Es itt a lemaradt foto is a kis szemetkupacomrol
Februári elfogyott termékeim:
Dove szappan- ezt mindig újraveszem, a legszuperebb cucc napi sminkszivacs tisztításhoz, illetve ecsetmosáshoz is szeretem.
Colgate Max Fresh és Max White- mindkettőt szeretjük, sokszor újravesszük.
The Ordinary C vitamin por- Nem volt vele problémám, de nem fogom újravenni, mert számomra macerás a használata. Általában hialuronsavas szérumba kevertem, úgy vittem fel a bőrömre.
Isana folyékony szappan- imádtam az illatát, igazi nyári hangulatot idézett. Nem vettem most újra, mert váltogatom őket mindig.
Palmolive Relaxed tusfürdő- Nagyon szerettem használni, biztos valamikor újra fogom venni, de jelenleg van még itthon pár bontatlan tusfürdő, azokat szeretném elhasználni.
Any Tan Caramel- Ez nem fogyott el, a régi szolis időszakomból maradt meg, de mivel nem járok már régóta szoliba, és nem is fogok a továbbiakban sem, ő is megy a kukába.
Avon sminkfixáló spray- Szerintem ár-érték arányban jó kis termék, szerettem használni, ez a második üres flakonom.
Cerave Daily moisturizing lotion - Sokáig arckrémként használtam, aztán a maradék felét testápolóként. Szerettem, de mostanában nem fogom újravenni, a TO NMF hidratálóját sokkal jobban szeretem.
Ebelin vattakorong- A szokásos, mindig ez van itthon.
Garnier sminklemosó- ezt is évek óta újraveszem, szemsmink és rúzs eltávolítására használom, arcra nem.
ACM Cicastim krém- Ez kézkrémként fogyott el, nem fogom újravenni.
Alverde ajakápoló- Szerettem, de nem veszem újra. A Carmexet nem előzi meg nálam.
Carmex Cherry- Ő vagy az eredeti változat örök darab itthon, imádom.
TIU ajakolaj - Rossz nem volt, de nem is voltam oda érte. Az Avon hasonló jellegű olaját sokkal jobban szeretem.
LA Girl sminkszivacs- Ez a kedvenc sminkszivacsom, eddig semmi nem taszította le a trónról. Régen Real Techniques párti voltam, de amióta egyszer Beautybayról próbaképp megvettem ezt, azóta mindig hozzá térek vissza. 1 hónap alatt szegény kicsit összeaszalódott a szatyorban Kb 1 évig bírta egyébként a napi használatot és napi mosást.
Essence átlátszó szemöldökzselé- ez nem elfogyott, hanem pár használat után beletört a kefe, így használhatatlan lett.
A fotón levő maradék rúzs és szájfény sem fogyott el, hanem megváltozott az illatuk, állaguk, így mennek a kukába ők is.
Ezek fogytak el nalam a mult honapban:
A tusfurdo nagyon finom illatu volt, szerettem (a csomagolason levo ozike pedig nagyon edes. ). Utodja egy malnas-narancsos illatu lett.
A Revox tonere nem egeszen fogyott el, csak a flakonja urult ki (minden tonert at szoktam onteni egy fujogatos flakonba).
A TO Mandelic Acid-ot szerettem, de jon a naposabb ido, szerintem nem veszem ujra oszig.
Es elfogyott meg egy oriflame-es “lipbaaaaaaalm” is, annak csomagolasat azonnal kidobtam, elfelejtettem megtartani a fotohoz. Egybol lett utanpotlasa egy Ziaja ajakbalzsam formajaban.
Február
Paula’s Choice bevált?
Sajnos csak az vált be, kizárólag fizikait tudok használni, a kémiai fényvédőktől búcsút vettem, nem bírja a szemem.
Mind a 3 fizikai összetevős PC fényvédőt használom (a Recovery a kedvencem) igyekszem reggel rétegezni őket, de a minimum egy sima fizikai + a színezett.
Ez a másik kettő:
De kombinált bőrre inkább ez való, ha mehet a kémiai (használtam, nagyon könnyű fluid, van belőle mini is) Mindenkinek ajánlom a deluxe kiszerelést, mielőtt beruház egy teljes méretre.
Ez a kedvenc fényvédőm kombinált bőrre
Sajnos kezdem azt hinni, hogy a következő időszakban fényvédőre nem lesz a home office-ban szükségem, de nagyon megjegyzem ezt a listát magamnak.
Ezek a drogèriàs cuccok februàrban fogytak. Màr csak ilyen ultra sensitiv dm- es vagy Baby cuccokat visel el a bőröm + az aldiban kaphatò lemosó is bevàlt. Különben pirosodàs, viszketès vagy erős csalánkiütèsem lesz.Eddig a vìzre gyanakodtam mert szàrìt de mint kiderült, nem az a hunyó.
Ezek fogytak el februárban
Nekem ezek fogytak el februárban. Az alapozót kiselejteztem.
nálam ezek fogytak el most februárig. a neutrogena állandó kedvenc, és egyedül a lovebeauty sampon volt nagy felfedezés, abból már a teljes kiszerelést meg is vettem.
Februárban ezek fogytak el nálam:
A Balea sampont ecsetmosásra használtam, jól tisztította a kis színes fejüket. A Tetesept fürdősóból ez a sokadik darab, őszintén szólva, nem tudom, van-e bármi hatása, de szép színes lesz tőle a víz.
A Tiam Snail&Azulene esszenciát nagyon szerette a bőröm, irdatlanul sokáig bírta.
A Mixa olajos tusfürdő az én irhámat nem hatotta meg, a végén már fürdővízbe öntöttem a maradékot.
A G&G tonik óriási kedvenc lett, hátul szotyolázó tartalékom is van belőle. Az arcom a sima víztől is húzódik, ez a tonik bőszen jeleskedik a gyors tűzoltásban.
Vééégre elfogyott a Holika Holika Holi Pop primer, anno a bb krémet akartam helyette megvenni, csak a hasonló csomagolás félrevezetett. Nem volt rossz primer, de már nagyon untam szegényt.
A Tosoowong görgős szemkörnyékápolója gazdag állagú, sűrű krém, ezért estére használtam, egy nyomásnyi matéria elég volt mindkét pislogómra.
A TBS vaníliás testvaját imádtam, fogok még belőle venni, a zacskós kis fürdősóknak meg sose tudok ellenállni.
A márciusi sminktermék fogyasztásom elég nagyra sikerült, sok termék rúgta az utolsókat mostanában. Így alapos indokom volt vásárolni legalább és most élvezem a frissített kis kollekcióm
Elfogyasztottam " pàr" minit. A nagyok is mostanàban fogytak ki. 1- 2 darab tönkrement azokat kukàztam de szerencsère nem dràga dolgok , különben lelkiismeret furdalàsom lenne , hogy tùlvàsàroltam magam .
Szorgosan gyűjtögetem én is a kiürült flakonokat. Míg nem tettem ezt, fel sem tűnt, hogy mennyi mindent “fogyasztok” el.
Ha érdekelnek a további, szépségápolással kapcsolatos szösszeneteim, kövess Facebookon!
Készítettem egy kis negyedéves összegzést is az elfogyott termékeimről. Összesen 15 termék ürült ki ezidő alatt, és azért nem is olyan meglepőek azok a kategóriák, ahol többnek is a végére értem
Márciusi elfogyott termékeim:
A Sleek palettákat kiselejteztem, mert már iszonyatosan régiek(talán 8-10 évesek ). Ugyancsak nem elfogyott, hanem kiselejtezésre került a 2 Catrice korrektor / színkorrektor, illetve a NYX jumbo szemceruza.
A sampon nem volt a kedvencem, szerintem gyorsan zsírosodó hajra nem a legjobb választás.
Amit viszont imádtam az a Holika Holika arclemosó. Nem szoktam ilyet csinálni, de ezt annyira szerettem, hogy kettévágtam a csomagolást, hogy az utolsó cseppet is kinyerjem belőle. Nagyon hiányzik a reggeli rutinomból.
Márciusban fogytak el, arcápolási termékek, talán az Omega+ Complex hidratálót nem venném újra, a többi bevált és újvásárlós termék.
Az LRP tusfürdő nagyon bevált, van utánpótlás, a Dontodent, Refectocil és Spirál állandó barátaim.
A Calvin Klein Down Town-t itteni ajánlásra vettem, szerettem, majd valamikor lehet hogy újrázunk. Hétköznapra, irodába tökéletes, visszafogott fás-virágos illat.
Kipróbáltad már a cantut? Én komolyan mondom áldom @Gloria nevét hogy népszerűsítette, soha nem volt még ilyen szép hajam, párom is sokszor megjegyzi hogy szép :). Szerintem nálam az év best offja