Elfogyott - minden, amit az utóbbi időben elhasználtál vagy fogyóban van

Hol szoktad venni? Kapható Magyarorszàgon is?

Én notinon ezeket láttam: Kis millió gyertya és testápoló 2 is van notinon, egy tusfürdő gél is. Jó drágák. Screenshot_20190920-211621_Chrome
Screenshot_20190920-211707_Chrome

A tusfürdő nem elérhető. Én is néztem.

1 Likes

Úgy egy éve láttam legutoljára, a fiamnak küldtem innen gyertyát, akkor még voltak tusfürdők is :frowning: Bocs a téves riasztásért.

Hosszú használat után kiselejteztem a Beautyblendert. Nagyon szerettem, de nem fogom újra megvenni, mert számomra az RT blendere pontosan ugyanolyan jó.

Elhasználtam ezt a Balea arctisztítót is. Egy KM havi kedvences blogbejegyzésben figyeltem fel rá, gondoltam 699 Ft-ot megér. Elégedett voltam vele, nem szárított, nem irritált és maradéktalanul eltávolított minden sminkmaradványt és szennyeződést az arcomról.
https://kremmania.hu/kremek/balea-brown-sugar-chia-cleansing-balm

4 Likes

BIODERMA SENSIBIO GEL MOUSSANT HABZÓ GÉL ARCTISZTÍTÓ
Nagyon szerettem, gyengéden mégis alaposan tisztít, egyedül az ára miatt nem vettem újra, meg szeretnék más dolgokat is kipróbálni. Érdemes a flakonra írt 6 hónapon belül elhasználni mert úgy vettem észre, több pattanásom jelent meg, hogy tovább használtam mint az előírt lejárati idő.

ISANA GOLDEN GLAMOUR LEHÚZHATÓ ARCPAKOLÁS
Csak azért használtam el, hogy ne legyen kidobva. Igazából semmi hatását nem vettem észre, többet nem veszek.

BALEA AQUA HIDRATÁLÓ FÁTYOLMASZK ALGA KIVONATTAL VÍZHIÁNYOS BŐRRE
Ár-érték arányba rendben van, de maradandó élményt nem adott, talán újravenném, de inkább veszek egy jobb minőségű szérumot, mint ilyen fátyolmaszkokat.

AROMAX LIPOSZÓMÁS HYALURON SZÉRUM
10 ml mintám volt belőle, rossznak nem mondanám, de a Geek and Gorgeous-t nem váltanám le erre az Aromaxra az alkohol tartalma miatt.

ALVERDE KÖRÖMVIRÁG AJAKÁPOLÓ
Egyik legjobb drogériás ajakápoló, most van jó pár bontatlan más márkától, de egyszer biztos, hogy újraveszem.

TREND IT UP HIGH SHINE SZÁJFÉNY
Nem fogyott el teljesen, de kb már lehetetlen kibányászni a tubusból illetve október elején lesz egy éve hogy felbontottam, ettől függetlenül a nagy részét elhasználtam, bár több ilyen szájfényre nem vágyom, a Catrice sokkal jobban bejön.

NIVEA HOMOKTÖVIS & E-VITAMIN KÉZKRÉM
Számomra kevés volt a hidratálás, amit nyújtott és az illata sem tetszett, nem venném újra.

YVES ROCHER UN MATIN AU JARDIN THÉ VERT TUSFÜRDŐ
Finom illata van, de gyorsan fogy és eléggé túlárazott, ettől függetlenül szerettem, de nem venném újra.

REXONA SHOWER CLEAN STIFTES DEZODOR
Finom illat volt, de azt vettem észre, hogy az aloe verás jobban működik rajtam,ennél valahogy hamarabb megjelentek a kellemetlen szagok, ezért nem venném újra.

MANNA ELEFÁNTCSONT ARCTISZTÍTÓ SZAPPAN minta és MANNA COCO CSOKIS SZAPPAN minta
Kézmosásra használtam mindkettőt, de egyik sem hiányzik, nem fogom újravenni, mindkettő túlárazott ahhoz képest amit tud.

HOLIKA HOLIKA MAKE UP SUN CREAM SPF50+ / PA+++
Fizikai fényvédő, rajtam erősen megmaradt a fehér réteg és a fura gyümölcsös illata sem tetszett,nyáron védett a naptól, de nem hiszem, hogy újravenném.

ELMEX SENSITIVE WHITENING FOGKRÉM
A Himalaya Sparkly White nagyon érzékennyé tette a fogaimat, és az Elmex esetében már az első használat után kevésbé voltak érzékenyek a fogaim, lehet újraveszem.

VICHY SLOW AGE ÉJSZAKAI KRÉM minta
A sok negatív vélemény után félve próbáltam ki a tasakos mintámat, valóban elég ragadós és erős az illata, de nekem reggelre nagyon szép puha lett az arcom és nem is irritált.
Hosszabb távon viszont nem merném használni a szilikon és az alkohol miatt és az árát is sokallom.

2 Likes

Nálam most elég sok minden fogyott el egyszerre, tessék olvasáshoz bekészíteni a pattogatott kukoricát. :joy:

Schwarzkopf Professional Bonacure sampon festett hajra
Nem rossz sampon, elégedett voltam vele, bár a korábbi Lisapot kicsit jobban szerettem. Talán újra venném, ha olcsóbb lenne.

Schwarzkopf Bonacure hajbalzsam festett hajra
Ezt viszont kimondottan szerettem, szerintem újra fogom majd venni, talán nagyobb kiszerelésben, hogy jobban megérje. :slight_smile: Nagyon kellemes az illata, ami még másnap is érzik, puha, fényes lett tőle a hajam.

Avon arctisztító olaj
Már többször írtam róla, legalább a negyedik flakont használtam el. Leginkább blender tisztító nálam, de időnként az arcomra is használom, szeretem. Mindig van otthon utánpótlás belőle.

BeOnMe arctisztító hab
Nagyon szeretem, mert kíméletesen, de alaposan tisztít. Picit talán szárít, de ez sem biztos. Most van otthon egy Hada Labo, azt fogom helyette használni, de elképzelhető, hogy ezt még újra fogom venni.

Nívea Expert micellás víz
Az egyik kedvencem, már többet elhasználtam belőle, most is volt otthon utánpótlás, és azt hiszem, Glamour-napokon is veszek még belőle.

Helia-D arcpermet szőlővízzel
Krémmánia dobozban volt, imádom az illatát, hidratál is, szóval szeretem. Kolléganőm nekem adta az övét, úgyhogy van utánpótlás is. :slight_smile:

Beauty Glam C-vitaminos szérum
Mitesszert nem okozott, mint a G&G, de hatását sem igazán vettem észre. Talán ez az 5% kevés. Mindenesetre nem hiszem, hogy újra megveszem.

Rilastil Intensive szemkrém
Igazából nem tudom, hogy hányadán állok ezzel a krémmel. Néha úgy érzem, nagyon jó a hatása, máskor meg azt, hogy nincs is neki. :smiley: Csak este használom, mert valamennyi retinol is van benne. Lehet, hogy megveszem még, majd meglátom, fog-e hiányozni.

Madara Time miracle szemránckrém
Ezt viszont szerettem nagyon, bár trükkös kis jószág. Apró fényvisszaverők vannak benne, így optikailag képes élénkíteni a tekintetet. De egyébként úgy vettem észre, hogy kellemesen hidratál, és lehetett rá sminkelni is. Ami hátránya, az a kiszerelés. Részben nagyon praktikus, mert higiénikus és könnyen adagolható, viszont egyáltalán nem látszik, hogy mennyi van még a termékből, ráadásul ez a 15 ml súlya miatt sem igazán érezhető. Szóval gyakorlatilag meglepetésként ért, hogy elfogyott. Ha lenne megint 6-8 ezres áron, akkor szerintem újra vásárolnám.

Urban Decay Original szemhéjprimer
Na, a termék, amit tuti nem vásárolok meg újra! Kizárólag @Amadea módszerével működött, vagyis a tubusból kinyomva egy tégelybe. Ekkor sem volt tökéletes, de azért használható. Na de azért egy ilyen árkategóriájú terméknél ez egy kicsit gáz… Nem fogyott el teljesen, de az utóbbi időben könnyezett tőle a szemem. Átváltottam másik primerre, így már nincs ilyen gondom, tehát valószínűleg megromlott. Gondolom, a tégelyes módszer miatt hamarabb romlott. Mindenesetre nagy csalódás!

Maybelline Snapscara spirál
Elfogyott. Ez volt az első spirál, ami ezt nálam elmondhatja magáról, szóval ebből is látszik, hogy mennyire szeretem. Most egy L’Oréal Paradise Extatic spirált használok helyette, jellemző módon délután egy órára már összemaszatolta a felső szemhéjam…
A Snapscara viszont sosem csinált ilyet, úgyhogy a Glamour-napokon tuti venni fogok belőle!

7 Likes

Tegnap kissé elhamarkodottan írtam, este még ez a szérum is kilehelte magából az utolsókat:

Pupa dark spot szérum
Elvileg pigmentfolt halványító, gyakorlatilag ilyen hatását én nem veszem észre, de kellemesen hidratál, simít. Már van belőle másik, mert a Pupa szülinapi kedvezményemmel mindig ez az egyik termék, amit megvásárolok.

3 Likes

Úgy döntöttem minden hónapban félre teszem az elfogyott termékek csomagolását. Így legalább azt is látom mennyi termék fogy el egy hónap alatt.
Itt a szeptemberben elfogyott termékek listája.
1570110724638-1037330528
Elkezdtem elhasználni a tavalyi Balea adventi kalendáriumban lévő termékeket. A tusfürdőket imádtam, mindnek nagyon finom illata volt.
Az Alverde testradír is tetszett, jól radírozott és finom volt az illata.
Az arctisztítókat annyira már nem szerettem. A férfinak nagyon erős illata volt, nem is tisztítottak annyira szépen.
Az Eucerin arctisztító minták voltak az utolsó darabok belőle, már csak a nagy kiszerelésben található adag van belőle. Nagyon szeretem ezt az arctisztítót. Ha nem lenne egy CeraVe és egy Neutrogena tartalékban simán újra venném.
A Garnier dezodor örök kedvenc, évek óta ezeket a deokat használom. Glamour napokon szerzek is belőle utánpótlást.
A blend a med fogkrém semmi extra, csak a szokásos.
A Givenchy L’interdit parfüm nekem nagyon bejön. Tartós és az illata is nagyon finom. Legalább egy fújóst be szeretnék szerezni majd belőle.
A Balea habfürdő egyszerű és nagyszerű termék jó áron.
A L’Oreal szempillaspirált már fél éve használtam és kezdett beszáradni. Ideje kidobnom. Nem lett kedvenc, de egynek jó volt.
A long4lashes szempilla szérum nekem bevált. Nem is tudom milyenek lennének nélküle a pilláim. Most váltottam a Molash szérumára, remélem az is ilyen jó lesz.
A Tonymoly szérum kellemes volt, szerette a bőröm.

7 Likes

Jó ötlet, hogy eltetted az üres flakonokat, így nem kell azon gondolkodni, hogy mi is fogyott el. Meg èrdekes látni a mennyiséget is. Októberben ezt én is bevetem :blush:

2 Likes

Elfogyottnak tekintem ezt az alapozó stiftet (?) a 183 days by trend it up-tól. Érdekesség, hogy pont raktam ki ide fórumra egy képet róla, amikor megvettem, így vissza tudtam nézni, hogy mennyi idő alatt használtam el. Már az elején gyanúsan kevés mennyiségnek tűnt, és be is igazolódott, hogy heti öt alkalommal számolva 30 alkalom alatt majdnem teljesen elhasználtam (augusztus 21-én vettem). A maradék mennyiség max 3 alkalomra elég már csak. Annak egyértelműen örülök, hogy fél áras akció alkalmával vettem meg, teljes áron nagy lehúzás ez a mennyiség és a minősége sem tökéletes. Nyár végén még a kicsit izzadós időszakban szerettem, mert alapvetően olyankor normál bőröm van, de ilyenkor már kezd száradni, és ez az alapozó tökéletesen kiemeli a száraz foltokat. Egyébként a fedése közepes, ami számomra tökéletes, viszont az aplikátora botrány. Nem értem, hogy nem realizálják már a cégek, hogy az ilyen szivacsos megoldások csak baktérium tenyésztésre jók. (Ilyen szempontból is örülök, hogy hamar elfogyott). Igazából fél áron megért annyit, hogy egy különlegesebb kiszerelésű és állagú alapozót kipróbáljak, de nem ajánlom senkinek sem a márka esetleges későbbi ilyen típusú termékét.
InShot_20191003_193405694

3 Likes

Pont ezért nem veszek stiftes alapozókat. Mindegyikben nagyon kevés van. Ez az applikator már ránézésre is hasznavehetetlen.

1 Likes

Igen ez most nekem is egy jó lecke volt, ez előtt is kerültem az ilyen kiszerelést, és ez után is kerülni fogom. Ha sokáig bírta volna még a termék, akkor letéptem volna a szivacsot és ecsettel próbáltam volna kiszedni a maradék alapozót. Hasonló negatív tapasztalatom volt a maybelline instant age rewind korrektorral is

1 Likes

Igen, àtvàgás ès egyàltalán nem higiénikus. Én a " cushion" cuccoktòl is rosszul vagyok: egy darab szivacsra rànyomnak x mennyiségű alapozót, mèg fel is higítják és megy a reklámozás. Megnéztem valamelyiket talán 10-15 ml volt benne a szokàsos 30 helyett. A napokban egy ilyen cushion blusht is láttam. :exploding_head:

ebben 6 g termék volt, szinte hihetetlen, hogy milyen kevés

Ezeket a cushion termékeket sosem értettem igazán, mi az értelmük. Miben jobbak, mint ha csak simán tubusban van az anyag, és nem szivacsok keresztül veszem fel… Annyira értelmetlen.

1 Likes

Nekem van egy Missha Cushion alapozóm és nagyon szeretem. Az egy dolog, hogy maga az alapozó minősége is nagyon jó, de nagyon kényelmes, mert táskába bedobható, nem folyik szét, és nagyon szépen tudom szabályozni az alapozó mennyiségét, hogy milyen fedést szeretnék, stb. Nem kell a kezemre pumpálgatni az alapozót, nincs koszolás, csak belenyomom a szivacsot és kész. Való igaz, hogy tényleg fele annyi mennyiség, mint amennyi egy normál alapozóban van, de én e-bayen veszem ezeket liciten, úgy meg kb. 1800 Ft, annyit nem sajnálok rá, mert tényleg jó.

3 Likes

Köszi az infót, ez így tényleg praktikusabban hangzik :+1: Ha valaki napközben igazítani szeretne, való igaz hogy ezzel a kiszereléssel egyszerűbb és gyorsabb.

1 Likes

Nekem egy Guerlain stick alapozóm van, és imádom! Ráadásul nagyon lassan is fogy. Persze az igazsághoz azért az is hozzátartozik, hogy nem volt olcsó mulatság, de hát a Guerlain-től nem is lehet másra számítani! :roll_eyes:

Én is a praktikusságuk miatt szeretem a cushion alapozókat. Fedél fel, szivacs/ecset beletunkol, arcra fel, kész is. Nem kell pumpálni, nem tudom, ti hogy vagytok vele, de nekem nincs olyan, hogy egy, vagy mondjuk két pumpálásnyi alapozó kell. Egy és egyharmad, kettő és fél, mindegy, csak ne tudjak gyorsan végezni. A cushionokat pedig tényleg olyan szépen lehet szabályozni. Az enyémek hígabbak a többi, tubusos- vagy pláne a stick alapozóimnál, ezért nagyon-nagyon gyorsan végzek az alapozással, sheer finishűek a könnyű állag miatt, amit a legjobban szeretek hétköznap, szóval nálam nagy szerelem.

2 Likes