Gyorsan el kell meséljem hogy jártam.
Előzmény: Megrögzötten ragaszkodom az olajos sminklemosáshoz, a mindig visszatérő bevált a Clinique Take The Day Off Cleansing Balm
Csakhogy szeretek új dolgokat is kipróbálni, hátha még jobban beválik, ezért vettem korábban 2 másik olajos lemosót is. Az egyiket rögtön a fürdőszoba szekrénybe raktam, mert pár nap múlva már éles bevetésre került. A másikat meg biztonságba helyeztem (úgy gondoltam legalábbis). Amikor elfogyott az Aēsop Skin Eye Make-up Remover, amit persze nem csak szemre használtam, akkor elő akartam venni a másik olajat. Hirtelen, felületes áttekintéssel nem találtam meg, gondoltam majd hétvégén tüzetesebben átnézem.
Második napja kutatok, már teljesen elkeseredve, még a konyhát is átnéztem, de a terméket sehol nem találtam. Már azon gondolkodtam, hogy talán szenilis lettem, és csak beképzeltem, hogy megvettem, és közben nem is. Ahogy ez átsuhant az agyamon, rögtön bizonyítékot akartam, és rákerestem a rendeléseimre, és igen, meg is találtam egy 200 ml-es kiszerelésben, tehát még egyelőre nem vagyok szenilis Na, de akkor hol van? Már mindenkit meggyanúsítottam, amikor a kozmetikumos komód tetején megpillantottam egy zöld dobozt. Hát persze, hogy az volt az. Majdnem kiszúrta a szememet, gondolom azért nem tettem be a szekrénybe, hogy lássam ő következik nemsokára, és elől legyen.
Az Aesop festék lemosó olajjal nem voltam igazából megelégedve, nem szedett le mindent, még ha többet adagoltam a mennyiségből, és erőteljesebben dörgöltem, akkor is maradt rajtam smink. Biztosan nem veszem meg újra.
A Klairs Freshly Juiced Hidratáló C-Vitamin Szérum-ot szerette a bőröm, a krémjével együtt használva egészségesebb bőrképet produkált. Foltok halványításában nekem semennyit nem segített, de a smink alatt mégis szebbnek hatott a bőröm. Ez a szérum nem zsírosította a T-zónámat.
A Klairs Freshly Juiced Hidratáló Arcmaszk E-Vitaminnal a szérummal együtt egészen jó volt, de a száraz részeimre nem volt teljesen elegendő, ott még további hidratálást kellett eszközölnöm. Az állaga nekem kifejezetten tetszett, olyan mint az olasz, tejszínes panna cotta, nem az agyonzselatinozott, hanem a zsírosabb tejszínnel készített verzió . Érdemes a tenyérbe kivenni a használni kívánt mennyiséget és ott eloszlatni, majd felkenni. Összességében meg voltam elégedve ezzel a két termékkel.