Discontinued, azaz már nem kapni, ezért bánatos vagyok

Lányok, a Snapscara (Maybelline) kapható még valahol?

Ő is hiànyzik, egy picike alapvetően szappanos bolt forgalmazta az Arran márkát idehaza, ott találtam rá és 2-3 üveggel elhasználtam belőle.
Az egész illat végig olyan mint a DKNY WOMAN nyitánya. Harsogóan friss, annyira fanyar , hogy az már keserű , nyárra tökéletes volt és rengetegen kérdezték, hogy mit használok, mert a közelében sem volt semmi ami ennyire üdítő lenne wc frissítő hatás nélkül.
Néha nézegetem az Arran oldalát egy jó darabig semmi sem volt Just Grapefruit vonalon , pár éve viszont visszahozták de csak térparfüm/ gyertya/ diffuzor vonalon.

Próbáltad esetleg a Zara Vetiever Pamplemousse-t? Inkább csak összehasonlításként, nem helyettesítésként. Ebben ott van a vetiver is, de nagyon fanyar az összhatás szerintem. (A wc frissítő hatásról nem tudok nyilatkozni, esetleg minimálisan mosóöblítősnek mondanám ha még nem próbáltad)

1 Likes

Még nem, egyik Zara illatot sem ismerem.
Hermesnek is van ilyen illata azt akartam megnézni csak vagy elfelejtem vagy nincs :smiley:
Azt hiszem a Zara elérhetőbb, köszi.

1 Likes

Ne haragudjatok, hogy idenyomulok egy off-topikkal…
Nagyon sajnálom, hogy ezt a csokit már nem lehet kapni. Screenshot_20220630-224827_Google
Az első csoki, ami megkapta a “kedvenc” jelzőt gyerekkoromban.

5 Likes

Jé, még sosem találkoztam ilyen csokival :open_mouth:, pedig biztos fini lehetett.

Juj ezt én is imádtam!

Nem próbáltam ezt a receptet, de nem lehet rossz :yum:

1 Likes

Nekem ez a savanyùcukor volt a kedvencem, de teljesen eltűnt, màr a neten se lehet kapni

termek_frutti

7 Likes

Ha már itt tartunk: idén volt az első Karácsony, hogy sehol se találtam konzum szaloncukrot! Ez már a vég kezdete :sweat_smile:

2 Likes

12900 Ft- ért már vehetsz is :upside_down_face:

2 Likes

Kemény! Hát… nem is tudom. Eddig abszolút nem vagyok kívánós, de lehet, hogy sunyiban meglepem magam :face_with_hand_over_mouth:

3 Likes

Nem Neked lesz hanem a kisfiadnak :relaxed::heart:

2 Likes

Úristen de rossz volt. Csak a színük különbözött, az ízük nem. És elbőgném magam tőle mert a nagyszüleimnél volt ilyen a szaloncukor, ez volt a legolcsóbb. :broken_heart: