Sajnos én sem szeretem… Pont most került nálam felbontásra kb 2 hete és alig várom, hogy elfogyjon. Nem vagyok érzékeny rá szerencsére és nem okoz konkrét gondot, csak egyszerűen nem szeretem.
Nekem még mindig a H2O az, ami úgy megbirkózik a vízálló szemsminkkel, mint semmi más, miközben annyira semleges érzést nyújt, mintha víz lenne. Próbáltam már párat, de az olajos lemosókat csak az arcomon bírom elviselni, a szememen opálos és homályos látás kíséri. Ebből is látszik, hogy mennyire mások személyenként a preferenciáink.
Nekem se vált be a Bioderma.
Nem lehet, hogy nem a lemosóval van a gond, hanem a lemosó által feloldott spirállal? Főleg ha vízálló a spirál. Nekem van hogy se x lemosóval nincs bajom, se x sminkkel, de a kettő együtt csíp.
Lehet ebben valami, hogy a kettő kombinációja okozott KO-t, de úgy emlékszem, régen sem csíptem a Biodermát, nem véletlenül tértem át az olajosokra.
Nem szoktam vízálló spirált használni, CSAK alkalmanként. Tegnap egy egész napos ülésezésünk volt, olyankor nem tudok kimenni sminket ellenőrizni, és az Essence kék vízállóját tettem fel, amivel az olajos lemosók simán megbírkóznak, bár brutál cucc, de ha rajtam van, semmilyen könnyezést nem okoz, szép pillákat csinál.
Ma a hétköznapi Clinique Lash Power spirálom volt rajtam, és nem borult ki úgy a szemkörnyékem, mint tegnap, amikor a Biodermával mostam le, de érezhetően a TO olajosa eddig a legjobb. Legalábbis, amit meg tudok fizetni.
Vajon melyik márka lehet?
T…go ?
- van egy titkom
- naaaa mesélj
- nem mondom el…
Kb ennyi értelme van a kiírásnak. Vagy vállalom a véleményem és beleállok a dologba , vagy maradjak csendbe.
Pontosan ugyanezt gondolom.
Pffff
Még teszek próbálkozásokat a Biodermával, túl drága cucc a pazarláshoz, megnézem, hogy hosszú távon bírja-e a szemem, DE hatalmas piros pont neki, hogy a hófehér bőrkanapémról maradéktalanul lehozta a kisfiam firkarajzát.
És már meg is találtad az alternatív felhasználási lehetőségét.
Én sem estem soha hanyatt tőle. Semmilyen vízálló spirállal nem boldogul, ahhoz nekem csak Lancome Bi-Facil.
Érdekes, nekem eddig csak a Bioderma Sensibio nem marta se a szemem, se az arcom.
Olajos lemosóval csak elmaszatolom a szemsminket, mert én is utálom a homályos látást. Először vizes szövetkoronggal (KAP PamacsKa) lemosom a nagyját, általában csak az alsó pillatőben marad némi szemceruzamaradvány, ezt szoktam micellás vízzel eltávolítani.
Meglátjuk…
Huhú, írj, hogy milyen. Én is szeretném kipróbálni.
Én is kíváncsi vagyok rá.
Hú, én is, elmúlt az ekcémám, de a bőröm nagyon megviselt, kíváncsi vagyok, milyen a termék, lesz mivel megküzdenie.
https://kremmania.hu/kremek/osszehasonlit/42997,160311
Reggeli és esti rituálé mostanában:
A reggeli kenekedést nem viszem túlzásba, sima vizes arcmosás után feldobálom ezeket, a fő cél a hidratálás. Mivel sötétben megyek és jövök, most nincs antioxidáns szérum a reggeli hadtestben (ill. volt, a Helia-D szérum, de kukacosodik, ezért estére száműztem, nemsokára elfogy), és a kis SPF20-as Clinique gondoskodik a fényvédelemről. A PC maszk primerként funkcionál.
Küzdelmes volt kialakítani, mi kerülhet a smink alá, mik azok, amik kellő hidratálást adnak, jól működnek együtt és gyorsan felszívódnak ÉS az EL DW vidoran terül rajtuk.
Természetesen nem használok mindent egyszerre. Az Elyn’s Lab olajos lemosója nekem nem kiemelkedő, a géles állagú viszont nagy szerelem és a nia szérumnak is egész jó az állaga. Niát minden este használok, a tretinoin, az AHA és a BHA vetésforgóban vannak.
Az olajokkal nagyon küzdök (ill. a Clarins Double szérum hivatalosan nem olajos, de az állaga igen), mert úgy érzem, nem sok pluszt adnak.
Néha meg szoktam agyagpakolást használni (L’Oreal Detox, nekem ez vált be a legjobban), ill. mostanában kb. heti egyszer fátyolmaszkot, ami meglepő, mert régen (amikor a koreaiak ingyen dobálták a rendelés mellé…) utáltam őket, most viszont jólesik film-/sorozatnézés közben feldobni egyet (remek ellenállasi eszköz a nasizással szemben), én is fent hagyom egy óráig, mint @koalace , így valóban érződik a hidratáló hatása.
A kis körömvirágkrém a titkos fegyverem a Bioderma cica krém mellett: begyulladt egy zárt komedó? Le akar esni a fél arcom? A körömvirágkrémnek nincs akadály!
Imádom az ilyen posztokat.
Mi kerül fel utána? A DW és a Blot?
Láttam, hogy a Blot már kissé szárít neked, én is ezt tapasztaltam, pláne ezzel a kettőssel, de a Blot önmagában is szárított.
A DW és egy anonim púder (mintát kaptam még whitemercitől, de nem tudom, melyik púder).
A Blot már elfogyott.
Most is vannak száraz foltjaim, mert gyilkolásztam (agyagpakolás+BHA, sajnos a pórusaim nagyon szerencsétlenek), este feldobok egy fátyolmaszkot is.
Én is szeretem nézegetni, más éppen mit használ.