A nyugalom megzavarasara alkalmas ekezet nelkuli sorok kovetkeznek!
Kerastase Chronologiste sampon es maszk: Utazomeretek. Nekem ezek bejottek, megvettem nagy kiszerelesben egy karacsonyi csomagban mindkettot. Nem zsirositjak a hajamat, de apoljak, szebbnek nez ki veluk.
Kerastase Resistance sampon es maszk: Utazomeretek. Elvileg ez a termekcsalad valo a hajamra, de a gyakorlatban a masik sokkal jobban bevalt, ezert nem fogom ujra megvenni ezeket. A samponban van meg, elhasznalom azert. A maszkok dobozat megtartom, neha keverek ossze hidratalo maszkot kek/lila maszkkal.
Redken All soft maszk: Nem rossz termek, de talaltam olcsobbat, ami hasonlo. Ez a legjobban az Extreme maszkkal keverve valt be.
Wella SP Color save sampon: Nem rossz termek, de akkor jobban bevalt amikor meg nem volt szokitve a hajam egy resze, akkor elfogyott egy utazo meret. Szerintem ez sotetebbre festett vagy szinezett haj eseten jobban bevalhat.
Molton Brown szappan: Utazomeret volt, valami melle ajandekba kaptam. Atjott a “luxuserzes” tenyleg. Finom illat, lagy szappan, elegans csomagolas, de ezt gazdagoknak talaltak ki az ara alapjan. Biztos nem veszek ennyiert szappant.
Joico K-PAK pakolas: Ez tobb eve fogyott el, azert tartottam meg a csomagolast, nehogy megvegyem pont ezt ujra. Az illata rothadtbanan keverve alkohollal. Egy beauty boxban volt, talan pont KM-box… . Nem tudom hogy esetleg megromlott amit kaptam vagy ez ilyen, de nem tetszett az illata. Ha felraktam utana egy hidratalo pakolast akkor latszott a hatasa, anelkul nem igazan.
L’Occitane Pivoine Sublime Creme Perfectrice: Utazomeret volt egy beauty boxbol, ezt azert raktam felre, mert ezt megveszem majd, ha nem lesz tobb krem itthon. Az en borom szerette. Beszivta teljesen es valahogy szebb, tomorebb lett. Draga, de ezt ujra megvennem.
Andalou Naturals 1000 Roses Cleansing Foam: iherbrol rendeltem mar tobbszor is. Nem olcso, de nekem a habzo lemosok kozul ez valt be a legjobban. Szebb a borom vele, mint mas pl. Avene lemosoval.
The Body shop testradir: utazomeret, alma illata volt, 2 eve limitalt volt, mar nem kaphato, en telen hasznaltam el. Ez is kellemes termek, ahogy a legtobb testradir a markatol, de tularazott, csak akciosan veszek ilyesmit toluk magamnak.
Pixi Glow Tonic: Utazomeret volt, mar a 100ml-s kiszerelest hasznalom, nekem bevalt. A The Ordinary gyartott egy hasonlo termeket olcsobban, azt is kiprobalom egyszer.
Treaclemoon Cinnamon nights tusfurdo: Egynek jo volt, nem hagyott melyebb nyomokat az emlekeimben. Neha veszek a markatol kis kiszereleseket csak az illatuk miatt.
The Ordinary Azelaic Acid Suspension 10%: Otthon voltam amikor elfogyott, szetvagtam es meg 4 napra elegendo mennyiseget kanalaztam at belole. Azota mar uj tubust kezdtem.
The Ordinary Niacinamide 10%: 1 elfogyott, az ujat hasznalom mar. Mindig visszaterek hozza, mert az en boromon latszik, hogy hat.
Egyeb dolgokat csak ugy kivagtam meg ezek elott… .