Hát, ez felmerült bennem is, egyelőre csak magamban puffogok, végül is nem a világ legfontosabb kérdése, csak szemétségnek érzem.
Hát… véleményes, az biztos…
A dátumok miatt is nagyon jó, ha visszakereshető a korábbi vásárlás, látszik, mióta állt nála valami…
Én olvastam a hirdetésedet, szerintem sem volt vele gond.
Mondom, hogy rám vannak szállva :DDD
Amikor én így jártam, tényleg az volt az ok, hogy még fel nem töltött terméket kínáltam eladásra és mivel csak hasonló termékhez töltöttem fel, törölték.
A válasz SOS megjött, feltöltöttem, amit azonnal jóváhagytak és helyreállt a világbéke…
De akkor Nálad nem erről lehet szó. Kérdezz rá és megnyugszol.:).
Azt nem tudom, hogy működik ez a gyanús termék jelentése. Tudja esetleg valaki? Arra tippelnék, hogy ha benyomom a gombot, akkor is az admin veszi le, ha egyetért vele. Ilyen alapon meg csak az admin döntött úgy, hogy leszedi, és nyilván magával fog egyetérteni…
Nem vagyok admin, de én úgy csinálnám, hogy a gyanús termék jelzésnél eltűnne az eladók közül a termék, addig, amíg az admin nem látja. Számomra az lenne logikus. Ha minden oké vele, akkor az admin visszatenné.
Na jó, meggyőztél, egyszerűen rákérdezek, miért történt ez, aztán megosztom Veletek a választ!
Évinek kell írni? Vagy van másik mail cím?
Én tőle érdeklődtem.
Amit tőlem vettek, azt is drágábban adták el (ha elkelt), amikor még akartam itt eladni dolgokat. Engem nem dühít, a vételárat megkaptam, ár alatt raktam fel (pedig új volt és bontatlan), ha ő többet kap érte, egészségére. Nálam nem foglalja a helyet.
Nekem azért írt már néhány észlény korábban, mert a postát mertem felszámolni. Igen, tudom mennyi a webshopban a vételár, de onnan se ingyen érkezik és a posta+bélelt boríték se ingyenes otthon. Ahogy már többször írtam, ha a legolcsóbb postázási mód is drága valakinek, ne vásároljon a piactéren. Ez itt mind olyan dolog ami “luxus” neki, felesleges… jó ha van, de ha nincs, akkor se dől össze a világ.
Olyan dolgot nem raktam fel soha korábban, ami ne lett volna a birtokomban. Azért akadnak itt hivatásos eladók, esetükben nem lennék biztos benne, hogy drága palettákkal tele a szekrény, de akár az is lehet. Ha ők eladhatnak itt, akkor fújósoknak is akadhat helye. Gondolom az eladó ennek függvényében választ üvegméretet. A nagyobb üveg ml-re elosztott értéke olcsóbb (neki).
A dátumot mindig kiírtam, hát sokra mentem vele, ha el se olvasták egyesek a leírást, meg valamiért egyesek fejében mindenki budapesti és akármikor ráér.
Nem kell ezt olyan komolyan venni, pár eladó kivételével nem ebből élünk.
Nagyon igazad van, egyetértek!
A “nem ebből élünkről” jutott eszembe: múltkor valaki feltett egy kupak nélküli parfümöt (több ilyen is van nála), és még azt is volt képe aláírni, hogy ez kupak nélküli, mert ő mindig azonnal kidobja a kupakot LOL! Hát, kevésen múlott, hogy ne kommenteljem alá: Közvetlenül azután, hogy elloptad a tesztert?
Másik kedvencem az eladó, aki a wc-re, meg a wc papír tartóra állította rá a parfümöt :DDDD igazán gusztusos, mondhatom…
Jesszus, WC-re állította? Nem láttam még de nem tudom miért jut ilyesmi az eszébe valakinek.
És az is fura valóban, hogy kupakot bárki kidobná…mert a teszter is kupakkal érkezik, csak fehér dobozban (nem vettem még tesztert de így tájékoztattak)
én úgy tudom, hogy a teszteren többségben nem az a kupak van, ami a rendes kiszerelésen (főleg ha az valami extra formatervezett dolog), hanem csak egy áttetsző műanyag vacak, mint ami a fújós minták tetején van, amit el tudom képzelni hogy valaki egyből kidob. a drogériában sincs a tesztereken sose kupak, ők is kidobják, gondolom.
Volt már több teszter parfümüm, annyi a különbség, hogy a doboza egyszerű papír és az üveg alján is rá van írva: Teszter, nem eladásra. A kupak mindig ugyanolyan, mint a “rendes” üvegnél. Legalább is én még csak olyat kaptam.
Például:
https://kremmania.hu/elado/parfumvilag-jean-paul-gaultier-scandal-a-paris-edt-80-ml
Na, most tettem egy újévi fogadalmat, amit azonnal be is vezetek, minden vicces/kirívó/gázos hirdetést azonnal lementek, hogy legyen min röhögni később
Én nemrég jártam úgy, hogy valaki írt, hogy megvenne tőlem egy terméket, majd mielőtt feladtam volna Foxposttal írt, hogy jaj, hát le kell ugrania vidékre, nem fogja tudni átvenni, küldjem inkább postán. Mondtam, hogy postázni nem tudom, de elrakom neki addig, aztán majd írjon, ha hazaért és feladhatom. Az egész megfogalmazásából úgy jött le, hogy max. néhány napig lesz vidéken - közben véleményezgetett is Krémmánián, szóval nem gondolná az ember, hogy életmentő műtétet kellett rajta végrehajtani vagy valami -, úgyhogy amikor már kb. második hete nem írt, akkor leírtam az értékelésben, hogy én ezt részemről lezártnak tekintem, mert eltűnt. Persze utána kaptam egy emailt hogy hát jövő héten fog hazajönni, akkor írt volna, de így már nem tart igényt a termékre…nem tudom, én ha valamit meg akarok venni és még félre is rakják nekem, akkor alap, hogy időnként azért tájékoztatom az eladót, hogy mi a szitu, nem pedig elvárom, hogy ő irogasson rám állandóan, hogy na, na, küldhetem?
A másik kedvencem, amikor valaki azt írja, hogy megvenné a terméket, írjak neki xy email címen - mert nyilván ha nem üti le, akkor utána nem értékelhető, ergo ha valami gáz lesz, nem fogják tudni -, de ha megírom, hogy bocs, előbb nyomj rá, hogy szeretnéd, akkor már nem érdekli. :'D
Az utóbbival nem árt óvatosnak lenni, főleg még nem értékelt érdeklődőknél.
A 0 értékeléssel, frissen regisztráltakkal volt az utóbbi időben nekem is rossz tapasztalatom, köztük volt halogató, ill. olyan is, aki eltűnt.
Adatvédelmi szempontból nem lehet őket listázni, így sajnos fel sem tudjuk egymás figyelmét hívni, hogy kik azok, akik előbb nyomnak, mint gondolkodnak.
akkor én tudtam rosszul, bocsi…
Na, igen az újoncok mindig nehéz diók nekem is… végül általában csak meggyőzöm magam, hogy adjak egy esélyt. Eddig szerencsére csak 1 ember volt, akivel nem értettük meg egymást (azóta is ott díszeleg a negatív értékelésem, ez van). Ti adtok esélyt 0 értékeléses felhasználónak vagy inkább elutasítjátok a vásárlást?
3 ilyen esetem volt, kettő “vevő” eltűnt, eggyel létrejött a dolog, de sokkal tovább tartott, mint másokkal.