Múlt télen én is elhasználtam egy 30 ml-es ANR-t, az én bőröm is szerette.
Mire nem jó a baba törlőkendő!
Imádom én is a rózsás tusfürdőt , közben rájöttem miért tetszik az illata annyira, ránéztem a flakonra, és láttam, hogy bulgár rózsa van benne. . Már régen szerettem volna olyan cuccot, amiben van bulgár rózsa .
Kedvenc tusfürdőm lett
Novemberben ennyi termék fogyott el nálam.
A Lancome Tresor parfüm később biztosan vissza fog térni hozzám.
Elkezdtem elhasználni a mintáimat. Elfogytak Armani Code EDP, Miss Dior EDP, Paco Rabanne Olympea és Olympea Aqua, Cartier La Panthere és Guerlain Champs mintáim. A két Paco Rabanne nagyon tetszik, a többi egyelőre felejthető, de egyik sem volt rossz.
Kettő Eucerin Dermopure arctisztító gél minta is elfogyott. Az eddigi legjobb arctisztító amit valaha használtam. A rendes kiszerelésnek is nemsokára a végére érek.
A Rimmel szemöldök ceruza nagyon jó volt és sokáig tudtam használni.
Az L S girl korrektor hihetetlen sokáig elég volt, már azt hittem sosem fogy el. Jó termék, de most másikat tesztelek.
A Rossmann Sun lipbalm egy igazi matuzsálem volt. Örülök, hogy sikerült elhasználnom.
A Yunsey hajra való ampulláiból kettő is elfogyott. Zengtem már ódákat róla, most nem kezdem el újra.
Az Isana fürdőgyöngyök kellemes illatúak voltak.
Az Alverde tusfürdő egynek jó volt, de nem venném újra.
A Listerine szájvíz tökéletesen megfelelt.
Az Avon olajos lemosó helyett a Yamuna arctisztító tej fogyott el, amit szerettem. Annak a flakonába töltöttem át az Avon termékét, mert pumpálni jobban szeretem az olajat, mint önteni.
Az Innisfree orchideás esszencia kellemes állagú jó illatú termék. További minták használata után mondanék inkább véleményt róla.
A Collistar krém nem jött be. Túl sűrű és túl illatos.
A két PC minta viszont elnyerte tetszésem.
Mossa tonik
Szeretem, már használom is a következő üveggel. Napi egyszer - este - szoktam használni.
Sulwhasoo szemkörnyékápoló
Csak deluxe minta kiszerelést használtam, de viszonylag sok volt benne és pumpás adagolóval látták el ezt is, ez mindenképpen pozitívum volt. A negatívum, hogy az égvilágon semmilyen hatását nem láttam, úgyhogy nem is veszem meg újra.
The Body Shop Vanilla pumpkin tusfürdő
Elfogyott az utolsó flakonnal is a tavaly felvásárolt mennyiségből, de szerencsére ma hozott a mikulás újabb adagot.
Az Icy Berry testradír és az YR tusfürdők limitált kiadások voltak, egynek jó kategória.
A La Roche-Posay arctisztító nem hozta le a sminket, nem venném meg teljes méretben.
A Baleás arctisztító szerintem megéri az árát, de nekem pl. a Bioderma Sensitive géles lemosó jobban tetszett, most a Cerave gyengéd lemosóját használom, de ha épp kellene valami olcsón ami illatanyagmentes akkor újra fogom venni ezt a Baleásat.
A Neutrogéna testápolót már használom egy ideje, de csak most sikerült kikaparni ami az alján maradt, nem volt rossz, de a Mixa mellett labdába sem rúghat, és mintha kicsit előhozta volna az ekcémát a kezemen, ezért nem fogom újravenni.
Ami még elfogyott az alverde Naturschön szemkrém, az eléggé hiányzik, szerintem újra fogom venni, de véletlen a szérumot kaptam le a polcról, ami viszont tényleg jó az ekcémára.
Meg a gránátalmás Carmexnek is az aljára értem, az is hiányzik, még van belőle egy normál verzió tartalékban, egy Carmexnek tuti, hogy mindig lennie kell nálam, eddig semmi más nem hidratálta a szám, úgy mint ez.
Az Rdel Young szemhéjpúder alapnak is az aljára értem még dec. elején, azóta az Artdecot használom, én is tapasztaltam, hogy megváltozott az illata pedig még csak kb egy éve használtam de mivel irritációt nem tapasztaltam, így tovább használtam.
Decemberben kifejezetten sok fürdőtermék fogyott.
A 750 ml-s Niveát alig használtam párszor mert a férjem rá volt kattanva és pár hét alatt el is fogyasztotta.
Az Isanát nem venném újra, a Biobazat pedig kifejezetten nem szerettem. A végén már habfürdőként funkcionált.
A Dove habnak nagyon jó illata volt de a tisztító képessége nulla. Még a dezodort sem távolítja el.
A lanolinos Babát viszont imádtam. Újravevős már csak az illata miatt is.
Eljött nálunk a fürdősók ideje is. Náthás, köhögős időben nagyon jó volt mindkét eukaliptusz fűrdőkristály. A Kneipp termékét meg is vettem nagy kiszerelésben.
A Dm saját márkás intimlemosóját is szerettem, újraveszem. A rózsás Nivea micivíz is nagyon bevált. A Garnier fényvédőt a kézfejemre kentem el, nyáron testre is használtam. A narancs kupakos cucc talán Garnier testolaj volt, még terhesség alatt kentem vele az egyre növekvő pocakomat. Minimális mennyiség volt az alján, de most találtam rá: kuka
Mindkét dezodorral elégedett voltam, nyáron is hatásosak voltak.
Sikerült az utolsó cseppig elhasználni a Lancome stick alapozót. Nem venném újra. Túl zsíros a kombinált bőrömnek.
Szerettem viszont a Vichy hidratálót, sőt még a Lidls parfümöt is hétköznapokra.
Amit kiselejteztem: EL rúzs (lesz még több is) TO retinol, Essence szemöldökgél, Revolution highlighter
Mi volt az a TO? Granactive Retinoid?
Yeeesss, bikaszeme
Hozom a decemberben elfogyott termékeket. A késés oka természetesen a szilveszter. Mindenkinek boldog új évet kívánok!
Az Alverde Salsa Beats tusfürdőnek jó illata volt és jól tisztított.
A Garnier dezodor a meszokott nálam, imádom.
Az Avon foot works lábdezodor nagyon nehezen fogyott el, mivel ritkán használtam, a végét már a lábszáramon használtam el. A kupakja nagyon hamar eltörött.
A két eyenlip minta nem tartogatott csodát számomra, nem veszem meg teljes méretben.
A Schwarzkopf mélytisztító sampont szerettem.
A parfüm minta elhasználó projectem folytatódott, a Mon Guerlain számomra kellemes, de nem illik hozzám. A Shalimar majd tíz év múlva lehet jó barátom. JPG az egész Scandal családdal nagyot alkotott nekem, minden darabja nagyon tetszik. A D&G The only one nagyon tetszik, de pár óra csak a tartóssága.
A Signal fogkrém nem lett a kedvencem, nem veszem újra.
Nálam ezek fogytak el decemberben.
A Schauma sampon elég jó volt, hogy újra vegyem.
Az Isana tusi is nagyon tetszett, jó illatú.
A c- vitaminos maszkot rendszeresen használom, nagyon bevált.
A hajpakolást még egy Pinkpandás rendeléshez kaptam,kétszerre használtam el, puha, könnyen fésülhető volt a hajam tőle És az illatát sokáig lehetett érezni.
A PC mintákat imádtam, majd egyszer szeretnék belőlük teljes kiszerelésben is venni.
A Nivea arclemosó jó volt,de nem vettem újra.
A Nivea kézkrém max. nyáron jó, nekem nem hidratált eléggé.
Az Essence folyékony rúzs nem fogyott el, csak beszáradt.
Mindig elfelejtem beírni, hogy mi fogyott el, aztán pedig már azt is, hogy miket is akartam megosztani.
Ezeket lefotóztam az üvegjeik miatt, és most megtaláltam a képeket.
Givenchy Ange ou demon Le Secret
Felemás a viszonyom ezzel a parfümmel, mert néha nagyon szeretem, néha viszont egyáltalán nem. Az első üveggel a férjem hozta ajándékba, és pár használat után besüllyesztettem a fiókba, mert nem tetszett. Aztán pár hónap múlva egy illatmintát szagolgattam, és imádtam. Majd amikor az üzletben megláttam az üveget, rájöttem, hogy nekem van ilyen. Elővettem, aztán nagy örömmel elhasználtam. Ez már a második üveg belőle, de ennek is volt egy olyan időszaka, amikor a szekrényben várt a jobb sorsára.
Guerlain La Petite Robe noire EDT
Ezt viszont nagyon szeretem, ebből is már a második üveget használtam el, de szerintem nem az utolsót.
Boscia Cactus water moisturizer - 15 ml-es kiszerelés
Érdekes, olyan állaga van, mintha sűrített vizet kennék magamra. Jól hidratált, picit ragacsos érzetet hagyott. Igazából elég kellemes volt, de utána újra egy Clinique Moisture Surge-ot kezdtem el használni, és az azért számomra sokkal kellemesebb.
Nekem mostanában fogyott el Olympéa parfüm, amit annyira imádok, hogy évek óta újraveszek ( vagy épp azt kérek születésnapra ) https://kremmania.hu/kremek/paco-rabanne-olympea
A jessa intim lemosója is évek óta nagy kedvenc, most fogyott el, de már beszereztem az utódját.
https://kremmania.hu/kremek/jessa-sensitiv-intim-mosakodo
A Mixa hyaluronos hidratálója végre elfogyott. Nappalra bb krém alá tavaly egész télen használtam, a maradék pedig idén fogyott el. A hatását szerettem, az illata viszont túl erős volt nekem.
https://kremmania.hu/kremek/mixa-hyalurogel-rich-arckrem
Ezt a Balea sampont használom első samponnak hajmosáskor, utána pedig Pantene-t. Meg vagyok elégedve, jól végzi a dolgát és árban is szuper. https://kremmania.hu/kremek/balea-med-ph5-5-hautneutral-shampoo
A Purito centella green level szérum erősen fogyóban van, újravasárlása nem kérdés, állandó tagja a fürdőszobának. https://kremmania.hu/kremek/purito-centella-green-level-buffet-serum
Végül a párom kedvence, a Dove matcha teás tusfürdője. Magamnak vettem ősszel, de az illata egyáltalán nem jött be, a párom pedig úgy rákapott, hogy azóta is ezt veszem neki. https://kremmania.hu/kremek/dove-nourishing-secrets-awakening-ritual-tusfurdo-matcha
Ilyen klairs tonnert én is szeretnék venni, hol vetted? :). Kipróbáltam egy mintát, 4 alkalomra volt elég, és nagyon-nagyon jó hatással volt a bőrömre, talán ez lenne az egyik kulcstermék, ami megoldaná a bőrápolásom gondját :).
Notinon lehet kapni, bár drágább, mintha külföldről rendelnéd, cserébe itt van rögtön.
És ajánlom hozzá ezt a fajta lapocskát, ezzel én konkrétan 6 cseppet használok el a tonerből 1-1 alkalommal. Bár most éppen nincs, érdemes figyelni.
Köszi @Kokapu, páromnak már mutogattam, hogy mennyire jó ez a termék , remélem megértette a célzást :).
Ezek fogytak el januárban. Sajnos az alsó sor egy az egyben kuka: megromlottak. A fotón is látszik, hogy a Rimmel rúzst majdnem teljesen el tudtam használni, az EL rúzsok közül pedig a Desirable árnyalat fogyott leginkább. Egytől egyig mindegyiknek büdös, avas szaga lett.
A Balea futós tusi a férjemé volt, futás után használta nyáron, de egy idő után nem nyúlt érte: én használtam el habfürdőként.
A KAP primert nagyon szerettem, nem is dobom ki a flakont, utántöltőt fogok venni bele.
A Fa sprayt is szerettem, nagyon jó illata volt. A hajtőszínezőt mindig újra veszem, és most már a Balea hámlasztó zoknit is.