Estée Lauder ANR szérum
Kis 7 ml-es változat volt, szettben a krémmel. Én szeretem ezt a szérumot, van még belőle két ekkora méret.
Estée Lauder Revitalizing Supreme+ arckrém
Ebből is 7 ml-es változatot használtam el, szerettem, kellemes volt. Viszont nyárra picit soknak érzem, így most nem bontottam újat, helyette inkább a Clinique Moisture Surge-öt kezdtem el használni.
Isana vitamin booster kúra
3 ampulla retinol, 2 ampulla C-vitamin és 2 ampulla E-vitamin. Az állaga tetszett, kellemes volt használni, egy ampullában elegendő mennyiség van ahhoz, hogy a dekoltázsra is jusson. Szépen 7 este alatt csináltam végig a kúrát, ez idő alatt más szérumot nem használtam esténként. Mondjuk a hét után nem láttam számottevő változást a bőrömön, de azért Joy napon vettem még egyet, majd ősszel szerintem még csinálok egy kúrát.
Isana C-vitaminos fátyolmaszk
Ez viszont baromi jó. Még csak egyet próbáltam ki, de használat után tényleg szebb lett a bőröm, sőt a pigmentfoltjaim is sokat világosodtak. Sajnos a hatás nem tartós, de 2-3 napig azért érezhető, nem tudom, hogy rendszeres használattal tartóssá lehet-e tenni? Arra viszont tökéletesnek tűnik, hogy ha van egy alkalom, akkor előző este feltenni egy ilyet, mert másnap még tutira látszik az eredmény.
Dizao Antioxidáns csigás maszk
Ez egy érdekes maszk. Eleve akkora, hogy a nyaki része is van, és ez elég fura, de nem vészes. A hatása döbbenetes volt. Úgy összekapta az arcom, hogy vagy 10 évet fiatalodtam. Van egy pici ránc a homlokomon (kb. 1 centi, és rajtam kívül senki sem látja), még az is eltűnt. Aztán persze másnap reggelre eltűnt itt is a hatás, de azért ez elég jónak tűnt. 2 lépéses a maszk, a 2. lépés egy ceramidos krém, hát az viszont nem volt egy kellemes érzet, túl zsíros, mennyiségét tekintve felét a maszk után, felét másnap este használtam el.
Neutrogena Hydro boost aqua arctisztító
Ez ugyan nem fogyott el, de nem is fog, és még ki kell találnom, hogy egyáltalán mire használjam el. Elsőre még nem volt vele gond, de másodszorra és harmadszorra már piros pöttyek jöttek ki tőle a szemem alatt, így azonnal felfüggesztettem a használatát (tuti ettől volt, mert azóta sem jöttek ki).
G&G 101 C-glow
Egyelőre nem veszem újra. Tartottam a használatában 3 hét szünetet, hogy megnézzem, tényleg ettől lettek-e mitesszereim, és hát valószínűleg igen, mert a 3. hét végére elég szépen letisztult az arcom. Aztán utána gondoltam előveszem, hogy mi van, ha használom, de időközben a hűtőben tartott üvegben besárgult a cucc, úgyhogy ment is a kukába.
Helyette most a Müllerben vettem egy másik szérumot, mondjuk az csak 5%-os… (de majd ki akarom próbálni a Drunk Elephant C-vitaminos szérumát is).