Az a bal felső szín nem is értem, hogyan úszta meg, olyan szép.
Ez van egyébként az EL palettákkal, jó eséllyel még megunni sem tudod. És ezer évig változatlan a minőségük.
Azt a babarózsaszínt se értem, hogy maradhatott meg.
Még soha nem kaptam EL palettát, de remélem, fogok! Azt meg kell még érnem.
Most egy még nagyobb kihívás következik.
Örömteli feladatnak nézel elébe!
Derekasan két vállra fektetted.
Ilyet még nem is láttam! Szép munka!
Hát mit mondjak, sajnos nálam sem általános… Érzésem szerint a paletták jelentős része úgy kerül kukába, hogy az anyag nem kis része még bennük marad. Lejárnak, megunjuk, de valahogy képtelenség a végére érni. Mindenesetre pazarlunk, menthetetlenül, és ez rossz dolog. A kidobott, el nem fogyasztott ételhez hasonló…
Én nem feszülök rá ennyire erre. Hobbi, minden hobbi költséges, ez van. Járulékos veszteség. Úgy gondolok erre, hogy ruhát sem akkor selejtezek le (tehát nem használom többé), amikor már lyukak tátonganak rajta, vagy menthetetlenül elszakadtak. Van, hogy kimegy a divatból, van, hogy nem érzem jól magam benne, van, hogy semmi baj nincs, csak nem hordom. A smink termékekkel ugyanígy vagyok. És bár divat lett itt a fórumon, hogy érezzük magukat rosszul emiatt, én bizony nem fogom
Ott a pont!!!
Ahogy írtam is, ez nálam sem általános. Inkább poénnak szántam a fotót. Tavaly ugyanígy lefotózhattam volna egy reklámszatyornyi kiselejtezett sminkcuccot - na az azért bevallom, nem esett ilyen jól és még poénosnak sem éreztem volna.
Nekünk ez a hobbink, így igaz, mi választottuk. A szalvétagyűjtéstől kezdve minden hobbi egyfajta felhalmozást is jelent, különben nem lennénk mániások.
Egyáltalán nem akarok senkiben rossz érzést kelteni, nem akartam félreérthető lenni, ha esetleg úgy sikerült.
De az azért biztos, hogy jobb érzés így kiürülve kidobni valamit - ami ritka, mint a fehér holló, nálam is.
Jaj, valami nagyon félrement abban, amit mondani akartam Bennem biztosan nem keltettél rossz érzést, sőt, tényleg kicsúszott egy “woooow”, amikor megláttam tegnap a képet. Mindössze tovább görgettem egy picit ezt az egészet
Csodálatosan elhasználtad szerintem is , jó volt látni hogy ennyire szeretted a palettát :).
@Szandika megfogta a lényeget! Egy ennyire kiürült paletta csak azt jelenti, hogy szeretted, elégedett voltál vele, örömet okozott a használata.
Ezért annyira jó látni!
Ne haragudj, hogy emiatt szólok, de ezt “divatozóként” nem tudom szó nélkül hagyni. Órákon keresztül ömleszthetném ide most a gondolataimat, de inkább megpróbálom rövidre fogni: ez nem divat, hanem tudatos (és felelős) döntés. Az, hogy te nem veszed fel magadra a hatásait a pazarlásnak, pont egy ugyanolyan döntés, mint hogy én pedig nem halmozok. Lehet ennek oka egyszerűen környezetvédelmi, de lehet önismereti. És még számtalan. Nem gondolom, hogy minden sminktermékem 100% üresen kerül majd kukába. Még ezer dolgot írhatnék, de nem akarom senkire erőltetni a látásmódomat, meg nem is tudom, hogy rajtam kívül érdekel-e bárkit ezen a fórumon. Lényeg, amit szerettem volna jelezni, hogy ne aggassz ilyen jelzőket másokra. Írhatsz simán annyit is, hogy “Itt a fórumon sokan rosszul érzik magukat emiatt, de én nem fogom” . Vagy persze, bocsi, ha szerinted ez tényleg csak divat. Gondolom egyébként sem szántad bántónak, meg lehet én vagyok túlérzékeny a témára. De ez így mindenesetre rosszul jött ki. Bocsi ha nagyon összevissza lett, remélem azért a mondanivalóm érthető.
Nagyon is érthető vagy. Ha azt írtam volna, hogy “sokan érzik magukat rosszul”, akkor abba kötöttél volna bele, hiszen a válaszod pont arról szól, hogy szerinted én a pazarlás mellett döntöttem és/vagy nem vagyok elég intelligens ahhoz, hogy megértsem a nem pazarlás lényegét. És pontosan ezzel minősítettél engem (és még nagyon sok ittlévőt), holott én nem minősítettelek és most sem fogom megtenni. Ne fáradj a szavaim további kiforgatásával, tudom, ez megy, mindig ki kell valakit pécézni, rászállni, elüldözni. Tettem egy szívességet, már kértem az adnintól a profilom törlését.
Ne csináld, légyszi.
Ne haragudj, félreértetted, nem ez volt a célom. Sajnálom hogy emiatt törölteted a profilod. Nem szándékoztam kipécézni senkit. Most nagyon rosszul érzem magam, én ezt nem akartam. Szerintem nagyon hasznos fórumtag vagy, nem szeretném hogy elmenj. Én nem gondoltam hogy itt bárkit kipécézünk, elüldözünk. De szívesen elmegyek én a fórumról, és maradj te. Nem akartalak megbántani.
Nagyon rosszul érzem magam, a sírás kerülget. Nem akarom magyarázni, hogy tényleg a megfogalmazás zavart, és nem ítélkeztem sem feletted, sem bárki más felett, aki pazarol, felhalmoz. Azt hiszem, pont ez a hatalmas gombóc jelzi a torkomban, hogy milyen fontos lett nekem számomra a fórum közössége. Korábban “nem hittem” az interneten kötődő barátságokban.
Sajnálom lányok, nem akartam megbántani senkit. Azt pedig végképp nem akarom, hogy bárki miattam tűnjön el a fórumról. Szerintem ez egy nagyon értékes közösség. Bocsássatok meg, nem akartam elüldözni senkit, és nagyon sajnálom, hogy így alakult. Nem szeretném hogy ez a jövőben megtörténjen. Tényleg az lesz a legjobb, hogy elcsendesedem.
@anon634695, kérlek maradj. Nem akartalak megbántani.
Gyerekek, mi ez a felesleges feszkó és sértődés? Ez egy boldog hely ahová menekülhetünk a stressz, a munka, a való élet kihívásai elöl, szerintem felesleges ide behozni ezeket az energiákat. Nyugodjon le mindenki.