Elfogyott - minden, amit az utóbbi időben elhasználtál vagy fogyóban van

Mintákat is lehet belőle venni szerintem (én is így ismerkedtem meg vele), meg vagy négyféle BB-krémje is a márkának.:slight_smile:

1 Likes

Szeptemberben határoztam el, hogy ezentúl minden hónapban összegyűjtöm az elfogyott kozmetikai/szépsègápolási termékeket és egyben fotózom őket. Érdekes látni, hogy mi minden fogy el 30-31 nap alatt.
A tusfürdőket, fogkrémeket nem egyedül használtam el. Férjemmel közösen használjuk a fürdőtermékeket, nem szokott kifejezetten férfi illatú tusfürdőket használni. Persze azért rózsa illatút sem :sweat_smile:
A nedves popsitörlőt a swatchoknál szoktam hasznàlni, illetve ha épp nincs itthon konyhai nedves törlő akkor ezt vetem be oda is.
A Mac Fix+ üvegében már nem az eredeti termék volt, hanem a Catrice Prime and Fine Multitalent fixáló spray.
Szóval amiket szerettem és újravennék:

• Cien vattakorong
  • Elseve sampon
  • kókusz illatú Old Spice dezodor (igen magamra használtam)
  • Cien körtés folyékony szappan
  • fogkrémek

Amit kifejezetten nem kedveltem:

• Alverde sampon (durva és csomós lett tőle a hajam, nem habzik)
  • Sun Dance arcra való fényvédő (olcsó húsbak híg a leve sajnos. Büdös, nehèz, nem akar beszívódni, nagyon zsíros és fènyes utána a fejem)

A többiek az átlagos kategóriàba tartoznak.

K%C3%A9p

8 Likes

Cien vattakorongot én is kedveltem, de mióta kifogtam egy szúrós szériát, azóta nem vettem. Megvolt a Balea szérum is, szerettem, egynek elment, de mivel sok változást nem vettem észre, így nem venném újra én sem.
Egy Sundance fényvédőt én tegnap előtt dobtam ki, bár az konkrétan nen ugyanez volt, de a koreai fényvédők mellett labdába sem rúghat :slightly_smiling_face:
Ennek a Balea After Sun tusfürdőnek imádtam az illatát. Amúgy nálatok jó sok tusfürdő fogy :grinning: Nekem több hónap mire elhasználok egy flakonnal :roll_eyes: Pedig zuhanyozom minden nap :grin:

2 Likes

Nálunk mindig több tusfürdő van egyszerre bontva (jelenleg pl. 5db) így van, hogy egy hét alatt kettő is elfogy. Van amelyiket 2-3 hónapja bontottuk, van amit meg egy hete. Meg az igazsághoz hozzá tartozik, hogy a férjem ipari mennyiségben locsolja magára :sweat_smile: pedig nem is minden nap tusol/fürdik itthon, mert munkaidő végén a gyárban is szokott (vas és öntvénypor száll a levegőben, meg munkásruhában vannak, így nem venné fel az utcai ruháját fürdés nélkül)

2 Likes

Hű igen, ez a Sundance fényvédő ez nagyon nem :frowning: Én ezt használom épp és alig várom, hogy elfogyjon, de nagyon nem akar. Büdös, zsíros, csipked (pedig nem is érzékeny a bőröm). Egyszerűen nem jó :frowning:

2 Likes

Pedig bíztam venne, hogy találtam egy olcsó alkoholmentes fényvédőt. :smirk:

Én még a nyáron meg akartam venni ezt a fényvédőt, csak nem volt a DM-ben. De ha nem vagytok róla jó véleménnyel, akkor már nem is bánom.

1 Likes

Én ezek közül csak az Elseve sampont és a Snapcarát ismerem és imádom :). Ja meg a nivea rózsás tusfürdőt, tényleg semmi extra. A Cienes vatta korongra én is kiváncsi lennék! Én tőlük nagyon szeretem a Cien SOS kézkrémet és az avokádós tusfürdőt szeretem nagyon :slight_smile: Az aldiban is nagyon jó szappanok vannak, mi azt szeretjük nagyon, szerintem a borotva is jó :). Jó sok tusfürdőt használtok el egy hónapban :D.

1 Likes

Októberi elfogytak következik.
Nem sok termék fogyott el a múlt hónapban, de már előre látom, hogy novemberben több termék fog ide kerülni.
A Schauma sampon valójában nem fogyott el, csak áttöltöttem a L’Oreal botanicals sampon pumpás csomagolásába, amit jobban szeretek, mert nem folyik belőle kontrollálhatatlanul a sampon. Abban a Yunsey hajhullás ellene sampona volt, amit szerettem. Eddig ez a Schauma sem rossz.
A Himalaya Neem arcradír végét a párom használta el. Egyszerű arcradír volt, semmi különös.
A Sebastian Hydre balzsam iszonyat sokáig elég volt, talán nyolc hónapig használtam. Kíváncsi leszek milyen lesz ezután a hajam. Remélem olcsóbb termék is szinten tudja tartani a hajam.
Az Eveline krém a minta alapján nem nyerte el a tetszésem, bár nem is nekem készült. Az illata túl sok és nekem mamás. Tuti nem fogom megvenni soha.
Az elf és Tonymoly ajakradírok megromlottak, szóval nem is itt lenne a helyük. Az elf-et szerettem, de a Tonymoly olyan semmilyen volt nekem.
A gyógyszertári alkoholt pedig áttöltöttem az elveszettnek hitt adag nagyobb üvegébe ezért lett ez üres. Por állagú termékek újra préselésére illetve fertőtlenítésre használom.
15725910787181848971562

8 Likes

A Himalaya Neem termékei közül a pakolást használtam régen, nagyon erős a hatása, és azt tényleg nem szabad sokáig fenn hagyni és tényleg nagyon kell utána hidratálni.

1 Likes

Nekem az arctisztító és a tonik volt meg a radíron kívül. Az arctisztító jó volt, de a tonik nekem nem jött be. A pakolást nem próbáltam, de örülök, hogy hatékony bár nem tervezem megvenni, mivel annyi maszkom és arcpakolásom van, hogy egy darabig nem kell vennem. Általánosságban szerintem egész jó ez a termékcsalád.

3 Likes

Azta, én nem is merem összegyűjteni egybe, hogy mik fogytak el :smiley: Én mindig mindent dobok is ki amint kifogy. Most épp eZ:
https://kremmania.hu/kremek/balea-med-ultra-sensitive-waschgel
Nem volt újdonság, másodjára vettem újra. Tényleg nagyon jók az összetevői, de mostmár szeretnék valami mást is kipróbálni, ami kezd is valamit a zsíros bőrömmel. Amúgy ezt a kinyomós flakont se nagyon szerettem mert a vége felé elég nehéz kikönyörögni belőle a cuccot.

https://kremmania.hu/kremek/mixa-anti-imperfection-soapless-purifying-cleansing-gel
Erre gondoltam kövinek, igaz van benne illatanyag, de csak a végén, és még amúgy se vettem észre hogy az illatanyagokat nem tolerálná a bőröm. van valakinek tapasztalata vele? :smiley: A tonikját már megvettem.

2 Likes

Ezek az itthon elhasznált kisebb termékek (hónapok óta tartogattam a csomagolásokat, jó érzés végre kidobni ezeket):

Tigi Bed Head Urban Antidotes Shampoo: Szebb tőle a haj 1 napig, de gyorsabban zsírosodik és vagy ez, vagy a hozzá tartozó balzsam rajtam pattanásokat okozott.

Kérastase Reflection Bain Chromatique Shampoo: Boxban volt extratermékként. Nem volt rossz, szép fényt ad a hajnak, akciósan lehet megveszem egyszer, de nem ez a kedvenc Kérastase samponom, van számomra jobb termékük.

CHI Infra Shampoo: Gyorsabb zsírosodást eredményezett és nem kedveltem valahogy.

CHI Infra Treatment: Ettől sokkal szebb lett a hajam, szerettem használni, ha szembejön veszek belőle nagyot.

Pureology Best Blonde sampon és balzsam: Sajnos csak minták voltak. 1x tudtam használni őket, hamvasítottak a hajamon, szép színe lett. A balzsamnak nagyon erős festék illata van.

Matrix Biolage Colorlast Conditioner: Ajándék termék volt, nem rossz, de nem is különleges.

Vichy Micellás víz: Semmi extra, olcsóbban is
vehet az ember hasonló terméket.

Glamglow Gravitymud maszk: Fényes, ezüst színben pompázhat az ember lánya, hidratál is. A magas árát szerintem nem éri meg.

Mádara Smart Anti-Pollution Charcoal & Mud Repair mask: Boxban volt. Folyékonyabb, mint a legtöbb agyagos maszk, könnyű felkenni és lemosni is, de semmilyen hatását nem láttam. Nem egy olcsó termék, nem használ és nem árt, nekem teljesen felesleges.

Bioré Aktivkohle Waschgel: Frissítő érzés volt használni, szerintem rendesen tisztított (sminket nem mostam le vele), fiataloknak ajánlom, nem drága.
IMG_20191102_134649
IMG_20191102_134443

8 Likes

Jó sok termék elfogyott nálad is. Én is sampon keresésben vagyok, olyat szeretnék ami nem zsírosítja 1 nap után a töveket de puha, fényes és nem durva tapintású, és mindenfelé szálló lesz tőle a hajam.

Ez az itthoni, ezek hónapok alatt fogytak el, mert ritkán vagyok itthon. A külföldi verzió is jön majd.

Samponból az zsírosít kevésbé ami szinte átlátszó a flakonban, nem tömörebb és átláthatatlan. A festett vagy szőkített haj viszont táplálást is igényel, nem egyszerű megtalálni az arany középutat.

A kritériumoknak ez lehet megfelel a drogériás vonalból (Egy utazóméretet használok most itthon, de még tesztelem, szerintem a Müllerben itthon is van.):
IMG_20191102_161146

3 Likes

Elfogyott, vagyis megromlott a Body Shop Shevajas Tusfürdője. Én vagyok a hibás, ugyanis kibontottam, aztán félretettem. Szoktam ilyet, általában 1-2 hónapon belül folytatom a megkezdett darabot, de a terhesség miatt hadilábon álltam az erős illatokkal. Eltelt majd egy év, mire újra a elővettem. Fura volt az állaga, az illata. Inkább kiöntöttem. Tanulság: van az az idő, ami alatt egy tusfürdő is megromlik :sweat_smile:. ,

4 Likes

Pupa hidratáló tonik
Utazó kiszerelést szoktam belőle venni, és csak utazások alkalmával használom. Nem rossz tonik, viszont szerintem túl van illatosítva, így nagyobb kiszerelést, állandó használatra nem vennék belőle.

Biola bio time control szérum
Krémmániás dobozban volt. A csomagolás egy vicc. Egyetlen pozitívuma, hogy szép, esztétikus. Viszont fröccsköl össze-vissza, ha nem teljes tenyérbe nyomom, és nem látszik, hogy mennyi van még a flakonban. Ez utóbbi számomra zavaró, mert nem tudom, hogy mennyi van még benne.
A hatása nem volt rossz: puha, selymes lett tőle az arcom, de egyébként nem vettem észre semmi különöset.

4 Likes

Elfogyasztottam egy pici 10 ml-es Glow Recipe Watermelon pink juice hidratálót. Nagyon könnyű, gyengén illatos selymes kis kence. Eddig 1-2 rétegben bőven elég volt nekem, most lett volna kevés a hidegben, de pont elfogyott. Vennék még, csak ne kellene annyit vacakolni a vételével. Majd egyszer…
https://kremmania.hu/kremek/glow-recipe-watermelon-pink-juice-moisturizer

500 ml Bioderma Sensibio rózsaszín kupakos micivíz is a végére ért. Ez a kedvencem, de mindig szívom a fogam az árán és vettem Mixa vizet, hátha tényleg a dupe-ja. Utóbbi nekem nem annyira jó.
https://kremmania.hu/kremek/bioderma-sensibio-h2o-micellas-lemoso

5 Likes

https://kremmania.hu/kremek/egyeb-purebess-100-galactomyces-serum
Jó volt, csak kis adag volt és nagyon gyorsan elfogyott, de kellemes szérum. Teljesen vízszerű. Nem nagyon tudom ragozni. Ez nem a látványos arcápolási termékek közé tartozó darab, de annál hasznosabb hosszútávon.
https://kremmania.hu/kremek/inika-organikus-korrektor
Ez is elfogyott. Nagyon szerettem. Szuper könnyed fedésű korrektor. Csakis minimális színkorrekcióra, csodát nem kell tőle várni, de szép az iNCI-je és nem szárad bele a ráncokba, inkább kellemesen hidratál. Ezt szeretném kipróbálni most, de ha nem válik be akkor visszatérek ehhez:
https://kremmania.hu/kremek/rms-beauty-un-cover-up

3 Likes

@Natulcien Az utolsó alapozó nagyon jó lehet :). Csak eszméletlen az ára :O.

1 Likes