Bőrápolási rutin

amúgy kb :rofl:

1 Likes

Én annyi tippet tudnék még adni fényvédő téren- konkrét termék nélkül- hogy próbálj meg először egy normál bőrre való, általánosan kedvelt, maximum közepes árfekvésű terméket, amiben a lehető legkevesebb a felesleges összetevő (parfüm, stb) van. Esetleg egy kiadósabb mini kiszerelést (15 ml).

Nem valószínű, hogy egyből belenyúlsz a tutiba, de fel tudod mérni, viszonylag olcsón, hogy az adott darab szárít/túlságosan hidratál. Ha kémiai, csípi-e a szemkörnyéked? Ha fizikai, zavar-e a fehérség? Ezek után szerintem jobban látod az irányt, hogy merre érdemes keresni.

Számomra a legidegesítőbb a fényvédő keresésben az volt, hogy kiadtam egy termékért egy rahedli pénzt, és aztán ha nem volt jó, kínlódhattam a fél tubussal.
Használjam el? (Sok pénz volt. Na de addig nem lehet újat próbálni.)
Adjam el? (Egy bontott terméket, kinek?)
Egy olcsóbb, vagy kisebb kiszerelésű terméktől hamarabb megválik az ember. A következő darab keresésekor pedig már lesz annyi tapasztalata, ami alapján nagy eséllyel jó (ha nem is tökéletes) lesz a következő jelölt.

4 Likes

Kár, hogy nagyon kevés cégnél opció a travel size, vagy mintatasak, főleg fényvédőben.
Szuper lenne, de gondolom nem éri meg vagy félnek, hogy kevesebb lenne a teljes méret értékesítés.

1 Likes

Nekem a 30 ml fényvédő már travel sizenak számít :grinning_face_with_smiling_eyes:

Bevallom őszintén én ilyenkor sajnálom, hogy nem megfelelően kezelik a mintákat a gyógyszertárban (sem a vevők sem az eladók). Annó volt olyan hogy kerestem valamit, és a kezembe nyomtak 2-3 mintát, hogy próbáljam ki, ha jó, vegyem meg teljes méretben. De még az se lenne gond, ha vásárolni kellene hozzá, csak lehessen kérni egy teljes méretű mellé legalább 2-3 tasakot.

1 Likes

Arra gondolok, hogy nem lehet kipróbálni a terméket, mert nincs kis kiszerelésben, hanem egyből meg kell venned a normál méretet.
Kivéve Paula’s Choice vagy Madara. A Madara honlapján szinte mindenből van tasakos minta is. Van cuki travel csomagjuk, 5 termékekkel.

A gyógyszertári márkáknak igazán lehetne annyi eszük, hogy csinálnak pl. TRY ME csomagot fényvédőből, minden termékből egy 5ml kiszerelésű tubussal. Ha már rá szeretnék vezetni a népet, hogy kenjék a fényvédőt.
Ugyanezt javaslom az összes gyártónak, hátha valaki olvassa. :slightly_smiling_face:

7 Likes

Persze, értem és egyetértek abszolút. Én gyógyszertárban már szinte sosem kapok mintát, pedig milyen jó lett volna, ha a Photoderm Nude Touch-t kipróbálhatom. Megvettem és ki nem állhattam.

Csak azért vicceltem el, mert fényvédőből alig van 30-50 ml-snél nagyobb kiszerelés és ez a terméktípus azért gyorsan fogy, nem elég pár pötty, mint egy alapozóból.
Ezért is örültem a 150 mls Evynek.
Ettől függetlenül igen, kellene a minta, mert pl 150 mlvel befürödni nem mókás.

3 Likes

Fényvédővel befürödni? Strandra minden jó! :smiley:

1 Likes

Ultra violette Clean Screen: olyan elviselhetetlenül büdös lett (fogalmam sincs mitől, mert elvileg még le sem járt a szavatossága), hogy a karomon is alig bírom elviselni. :unamused:

Pedig azt hittem egyszerűsíthetem a rutint :pensive: neked hogy néz ki az esti rutinod lemosás része?

Mostanában nem sminkelek, így csak olajos lemosó és habzó. Ha csak könnyedet sminkelek, akkor megmaradok ennyinél, csak valami sminkeltávolítós mikroszálas csodát is bevetek.
Ha erősen sminkelek, akkor általában olajos lemosóval kezdek, utána sminklemosás (micellás víz), és végül habzó. Van, hogy elsőnek nyomom a sima rutint, és aztán látva az eredményt vetem be még a micellás vizet, de ilyenkor is lemosom a legvégén sima vízzel.

2 Likes

Én szoktam úgy is csinálni mostanában, hogy a szemsminket letörlöm nedves mikroszálas koronggal először. Utána olajos lemosó, majd a habzó.
Vízálló sminket nem használok.

2 Likes

Ti ki fogjátok próbálni Szabó Doris termékeit?

https://www.instagram.com/p/CplJeNmoLgj/

egyébként elég jó formában van…

:cowboy_hat_face:

2 Likes

Az az igazság, hogy ebben nem hiszek. Egyszer valaki híresebb ember mondta, hogy bizonyos társadalmi státusz és ismertségi szint felett mindenkinek volt már vagy lesz valamilyen plasztikai beavatkozása, hogy meg tudja őrizni a formáját és fiatalosságát. Annyi csak a különbség, hogy ezt valaki tudja kulturáltan és finoman csinálni, valaki pedig brutálisan túltolja.
Szerintem 1000-ből 1 olyan ismert személy lehet, aki tényleg csak a genetikának vagy a kenegetésnek köszönheti, hogy jól/jobban néz ki.
Megjegyzem, nincs gondom a beavatkozásokkal, amíg ezt valaki finoman és méltósággal csinálja. Főleg az ismert emberek esetében, hiszen ők a “testükből is élnek” :slight_smile: munkaeszköz :slight_smile:

7 Likes

Instán láttam, hogy a kettőt együtt is lehet használni. Szóval először a szemkörnyékre való párna és rá a fátyolmaszk.
Most kipróbálom. :sunglasses:

20230515_193815

10 Likes

Lehetőleg egyedül tedd!
Elkerülhette a figyelmemet, vagy nemtom, de hogy vált be az Ordinary lemosó?

Hú, a párna nagyon szuper volt, vettem még.
TO lemosó nem vált be, nem szeretem, pont az géles, csúszós cucc, amit utálok.

image

Mit gondoltok erről? Az inspiráló termékről korábban már néztem pár videót, de nem voltam benne biztos hogy meghúzzam e a ravaszt. Ennyiért persze sima, még ha kevesebbet is nyújt…

1 Likes

Szép, tetszetős, de felesleges. Az áráért vehetsz több arclemosót, az többet ér. Szerintem. :slightly_smiling_face:

3 Likes