Bőrápolási rutin

Nekem az ilyenek pont ugyanolyanok bekapcsolva, mint kikapcsolva. Szóval elektromosat már biztos nem veszek. De van ilyen gumitüskés arctisztító korongom - nem rossz, de a koreai arckefém jobb.

1 Likes

Sziasztok!
Kipirosodásra tudnátok ajánlani valamit? Nincs rezáceám, legalábbis a kozmetikusom sosem mondta, és ha rá keresek neten, azért nagyon távol állok a látottaktól. Csak szimplán pirosas rózsaszínes a fejem, mint amikor picit megkap a nap. Utálom…

Kezet foghatunk akkor :frowning: Ezért nem használok már pirosítót. Néha próbálkozom, de rájövök, hogy nem áll jól. Én is inkább kipirosodásnak mondanám, nagyon gyakori jelenség vékony bőrök esetén.
Nekem nagyon fehér és vékony a bőröm, ezért szembetűnőbb.
Amit én használok:

• érzékeny bőrre való lemosó (Geek and Georgeous lemosó, Bioderma szenzitiv sminklemosáshoz)

• azelain (nemrég jöttem rá, milyen jót tesz a bőrömmel, ha csak ezt szerzed be, és egy panthenolos terméket, már okés vagy)
    Pure 10% Azelaic acid creamgel

• panthenol nyugtatáshoz (Geek and Georgeous Liquid Hydration), ha baj van, de egyébként én az Avene termálvizét imádom, főleg nappalra és egész testre, mert az nem ragad, nyugtat és enyhíti az irritációt, és nekem segít a pirosodáson:
    https://kremmania.hu/kremek/avene-thermal-spring-water

• natúr hidratálót használok, ez a kedvencem:
    MINI 80% NMF + SQUALANE natúr hidratáló krém (10ml)

• hámlasztó (én a G&G Calm Down-t használom, gyengéd, de hatásos)

Én lemosók, krémek terén nagyon alapdolgokat használok, mert nem terheli a bőrt, a szérumokra nagyobb hangsúlyt fektetek.

3 Likes

nem tudom, valamiért arra gondoltam ha veszek egy ilyet akkor lesz egy eszköz amitől majd beindul a rutinom… :smiley:

Tulajdonképpen ha bejön az arcmasszázs, egy ilyen gépecske használata kellemes tud lenni - szóval ha egy ilyen eszközzel jobban esik az arclemosás, nagyobb valószínűséggel lesz alapos a tisztítás és rendszeres a rituálé. Tehát tulajdonképp olyan mint a kenó - bárkinek bejöhet. Csak nekem nincs szerencsém az ilyenekkel.

1 Likes
2 Likes

Megrendeltem, kíváncsi vagyok, a hidratáló krémüket szeretem.

Melyik hidratálójukat?

Nekem ez bevált:

2 Likes

Ezt én is imádom, reggelre, fényvédő előtt tökéletes.:heartpulse:

A másik, az All-in, majd télre lehet benevezek rá újra.

1 Likes

Új hidratáló:

2 Likes

Két nap alatt hozzám is megérkezett, vettem még lemosót és botox-peptid mittudoménmilyen krémet, amit nagyon szeretek.
A Nivea 5 az 1-ben lemosóját használtam miniben pár napig/hétig, és tele lett piros foltokkal az arcom, valami nem tetszett neki.
Jelentem, ezzel a szérummal egy éjszaka alatt is jelentős változást értem el, tényleg nyugtatja a bőrt:
351365146_282537634221478_4311243257570673602_n

(hú, de reklámszagú voltam, de tényleg tele van jósággal)

10 Likes

Végül nem bírtam ki, én is megrendeltem, mert ahogy melegszik az idő, minden krémet nehéznek érzek. Vettem még géles lemosót (Must-have) és egy arcocskatörlőt, olyam puha, hogy nem is tudom húzni az arcomon.

Merész voltam és ezt a Milky Hydra-Calm krémet tretinoin fölé, ma felkentem az EL DW-t, mert a veszély éltet, de egyelőre nincsenek száraz foltjaim.

5 Likes

Nálam is érezhető a hatása, mintha tömöttebb, ruganyosabb lenne az arcom. Ki érti ezt, pedig tonerezek, hidratálok rendesen.

Nagyon gondolkodom egy tartalékon, mert gyorsan el fog fogyni szerintem, de nem, erős vagyok, el kell használnom azt a fióknyi cuccot, ami otthon van. :grinning_face_with_smiling_eyes:

4 Likes

Szia Sorstárs! Nekem csak "kétajtósszekrénynyi"mennyiségű arcapolasi cuccot kell elhasználnom!:rofl:
…és ugyanennyi mennyiségű sminkterméket!:grinning:

7 Likes

Akkor én jó vagyok :grinning: de a sminkes dolgaim jó része érintetlen vagy alig használt, jaj.
Bár, azzal nyugtatom magam, hogy legalább nem most kell megvennem, másfélszeres áron.
Tisztában vagyok az árfolyammal, de egyszerűen a vér meghűlés bennem, mikor a mostani árakat meglátom. Még jó, hogy mindent kipróbáltam amit akartam, már nehezen jövök lázba. :wink:

7 Likes

Esti nyugtató rutin.
Az első hármat most bontottam, így elsőre újravevősek. Az LRP szérum állaga, csomagolása valami álom.

20230609_185554

12 Likes

LRP-hez tudsz linket küldeni? Köszönöm szépen!:slightly_smiling_face:

1 Likes

Annyira lelkesek voltatok, hogy berántottatok a vásárlásba. (A felelősségemet a kérdésben a végsőkig tagadni fogom, ahogy a szérum mellé választott rózsaszín fejpántot is :grinning_face_with_smiling_eyes: ).
Nagyon kíváncsi vagyok. Van már nyugtató krémem kézre, meg általános regeneráló, de arcra valót még nem találtam.

3 Likes
3 Likes