Talán jobban ki lehet küszöbölni a komolytalanokat vagy a csalókat ha egy jól megfogalmazott hirdetést adna fel mindenki. Persze nem olyan elrettentőt amit a minap olvastam valakinél aki már egy boltot nyithatott volna az eladott cuccaival. De tényleg ki kellene írni érthetően talán kicsit szájbarágósan de normálisan hogy mik a feltételek. Mi igen és mi nem. Bár én mindig azt gondolom olvasni mindenki megtanult és a bizalmam is megvan mindenki felé alapból.
Ez egyébként annyira illúzióromboló! Én például sokszor icipicit érzelmileg is kötődök a dolgaimhoz, szépen előkészítve, lefotózva feltöltöm a kis drágaságokat, általában szerintem tök jó áron, majd jön valaki, aki a feléből is alkudni szeretne, vagy 2 hónap múlva fizetéssel, és miután foglalom neki, eltűnik, vagy meggyanúsít, hogy nem eredeti (mindenem az). El tudják venni az ember kedvét, de szerencsére ők vannak kevesebben.
Rengetegszer volt nagyon boldog, hálás vevőm, olyankor pedig én is úgy örülök, hogy jó helyre kerültek a kis “kincsek”.
Nem olvassák el. Volt, hogy kírtam, hogy Foxpostra nincs lehetőségem. Mi volt leütés után az első levélben? “XY című Foxra kérem szépen.” Mondom, nincs Fox, oda van írva. Ja, bocsi, nem olvastam el rendesen. Mondjuk ő normális volt, szépen megbeszéltük, de vannak egészen elmeroggyant vevők is, pl. akivel napokig leveleztünk és nem értette meg, hogy rózsaszín utalványon ne utaljon, és utánvétellel sem küldök semmit.
Ja, és a végén nem is kérte, mert náluk nincs posta.
Én csináltam szájbarágós kiírást, de mindig van aki miatt bővítenem kell Persze olyan is aki nem olvassa el, pedig nem is hosszú.
Én biztosan a hálás tömeget gyarapítom, imádva van a Lisa rúzsom, a barátnőim is a csodájára járnak, hogy milyen szép Azóta is imába foglalom a neved, hogy feltetted és megvehettem
A hozzám hasonlók nevében tegyétek fel bátran a kincseiteket
Igen, a legjobb ilyen élmények között van az az eladás Annyira örülök, hogy tetszik, szívesen használod és még mások is megdicsérik!! És ahogy egyre több sminkedet látom/történetet olvasok tőled, derül ki, mennyire illik hozzád az az árnyalat! A parfümmintával viszont valószínűleg tévedtem
Nagyon köszönöm szépen, tényleg telitalálatos volt az a rúzs A parfümminta isteni volt, de rajtam sajnos nem működött, kicsit pasis lett a vége. Olyan fura a bőröm, megeszi az illatokat ha nem elég erősek. Ellenben a nyanyásnak (azaz régies, erős akér vintage illatok), és büdösnek (azaz orientális
) titulált illatok megszelídülnek és sokáig kitartanak rajtam. Barátnőmnek viszont ajánlottam a márkát, szerintem ő nagyon szeretné őrajta működnek a csajos illatok. Igazából gondolkodtam is, hogy beszerzek egy ilyet a szülinapjára, szóval valahol betalált a dolog
Óóó, olyan is lett volna! Csak keveset tudtam rólad, a fotók alapján max 23-24 évesnek néztelek. És persze élőben is
Ugyan, semmi rossz nem történt én nagyon örültem a mintának is, finom illata volt csak rajtam nem akart működni. Én nagyon hálás vagyok érte, és nagyon kedves volt tőled Barátnőm is harmincas, de neki jól mennek a lazább csajszisabb illatok, ez szerintem valahol tényleg a bőr kémiája.
Örülök, hogy fiatalabbnak nézek ki, eddig mindig idősebbnek néztek Igazából nekem a 30 az új 20
Sajnos eltalicskáztam a húszas évem, örülök, hogy nem látszik meg a dolog
Mindig is a vad illatok vonzottak bevallom, Londonban Chanel parfümjeim voltak, akkor volt rá pénzem
Most is szeretnék majd még egy üveg COCO-t venni, mennyei illata volt, egy csepp még maradt az üvegében néha szagolgatom a kupakját
Mostanában ismerkedek amúgy a parfümökkel én is. Tavaly nyáron a Good Girl-t megvettem, nagyon fini az illata, de az se olyan jól működő rajtam, nem hiszem, hogy újravenném. Nem rossz, de nem is mondanám kiemelkedőnek, legalábbis rajtam.
30 eves korom előtt pánikba esve hívtam fel Anyukámat és ugyanezt mondta! Azonnal megnyugodtam, azóta simán 20-asnak érzem magam
Ha a vintage jellegű erős parfümöket szereted, ajánlanék egy párat, csakis reformulálás előtti verziót keress, sok van a piactéren. Igazi kincsek! Dior Dune, Dior Dolce Vita, Robert Piget Fracas, Chanel No 5 Eau Premiere. És persze Sissi császárné saját részre készült parfümje, a Creed Fantasia de Fleurs! Mindet próbáltam, igazi nagyágyúk, és pont azért adtam őket tovább, mert nekem sok volt, elhatalmasodtak rajtam.
Köszönöm az ajánlást, el is mentegettem mindet, de kár, hogy nem láttam előbb ezeket a különleges parfümcsodákat, főleg a Sissiset, annyira megszagolnám mivel parfümözte magát Pedig biztos képes lettem volna felvásárolni mindet
Na majd vadászgatom őket
Azt hittem 28 éves vagy :D, valahogy mintha ezt olvastam volna valahol, és el is hittem, mert nagyon fiatalos vagy :).
én most lehet hogy gonosznak fogok tűnni, bár igazából csak őszintén értetlenkednék, de a chanel parfümök közül melyik “vad”? volt vegy jó öreg no.5.-öm, az kólaillatú volt rajtam, a coco, a mademoiselle, a chance meg a még egy volt amire nem emlékszem, azokat meg teszteltem a teszterből anno, de túl virágos vagy"buta" volt nekem mind.
Igazából mások mondták, hogy hú de vad és erős illat, én szerettem főleg a COCO-t. Én szerettem számomra olyan régies illat, mindent beterített körülöttem A másik Chanel parfümöm, a Noir is elég jellegtelen volt rajtam, de barátnőmön működött. A többit bevallom meg se szagoltam, mert nem tetszett az üvege se. Ő most valami új kreációt vett Chanelt vett, rajta jó illatú, de én is olyan kis “butának” éreztem, biztos nem fújnám magamra
Nem veszem gonoszságnak amit írtál, nem értek a parfümökhöz, csak mostanában érzem mely irány érdekelne Szóval laikus szavakkal próbálom elnyögdécseli a dolgaim
Haha nem tudom hol írhattam, biztos lélekben még ennyinek érzem magam Kedden töltöttem be a 30-at, de örülök, hogy nem lettem mamis, akkor se ha a “mamis” parfümök érdekelnek
Rajtam sem egyformán működnek a Chanel parfümök, vagyis inkább több olyan van közöttük, amik nem kompatibilisek a bőrömmel. Amit nagyon nem szeret a bőröm, vagy a parfüm a bőrömet az pont a Coco Mademoiselle.Teljesen elviselhetetlenül savanyúvá válik a bőrömön és lesz mellette egy kellemetlen mellékszag is.
Az Allure-t és a Coco-t nagyon szereti a bőröm, igazán szépségesen bontakoznak ki rajtam, ez a kettő a kedven tőlük, de a Chanel N°5 L’Eau is tetszik, teljesen az ellentéte az előzőeknek, egy lágy, könnyű, citrusos rózsa, igazán üde, tavaszi-nyári illatocska, de kb. semennyire nem tartós, és ezzel együtt túl drága is.
A Gabrielle-ből nekem is figyel egy közepes kiszerelés a szekrényemben, árván, bontatlanul, bár én nem zárkóztam el tőle, csak vannak többen is, akik mélyebb benyomást tudnak rám gyakorolni.
A Guerlain Shalimar Initial L’eau és a Shalimar Initial mindegyike megvan, a sima initial bontatlanul, fóliázva, teljesen érintetlenül, a l’eau pedig csak teszter változatban, az is nagy kiszerelés, azt használtam, de egy jó ideje nem vettem elő. Ennek a parfümnek sokféle arca van, rajtam a nyakon, a fültő mellett és a hajtőnél, a hajra is kerülve adja a legszebb formáját, mert minden egyes fejmozdításkor a fuvallat izgalmasabbnál izgalmasabb illatjegyet közvetít az orrom felé. A sima Shalimar-t viszont egyáltalán nem szeretem a bőrömön .
Ja, és a Maison Francis Kurkdjian Baccarat Rouge 540 az a parfüm ami kiveri nálam a biztosítékot, vagyis hatalmas nem!
A Mademoiselle engem nem csigázott fel sose, tudtam, hogy nem fog működni rajtam, pedig kellemes az illata de éreztem, hogy nem nekem való a Noir is csalódás volt bevallom, rajtam olyan “pasis” volt.
A többit nem ismerem ilyen behatóan, mint te, de nálam nagyon halálos ha egy parfüm nem tartós és drága is mellé
A Shalimart Noisette is ajánlotta, én is lementettem a listámra az EDP változatot, megnéztem az Initialt, de számomra túl virágosnak tűnik (ez nem jelenti hogy rossz lenne sőt!) csak én nem vagyok úgy oda a virágos illatokért azt hiszem. Persze ki tudja lehet ki kéne próbálnom egy fújóst belőle mert így azért csak az illatjegyeket olvasva nem ítélném el a kommentek között sokan dicsérik is a tartósságát. Azért ezt a parfümöt is lementettem
A linkelt parfümöt megnéztem de jaj uniszex? Én ezekben sose tudok hinni… a fenyőbalzsamnál biztosan elvesztett ez az illat…
A fenyőt, cédrust én kifejezetten imádom, sőőőőt, de rajtam ez elveszik a Baccarat-nál, és csak a hatalmas adag kórházi tömény jódszag keveredik némi nyílt sebszaggal, már bocsi, de tényleg ilyen, és még másnap erőteljes suvickolás hatására sem tűnik el. Jesszus kategória .
Én szeretem a virágos illatokat is, vannak amik nagyon szépek rajtam (is), sőt a kollekcióm nagy részét ezek alkotják. A nagyon fűszeres, keleties illatoktól viszont rettenetesen rosszul vagyok, mármint tetszenek az illatok, de fizikai rosszullétet okoznak. A cukorbombák dettó, meg nem is szeretem az édeset. Ehhez képest a legnagyobb kedvencem pont
ilyen , tudod a kivételek mindig erősítik a szabályt.
Tehát az erős, karakteres, édes illatok közül, a kedvencem még mindig a Valentina Myrrh Assoluto. A Tom Ford Black Orchid-ot is szeretem, rajtam remekül működik.
Aztán kaptam ajándékba egy cukorbombát, M. Micallef Watch , ez is virágos, de annyira töményen édes, hogy én nem érzem ki belőle a virágokat. A bőrömön a kezdeti vattacukor szelidül szerencsére, de végig intenzív és nagyon édes, így borzasztó keveset használom.
A tálalása azért nem rossz, bár az órát nálam elengedte a ragasztás. A parfüm színe tényleg ilyen erőteljes, és fog is, így ruhára semmiképp nem ajánlom fújni.
Van még egy ajándékba kapott (csak pár ml) édes, szintén virágos parfüm, ami viszont kifejezetten tetszik, Dear Rose Song for a Queen.
Gyümölcsösök közül pedig a nagyon-nagyon megosztó Thierry Mugler Womanity még mindig a kedvenc.
Ebből látszik, hogy megosztó az ízlésem .
A Shalimar Initial és Initial L’eau, sőt az Initial L’eau Si Sensuelle sem kapható már, csak gyűjtőktől, horror áron.
Huh érzékletes jellemző, olvastam a kommenteknél is hasonló jellemzést ggggrrrrr nem hangzik túl jól, még illatolás szintjén sem. Köszi a figyelmeztetést azért
Nagyon érdekesek a parfümök amiket linkeltél, azért nem csak virágoskertnek tűnnek vannak benne picikét erősebb illatok, mint a pézsma és a bőr, míg a Black Orchidnál azonnal megakadt a szemem a szarvasgombán mint összetevő. Különlegesek lehetnek!
Cukros illat? Hűha, ilyenről se nagyon hallottam Erről az a rágós parfümjét megkóstoló lány jutott eszembe egyből, bocsánat
A képen nagyon szép ez a parfüm, azt hiszem értem mire gondolsz a negédességével kapcsolatban azért ez picit át is jön az üvegről, a színe se semmi… kár, hogy az órát elengedte a ragasztás épp meg akartam dicsérni milyen helyes ezzel a kis órával.
Nagyon köszönöm, hogy megmutattad! Biztosan izgalmas parfümjeid vannak, nagyon értesz hozzájuk, köszönöm, hogy mesélsz ezekről, érdekes olvasni