Bőrápolási rutin

Screenshot_20230612_151825

2 Likes

Ó, igen, utazó kiszerelés a nyárra:

3 Likes

A lemosó balzsam elfogyott, majd télre újraveszem.
A Paula’s Choice Recovery hidratálót szemkörnyékre kenem, nem találtam jobbat.
(a háttérkupiért bocs)

20230705_220507

13 Likes

Lányok, képzeljétek, nekem megavasodott a Primus ajakápolóm. Az ágy mellett tárolom az éjjeliszekrényen, nap nem érte, szobahőmérsékleten van (oké, az most 29 fok). A felét használtam el és olyan jó, hogy sajnálom kidobni. Ti nem jártatok így?

Nekem sosem volt ilyen, pedig van egy szemtelenül régi darabom is :scream:

1 Likes

Lehet, hogy hűtőbe kellett volna tennem. De fura, hisz a Tiednek meg semmi baja. Vehetek másikat. :roll_eyes:

Keresztre lehet feszíteni, de a covid lezárásoknál betáraztam belőle, még mindig azokat használom, sőt még a tasimban is találtam egy őskori darabot. Az aztán tényleg mindent megélt és nem romlott meg. Nem tudom a tieddel mi történhetett, hogy megmakkant :scream: Sosem tettem hűtőbe egyiket sem, cserébe a 40 fokban is velem volt :DDDDD

1 Likes

Nekem egy házi készítésű sheavajas-kakaóvajas ajakápoló ment most így tönkre. Nyilván ebben semmilyen tartósító sem volt, de ezt a nyári hőséget nem csodálom, hogy nem bírják, lakásban nálunk is 28-29 °C van, ha nem vagyunk otthon és nem megy a klíma.
Már aggódom, hogy vajon más nem jár-e így, de külön hűtőt meg tudnék tölteni a folyékony vagy krémes kozmetikumaimmal. Általában 25°C-os tárolásra vannak kondicionálva… Remélem kibírják a nyarat.

2 Likes

Pont ilyesmi miatt fogom felülvizsgálni a rúzsaimat ősszel. Elvileg nem szokott gond lenni és most megy a légkondi is, de ki tudja. Az arckrémeim pedig alapvetően is a hűtőben laknak.

1 Likes

Nekem tavasszal került kukába a rúzsaim 90%-a. Így jártam, most van kb 2-3 itthon, de egyelőre elvagyok velük. (Plusz a munkaeszközök, de azokból is csak pár darabot vettem direkt egyelőre.)

1 Likes

Nem emlékszem, hogy jártam volna így, de kence felülvizsgálat lesz. Nálunk nincs légkondi sem, csak folyamatosan 28-30 fok.

1 Likes

Most találtam ezt a cikket.

3 Likes

Lehet, nagyon lemaradtam, de nekem új, hogy van a Douglasban The Inkey List :hushed:

Ezt valaki próbálta már? Ha igen, bevált?

https://kremmania.hu/kremek/vichy-capital-soleil-uv-clear-spf50

Mintám volt belőle 2 alkalomra kentem fel.
Nekem semmi különös nem volt,nem éreztem késztetést, hogy megvegyem.

1 Likes

köszi a visszajelzést, most a krémmánia kedvences videóban láttam

1 Likes

Este
20230804_204935

13 Likes

Kedves @Gloria !
A Pem Delian szérumról van kialakult véleményed? Esetleg a márkától próbáltál valami mást? Nagyon szemezek a termékekkel a dm-ben. De félek, hogy a gyönyörű minimalista csomagolás elveszi a józan eszem, és olyat veszek, ami nem lesz jó. :flushed:

1 Likes

@zalla, én a Phoenix szérumot kezdtem el használni. C-vitamin+nia a hatóanyagpárosa. Nagyon könnyű, vízszerű állaga van, a kupak pumpás adagolóját imádom. Reggel használom, a szemhéjamra nem tudom kenni, mert kukacosodik rajta a szemhéjalapozó, de az arcom többi részén jól viselkedik, nem dobja le se a primert, se a bb krémet.
A lemosójukra vagyok még nagyon kíváncsi, istenien géles állagúnak tűnik.

4 Likes

Két szérumot próbálok most, peptides és antioxidáns.
Mindkét szérum vizes jellegű, csak megerősíteni tudom @Amadea véleményét, jól formulázott, könnyen felszívódó, szép inci-s, mindennel együttműködő szuper kis cuccok.
Szerintem a design nagyon mutatós, kompakt, külön öröm a csavarodó tetejű pipettás kupak, ezzel csak jóval drágább kategóriában találkoztam eddig.
Összeségében, ár érték arányban nyerő, többet kaptam mint vártam. Remélem, bővül a paletta, lesznek új termékek. Egy hidratálón, a lemosó és az ajakra való szérumon kívül mindent megvettem, de azokat is ki fogom próbálni.
A honlapon érdemes rendelni, feliratozáshoz adnak kedvezményt 10%, plusz a kosárban fel fog ajánlani egy termékre 15%-ot pluszban.
Nálam a Skinsmartos G&G + a többi pl. Skintegra, Paula’s Choice mellé felfér a dobogóra. :slightly_smiling_face:

6 Likes