Bizony, JS Alien. Katasztrofalis a csomagolas, de a leghordhatobb szinkombok vannak benne, imadom. En meg a kivizoldet is hasznalom szemzugba. Azt hittem a bloodmoney lesz az utodja, de bizony nem.
A nivea arclemoso olaja ahogy megjott, ugy el is tunt a DM, Rossmann polcaitol. Es ha mar arclemoso olaj, a Balea miert lett nalunk kivonva?! Illetve, nagy kedvenc drogerias lemosom volt a rozsaszin Garnieres micellas lemoso, annak is vege…Ujraformulaztak es eltunt a Chanel no5 premiere es az ujnak nincs olyan finom, korbeolelo illata, meg az YSL in love again eredetije es a Babydoll-ja is faj hogy mar nem kaphato, illetve a Chloe see by chloe eau fraiche is nyom nelkul eltunt. ABH amrezy highlighter? Mire megvettem volna, kifutott, pedig nem sokat gondolkodtam rajta. Az EL es a bobby brown bb kremjei bevaltak, es, ahogy lattam nem csak nekem, megis kivontak oket…es amik erkeztek helyettuk, nem potoljak oket. Es egy rakat limitalt TBS illatert odavoltam (mojito, zesty lemon, almond, rich plum…)…de errol mar “sirtam egy sort” masik topikban