Hű köszönöm, végig is böngészem a swatchokat róluk neten Írok mindenképp!!
A Cookie és Bichette árnyalatokat mindenképp szeretném Még gondolkodom a Glam bag-en mert csodás szín, de a MAC egyik pinkje ami megvan nagyon hasonló,még nézek swatchokat. A 2 minit lefoglalod kérlek nekem amíg döntök?
Privátban megbeszeljük az utalásos részleteket
(pesti vagyok)
Már írom is melléjük, hogy foglalt Dönts nyugodtan.
Köszönöm Végül maradok a 2 db-nál, elhasználom előbb a MAC ilyen árnyalatát (idén lejár a szavatossága is úgyhogy muszáj lenne…). Hogy legyen, írjak mailt?
Én sem azt mondom, hogy bűn, ha haszna van rajta az eladónak. Csak kérdés, hogy mennyi az annyi A colurpop rendelés tényleg teljesen lutri, főleg hogy a posta valamiért előszeretettel nyeli be a vámon a vámhatárnál minimálisan magasabb értékű csomagjaikat is (sok más helyről simán rendelhetek 40 dollárig) ami nem kevés idő+pénz. Lassan én is inkább magyar eladóktól szerzem be, amit szeretnék…
Mennyi időm ment már el a vámos papírok kitöltésére Botrány amit művelni tudnak. Arról nem is beszélve, hogy előfordul, hogy törötten érkezik a termék… De én imádom a CP-t úgyhogy nekem megéri. Bár ha itt látnék valamit ami kell, akkor innen venném. Az meg, hogy ki mennyiért teszi fel a termékeket a maga dolga. Az ember meg mennyit ad érte az is a saját dolga.
Nem feltétlenül csaló, de ma megint belefutottam egy olyanba, hogy folyékony rúzs, ami “Új, kétszer próbált”. What? Nem bírtam ki, hogy ne hagyjam szó nélkül, bár sok értelme nincs a dolognak, mert több száz ilyen eset lehet a piactéren.
Én azt egyébként sem értem meg, miért nem vágják az emberek a “próbált” szó jelentését. Nálam a próba az első használat. Ha máskor is felkenem, pláne még 2-3 alkalommal, az már a “használt”. Oké, ha a 2-ből egy a kézen van swatcholva még azt mondom belefér, de amikor azt írják “4-5 alkalommal próbált” az mi? Értem én hogy ez pszichológia, mint a 999 ft az 1000 ft helyett, de azért aki nem sülthülye az mögé lát. Pláne hogy fejemet rá hogy általában a “2-szer próbált” is többeknél eleve inkább 3-4…engem is legyintett már meg a szépítés szele egy-egy kifejezetten szuper állapotban lévő rúzsomnál, azaz írhattam volna 3-4-szer használt rúzsomra hogy 1-2 alkalommal de természetesen nem tettem. Csak ahogy nézegettem, konstatáltam hogy tulképpen baromira olyan mintha csak egyszer használtam volna, annyira újnak látszott.
ez miért problémás leírás? valószínűleg nemrég vette, kétszer próbálkozott vele de inkább megválna tőle. szerintem teljesen korrekt
De ha kétszer használta, ne hívja már újnak Nyugodtan írjon annyit, hogy kétszer használt. Nekem az az új, amit nem használtam egyszer sem. Szerintem itt fogalomzavarról lehet szó, ami egyoldalú, mert ha ő lenne a vásárló, tuti nem venne meg kétszer használt terméket “újként”. Mondjuk ezzel a saját üzletét is rontja, mert pl. számomra megbízhatatlannak tűnik.
Én már vásároltam tőle, egyébként egy nagyon kedves, korrekt és rugalmas eladó.
Igen, láttam hogy sok pozitív visszajelzése van.
az új igondolom itt azt jelenti, hogy újonnan, nemrég vásárolt, friss bontású, tehát nem hónapok óta hever a fiókban és rég ketyeg a szavatossága. nem ettől lesz megbízhatatlan az eladó szerintem
A “frissen fújva” alatt azt értik, hogy üvegéből frissen átfújva😊 vagyis nem egy ezer éve kifújt fújósról van szó ami 2 éve kering a piactéren.
De ha a parfüm már több ève áll, akkor is azt írjàk, hogy frissen fùjva vagyis a nagy üvegből fùjják át most , holnap, rövid időn belül, az nincs feltüntetve ,hogy hàny ève vettèk a parfümöt. Lehet màr 5 ève all a polcon, most frissen kifùjják, 1 hònap mùlva pedig megromlik.2 clinique parfümmel jàrtam így, különböző gyártási èvvel egyik napròl a másikra mindkettő megromlott es 3/4- ig tele mindkettő.ìgy most gyorsan elkezdtem mind a 10 fèle màsikat használni,
, igaz EG is annyira èrdekes. Van règebbi illatom, diortòl , aminek a mai napig semmi baja.
Igazad van, ha régi a parfüm, hiába tegnap fújta ki. Én is jártam így egyébként. Egy már nem gyártott, de állítólag frissen bontott parfümből vettem fújóst és sajnos éreztem az illatán, hogy már nem jó.
@Isabelle, ez nem a te képed?..
https://kremmania.hu/elado/gaborlifestyle-becca-x-khloe-kardashian-bronze-blush-glow-palette
De, az èn képem, 3 napja vette tőlem.
@Isabelle, ez az arany változat? Kérdezhetném persze Gábortól is… Köszönöm a válaszodat!
Fotón nagyon szép!