Megnéztem az összetevőket, az első víz, emiatt valószínűleg második, de nem akartam itt okoskodni.
Ezek szerint nagyjaink is tévedhetnek… mondjuk pont ezt a csajt nem is bírtam, uhogy elbúcsúztam tőle.
Csak tudnám, akkor a képen miért az szerepel, hogy dupla tisztítás első lépéseként ajánlott?
Én is, pont egy hete ezzel. Mse, kívancsivá tettél; te hogyan rétegezed? És miről váltottál át erre?
Nem nagyon vagyok rétegezős. Minimálrutinom van, mondhatjuk, leszokóban vagyok a monoszérumokról, nincs szükségem rájuk, az öregedő, kissé érzékeny, kombinált, vízhiányos bőrömet kell kezelnem úgymond.
Este a lemosó után kenem a tretinoint, várok kb. 20 percet, és alaposan hidratálok. De én csak a függőleges homlokráncomra kenem, és a szemöldököm feletti ráncokra. Így is nagyon piros lesz, és átmegy hámlásba, ha túlzásba viszem, így heti kétszer használom.
Amiket próbáltam eddig retinolból/retinalból:
A-Game mindkét változata, a lila Paula’s, és ami nekem újdonság volt, az az Elyn’s lab retinolja, ami vízbázisú, ezeket az egész arcomra kentem.
De most ami igazán bejött, az a Paula’s retinolja, kitartok mellette, és a tretinoin marad alkalmanként.
Lehet, akkor en hasznalom rosszul…a g&g 1%-os szerum utan tertem at erre. Az en borom birja…de lehet, hogy csak azert, mert miutan beissza a borom, siman egybol ramegyek a hidrataloval. Lehet, hogy ezzel a hatasat is kinyirom?
Én biztos, ami biztos, nem kapkodom el, várok kb. 20 percet, hadd száradjon meg teljesen. Olyankor lángvörös amúgy. De nekem elég érzékeny bőröm van, ezért óvatoskodom.
Bár most beszereztem két C-vitamint (nagy tesztelésekben vagyok), de nektek van kedvencetek ebben a műfajban? Ha igen, tiszta, vagy származék?
Vagy van egyáltalán C-vitamin a rutinotokban?
Én próbálkozom vele. Jelenleg a Timeless és PC, bontásra az Endocare vár.
Kb. a mostani kettő az, ami elfogadható, de nem hibátlan. A Timeless becsapós, pumpás flakon, vártam egy jó kis emulziót, nem az, vízszerű az állaga. Kifejezetten nyári darab nekem.
PC full szilikon, de szeretem, télen. Plusz a legjobb szemkörnyék szérum, világosít.
Endocare bontatlan, kíváncsian várom.
Szerintem egy jó komplex antioxidáns szérum simán kiváltja sőt többet tud, ha elfogynak csak PC, Calm vagy a világoskék Resist.
De szeretem a katonasorba állított termékeidet.
Timeless??? Honnan szerezted?
Én csak itt láttam néhány terméket:
Az EU-ban nem forgalmazzák ezt a terméket. Viszont a makeup.hu oldalt ez nem érdekli.
Ezt nagyon szerettem, talán 3 üveggel el is használtam belőle, de mocskos drága, és csak 20 ml…
https://kremmania.hu/kremek/paula-s-choice-resist-c15-super-booster---eu-verzio
Ebből is elhasználtam egy tégellyel, most bontottam a másodikat. Szerintem jó cucc, kicsit macerás ugyan rohanós reggeleken kevergetni szérumokkal…
https://kremmania.hu/kremek/the-ordinary-100-l-ascorbic-acid-powder
Kerülöm az alkoholos termékeket, de ezt nagyon szerettem, újra fogom venni:
https://kremmania.hu/kremek/ilcsi-almas-citromos-c-vit-booster
Elyn’s Labos C vitaminos szérumot most próbálgatom, nem tudok érdemben nyilatkozni róla.
Régen szerettem a Tindigosat is amúgy, de már azt se érzem olyan hatékonynak…
Próbáltam a Revoxosat is, nem rossz egynek, de semmi extra. Meg számtalan más márkától természetesen….
Ascorbic acid szerintem a leghatásosabb formula, állítólag…
A nappali rutinomba szeretnék beépíteni egy szérumot (nekem ez kimaradt, én csak sminkmentes, home office napokon kentem), a niacinamide-ot nem bírja a bőröm egyáltalán, úgyhogy a C-vitamin, vagy valamilyen antioxidáns szérum volt az, amin gondolkodtam.
Egy Omorovicza-t használtam el miniben, szerettem, csak nevetséges az ára, az Elyn’s lab és az Almost lesz a következő áldozat, de a Skinceuticals Serum10 széruma is érdekelne, az most akcióban van, csak hát az ára…
@Gloria @Mse tényleg király cucc a The Ordinary SQUALANE lemosó. Szempilla festéket külön szedem le, de a fényvédőt, bb krémet, miegymást szépen lehozza, mint első lemosó, nem csípi a szemem, nem látok tőle homályosan. Klassz érzés használni. Érezhetően eltávolítja a szennyeződéseket.
Ugye? Még van egy fél üveg lemosó olajam, utána már csakis a TO balzsam, semmi mást nem veszek.
Jujjj, ugye?
Ha olajos lemosó, akkor nekem ez a cucc a favorit. Nekem a Nivea olajosánál érezhető volt a homályos látás, de ez…
Hajnalban egy durva vízálló spirált olyan könnyen lemosta. Imádás.
Ha olajos, nekem ő
Örülök, hogy bevált neked is.
Ó, van új CALM családja Paulának (a zöld), vajon mikor jön be hozzánk?
Ez pedig a The Ordinary újdonsága:
Esti móka, az Essence után Ufo-t is használtam.
@dunaimano érdemes megvenni, persze jó áron, sokkal gyorsabban felszívódik utána minden.
Köszi. Nem is gondoltam volna, hogy ilyen előnye is van.
Csak én vagyok olyan selejtes, akinek nem vált be a Bioderma ikonikus micellás lemosója??? Megőrülük.
Az elmúlt időszak lemosói voltak nálam a Nivea szőlőmagolajosa, az Elyn’s Lab olajos lemosója, majd legutóbb a The Ordinary-é, semmitől nem borult ki a bőröm/szemem.
Elfogyott minden, és gyorsan vettem egy Biodermát. Tegnap egy vízálló spirállal kellett volna elbánnia, de a lemosást követő egy órán át úgy éreztem, hogy kifolyik a szemem. Mint aki egész évben sírt, és tök sokáig homályosan láttam. Oké, vízálló volt, de a régi lemosóimnál ezt nem tapasztaltam.
Nem régen használtam, nagyon szárította a bőröm. Azóta csak olaj vagy balm.