Én vásároltam már nála többször is. Kedves lány, eredeti termékeket árul, meg nekem jó helyen van átvenni is. Azt meg mindenki eldöntheti, hogy megéri-e neki nála vásárolni.
Pl. az első Colourpop palettámat nála vettem. Akkor éppen nem volt rá semmi akció, és nála éppen annyiba került, amennyibe kintről postaköltséggel rendeltem volna, de ez itt volt azonnal. Vettem nála ABH mini folyékony rúzst, amit valószínűleg egyébként sosem rendeltem volna meg, mert nem érdekelt, csak megláttam a termékei között (mást vettem, és szétnéztem, hogy mi van még nála). Azóta az egyik kedvencem lett.
Vagy pl. vettem nála Estée Lauder ANR szérumot is, ami valószínűleg a karácsonyi ajándékcsomagból való volt (több terméket is árult akkor belőle). Nekem megérte, mert jóval olcsóbban vettem, mintha üzletben vettem volna meg, és nála tényleg biztos lehettem, hogy eredeti (bevallom, van amit azért nem vettem meg zsibin, mert nem voltam biztos benne, hogy eredeti-e).
Jó, most már CP-t nem vennék tőle, de akkor tényleg kapóra jött.
Meg vannak olyanok, akik valamilyen okból kifolyólag nem vásárolnak külföldről online, nekik ez jó lehetőség.