedvezménnyel két karácsonyi szettet, azokból bontottam ki most egyet.
Próbáltam még egy esélyt adni ennek a BB krémnek, de iszonyúan rémesen oxidálódik, kb a 30%-a megvan, hogy a viharba tudtam én ezt használni? Mondjuk ha kicsit lesül a bőröm lehet jó volt, azt hiszem csak nyáron használtam, de kétlem, idén erre lesz lehetőségem. Majd 2.5 éve van meg, nincs semmi elváltozás a szagában és az állagában, bár a szemem köré kenve csípte a szemem, de lehet a túltol illaatanyagok voltak azok, nem emlékszem régen volt-e ilyesmi. Szerintem kukalakó lesz belőle, ezt még otthonra se bírom elviselni felkenve. Egyből le is mostam az egészet. Updatelem a véleményem is a krémmánián.
Ezt nem érdemes tartogatni, sztem Semmi jó tulajdonsága nincs ahogy írtad.
Egy G&G Ha5 Light-ot végeztem ki tegnap. Nekem kevés volt a hideg évszakokra, csak 3 csillagot adtam. Még filózom, hogy vegyek-e a melegebb időre, mert olyankor átfordul a bőröm nagyon olajosba és alig kell neki hidratálás.
Egy pici 7 ml-es ANR szérumot is kinyírtam. Öregségemre igen megszerettem Rendeltem is a Doulastól még ilyen kicsiket, és tegnap egy 20 ml-est, mert jobb volt a ml/Ft ára, mint a nagyobbaknak (kivéve a ténylag nagy kiszerelést). És ajándék neszi akció is van. Írom is a megfelelő topikba.
Nekem ugyanez a bajom a Garnier bb krémemmel :D. Annyira oxidálódik hogy rémes :D, nagyon látszik hogy felkentem :D. Fel is raktam zsibire, de most meg le kellett szedni :D. Most nem tudom mit fogok csinálni vele .
Igazatok van @umpalumpa és @Szandika!
Ki is dobtam, tényleg felesleges tartogatni, én nem is tudtam ennyit használni és nem tűnt fel, hogy indulhatnék a répabajnokságon A Maybelline alapozóm szódával elmegy itthonra, de nem lett a kedvencem, pedig 4x vettem újra
Melyik Maybelline alapozó?