Elfogyott - minden, amit az utóbbi időben elhasználtál vagy fogyóban van

Gyorsan el kell meséljem hogy jártam.
Előzmény: Megrögzötten ragaszkodom az olajos sminklemosáshoz, a mindig visszatérő bevált a Clinique Take The Day Off Cleansing Balm
Csakhogy szeretek új dolgokat is kipróbálni, hátha még jobban beválik, ezért vettem korábban 2 másik olajos lemosót is. Az egyiket rögtön a fürdőszoba szekrénybe raktam, mert pár nap múlva már éles bevetésre került. A másikat meg biztonságba helyeztem (úgy gondoltam legalábbis). Amikor elfogyott az Aēsop Skin Eye Make-up Remover, amit persze nem csak szemre használtam, akkor elő akartam venni a másik olajat. Hirtelen, felületes áttekintéssel nem találtam meg, gondoltam majd hétvégén tüzetesebben átnézem.
Második napja kutatok, már teljesen elkeseredve, még a konyhát is átnéztem, de a terméket sehol nem találtam. Már azon gondolkodtam, hogy talán szenilis lettem, és csak beképzeltem, hogy megvettem, és közben nem is. Ahogy ez átsuhant az agyamon, rögtön bizonyítékot akartam, és rákerestem a rendeléseimre, és igen, meg is találtam egy 200 ml-es kiszerelésben, tehát még egyelőre nem vagyok szenilis :wink: Na, de akkor hol van? Már mindenkit meggyanúsítottam, amikor a kozmetikumos komód tetején megpillantottam egy zöld dobozt. Hát persze, hogy az volt az. Majdnem kiszúrta a szememet, gondolom azért nem tettem be a szekrénybe, hogy lássam ő következik nemsokára, és elől legyen. :joy:

Az Aesop festék lemosó olajjal nem voltam igazából megelégedve, nem szedett le mindent, még ha többet adagoltam a mennyiségből, és erőteljesebben dörgöltem, akkor is maradt rajtam smink. Biztosan nem veszem meg újra.

A Klairs Freshly Juiced Hidratáló C-Vitamin Szérum-ot szerette a bőröm, a krémjével együtt használva egészségesebb bőrképet produkált. Foltok halványításában nekem semennyit nem segített, de a smink alatt mégis szebbnek hatott a bőröm. Ez a szérum nem zsírosította a T-zónámat.

A Klairs Freshly Juiced Hidratáló Arcmaszk E-Vitaminnal a szérummal együtt egészen jó volt, de a száraz részeimre nem volt teljesen elegendő, ott még további hidratálást kellett eszközölnöm. Az állaga nekem kifejezetten tetszett, olyan mint az olasz, tejszínes panna cotta, nem az agyonzselatinozott, hanem a zsírosabb tejszínnel készített verzió :joy:. Érdemes a tenyérbe kivenni a használni kívánt mennyiséget és ott eloszlatni, majd felkenni. Összességében meg voltam elégedve ezzel a két termékkel.

IMG_20200301_095724

10 Likes

Hogy a lényeget fogjam meg: hú, de ennék most egy finom panna cottát. :joy:

3 Likes

A supershockok közül szerintem az ultra metallic a legértékelhetőbb formula, ahány glitterest próbáltam, mindegyikkel küzdeni kellett. Highlighterben jobban kedvelem őket, de csak ujjal feltapogatva működnek.

1 Likes

Nekem a Tassel van meg, de eléggé kimerült szegényke. Még nem hozta meg a kedvet a küszködéshez :confounded:

1 Likes

Nekem rengeteg SSS-em van. Az ultra metallic a legjobb formula szerintem is. A mattok hamar beszáradnak. Olajat cseppentve rájuk újra jók lesznek, de akkoris. A glitterek szeretnek potyogni, vigyázni kell velük. A tassel nekem is megvan, nem lett a kedvencem, de belső szemzugban szép.

3 Likes

Igen, el is felejtettem, hogy gyorsan beszáradnak, részben ezért is nem halmoztam fel belőlük sokat (bezzeg a préselt szemhéjpúderek, hajjaj… én azoknál szerettem bele a márkába). A Bae árnyalatot nagyon fájlalom, gyönyörű feketés-kékes szín csillámokkal, de az ilyet csak a külső szemzugba használok és rettenet nehéz ecsettel felimádkozni oda.

1 Likes

Nálam ezek fogytak el februárban.
Az Avonos hámlasztó zoknit csak 2 napja használtam, még nincs eredménye.
Az arctisztító eleinte tetszett,de egy idő után alig vártam, hogy elfogyjon.
A Rexona dezodor az egyik kedvencem, már többször újra vettem.
Az arcmaszk kb 5 alkalomra volt elég, nagyon puha lett utána a bőröm. Ajándék volt egy rendeléshez.
A TO hámlasztó nagyon jó volt, szerette a bőröm, látványos javulást hozott.
A Nivea tusfürdő szintén kedvenc.
A Schauma samponból ez már a második volt amit elhasználtam.
A kézkrém nem lett a kedvencem, olyan érzés volt mintha egy filmréteg lenne a kezemen.

IMG_20200229_164524

5 Likes

A hámlasztó zokni mit hámlaszt le?
Bőrkeményedés, szőrt vagy mit? :slight_smile:

2 Likes

Az elhalt hámsejteket és elvileg a bőrkeményedést :slightly_smiling_face:

1 Likes

Köszi, lehet beszerzek egy ilyet, felizgatott a téma. :slight_smile:
Bár gondolom a csodazoknit csak este lehet használni, magassarkúhoz nem.

1 Likes

Igen akkor célszerű ha van egy kis időd magadra. 1 órát kell benne lenni, én megsem próbáltam menni benne. Most próbáltam ilyet először, úgyhogy kíváncsi vagyok mit eredményez. :slightly_smiling_face:

Nekem is nagyon bevált, imádom :heart_eyes:, mindent szépen leszed, sokáig éles marad :). Valamint sok van egy csomagban és olcsó. Szerintem nem is kell többet mondanom :).

1 Likes

IMG_20200305_105150

Elfogytak! :))
Kicsit csaltam mert még nem mostam ki őket:D.
A Head and Shoulders nem volt rossz a hajamnak. De a végén azt éreztem hogy nagyon szárít, így nem fogom újravenni.

-Nagy kedvenc lett a Loreal Dream Long sampon :). Erre a hidratálásra van szüksége a hajamnak, puha lesz és szép. :slight_smile: Ha nem lenne megbontva már pár sampon, akkor már bontanám ebből a következőt :).

Isana tusfürdő: Számomra borzalmas illata volt. Édes illat, rózsát nem látott. Nem szivesen használtam el kézmosáshoz sem.

Avon tusfürdő: Egész jó illat, borzalmas szétfolyós állag, a végén ez is kézmosóként végezte.

Fa tusfürdő: Nem volt rossz, kifejezetten, finom tartós illata volt :). Egy átlagos tusfürdő volt egyébként.

Cicabio: Sajnos megromlott. Ezért ki kell dobnom. Kicsit mérges vagyok magamra, hogy keveset használtam. De nem találtam semmit amiben klassz lenne, az én arcomon nem működött. Mire kellett volna használnom? :smiley:

8 Likes

A cicabionak nem hosszú az élete, elvileg fél éven belül el kellene használni. Én sebekre vettem, van bőven, amilyen ügyetlen vagyok folyton beütöm valamimet. Hámképző, a sebeim gyógyulását segítem elő vele. Akkor is használom, ha kisebesedik télen a szélben a kezem. Ennyitől sem hiszem, hogy elhasználható fél év alatt. Arcra nem használtam, nem is gondoltam kipróbálni, ahhoz elég nehéz krémnek tűnik, én a könnyedebb állagokat kedvelem. Inkább száraz bőrűeknek válhat be arckrémként.

1 Likes

A Cicabio nekem is megvolt. Zárt sebre, hegre kentem, nálam nem ért semmit gyakorlatilag. Arcra nem kenném.

1 Likes

Februári elfogytak:

Tusfürdőket nem írom, most a TBS Vanilla pumpkinját használom állandóan. Egy elfogy, nyitom a következőt…

Schwarzkopf BC Bonacure color freeze sampon
Ebből 1 literes flakonnal használtam el, de ez alatt az idő alatt sem szerettem meg. Különösebb gondom nem volt vele, de valamivel gyorsabban zsírosodott a hajam, mint általában. Éppen ezért tuti, hogy nem veszek ilyet újra.

Dove Intensive repair sampon
KM dobozban volt. Nem fűztem hozzá nagy reményeket, de annyira nem rossz. Sőt, az előzőnél jobb, de nem hiszem, hogy vennék még belőle.

Batiste szárazsampon sötétbarna hajra
Általában ezt szoktam venni, esetleg ha éppen nincs, akkor a világos barna hajra való változatát, de ezt jobban szeretem. Imádom, mióta először próbáltam semmilyen más szárazsampon nem kell, nekem ez tökéletes. Az illatát is szeretem. Már van is helyette másik.

Schwarzkopf Perfect Mousse hajfesték
Én csak ezzel tudom otthon, magamnak befesteni a hajam, a többihez végtelelnül béna vagyok. Ezt viszont szeretem, mindig van otthon belőle.

CV Cadea Vera arctisztító kendő
Sajnos nem tudom, már melyik változat, de egyvalami biztos: az összetevők között denat. alkohol volt előkelő helyen. Sajnos azonnal észre is vettem a használatakor. Pedig korábban vettem egy másik ilyen kendőt (gondolom nem ugyanezt a félét, de CV volt az is), azt nagyon szerettem. Ritkán használok egyébként ilyesmit, de néha jól jön.

Clearface mattító bambuszpapír
Erre egyszerűen annyit mondanék, hogy a LEGJOBB. Praktikus a csomagolása, szeretem, hogy én választhatom meg, hogy mekkora darabot tépek le belőle, és nagyon-nagyon hatásos.

Ééés, több sminktermék is elfogyott!

Too Faced Hangover primer
Amennyire szerettem a szemhéjprimerüket, ezt a Hangover arcprimert annyira nem. Az illata nem jó. Kókuszos próbál lenni, de nagyon műanyag. A pórusokra semmilyen hatással nincs, a smink tartósságára sem, olyan semmilyen. Szerencsére csak deluxe minim volt (és van még egy), soha nem venném meg nagyban.

Kat Von D Lock-it setting púder
Ez egy nagyon jó kis púder. Kezdem azzal, hogy a csomagolása hiper-szuper, nagyon praktikus, és annak ellenére, hogy porpúder, egészen táska barát. Csak travel size méretem volt belőle, de így is elég volt majdnem egy évig, bár néha mellett kipróbáltam azért mást is. Nagyon finom por. Szem alá nem használtam, nekem oda túl száraz, de minden máshová igen. Újra most nem veszem, helyette kibontottam a JSC púderem.

Maybelline Snapscara spirál
Nagyon szeretem, végre egy olyan spirál, ami nem maszatol össze sem a szemem alatt, sem a szemhéjam.
Helyette kibontottam az EL blockbusterben lévő spirált, háát, nem vagyok boldog, de ez már nem ennek a topiknak a témája. :slight_smile:

8 Likes

Be se merem vallani mennyi ideig használtam el ezt a spirált, igazából még ki lehetett volna belőle csikarni terméket, de már kezdett fura szaga lenni. A végére megszerettem az elején túl sok terméket vett fel és póklábakat csinált. Ha lehetne itthon kapni még Astor termékeket biztosan újravenném.

20200315_155606

3 Likes

20200319_092407
20200318_075005
Elfogyott egy újabb Clinique C-vitaminos booster. Szeretem, van még egy.
A TO granactive retinolos szkvalán alapú arcápoló sajnos totál rámromlott. Sötét sárgára színeződött, tehát kuka lett. Van másik sima retinolos szérumom kicsiben, de nem TO-s, ezek szonte sosem fogytak el.
A Catrice ajakápolókat nagyjából egyszerre fogyasztottam el, egyik kabatzsebből, másik a polcról használódott. Ebből is van utánpótlásom. Kedvenc.
A csomagolások szétszedve, tisztítva mennek szelektívbe vagy kommunálisba. Még a Clinique tubust is sikerült szétszedni, kimosni.

10 Likes

Na, még pár elfogyott vagy megromlott dolog:

• A Loreal arcradírt olyan ritkán használtam, hogy fura szaga lett.

• a Keep Cool mist elfogyott-szerettem, hamar a végére értem

• a LVLY ajakápolót megutáltam és a sarkam puhítására vetettem be, így hamar a végére értem a nagyobb és szárazabb felület miatt, de legalább nem kellett kidobni

• a LVLY tonert régóta pakolászom. Az arcomat kikészítette, a sarkamon használgattam, de van kellemesebb sarokpuhító szerem és módom is, most vízkőoldónak vetettem be :sweat_smile: és a gyengébbet simán leszedi. Durva, nem?
    IMG_20200323_095918
    IMG_20200323_084945
    IMG_20200323_084839

7 Likes

Egy rossz ajakápolót én is lábápolásra használtam meg a könyököm száraz bőrére kentem.

2 Likes