Ó, igen, utazó kiszerelés a nyárra:
A lemosó balzsam elfogyott, majd télre újraveszem.
A Paula’s Choice Recovery hidratálót szemkörnyékre kenem, nem találtam jobbat.
(a háttérkupiért bocs)
Lányok, képzeljétek, nekem megavasodott a Primus ajakápolóm. Az ágy mellett tárolom az éjjeliszekrényen, nap nem érte, szobahőmérsékleten van (oké, az most 29 fok). A felét használtam el és olyan jó, hogy sajnálom kidobni. Ti nem jártatok így?
Nekem sosem volt ilyen, pedig van egy szemtelenül régi darabom is
Lehet, hogy hűtőbe kellett volna tennem. De fura, hisz a Tiednek meg semmi baja. Vehetek másikat.
Keresztre lehet feszíteni, de a covid lezárásoknál betáraztam belőle, még mindig azokat használom, sőt még a tasimban is találtam egy őskori darabot. Az aztán tényleg mindent megélt és nem romlott meg. Nem tudom a tieddel mi történhetett, hogy megmakkant Sosem tettem hűtőbe egyiket sem, cserébe a 40 fokban is velem volt :DDDDD
Nekem egy házi készítésű sheavajas-kakaóvajas ajakápoló ment most így tönkre. Nyilván ebben semmilyen tartósító sem volt, de ezt a nyári hőséget nem csodálom, hogy nem bírják, lakásban nálunk is 28-29 °C van, ha nem vagyunk otthon és nem megy a klíma.
Már aggódom, hogy vajon más nem jár-e így, de külön hűtőt meg tudnék tölteni a folyékony vagy krémes kozmetikumaimmal. Általában 25°C-os tárolásra vannak kondicionálva… Remélem kibírják a nyarat.
Pont ilyesmi miatt fogom felülvizsgálni a rúzsaimat ősszel. Elvileg nem szokott gond lenni és most megy a légkondi is, de ki tudja. Az arckrémeim pedig alapvetően is a hűtőben laknak.
Nekem tavasszal került kukába a rúzsaim 90%-a. Így jártam, most van kb 2-3 itthon, de egyelőre elvagyok velük. (Plusz a munkaeszközök, de azokból is csak pár darabot vettem direkt egyelőre.)
Nem emlékszem, hogy jártam volna így, de kence felülvizsgálat lesz. Nálunk nincs légkondi sem, csak folyamatosan 28-30 fok.
Most találtam ezt a cikket.
Lehet, nagyon lemaradtam, de nekem új, hogy van a Douglasban The Inkey List
Ezt valaki próbálta már? Ha igen, bevált?
https://kremmania.hu/kremek/vichy-capital-soleil-uv-clear-spf50
Mintám volt belőle 2 alkalomra kentem fel.
Nekem semmi különös nem volt,nem éreztem késztetést, hogy megvegyem.
köszi a visszajelzést, most a krémmánia kedvences videóban láttam
Este
Kedves @Gloria !
A Pem Delian szérumról van kialakult véleményed? Esetleg a márkától próbáltál valami mást? Nagyon szemezek a termékekkel a dm-ben. De félek, hogy a gyönyörű minimalista csomagolás elveszi a józan eszem, és olyat veszek, ami nem lesz jó.
@zalla, én a Phoenix szérumot kezdtem el használni. C-vitamin+nia a hatóanyagpárosa. Nagyon könnyű, vízszerű állaga van, a kupak pumpás adagolóját imádom. Reggel használom, a szemhéjamra nem tudom kenni, mert kukacosodik rajta a szemhéjalapozó, de az arcom többi részén jól viselkedik, nem dobja le se a primert, se a bb krémet.
A lemosójukra vagyok még nagyon kíváncsi, istenien géles állagúnak tűnik.
Két szérumot próbálok most, peptides és antioxidáns.
Mindkét szérum vizes jellegű, csak megerősíteni tudom @Amadea véleményét, jól formulázott, könnyen felszívódó, szép inci-s, mindennel együttműködő szuper kis cuccok.
Szerintem a design nagyon mutatós, kompakt, külön öröm a csavarodó tetejű pipettás kupak, ezzel csak jóval drágább kategóriában találkoztam eddig.
Összeségében, ár érték arányban nyerő, többet kaptam mint vártam. Remélem, bővül a paletta, lesznek új termékek. Egy hidratálón, a lemosó és az ajakra való szérumon kívül mindent megvettem, de azokat is ki fogom próbálni.
A honlapon érdemes rendelni, feliratozáshoz adnak kedvezményt 10%, plusz a kosárban fel fog ajánlani egy termékre 15%-ot pluszban.
Nálam a Skinsmartos G&G + a többi pl. Skintegra, Paula’s Choice mellé felfér a dobogóra.