Én is Syosst használok már évek óta, a Balea folyékony szappanból most én is ezt az illatot használom, valami isteni, nekem nagyon bejött. A Balea hámlasztó zokni milyen volt?
Én is kiváncsi lennék a zoknira, nekem a sarkamon, nagylábujjamon leszedhetetlen kb a bőrkeményedés :).
Nekem is elfogyott pár cucc ebben a hónapban, én is szorgosan gyűjtögettem…
Amiket újravennék:
- ebelin ecsettisztító (meg is vettem)
- Mario Badescu facial spray (megrendeltem a narancsos változatát BeautyBay-en, talán még megjön)
- Ziaja narancsos tusfürdő
- Garnier micellás víz (ebből is van már tartalékban)
- Dove dezodor
- Yves Rocher expressz sminklemosó (szintén van tartalékban)
- Lush Oatifix maszk
Amiket lehet, hogy újravennék:
- Missha Cushion alapozó (maga az alapozó szuper volt, viszont kis mennyiség van benne, talán 10-12-szer használtam és elfogyott)
- Catrice Liquid Camouflage korrektor (annyira nem nagy szám, kb semmi fedése nincs, de egynek elment - megromlott azért váltam meg tőle)
- Rival de Loop szemhéjalap (elkezdett csíkozódni a szememen kb 9 hónap használat után, ezért ment a kukába. Az ára van olyan jó, hogy megvegyem, még akkor is, ha kevesebb, mint egy év alatt megromlik)
Amiket nem vennék újra:
- Revolution Pro Fix fixáló spray (nagyon furi illata volt és alkohol is megtalálható benne, a végét már csak csillámos szemhéjpúder applikálásra használtam)
- Isana micellás törlőkendő (szerencsére csak ecsetmosási célzattal vásároltam, ezt az arcomra biztosan nem tenném)
- Sundance 50 faktoros fényvédő (az elején csípett, a végén meg már csak szimplán idegesített az állaga és az illata, alig vártam, hogy elfogyjon)
Az ebelin ecsettisztítóról mik a tapasztalataid?
Szemre való ecseteket szuperül ki lehet vele tisztítani, viszont az arcra valóakra nem a legjobb, arra inkább egy szappanos vizes tisztítást szoktam alkalmazni 799 Ft a dm-ben, 3-4 hónapig kihúzom vele, úgyhogy nekem teljesen megéri így.
Sajnálom a rúzsokat
Már 2.alkalommal használtam ezt a hámlasztó zoknit. 30-60 percre kell felrakni a làbra, van benne valami folyèkony hámlasztó cucc. 2-7 nap múlva elkezd szó szerint lehámlani a bőr. Elég undorító, eltart egy hétig is de után pihe-puha lesz a láb.
Nálam is elfogyott pár dolog ( most valahogy nem olyan sok). Mindent szerettem és van amit már többször újra vettem. Kivétel az Avonos arcmaszk, nem is fogyott el,de nem tudtam elhasználni. Egyszerűen borzalmas.
2020 január végi üres uvegek/flakonok:) A CAIL tubuskát sajnos kidobtam, őt a doboz képviseli a képen. Mindent újra vettem és használom is minden nap.
A pici minta pedig Amouage Love Mimosa. Számomra maga a tökéletes tavaszi életöröm, március végétől Ő lesz a legtöbbet használt illatom.
A balea hàmlasztò zokni nàlad is ùgy működött mint a kèpeken? Hogy cafatokban jött le a bőr? Megvettem, de nem merem kipròbàlni
Igen. Tényleg cafatokban jön le. Elég gusztustalan. Myáron nem is tudom ezt megcsinálni mertakkor nem tudnék egy hétig papucsot, szandált hordani.
De ugye csak a felesleges cucc jön le?
Nem is szabad , vagyis azt olvastam hogy nyitott cipők, szandàlt nem lehet hordani, amikor megy a hàmlasztàsi folyamat.
Igen egy vékony rétegben hámlik le. Persze a komoly bőrkeményedéseket nem távolítja el de egy kiszáradt sarok pihe-puha lesz utána
Délelőtt DM-ben voltunk, vettem is egyet kipróbálom. Nem durva a lábam egyébként, de nektek nincs olyan érzésetek, hogy ezek a sarok dörzsölő izéktől (sarokreszelő, ilyesmi) csak rosszabb lesz?
Pl. a férjemnek tökre puha a sarka, pedig nem szokott sarokizét használni. Nyilván a cipő is közre játszik, de basszus, én is csak nagyon ritkán járok körömcipőben…
De igen, készteti a bőrt, hogy újra megerősítse az a réteget. Én nem használok sarokreszelőt.
Én is csak ritkán használok, egész puha a sarkam akkor is, ha nem csinálok vele semmit. De a férjemnek például rettentő durva bőrkeményedései szoktak lenni (szerintem azért, mert kicsi a lába a magasságához és a súlyához képest), ami gyakran kirepedezik, fáj neki és nagyon csúnya. Neki hetente szoktam reszelni, nem célom eltüntetni az egész megkeményedett részt, mert nem véletlenül nőtt oda, csak valahogy “rendben” tartani, hogy ne nézzen ki nagyon gázul. Egyszer vettem neki egyébként ilyen hámlasztó zoknit, de semmit nem ért, nyilván nem is ilyen mértékű bőrkeményedésre van.
És bármi egyebet?
Régebben használtam TBS radírozóját azt egyébként szerettem (most néztem vissza, hogy az enyém róla az első hozzászólás), vissza kéne térnem hozzá.
@aalexaa nekem egyszer repedt csak ki a sarkam, amikor jó ötletnek tűnt ilyen pengés bőrkeményedés vágót használni. Soha többé! Hónapokba telt, hogy utána rendbe jöjjön a sarkam…
Amíg nem vettem kezembe a dolgot, addig késsel (!) vagdosta le a bőrkeményedést, utána reszelte le. Azt hittem, szívrohamot kapok, mikor először megláttam Az meg tök természetes volt neki, hogy utána vagy egy hétig (amíg vissza nem nő a bőrkeményedés) nem tudott sokat sétálni, mert nagyon fájt a sarka…
Hát, erre egy szót lehet mondani: férfiak…!