Rendeld meg, Amazonon van.
Köszönöm
Hatalmas szívfájdalmam, hogy a MAC Haut&Naughty Too Black szempillaspirált kivonták. Persze, van barna meg vízálló verzió,de az nem jó bespájzoltam még tavaly év elején, de az utolsót használom
keresem az utódot
Uuuu köszi! Ha megyek Bp-re tuti benézek
Én is parfümgyilkos vagyok. Kezdtem a Puma Jamaicaval, aztán az Yvee Rocher Mimosa, majd a Poire, végül a Cacharel Noa és CK In2u. Bár az utóbbiak még beszerezhetők online.
Nagyon fáj még a Mac Indianwood paint pot megszűntetése is.
Ezt a Lolita Lempicka illatot nemrég adták ki újra! Az illatjegyek alapján majdnem teljesen megegyezik az eredetivel. Pont ma töltöttem fel az adatlapját
Én siratom Valentina Myrrh Assoluto illatát (tudom, még be lehetne szerezni, de 5-6 éves üvegbe már nem szeretnék beruházni) és Elie Saab Le Parfum Intense-ét. Mugler Angel Eau Sucrée, LVEB Bouquet de Printemps. Ja, és a Manifesto L’Elixir nélkül is szegényebb lett a parfümvilág
Ó, még 2 áldozat: Miss Dior Absolutely Blooming és Givenchy Hot Couture edt szintén megszűntek/megszűnnek
https://kremmania.hu/elado/anita763-uvegeben-ritka-lancome-la-vie-est-belle-bouquet-de-printemps-edp-f619b16a-c146-4f1c-9cae-c6dd2592b6c5
szerk: már elvitték
YSL babydoll, cinema…siratom oket😶
A Cinema még kapható, de már nem merem megvenni, mivel a bontatlant is már régen gyártották.
Normalis parfumeriaban sajnos mar nem. Notino nalam nem jatszik…
douglas.at Normális parfüméria.
90ml 91,95 Euro.
Csak ők nem szállítanak ide…
Esetleg valami csomagtovábbító? Nem tudom ausztriától magyarországig van-e ilyen, de egy keresést megérhet. Kb egy “virtuális postafiók”, egy központ aminek megadhatod a címét és ők meg elküldik neked.
(Én vettem így dolgokat, igaz, én Cipruson lakok)
Draga vagy! Tulbonyolitanom nem kell. A Cinemaval egy kiesett a kedvencek kozul. Ennyi. Maradt meg eleg . De valahogy az ujak probalgatasa nem hoz uj kedvenceket, sem uj markat a szortimentbe. (Azt hiszem lassan beall a kedvencek listaja amit mar a borapolasnal megfigyeltem, csak ott nem kellett hozza 20 ev, hanem eleg volt 8 is
)
Tudom hogy egy olcsó parfüm nem kincs, de nekem annyira egyedi volt még a b.u. Hippy soul parfüm illata… Valaki tud hasonlót?
Esetleg a Moschino Cheap and Chic Hippy Fizz ?
Most olvasom, hogy többek között a Hylamide termékcsaládot kivezeti a Deciem…Elmorzsoltam egy bánatos könnycseppet a SubQ szérumom felett… Ami jó, azt miert kell kivonni a forgalomból??
A hivatalos szöveg alapján nem teljesen egyértelmű, hogy megszűnik minden termék. Anno volt már olyan, hogy az egyik másik almárkához tartozü hajápolójukat átköltöztették az Ordinary-hez. Szerintem itt is ez lesz.
Remélem…Van még otthon egy teljes üvegcse SubQ es egy pici maradék, sok elfogyott belőle az évek folyamán. Egyik olyan termék, aminek számomra látványos hatasa van, nem csak kenem, de minek kategória. Nagyon szeretem, kár volna ezt a formulát végleg kivonni a forgalomból…