Nekem a Precious Cells hiányzik. Nem volt drámai, sőt, de szó szerint ápolta és puhává tette a pilláimat.
Nekem is az egyik első volt a Reverie Pure. Szerettem. A sima Vanderbilt meg túlél mindent…
Priscilla Presley Indian Summer. Néha érzek hasonló illatot nőkön. Vajon mi lehet az?
Naf Naf nekem is nagy bánatom, főleg, hogy anno dm-ben ismerkedtem meg vele, mert féláron volt… bárcsak megvettem volna.
Másik ilyen Lolita Lempicka parfümök, pl. a Lolita EDP, Fleur Defendue, L de Lolita Lempicka. Persze aranyárban még lehet kapni őket néhol, de már nem gyártanak. Mindhárom illatot imádom.
Essence You better work szempillaspirál.
Ó igen, a Lolita Lempicka! Én nem is tudom, mi lesz majd velem nélküle (most még van egy 100 ml-es félig és egy 100 ml-es bontatlan)? Kb. 15 éve használom, a legrégebbi illatszerelmem. Már az üvege is egy csoda!
Naf- nafból én is szerettem ezt is meg a rózsaszín változatot is , sőt volt olyan hogy Graffiti Vanilla
Ez sem volt rossz, emlékszem, hogy teljesen odavoltam gimiben hogy milyen menő parfümöm van, ajándékba kaptam , minden cseppje kincs volt.
Igen azt kapni mindenhol , ami nagyon jó, kár , hogy ha befújom vele magam annyira kiüt, hogy rám lehet számolni
Nekem hatalmas szívfájdalmam a Fa Romantic moments cuccok (tusfürdő, dezodor) megszűnése. Egyszerűen imádom az illatát, tavaly vagy tavalyelőtt találtam még a tusfürdőből egy webshopban, vettem is gyorsan hat darabot Múlt héten bontottam az utolsót és nagyon fog hiányozni, ha elfogy
Nekem is szerencsére megvan mindhárom említett LL illat, csak rossz érzés, hogy egyszer el fognak fogyni…
Ez nálam is sokáig vitte a prímet
Egy Constane Caroll Electric blue szempillaspiràlt minden szègyenèrzet nèlkül újra felkennèk. Azóta sem làttam annyira kèk szempillaspiràlt.
köszi
Én is imádom, legalább 15 éves de tökéletes még most is. Tipikusa példája annak mikor valamit annyira féltesz hogy nem is használod, pedig hát nem egy drága cucc volt de csak jeles alkalmakra fújtam. Van egy olyan rossz érzésem, hogyha újra beszerezném, az már nem ez a minőség lenne
Jaj, csak most néztem rá a fórumra. Nekem csak a Muerte kell.
Trend it up illatmentes lakklemosót is hiànyolom. Mèg egy bontatlan van, illetve kb mèg 3 hasznàlatra a mostani flakonban. Remélem, DM összekapja magàt ês lesz újra.
A Diesel Feminine Plus illata is nagyon hiányzik. Amikor mèg, talàn 2 èvvel ezelőtt, mèg kint volt az àra a DM-ben, de màr a teszter sem, azt mondta a Kàlvin tèri üzletben az eladó, hogy kerülgetik a raktárban, mert le kellett venni a polcról remélem, visszatèr még.
Ebből is jobban be kellett volna spájzolnom, annyira szeretem
De szép lehetett!
Astor soft pecan rúzs (már a könyökötökön jöhet ki annyiszor picsogok hogy nincs)
B. U. Hippy soul, parfüm, natural spray, tusi minden
Most fogtam fel hogy már az avonban nem nagyon van epic lip rúzs sem de sikerült beszereznem tartalékot a be loud-ból, pont az az egy szín volt még akcióban a hónapban
Mostanában Zara red vanilla parfümöt sem látok sehol… Valahol kapható még?