Ezt én is szeretem Írtam anno a véleményemben, hogy ez nekem sokkal jobban működik, mint a Clinique lemosója.
Basszus, KM-n hogy lehúzzák…
Köszönöm Csajok!!!
Szerintem nincs türelmük megvárni, míg tényleg olajos lesz. Én türelmes vagyok, mivel sok cuccot kell leszednie, szerintem nagyon alapos.
Ezt kipróbálom én is ha a többi 5 elkezd fogyni 2 olajos, 1 avene lemosò tej és 3 zselé.
Tesztelem.
Elvileg egy lépésben végzi el a dupla lemosást.
Meglátjuk.
Sziasztok,
valaki próbálta már ezt a terméket?
Elfogyott a C vitaminom, gondoltam, teszek egy próbát.
A maszkot egyszerűen imádom, nagyon ajánlom annak, aki szereti az ilyen típusú maszkokat. Pihe-puha lesz utána a bőr.
A színezett fényvédő a hófehér bőrömön is hibátlan, egyelőre tesztelés alatt van, de három használat után sem csapott ki. Szinte nem volt szívem felkenni utána a Bareminerals Complexion rescuet, lehet, hogy holnap nem is fogom. Nem könnyű elkenni, de nekem ez nem akkora gond. Nagyon jól fed.
Sziasztok!
Pár hónapja gond nélkül használom a tretinoint (0,025). Szerintetek beépíthetem a peptides rutinba? Régebben G&G A-Game 10-esét használtam így, bírta a bőröm. Akkor vajon mehet a tretinoin is?
Ez a tinted spf kapott hideget, meleget KM-en. Örülök hogy neked bevált.
Igen, olvastam előtte a véleményeket.
Igen, igaz, sűrű fényvédő, melynek a fedése egy alapozóval vetekszik. De nekem kombinált bőröm van, amire a Bareminerals hidratáló alapját kenem, így rendben van a dolog. Bár hozzá kell tennem, hogy nagy összehasonlításom nincs színezett fényvédő kapcsán, egyedül Paula-ét használtam korábban.
Szerintem baromi nehéz fényvédőt gyártani, úgy láttam, az Elyn’s lab termékét is lehúzták.
Nekem ez most nagyon rendben van, de persze még tesztelem.
A maszk imádat, az csillagos ötös, a fényvédő egyelőre ötös.
Köszi Akkor bevállalom. Szeretném a napok számát növelni.
Ezt skinsbyvivi facebook oldalán találtam.
Ez tényleg első lemosó???
Azt írják balzsam állagú és tejes lesz, ha víz éri, szóval sztem igen Olyan lehet, mint egy olajos lemosó.
Ja, és nincs benne habzó összetevő, ha jól látom/olvasom.
aqua, ricinus communis seed oil, cetearyl alcohol, stearic acid, polyglyceryl-3 dicitrate/stearate, lauryl glucoside, stearyl citrate, sodium cocoyl isethionate, glycerin, salicylic acid, xanthan gum, 1,2-hexanediol, glyceryl caprylate, caprylyl glycol
Kösziiiii.
Felvittem a krémmániára a lemosót, az összetevőket is, legyen meg a katalógusban, és küldtem kérdést is az almost-os csapatnak, hátha válaszolnak. Ha igen, beteszem ide.
Új fejezetet nyitottam én is:
Válaszoltak a kérdésemre , mivel nekem kicsit fura Skinsbyvivi bejegyzése, itt a válasz:
Ez a termékünk egy balzsamos állagú, nagyon enyhén/szinte nem is habzó krémlemosó mely a BHA tartalma miatt jó lehet azok számára akik a pórusaik gyengéd tisztítását tartják szem előtt.
Amennyiben használsz sminket, úgy érdemes az első arctisztítást a micellás lemosónkkal
kezdeni:
majd második lépésként használni ezt a terméket:
Ha viszont második lépésként inkább egy nagyon gyengéd, enyhén habzó géles lemosót szeretnél akkor őt ajánlom:
Ahhha, szóval inkább második lemosó
Vagyis nem inkább, hanem AZ
Mondjuk a BHA miatt valahol éreztem, csak Skinsbymittudoménki olyan magabiztossággal tette ki ezt a képet, és írta oda, hogy első lemosó, hát kételkednék én? Igen.