Csalók a piactéren

Sok a gusztustalan biznisz, de azért végső soron hasznos szerintem. Én szereztem pár szuper dolgot, és adtam is el. Azért sokunknak jó, hogy van, csak mazsolázni kell, kicsit olyan, mint a ruha témában a turkáló :laughing::laughing::laughing: Csak itt otthon, a kanapémon mazsolázok. Alapvetően az sem bosszant hogy vannak akik kereskednek itt, hisz így olyan márkákhoz jutok hozzá, amiket amúgy csak rizikósan, külföldről tudnék beszerezni. Sokaknak hobbi is szerintem, elég ha itt a fórumot nézzük, páran innen is konkrétan párnaponta leütögetnek egy rakás cuccot. De tény, elszaporodtak az arcátlan eladók és vevőjelöltek, és sokszor nekem is agyzsibbasztó olvasni őket, mégis bánnám ha megszűnne a zsibi.

5 Likes

Egyetértek minden szavaddal. Én sokat vásároltam már zsibin, szerencsére nem volt igazán rossz élményem. Egyszer kaptam egy lejárt szavatosságú deluxe mini PC fényvédőt, de az eladó kérés nélkül visszautalta az árát amikor megírtam neki, hogy lejárt.
Tényleg van aki itt kereskedik, de ha megbízható eladóról van szó, eredeti termékekkel akkor inkább megveszem itt azokat a vágyott termékeket amiket egyébként csak külföldről lehetne beszerezni.

4 Likes

Pontosan, pl. az UD GoT palettát már egyik külföldi webshopban sem találtam nyáron, erre itt vtina egyszercsak feltett egyet eladásra, az ő jóvoltából (és férjeméből :smiling_face_with_three_hearts:) megvettem bontatlanul, eredetiben :slight_smile: Már ezért megérte a zsibi nekem :slight_smile: Illetve a kedvenc parfümömet itt cseréltem egy olyanra, ami bár isteni, de nem használtam volna ki. Így mindketten jól jártunk a partnerrel. Máshogy nem tudtam volna beszerezni üvegeset akkor abból a parfümből anyagi okokból. Így pedig az enyém lett :slight_smile:

2 Likes

A batch kódot hol szoktátok ellenőrizni? Kiderül belőle a gyártási dátum, vagy van valami adatbázis? (Próbáltam rákeresni, de nem mentem vele sokra.)

http://www.checkfresh.com/how-to-find-batch-number.html

A márkát kell kiválasztani és beírni a kódot. Gyártás idejét írja ki.

3 Likes

http://checkcosmetic.net/

Néha ott, ahol Anett is, néha itt ellenőrzöm.

4 Likes

Kösziii :heart_eyes: Asszem új része lesz a kencebeszerzési folyamatnak. :star_struck:

Nem csalás, sőt, nem árul zsákbamacskát, de azért kicsit kimeredt a szemem:
https://kremmania.hu/elado/fundybundy-melt-cosmetics-gemini-palette
Nekem egyáltalán nem kell visszanyomkodni a színeket…

Nem értem, hogy a jelenlegi állapotában miért játszott szerepet az az árképzésnél, hogy ő mennyiért szerezte be.
(Egyébként ÖT rossz értékelése van. Csalás miatt, hamis termékkel való üzletelés miatt.)

Nálam, ha felteszek valamit eladásra, az egyik szempont, hogy mennyiért vettem, plusz állapot, plusz kor, ezek az árcsökkentő tételek. Ezt a palettát én max. nagyon jelképes összegért adnám el - 27 ezer rohadt sok érte, de a kinézete mellett ez sokadlagos, senki nem fogja ennyiért megvenni.

7 Likes

Ezen én is ledöbbentem. Mindegy mi történt vele, az állapota miatt ez jócskán túl van itt árazva.

2 Likes

De így felfedeztem egy új márkát. :thinking:

BeautyBayen £48-ba kerul, ami 18.227,85 Ft jelen pillanatban. Jol olvastam, hogy ezt a labbal preselt palettat 23 ezer magyar forintert akarja tovabb ertekesiteni az elado?! :bulb:

3 Likes

Én átszámítva 17 400 Ft-ért tudnám megrendelni. Jól látom, hogy a panek is kicsúsztak a helyükről? (Nekem úgy tűnik, mintha ripityára törte volna “anyuka” és az alkoholos módszerrel orvosolta volna a problémát. Mármint a palettáét. Nem anyukáét.)

2 Likes

Alkoholos tapicskolast velek latni en is, bele se merek gondolni honnan szedte ossze a festeket mielott visszatomkodte a panekbe. Ingyen elvihetonek is necces lenne felrakni ezt a palettat, nemhogy ennyiert… Remelem senki sem latja meg benne az ev uzletet. :crossed_fingers:t2:

5 Likes

Szerintem akkor vette, amikor a paletta nem volt rendelhető (asszem, reformulálták, mert többen kaptak a szállítás során széttört palettát), így aki meg akart tőle válni, megtehette borsos áron. Ehhez akarja igazítani a saját eladási árát.

5 Likes

Ez egy csúnya állapotban lévő paletta, nincs rajta mit szépíteni.

4 Likes

Sziasztok!
Láttam, volt már szó erről az eladóról:
https://kremmania.hu/elado/vanda234-nyx-liquid-suede-metallic-matte-folyekony-ajakruzs
en arra kaptam fel a fejem, hogy 1600 Ft-os postaköltséget ír, pedig egy postán maradó borítékban 685 Ft lenne. Ez is elég gáz

2 Likes

Sztem úgy értette,h pk+a cucc.

2 Likes

Én vásároltam tőle a múlt héten egy palettát, velem korrekt volt.