Ó, még csak nem is alapozó, hanem egy 10 g-s korrektor. Remélem csodát tesz és tényleg megéri az árát:D
Clinique Moisture Surge intense hidratáló
Egy 50 ml-es kiszerelés fogyott el. Véletlenül vettem ezt, tavaly év végi ajándékcsomagban volt, és csak a kibontáskor jöttem rá, pár hónappal később, hogy hoppá, hiszen ez nem is a 72 hour változat. Azt jobban szeretem, de ez sem volt rossz. Most egy másik hidratálót használok, de biztosan fogok még venni Moisture Surge-öt is (de jobban odafigyelek, és inkább a másik változatot veszem meg), ez is már a negyedik vagy ötödik tégely volt belőle.
Mi a különbség a 2 termék között, hogy tapasztaltad?
Ez az Intense sűrűbb, nehezebb állagú, mégis úgy vettem észre, hogy - legalábbis engem - a másik jobban hidratál.
Én is így vagyok a TBS- testvajakkal. Nagyon tetszik az illatuk azután pár használat után uhhh, besokallok. A banánostól végképp megcsömörlöttem, pedig kedves ajándékba kaptam…
Ezeket használtam el mostanában, a Bioderma testápolót most sikerült nagyjából kipucolni, elég sok maradt az alján amit a pumpa nem nyomott ki, már a Mixa atopiance váltotta.
Az egyetlen dolog amit nagyon nem szerettem az a Himalaya fogkrém mert sokkal érzékenyebb lett tőle a fogam.
A többi termék egynek jó volt, nem venném újra őket, a neutrogena kézkrémből van még egy tubussal, szerintem inkább védő krém mint hidratáló.
A Revalid pakolásnal meg tényleg érdemes figyelni a szavatossági időt, mert egyre csökkent a hatása az idő múlásával pedig első benyomásra sokkal jobban tetszett mint a balzsam ( tavalyi beauty fesztiválon kaptam és már akkor közeli lejáratú volt)
Elfogyott egy Catrice korrektor is,de az nincs a képen, bőr hibákra nekem bevált, már van belőle utánpótlás.
Egy 30 ml-es Advanced Night Micro “habzó” arctisztítót tegnap vágtam szét az uccsó cseppekért. Azért idézőjeles, mert nem igazán habzik, mégis jól tisztít, de nem szárít. Ilyen hideg időben erre állok rá. KM-en időnként akad 1-1 db eladó, amúgy ki nem fizetném az akciós árát sem Van utánpótlás, nagyon szeretem.
https://kremmania.hu/kremek/estee-lauder-advanced-night-micro-cleansing-foam
Clinique C-vitaminos booster is végére ért. Még egy adagot ki tudok préselni, sztem. Este már eléggé szuszmákolt. Nem néztem vissza mikor kezdtem, de 9-10 nappal ezelőttire tippelek. Mire rájöttem, hogy jobb hidratálóba tenni, addigra elfogyott Az első 5 napban magában kentem fel és nem volt baja a képemnek. Később kezdett csípni picikét.
A hatása szuper! A szürke bőrömből egységes élettel telibb arcot csinált, pedig néha igen keveset alszom és stresszelek rendesen. KM piac beszerzés volt, dettó. Bolti árán drágának találom, de van némi esélye a beszerzésre. Bár, mint az első benyomásoknál írtam szeretem váltogatni a hatóanyagokat, ezt meg hamar el kell kenni. De nem bántam meg a folyamatos használatot.
https://kremmania.hu/kremek/clinique-fresh-pressed-daily-booster-with-pure-vitamin-c-10
Érdekes mennyire más mindenki bőre. Én 2x használtam azt a lemosót 1 hónapja kb., azóta se nyúlok érte. Az egész ANR-vonalra immunis a bőröm szerintem. A nem árt, de nem is használ kategória nekem mind.
Lehet, hogy még szép, fiatal a bőröd. Az ANR szérum régebben nekem sem hozott nagy változást, de pár év alatt sokat változott a bőröm és mostanában látszik a különbség ha használom.
Még nem vagyok 40, de a 30-tól már messzebbre vagyok, nem fiatal az már. Pl. a Dermalogica széruma hat, pedig az idősebb bőrre van.
Az még bőven fiatal 40 fölött próbáld újra, ha lesz kedved. De ha a Dermalogica bevált, lehet felesleges is az ANR
Novemberben ezek fogytak el.
A Cien és Helia-D bb krémeket, a Trend it up folyékony rúzst és a Max Factor krémes szemhéjfestéket kidobom, mert bár még nem fogytak el, de lejárt a szavatosságuk. A folyékony rúzs már konkrétan büdös.
A többi termék az utolsó cseppig elfogyott. Ez a 2. Mac rúzsom amit sikerült teljesen elfogyasztanom. Nagyon szerettem a színét, fényes, a szám színétől alig eltérő árnyalat volt (Viva Glam V.)
Amit még szerettem és újra is vennék:
Babylove nedves törlőkendő. Rendszeresen újraveszem és nem csak a kisfiam miatt, mert ezzel szoktam pl letörölni a karomról a swatchokat.
Nagyon szerettem a Cerave krémes arclemosóját is, elképzelhető, hogy újra fogom venni.
A Dontodent fogselyem utánpótlása is megvan már, teljesen megfelelően használható.
A rózsás Love Beauty and Planet tusfürdő nagy szerelem lett, imádom az illatát, és szerettem, hogy pumpás a kiszerelése mert nagyon kényelmes így a használata.
A többi termék átlagos volt, nem lettek kedvencek, de nem is utáltam őket. A Batiste szárazsampon nem volt rossz, de szeretnék kipróbálni más hasonló termékeket is.
ui: most azért nem fogyott annyi tusfürdő, mert elkezdtem 400-500 ml-s kiszerelésűeket venni, így a férjem sem használja el egy hét alatt az egész flakonnal
A közelmúltban nálam elfogyott pár kence és smink.
Anyukám szavaival élve rendes munkát szoktam végezni, és mindent alaposan ki szoktam takarítani az utolsó cseppig (vagy legalábbis megpróbálom). Kihasználva kis családtagom bóbiskolását, kölcsönvettem a kulturált elrendezésű képhez a kis bolyhos textil kosárkáját. Persze lebuktam, és elcsíptem egy igencsak rosszalló, de még nagyon álmos tekintetet tőle.
A sminkek közül a tégelyes alapozó: https://kremmania.hu/kremek/kanebo-sensai-cellular-performance-cream-foundation
Mivel sűrű, krémes állagú volt, ezért nagyon lassan fogyott, a tégely ellenére kifejezetten jól viselte a sok nyitogatást levegővel való érintkezést. A hosszú idő alatt, míg elfogyott az ég adta világon semmilyen változás nem állt be sem a színében, sem az állagában, sem a finishében, sem semmiben. Jó, szép alapozó, kellemes a viselete is, de nagyon drága, teljesen biztos, hogy nem fogom újravenni.
LM krémes korrektor, ez is nagyon sokára fogyott el, kifejezetten jól eldolgozható krémes korrektor, erős fedéssel, ráadásul tartós is, semmi negatívumot nem tudok róla mondani, de ezt sem fogom többé újravenni.
Douglas kétvégű szempillaspirál és bázis. A bázis részét kifejezetten szerettem, adott egy kis volument és remekül tartott szinte minden szempillaspirált, soha nem kenődött semmi a bőrömre. A szempillaspirál része semmi extra, egy a sok közül, átlagos eredménnyel. Ez is kissé túl van árazva, ezt sem veszem meg többet.
A többiek újravevős (vagy már pótolt) kategóriások?
A szemfesték lemosó az már pótolt újravevős, a többi helyett van más kipróbálásra váró, mert annyira nagyon nem győzött meg egyikük sem, hogy kihagyhatatlanok a rutinból, de ez nem jelenti azt, hogy nem térhetnek vissza.
Ebbe a kosárba én is belefeküdnék.
A PC azelainos boosterről mi a véleményed?
Ebben a hónapban én is össze gyűjtöttem, amiket elhasználtam. Egyedül amit újra fogok venni, az az aloe verás arckrém. A többi átlagos volt.
Megkérdezem a tulajdonosát, hogy mit szólna hozzá, ha osztoznia kellene a kosárkán. A PC azelainos booster és a G&G BHA látszatra nekem semmit nem javított, illetve semmilyen változást nem tapasztaltam sajnos. Most durvábbra váltok, a TO AHA 30% +BHA 2%-ra, hátha… Mintha te írtad volna róla, hogy ez neked segített valamennyire. Szerintem nekem mindez összefügg a gyulladásos problémámmal is, meg egyéb más tünetemmel is, de hétfőn már dokival kezdek.
Kb. az egyik lábfejem férne bele, de biztos vagyok benne, hogy kis kedvenced szuperül melegítené!
Sajnálom, hogy nem váltak be… Az azelainsav az én bőrömet se érdekelte, hiába locsoltam rá kétfélét. A G&G Cheer Upot nagyon szeretem, annak ellenére, hogy ez se tisztította ki a összes pórusomat, de sokat tisztán tart és amennyire lehet, szép bőrképet csinál, kb. minden másnap használom. Az állaga miatt szeretem a legjobban, a PC és a koreaiak annyira nehezen szívódtak be.
A 30%-os TO se tüntetett el nálam mindent (kicsit irigylem azokat, akiknek sikerült elérni a makulátlan bőrképet), de ne csüggedj el, nekem ilyen a bőrtípusom, hátha nálad működni fog. Csak arra vigyázz, hogy teljesen száraz arcra kend fel, és minden apró sérülést megtalál (ott csíp, mint az állat).
Előtte agyagmaszkot használok, aztán ez a TO, szépen működnek együtt, aztán persze jön a hidratálás, majd végül cicakrém, hátha sikerül a hegek mélységét csökkenteni.
Az az érdekes, hogy nekem nincsenek zárt mitesszereim. Tini koromban sok, sőt rengeteg volt, de azt Siófokon orvosolta egy szuper jó kozmetológus bőrgyógyász. Mondjuk volt gyógyszer, rengeteg kezelés, kence meg minden, amit csak akarsz, és sokáig nagyon jó is volt. Aztán persze később lettek fekete pontocskáim, és az egyik ujjamon is lett egy hatalmas, mélyen betokosodott mitesszerem, semmivel nem tudtam kicsalogatni. Aztán egy nagyon egészséges időszakomban rengeteg lenmagot ettem, (általában hőkezelve). Zabpehely helyett nagyon remek álcázott zabkását lehet belőle készíteni, abból sokat megettem. Egyszer csak maguktól kipotyogtak a fekete mitesszereim, és a nagyon mélyen betokosodott, hatalmas cucc az ujjamon begyulladt, majd egy kis noszogatásra rendkívül gyorsan (bár fájdalmasan) ki is tisztult teljesen. Mikor megláttam mekkora és milyen cucc volt benne, majdnem elájultam. Azóta nekem egyáltalán nincsenek fekete mitesszereim. Csak és kizárólag az állam alatt lettek 1,5-2 éve mélyen lévő, fehért mitesszereim, gondolom abból lettek a zárt, kinyomhatatlan, erős gyulladásban lévő pattanásaim…
Na, ezekre szó szerint semmi nem lett jó, de az arcom közben teljesen makulátlanul tiszta volt, és még most is az, csak pár napja az arcom bal felén jött ki pár piros pattanás, amiknek a helye nem akar elmúlni. Halál biztos vagyok benne, hogy ez mind összefügg nálam, csak végre meg kellene találni már a problémák okozóját!
A G&G állaga egyébként nekem is tetszett, meglátjuk milyen eredményt hoznak az újabb cuccok, na meg mit sikerül a dokiknak feltárniuk. Még mindig bizakodó vagyok, nincs más választásom, mert a remény hal meg utoljára!