Óvatos duhaj vagyok a koreai kozmetikumokkal kapcsolatban (elsősorban mert nem ismerem őket, másodsorban számomra nem is olyan egyszerű elérni őket).
A Blithe -ről már hallottam másoktól is, hideget is és melege is, gondoltam kipróbálom. A KM zsibin vettem meg elsőként a nyolcféle tápláló babos esszenciát ezt: https://kremmania.hu/kremek/blithe-vitalizalo-es-taplalo-esszencia-babfelekkel
A reggeli vagy/és esti tonik utáni lötykölés kevésnek bizonyult. Olyan szélsőségesen kombinált a bőröm, a szemem alatt, egész arcomon extra száraz, a T-zónám pedig sokszor extrém zsíros, vagyis amikor extrém csontszáraz az érzékeny rész, akkor extrém zsíros a T-zónám is, amúgy meg elvileg csak délutánra kifényesedő.
Ezért kezdtem el a rétegzős használatot, a hetedik réteget is csak úgy itta a bőröm, ezért elég sűrűn ismételtem heti szinten. Persze a T-zónám kikérte magának, de 1-2 hét után, ahogy a száraz részek kezdtek magukhoz térni, úgy csökkent a zsírosság is. Ennek a szérumnak az állagát kifejezetten szerettem.
Természetesen ezután vásároltam még 2 különböző esszenciát (így kaptam rá kedvezményt), az egyik a 9 Essential Seeds Vital Treatment, a másik pedig az 5 Energy Roots Fluide Vital Treatment. A nyáron locsoltam el a 9 Essential-t, betettem a hűtőbe és esténként rétegeztem 7 rétegben. Ezután semmi mást nem használtam csak szemkencét.
Igazán frissítő, üdítő volt használni, de nekem a babos állaga jobban tetszett, ez olyan nagyon vízszerű volt, jobban is fogyott. Kép nincs egyikről sem, mert sajnos már kidobtam.
Nappalonként pedig szintén jól behűtve a Pressed Serum Velvet Yam hidratálót használtam, amit kifejezetten szeretett a bőröm. (Pont ez a változat nincs fent a KM-en, így csatoltam képet.) Hűtés nélkül is remekül felüdíti, élénkíti az arcot, remek állaga van, olyan selymesen és krémesen balzsamos, nyárra tökéletes volt, kifejezetten szerettem, gyönyörűen egészséges szinten tudta tartani a kritikus részeimet, igaz ott nem is spóroltam vele. Persze mást is használtam még mellette, szóval együttes hatásról beszélhetünk.
Ja, és a használatakor kevésbé rajzolódtak ki a tág pórusaim a sminkben. Engem meggyőzött.