Elfogyott - minden, amit az utóbbi időben elhasználtál vagy fogyóban van

Milyen volt a nivea rózsás micellás víz? :slight_smile:

1 Likes

Elfogyott a Naava bőrfeszesítő éjszakai arckrémem. Szerettem, selymes érzetet hagyott, jól hidratált. Van szebb inci is a világon, de nekem jó volt.
Kidobtam egy Kallos hajbalzsamot. Nagyon basic volt és ezt nem jó értelemben írom. Nem segített a hajamnak, a szagát utáltam. Olajjal keverve sem működött. Nagyon rossz érzés volt ennyi cuccot kihajítani. Felesleges szemetet termeltem.

Átérzem a kidobás utáni bűntudatot, én a múltkor szabadultam meg ugyanígy egy tavalyelőtt karácsonyra kapott avonos ajándékcsomagtól…pazarlónak és hálátlannak éreztem magam.

Viszont ha legközelebb nem tudsz mit kezdeni a maradék hajbalzsammal, én egy balea-sat (aminek sikerült valahogy elérni hogy a hajam egyszerre legyen tőle száraz és összetapadt…) használok a fényes felületű bőr táskám áttörlésére. Először a balzsam, aztán sima vizes kendővel végigmegyek rajta. Szerintem nagyon szép lesz tőle, és nem repedezik be :slight_smile:

Micellás vízzel, amit szintén sajnálok kidobni, a velúr bőr cuccokat szoktam tisztítani.

2 Likes

Én a kidobásra ítélt hajbalzsamot mindig borotválkozáskor használom el, esküszöm még jobb is, mint a hab :smiley:

4 Likes

Ezt már én is próbáltam :smiley:

Balea-s hajbalzsamnak sikerült már nálam is ilyet elérni, pedig ez kb. mission impossible :smiley: Hajam alsó fele szénakazal lett, tetején pedig jó laposan a fejemre tapadt :slight_smile:

2 Likes

Jó ötlet ez a bőrcucc ápolás! Legközelebb kipróbálom, de remélem nem lesz rá szükség :wink:

Sajnos nem vált be borotváláshoz sem. Nem csúszott egyáltalán, csak eltömődőtt tőle a penge. Sokat szentségeltem miatta. :face_with_symbols_over_mouth:

Ó fene. Pedig én pont azért szeretem ezeket, mert kellemesen csúsznak :smiley:

1 Likes

@Szandika még félig van de nagyon szeretem. Mivel kétfàzisú (olajos) nagyon jól leszedi a sminket. Egyszer csípte a szememet, de azóta sem tapasztaltam vele ilyet, szóval nem tudom mi lehetett. Jó nagy kiszerelés, sokáig elég, lehet, hogy újra is fogom venni.

1 Likes

Neked száraz bőröd van? Kombinált bőrre milyen lehet? Azért kérdezem mert olajos :slight_smile:

Kombinált bőröm van, sőt ilyenkor nyáron inkább zsíros. Én úgy használom, hogy a sminklemosás első lépéseként vele szedem le a sminkem nagy részét (vagy a LVLY olajos sminklemosóval) utána zuhanyzás közben második lépésként a Cerave hidratáló lemosójával mosom le az arcom. Reggel nem a Nivea micellást használom, hanem a Garnier rózsaszín kupakos micellás vízzel törlöm át az arcom.

1 Likes

Nálam ezek fogytak el mostanában:

4 Likes

Uhh nekem nagyon tetszett az a mézes-avokádos pakolás, 2 napig hidratált volt a bőröm! :). Az Isanásat is kipróbálom akkor majd :). A kaktuszos sem volt rossz, az nem hidratált csak minimálisan, de egységes lett a bőröm :D.

1 Likes

https://kremmania.hu/kremek/the-ordinary-resveratrol-3-ferulic-acid-3 Elfogyott. C vitaminnal együt thasználtam, de C vitaminból még maradt. Szerette a bőröm. Szerintem ha legközelebb C vitamin kúrát tartok, akkor beszerzem kiegészítésképp.

3 Likes

Lisap Chroma Care sampon
1 literes kiszerelésben vettem meg, úgyhogy sokáig elég volt. Nem rossz, de nem lett a kedvencem, mert elég furcsa volt, hogy az első mosásnál még egyáltalán nem habzott. Lehet, hogy meg fogom még venni, de egyelőre nem tervezem.

Joico hajbalzsam
Ebből is nagy kiszerelésem volt. Nem hiszem, hogy újra megvenném, mert az árához képest semmilyen volt.

Balea hajbalzsam
Véletlenül vettem meg, a férjemnek akartam sampont, de összekevertem. Mivel csak én használok balzsamot, ezért rám maradt. Az illata kellemes, de ennél sem vettem észre semmilyen különösebb hatást.

Creme 21 Jázmin és vanília tusfürdő
Évek óta használom, egyedül a The Body Shop sütőtökös-vaniliás tusfürdője tud elcsábítani (amiből szintén elfogyott egy flakonnnal, de szerintem azt már korábban linkeltem).

Primark ecsetmosó spray
Tette a dolgát, az árát (2 font) abszolút megérte.

Valószínűleg időközben elfogyott még más is, de nem írogattam fel őket.

1 Likes

Kivégeztetett…20190804_181414

17 Likes

Azta!!! :clap::clap::clap:

1 Likes

Évekig szolgált:)

3 Likes

Igen. Kedvenc szlogenem: Az évek, meg a rutin. :laughing:

1 Likes