Csalók a piactéren

Nekem csak a Jackie Aina paletta van meg. A korábbi palettákról született vélemények alapján a legrosszabbra készültem. Ehhez képest semmi gond nem volt a palettával. A matt árnyalatok kicsit porolnak, de kb. annyira, mint a Viseart palettám mattjai.

1 Likes

Nekem a Subculture-al az ég adta világon semmi bajom nem volt, jól és masszívan volt préselve, a porzás sem volt nagyobb mint a Modern Renaissance-nál, sőt ez utóbbi minta kissé porosabb lenne. Én eddig egy videót sem láttam, ahol panaszkodtak volna erre a palettára, mármint préselés miatt, pont ezért is érint ennyire érzékenyen, hogy én pont kifogtam. Megmondom őszintén, az is a fejembe ötlött, hogy azt gondolták Kelet-Európába jó lesz ez is…

Jut eszembe, ami még észrevehető különbség az a shimmer színek állaga, szerintem a korábbi palettákban nem volt ennyire nagyon puha, sem ennyire vajas…

1 Likes

Nem biztos, lehet, hogy a szállítási körülmények voltak olyanok. Ha pl. leesett magasról a doboz, ilyesmi.

Sajnálom, rossz így látni. :disappointed_relieved:

Nekem is úgy tűnt, hogy a MR és a Subculture egyformán porzik, ezért se értettem az akkori hisztit, hogy a Subculture használhatatlan.

Igen, az teljesen biztos, hogy vagy nagyon dobálták, vagy jó nagyot zuhant a paletta, mert a jobb szélső csillámos “angyal” szín nem csak összetört, hanem a fólián belül szétszóródott bele az összes többi színbe, a keretre, szóval mindenhova.
Amúgy a valóságban és használatban pont azok a színek tetszenek belőle legjobban, amik fel sem keltették a figyelmemet. Most olyan felemás érzésem van, egyrészt bánom, hogy megvettem, másrészt pedig örülök több gyönyörű színnek :slight_smile:

1 Likes

A porolás ellen könnyen lehet tenni, nekem szó szerint fizikai fájdalmat szokott okozni, amikor videókon azt látom elvileg tapasztal sminkesektől is, hogy beletunkolnak és söpörnek az ecsettel a színekben. Nekem a MR palettám szó szerint úgy néz ki, mintha új lenne, mert csak hozzáérintem az ecset felszínét és kész. Persze fontos az ecset is hozzá, mert finom, természetes szőrű ecsettel működik a legjobban, nekem így nem potyog, szintetikussal viszont igen, még finom ecsetkezelés mellett is.

5 Likes

Bocsi az off-èrt, de annyira szeretem olvasni a vèlemènyeidet km-en! :smile::see_no_evil::hear_no_evil::speak_no_evil:
A palettát sajnálom, hogy így összetörtek egyes színek, pedig nagyon szèpsèges. :broken_heart:

1 Likes

Köszönöm szépen, nagyon kedves vagy! Nem csak beszélni, de írni is is rengeteget bírok :slight_smile:
Nekem a használat során tetszett meg jobban a paletta, pedig tartottam tőle, hogy nem állnak majd jól a színek, mert főleg a hidegebb színek, inkább szőke hajhoz és világos szemekhez passzolnak legjobban. A melegebb színek pedig sokkal jobban állnak, mint ahogy azt előtte gondoltam :). A kedvencem a Cindy és az Aura. Ja, amúgy jelenleg barna a hajam és barna szemem van :slight_smile:

2 Likes

Sziasztok, inkabb olvasni szoktam itt, irni korlatozott sikerrel (mindig magamban beszelgetek inkabb a vegen), de szeretnem megosztani frusztraciomat a zsibivel kapcsolatban.

Ujra meg ujra otthagyom, de kozben szeretnem hasznalni es akar jofej hasonszorueket (:joy:) megismerni. Erre most is szombaton szo nelkul leutottek egy parfumomet es latom, hogy az atadassal gaz lesz… mert elfoglalt vagyok, a heten talalkozoim vannak a munkan felul es szombattol oszi utam van… a vegen en leszek a rugalmatlan lepontozott.

Latom, vannak, akik teljes feloldalast irnak a kondiciokrol a hirdetes ala es basszus, mennyire igazuk van! Engem mar az zavar, szombaton leuti este es hetfon en irok, hogy mik a lehetosegek atvenni a heten es jelentkezzen mar.

Amugy jo ertekelesei vannak, de oszinten engem az is feszelyez, hogy a hetemet most muszaj boritanom, hogy ne huzzuk november elejeig ezt az atadast. Neha irom, egyeztessunk leutes elott… hat most is kellett volna.

Jo dolog az ertekeles, de mindig azt erzem, gyorsabb ugyletet varok el, mint a sokeves atlag. Ugye nem vagyok evvel egyedul?

5 Likes

Ha elfoglalt vagy, nem lenne praktikusabb a postai feladás? Azt elintézed akkor, amikor éppen van rá időd, nincs ez a stressz.

Nem… es amugy annyira vagyok elfoglalt, mint barki mas, aki dolgozik es elete van. Napkozben pld rugalmasabb a munkam, mint masoknak.
Postazni nem akarok.
A szemelyes atvetel se lenne akkora nehezseg, ha mindket fel igyekezne hamar lepni…

1 Likes

Nagyon megértelek. Tegnap hosszasan filóztam azon, hogy az egy (és az is negatív) értékeléssel rendelkező vevő jelöltnek jóváhagyjam-e a vásárlást. Nincs kedvem hallgatni a magyarázatokat, miért nem lesz jó, és újra felpakolgatni a terméket krémmániára ha nem sikerül az adás-vétel. Nem beszélve arról, hogy régi zsibisek tudják, hogy kész káosz ünnepek előtt adás-vételt intézni (elutazok, elutazik, nem jutok el a postára, mert 200 másik dolgom van, amit el kell intézzek az adott szünnap előtt, stb.)
Viszont, végül jóvá hagytam a vásárlást. Azért, mert eszembe jutott, hogy én is 1-2 értékeléssel kezdtem. Ezen kívül jópár vevő meglepett az utóbbi időben, pozitív értelemben. Szerintem ez az ami miatt érdemes folytatni :slight_smile:.

4 Likes

Ez biztato es egyebkent szep toled, hogy jofej voltal. Remelem, jo elmeny lesz!

2 Likes

Lehet, hogy én emlékszem rosszul,de pár nappal ezelőtt nem ez a paletta volt itt téma? Akkor megvette valaki, most vissza adta? Vagy mi?
https://kremmania.hu/elado/fundybundy-melt-cosmetics-gemini-palette-a75ce35b-b074-4bff-8d41-6b0fdf8a4be4

1 Likes

Ez az. Lehet, hogy törölte a hirdetést (akkor is “Elkelt” felirat jelenik meg), és felrakta újra, hogy a friss eladó cuccok között jelenjen meg ismét.
Lehet, hogy változott, de én a Melttől rendeltem anno és ingyenes volt a szállítás (de még a vámon is átcsúszott, hohh, mennyire örültem neki…).

2 Likes

Ja értem… biztos, hogy nem tennék fel ilyet eladásra, főleg nem ennyi pénzért.

Eredetileg 27 ezerért árulta… értem én, hogy sokat fizetett érte, de ez jóformán kozmetikai totálkár.

2 Likes

Persze, én is értem, hogy drága volt, nyilván nem adja ajándékba,de az állapota katasztrófa…

1 Likes

Màr nem találhatò. :rofl:"szegénykém" olvassa , amiket itt ìrunk, leveszi, majd ùjra felteszi

2 Likes