Egyelőre gondolkodom, hogy mit is ajánlhatok. Nincs elfelejtve.
Legújabb termékünk egy elsősorban magas faggyútartalmú, szeborreás, laza kötőszövetű, érett, egyben érzékeny, pirulásra hajlamos, rosaceas, dehidratált bőrökre született hidratáló, feszesítő, hűsítő hatású ápolókrém. Rendkívül gyorsan felszívódik, így nem hagy zsírfényt a bőrön és alkalmazásával elkerülhető a bőr túlolajozása, amely - különösen a nyári időszakban - az egyes termékek rétegezése miatt gyakori probléma.
Érfalerősítő, hámregeneráló növényi összetevőinek köszönhetően még inkább segíti az érfalgyenge (rosaceas) bőrök vízhiányát és érzékenységét enyhíteni.
@Szilaj: Különösen ajánlott érzékeny, de faggyús bőrű férfiak számára is, könnyű felszívódó képessége és extra vízmegkötő, nyugtató és feszesítő hatása miatt.
Mintha az első mondatot az én bőrömről írta volna.
- magas faggyútartalmú,
- szeborreás,
- laza kötőszövetű,
- érett,
- egyben érzékeny,
- pirulásra hajlamos,
- rosaceas,
- dehidratált
Jelen, minden sora igaz rám is
Jól hangzik!
Én a Hydration Station-ban bíztam eddig, gondoltam, nekem készült, de “hittem szép szavadnak, mégis megcsalál”.
Még nem írom le azért a kicsikét, de kicccccsit csalódtam, bár még van benne kb. 30 ml, egy tubust elhasználtam.
Nálad is pattanásokat okozott, vagy csak szimplán kevés a hidratáló hatása?
Az én reggeli rutinom mostanában:
Nekem már lassan minden pattanásokat okoz, amíg leírtam ezt a mondatot, addig is kijött pár.
Nem, viccelek, én nem vagyok annyira vészes pattanások terén, inkább az a baj, hogy nem érzem hidratáltnak, feltöltöttnek a bőröm, és nyugtatni sem nyugtat.
Valami nem stimmel vele, de nem tudom megmagyarázni, hogy mi. Talán vizesebb, vagy esetleg táplálóbb krémekhez vagyok szokva. Táplálás terén próbáltam a Happier Barriert, de azt is kézkrémnek használtam el.
Úgyszintén, egyedül a dehidratált nem igaz nálam, mert van egy jó rutinom, de ha azokat használnám, amit 20 éve, tuti kaparnám az arcom folyton.
Ú, milyen ez a fényvédő? Épp nagyon próbálom megrendelni, de valami miatt visszadobálja a fizetésnél.
Imádom, ez a kedvencem. Kémiai, gyorsan beszívódik, nem tocsog, nem szárit, nem csíp.
Csak 40 ml, ez az egyetlen hátránya.
Kedvenc fenyvedom evek ota, en ezt ajanlom mimdenkinek. Konnyu, nem.ragad, nem fenylik (mondjuk, mindig sminkelek ra), strandon evek ota tesztelem es hibatlan. Es a gyerekre is kenem, o sem menekul elole, nem ugy mint a gyogyszertari fenyvedok elol
Ismerkedem a sminklemosó olajjal. Hát a szempillaspirált marhára nem hozza le, másodszorra sem. Ahhoz külön lemosót használtok?
Valamint az olaj bőrbe masszírozása után ezt letörlitek előbb vagy egyből vizes/géles lemosás jön?
Ja és most homályosan látok, ez biztos nem tesz jót a napi kontaktlencse viselésemnek.
Én ezt használom: https://kremmania.hu/kremek/kose-cosmeport-softymo-speedy-cleansing-oil
Úgy szoktam, hogy teljesen száraz arcon elmasszírozok kb. három pumpányit. A szemem alatt és a szemhéjamon/szempillákon is bőven “elmaszatolom”. Utána előbb pici vízzel fellazítom (a softymo ilyenkor fehér emulzió lesz), és bő vízzel öblítem.
Rögtön utána nyomom a hidrofil lemosót.
Nekem szempillaspirált, fényvédőt, ajaktintát is simán lehoz.
Én is kontaktlencsét hordok, sose volt gondom emiatt Amiatt látunk picit homályosan mert a nedvességtől az olaj opálosodik, ahogy felhígul (amikor leöblíted) elmúlik.
A micellás vizektől viszont rendszeresen begyulladt a szemem, szemkörnyékem , talán a vattakorongos dörzsölés miatt is.
Remélem megszereted azért, nekem nagyon sokat segített az arcom érzékenységén, és az is tetszik hogy nem kell lemosókorongokat és egyéb eldobható dolgot használnom arcmosáshoz. Egy üvegnyi softymo nekem három hónapig elég napi egyszeri használattal.
Én ezt használom: https://hu.loccitane.com/collections/arclemosok-es-tonikok/products/olajos-sminklemoso-tej
Az Hourglass Caution szempillaspirált is lehozza, pedig annál tartósabbat nem ismerek. Igazából a többit is mind lehozta, amit eddig használtam.
Két pumpálásnyi nekem elég, alaposan átmasszírozom vele az arcom, extra időt fordítva a szemem környékére. Nálam az a trükk, hogy kell érezzem a szempilláimat az ujjbegyeim alatt közben, akkor jön le rendesen. Vízzel benedvesítem és kicsit összedörzsölöm a kezeim, majd átmegyek az arcomon, és ezt addig ismétlem, amíg érzem, hogy már nem olaj van az arcomon, hanem tejszerű emulzió, ekkor lemosom alaposan folyóvízzel. Utána jöhet a Jelly Joker, és kész is.
Kontaktlencsét nem használok, de nekem nekem szokott homályos lenni tőle a látásom.
A szemsminket csak fellazítom az olajjal. Óvatosan maszatolok, így nem megy bele az olaj a szemembe.
Aztán egy vizes/micivizes sminklemosó koronggal eltávolítom a maradékot, langyos leöblítem az arcom és jöhet a géles lemosó.
Én ezt használom https://kremmania.hu/kremek/oriflame-novage-arctisztito-olaj
És ugyanúgy, ahogy @Izar és @Sugarplumfairy leírta fentebb, először száraz bőrön masszíroz, utána vízzel emulzió lesz, ezt leöblít, jöhet a második lemosó. Nekem is lejön minden így.
Napi rutinom
Reggel: arcmosás vízzel, C - vitaminos szérum, fényvédő , smink
Este: arcmosás szappannal, aztán arctej, megint víz, niaciamidos szérum és hidratáló krém , illetve ajakbalzsam.
Este van amikor úgy érzem , hogy nem kell semmi akkor nem is teszek semmit, ez elég ritka, ha valami kínom van pl: orvos esztétikai kezelés és épp le akar esni a fejem akkor annak megfelelő utógondozás leginkább nyugtató dolgokkal.
Nyáron szoktam még virágvizet fújni , meg fényvédő sprayt is hazaindulás előtt.
A fátyolmaszkokat is nagyon szeretem, általában több darabot vagy szettet veszek belőlük.
Időnként tartok ampulla kúrát is.
Szerda és szombat esti rutin.
Az első üvegcsében a rossmannos AHA van, de annak az üvegcséje megsérült, úgyhogy áttöltöttem ebbe. Ez sem lett a kedvenc darabom, de elhasználom. A télen heti 2x, szerda és szombat esténként volt bevetésen.