Lányok, a Snapscara (Maybelline) kapható még valahol?
Ő is hiànyzik, egy picike alapvetően szappanos bolt forgalmazta az Arran márkát idehaza, ott találtam rá és 2-3 üveggel elhasználtam belőle.
Az egész illat végig olyan mint a DKNY WOMAN nyitánya. Harsogóan friss, annyira fanyar , hogy az már keserű , nyárra tökéletes volt és rengetegen kérdezték, hogy mit használok, mert a közelében sem volt semmi ami ennyire üdítő lenne wc frissítő hatás nélkül.
Néha nézegetem az Arran oldalát egy jó darabig semmi sem volt Just Grapefruit vonalon , pár éve viszont visszahozták de csak térparfüm/ gyertya/ diffuzor vonalon.
Próbáltad esetleg a Zara Vetiever Pamplemousse-t? Inkább csak összehasonlításként, nem helyettesítésként. Ebben ott van a vetiver is, de nagyon fanyar az összhatás szerintem. (A wc frissítő hatásról nem tudok nyilatkozni, esetleg minimálisan mosóöblítősnek mondanám ha még nem próbáltad)
Még nem, egyik Zara illatot sem ismerem.
Hermesnek is van ilyen illata azt akartam megnézni csak vagy elfelejtem vagy nincs
Azt hiszem a Zara elérhetőbb, köszi.
Ne haragudjatok, hogy idenyomulok egy off-topikkal…
Nagyon sajnálom, hogy ezt a csokit már nem lehet kapni.
Az első csoki, ami megkapta a “kedvenc” jelzőt gyerekkoromban.
Jé, még sosem találkoztam ilyen csokival , pedig biztos fini lehetett.
Nekem ez a savanyùcukor volt a kedvencem, de teljesen eltűnt, màr a neten se lehet kapni
Ha már itt tartunk: idén volt az első Karácsony, hogy sehol se találtam konzum szaloncukrot! Ez már a vég kezdete
12900 Ft- ért már vehetsz is
Kemény! Hát… nem is tudom. Eddig abszolút nem vagyok kívánós, de lehet, hogy sunyiban meglepem magam
Nem Neked lesz hanem a kisfiadnak
Úristen de rossz volt. Csak a színük különbözött, az ízük nem. És elbőgném magam tőle mert a nagyszüleimnél volt ilyen a szaloncukor, ez volt a legolcsóbb.