Bőrápolási rutin

Ezt én is szeretem :slight_smile: Írtam anno a véleményemben, hogy ez nekem sokkal jobban működik, mint a Clinique lemosója.

2 Likes

Basszus, KM-n hogy lehúzzák…
Köszönöm Csajok!!!

1 Likes

Szerintem nincs türelmük megvárni, míg tényleg olajos lesz. Én türelmes vagyok, mivel sok cuccot kell leszednie, szerintem nagyon alapos.

2 Likes

Ezt kipróbálom én is ha a többi 5 elkezd fogyni :rofl: 2 olajos, 1 avene lemosò tej és 3 zselé.

5 Likes

Tesztelem.
Elvileg egy lépésben végzi el a dupla lemosást.
Meglátjuk.
20221107_193047

8 Likes

Sziasztok,
valaki próbálta már ezt a terméket?

Elfogyott a C vitaminom, gondoltam, teszek egy próbát.

2 Likes

A maszkot egyszerűen imádom, nagyon ajánlom annak, aki szereti az ilyen típusú maszkokat. Pihe-puha lesz utána a bőr.
A színezett fényvédő a hófehér bőrömön is hibátlan, egyelőre tesztelés alatt van, de három használat után sem csapott ki. Szinte nem volt szívem felkenni utána a Bareminerals Complexion rescuet, lehet, hogy holnap nem is fogom. Nem könnyű elkenni, de nekem ez nem akkora gond. Nagyon jól fed.

20221116_183147

6 Likes

Sziasztok!

Pár hónapja gond nélkül használom a tretinoint (0,025). Szerintetek beépíthetem a peptides rutinba? Régebben G&G A-Game 10-esét használtam így, bírta a bőröm. Akkor vajon mehet a tretinoin is? :thinking:

Mixing

5 Likes

Ez a tinted spf kapott hideget, meleget KM-en. Örülök hogy neked bevált.

Igen, olvastam előtte a véleményeket.
Igen, igaz, sűrű fényvédő, melynek a fedése egy alapozóval vetekszik. De nekem kombinált bőröm van, amire a Bareminerals hidratáló alapját kenem, így rendben van a dolog. Bár hozzá kell tennem, hogy nagy összehasonlításom nincs színezett fényvédő kapcsán, egyedül Paula-ét használtam korábban.
Szerintem baromi nehéz fényvédőt gyártani, úgy láttam, az Elyn’s lab termékét is lehúzták.
Nekem ez most nagyon rendben van, de persze még tesztelem.
A maszk imádat, az csillagos ötös, a fényvédő egyelőre ötös.

1 Likes

Köszi :smiling_face_with_three_hearts: Akkor bevállalom. Szeretném a napok számát növelni.

1 Likes

Ezt skinsbyvivi facebook oldalán találtam.
Ez tényleg első lemosó???

312617153_527334792735335_6006490386853599879_n

2 Likes

Azt írják balzsam állagú és tejes lesz, ha víz éri, szóval sztem igen :slight_smile: Olyan lehet, mint egy olajos lemosó.
Ja, és nincs benne habzó összetevő, ha jól látom/olvasom.

aqua, ricinus communis seed oil, cetearyl alcohol, stearic acid, polyglyceryl-3 dicitrate/stearate, lauryl glucoside, stearyl citrate, sodium cocoyl isethionate, glycerin, salicylic acid, xanthan gum, 1,2-hexanediol, glyceryl caprylate, caprylyl glycol

1 Likes

Kösziiiii. :heart_eyes:
Felvittem a krémmániára a lemosót, az összetevőket is, legyen meg a katalógusban, és küldtem kérdést is az almost-os csapatnak, hátha válaszolnak. Ha igen, beteszem ide.

2 Likes

Új fejezetet nyitottam én is:20221202_120430

9 Likes

Válaszoltak a kérdésemre :heart_eyes:, mivel nekem kicsit fura Skinsbyvivi bejegyzése, itt a válasz:
Ez a termékünk egy balzsamos állagú, nagyon enyhén/szinte nem is habzó krémlemosó mely a BHA tartalma miatt jó lehet azok számára akik a pórusaik gyengéd tisztítását tartják szem előtt.
Amennyiben használsz sminket, úgy érdemes az első arctisztítást a micellás lemosónkkal
kezdeni:

majd második lépésként használni ezt a terméket:

Ha viszont második lépésként inkább egy nagyon gyengéd, enyhén habzó géles lemosót szeretnél akkor őt ajánlom:

3 Likes

Ahhha, szóval inkább második lemosó
Vagyis nem inkább, hanem AZ :nerd_face:

Mondjuk a BHA miatt valahol éreztem, csak Skinsbymittudoménki olyan magabiztossággal tette ki ezt a képet, és írta oda, hogy első lemosó, hát kételkednék én? Igen. :stuck_out_tongue_winking_eye:

5 Likes